2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Benim ilk değer 84 çıktı. Birkac gün sonra 2600 olmuştu

arkadaslar merhaba aranizda doktorunun hamilelik takviminizde yazan tarihten farkli bir dogum tarihi veren oldu mu? ikizler erken doguyor deniyorya bu genel bur durum mu yoksa kididen kisiden degisur mi? doktoru erken dogum olur diyen var mi ?

Bende tek yumurta ikizlerşne hamileyım 17 hafta biri gosterdı dun gıttık gene diğeri gostermedı özele gıdıorum canım Dr um tam gırmeden soylemek y anlış olur dedi
Biri neyse diğeri de odur tek yumurta ikizlerinde :)genetik kopya sonucta.. Benim de cift sarılı yumurtalarim var. Yerim onlariiiiii

Tek yumurta ikizi olup farklı cinsiyet olma olasigi dünya üzerinde elle sayilabilecek kadar az evet olasılık var ama belkide milyonda birdir...

benim 2 katıına yakın çıktı öyle abartı bir yükselme olmadı ben tek olduğundan emindim ama ultrasonda ikili sürprizimi gördüm:) tek başına betahcg ye göre yorum yanıltabiliyor

bende progestan fitil kullanıyorum canım akıntım çok oluyor peçete kullanıyorum günlük ped zararlı diye

arkadaslar merhaba aranizda doktorunun hamilelik takviminizde yazan tarihten farkli bir dogum tarihi veren oldu mu? ikizler erken doguyor deniyorya bu genel bur durum mu yoksa kididen kisiden degisur mi? doktoru erken dogum olur diyen var mi ?
bana sadece ağustos dedi doktorum erken vs demedi canım

Biri neyse diğeri de odur tek yumurta ikizlerinde :)genetik kopya sonucta.. Benim de cift sarılı yumurtalarim var. Yerim onlariiiiii
çift yumurta ikizi olduğunu kaçıncı haftada öğrendin canım benimde iki emriyo transferim oldu doktor 10 hafta sanki tek plastenta var dedi 15 haftada iki ayrı plasante var ama bir yerde birleşiyor gibi dedi. sonra biri kesin erkek diğeri %80 kız dedi eğer bir kız bir erkekse bende çift sarılı yumurtalarım benim diyeceğim :))

Buara kızlar günlük pedin zararlı olduğunu bilmiyordum kullanmıyor ozaman .. Bide bisi dicem dün ben doktora gittim ya kontrole doktor dediki çift plesante dedi bende nasıl yanı dedim korkma bu iyi bisi dedi bana bilgisi olan varmi

Aslında çift sarılı derken tek yumurta demek istemistim :) tek yumurtadan iki sarı çıkıyor ya ondan ben 6. Haftada öğrendim ikizlerimi. Tek yumurta olunca biraz daha gec farkedilebiliyor 1 kese olduğu icin.

Ben 6. Ayımdayım en başından beri yaşıyorum o akıntıyı sık çamaşır değiştir özellikle beyaz kullan Can'ım 90 derecede yıka ve aralarını ütüle mutlaka çünkü Allah korusun enfeksiyon erken doğuma sebep

Canm değerlerin normal bence tek gebelik kese görümünde en net sonucu alırsın

Canm her hamilelik yepyeni bir hikaye şuan bile bilemeyiz ne Zaman doğum olacağını ikizler de 37 38 haftaları görünce göbek at modundayım :)) ama sağlık ocağındaki ebem 40. Haftada yapmış Allah ne Zaman isterse o zaman olacak ki inşallah sonuna kadar beklerler

Yani bebeklerin ayrı eşleri var ayrı yerlerden besleniyor bu çok iyi bişey teke göre birbirlerini etkilemiyorlar Can'ım tek olanlar bir tek plesntadan besleniyor

Yani bebeklerin ayrı eşleri var ayrı yerlerden besleniyor bu çok iyi bişey teke göre birbirlerini etkilemiyorlar Can'ım tek olanlar bir tek plesntadan besleniyor
Ayy sagol canim. Doktorda bu iyi bisi dedi ama kendi doktorum olmadığı için detaylı sormadim 9 martta su ense ölçümünde güzel haber alirsam inşallah detaylı sorarim

arkadaslar merhaba doktorun verdıgı klomenı ben bugun kullanmaya basladım ama adamın kullan dedıgı tarıh ben unuttum onu ya bsy olurmıkı

Benim adetten 3 gün önce 204 adetten 2 gün sonra da 700 çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…