- 13 Kasım 2010
- 122
- 148
- 103
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.721
Benim ilk değer 84 çıktı. Birkac gün sonra 2600 olmuştukızlar burda ikiz gebelik geçirenler kan değerlerini bilirler size bir sorum olacak adetten 2 gün önce kan tahlili yaptırdım beta hcg 66,74 çıktı doktor iki gün sonra tekrar kan tahlili istedi oda tam adet günümde 186,94 çıktı..
Sizde çoğul gebelik oluşumu nasıl olmuştu? (doktor gelişimi çok iyi 3. bi kan tahliline gerek yok dedi)
sizce ikiz olabilir mi ?
Biri neyse diğeri de odur tek yumurta ikizlerinde :)genetik kopya sonucta.. Benim de cift sarılı yumurtalarim var. Yerim onlariiiiiiBende tek yumurta ikizlerşne hamileyım 17 hafta biri gosterdı dun gıttık gene diğeri gostermedı özele gıdıorum canım Dr um tam gırmeden soylemek y anlış olur dedi
Tek yumurta ikizi olup farklı cinsiyet olma olasigi dünya üzerinde elle sayilabilecek kadar azHep
Hepsı aynı olmuyor canım nadir de olsa kız erkek olabılır evimin orda tek yumurta olup kız erkek olan var Dr da kız olan kesin gosterdı dio digeri yapı olarak erkege benzıo ve tomruk var ama bacaklarını tam acmadıgı için size kız diip göndermek istemiyorum dedı.ne olursa olsun lar saglıklı olsunlar da
kızlar burda ikiz gebelik geçirenler kan değerlerini bilirler size bir sorum olacak adetten 2 gün önce kan tahlili yaptırdım beta hcg 66,74 çıktı doktor iki gün sonra tekrar kan tahlili istedi oda tam adet günümde 186,94 çıktı..
Sizde çoğul gebelik oluşumu nasıl olmuştu? (doktor gelişimi çok iyi 3. bi kan tahliline gerek yok dedi)
sizce ikiz olabilir mi ?
yaramaz demek ki biri kardeşini göstermiyorr :))Yok canım benım ki biraz yaramaz sanırım kardesının ustune cıktı diğeri bi turlu goremedık onca ugrasma ragmen mecbur bekliyorum
bende progestan fitil kullanıyorum canım akıntım çok oluyor peçete kullanıyorum günlük ped zararlı diyeKızlar ;
bana bır yardım ederbilirmisiniz ? benim akıntım var galiba, şöle renkli falan değil su gibi çamaşırım ıslanıyor günlük ped kullanıyorum Jelden kaynaklı dıyorum ama baska akıntı olabilir mi ?
az kalmış canım kontrole iyilerdir inş. :))Merhaba arkadaşlar bulantı hiç kalmadı bende çarşamba kontrol ins bebeklerim iyidir. Günler geçmiyor sanki.. bir iyi olduklarını öğrensem. .
bana sadece ağustos dedi doktorum erken vs demedi canımarkadaslar merhaba aranizda doktorunun hamilelik takviminizde yazan tarihten farkli bir dogum tarihi veren oldu mu? ikizler erken doguyor deniyorya bu genel bur durum mu yoksa kididen kisiden degisur mi? doktoru erken dogum olur diyen var mi ?
çift yumurta ikizi olduğunu kaçıncı haftada öğrendin canım benimde iki emriyo transferim oldu doktor 10 hafta sanki tek plastenta var dedi 15 haftada iki ayrı plasante var ama bir yerde birleşiyor gibi dedi. sonra biri kesin erkek diğeri %80 kız dedi eğer bir kız bir erkekse bende çift sarılı yumurtalarım benim diyeceğim :))Biri neyse diğeri de odur tek yumurta ikizlerinde :)genetik kopya sonucta.. Benim de cift sarılı yumurtalarim var. Yerim onlariiiiii
Aslında çift sarılı derken tek yumurta demek istemistim :) tek yumurtadan iki sarı çıkıyor ya ondançift yumurta ikizi olduğunu kaçıncı haftada öğrendin canım benimde iki emriyo transferim oldu doktor 10 hafta sanki tek plastenta var dedi 15 haftada iki ayrı plasante var ama bir yerde birleşiyor gibi dedi. sonra biri kesin erkek diğeri %80 kız dedi eğer bir kız bir erkekse bende çift sarılı yumurtalarım benim diyeceğim :))
Ben 6. Ayımdayım en başından beri yaşıyorum o akıntıyı sık çamaşır değiştir özellikle beyaz kullan Can'ım 90 derecede yıka ve aralarını ütüle mutlaka çünkü Allah korusun enfeksiyon erken doğuma sebepKızlar ;
bana bır yardım ederbilirmisiniz ? benim akıntım var galiba, şöle renkli falan değil su gibi çamaşırım ıslanıyor günlük ped kullanıyorum Jelden kaynaklı dıyorum ama baska akıntı olabilir mi ?
Canm değerlerin normal bence tek gebelik kese görümünde en net sonucu alırsınkızlar burda ikiz gebelik geçirenler kan değerlerini bilirler size bir sorum olacak adetten 2 gün önce kan tahlili yaptırdım beta hcg 66,74 çıktı doktor iki gün sonra tekrar kan tahlili istedi oda tam adet günümde 186,94 çıktı..
sizce ikiz olabilir mi ?
Canm her hamilelik yepyeni bir hikaye şuan bile bilemeyiz ne Zaman doğum olacağını ikizler de 37 38 haftaları görünce göbek at modundayım :)) ama sağlık ocağındaki ebem 40. Haftada yapmış Allah ne Zaman isterse o zaman olacak ki inşallah sonuna kadar beklerlerarkadaslar merhaba aranizda doktorunun hamilelik takviminizde yazan tarihten farkli bir dogum tarihi veren oldu mu? ikizler erken doguyor deniyorya bu genel bur durum mu yoksa kididen kisiden degisur mi? doktoru erken dogum olur diyen var mi ?
Yani bebeklerin ayrı eşleri var ayrı yerlerden besleniyor bu çok iyi bişey teke göre birbirlerini etkilemiyorlar Can'ım tek olanlar bir tek plesntadan besleniyorBuara kızlar günlük pedin zararlı olduğunu bilmiyordum kullanmıyor ozaman .. Bide bisi dicem dün ben doktora gittim ya kontrole doktor dediki çift plesante dedi bende nasıl yanı dedim korkma bu iyi bisi dedi bana bilgisi olan varmi
Ayy sagol canim. Doktorda bu iyi bisi dedi ama kendi doktorum olmadığı için detaylı sormadim 9 martta su ense ölçümünde güzel haber alirsam inşallah detaylı sorarimYani bebeklerin ayrı eşleri var ayrı yerlerden besleniyor bu çok iyi bişey teke göre birbirlerini etkilemiyorlar Can'ım tek olanlar bir tek plesntadan besleniyor
Alırsın Allah'ın izniyle canım hiç takma kafanaAyy sagol canim. Doktorda bu iyi bisi dedi ama kendi doktorum olmadığı için detaylı sormadim 9 martta su ense ölçümünde güzel haber alirsam inşallah detaylı sorarim
Benim adetten 3 gün önce 204 adetten 2 gün sonra da 700 çıkmıştı.kızlar burda ikiz gebelik geçirenler kan değerlerini bilirler size bir sorum olacak adetten 2 gün önce kan tahlili yaptırdım beta hcg 66,74 çıktı doktor iki gün sonra tekrar kan tahlili istedi oda tam adet günümde 186,94 çıktı..
sizce ikiz olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?