2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

arkadaslar merhaba aranizda doktorunun hamilelik takviminizde yazan tarihten farkli bir dogum tarihi veren oldu mu? ikizler erken doguyor deniyorya bu genel bur durum mu yoksa kididen kisiden degisur mi? doktoru erken dogum olur diyen var mi ?
Bizim normal doğum tarihimiz 8 mart idi. Ama ikiz olduğunu duyduğu an doktorumuz 37. Haftayı gördüğümüz gün alacağız sezeryan ile dedi. Ama biz 35+5 de dünyaya geldik. 31 den sonda erken doğum riskimiz vardı. Hastanede yattık çıktık. Dinlendik. Evde yattık böyle böyle 31 den 35+5 e kadsr geldik. Suyumun gelmesi ile doğum başladı ve paşalarım dünyaya geldi.

Günaydın inşallah öyle olsun yarın benim ikili test var çok heyecanlıyım dualarınıza ihtiyacım var hepinizden şimdiden Allah razı olsun
sağlıklı sıhhatli güzel haberleriniz olur inşallah. Ense ölçümü yapıldı mı sizin ?

arkadaslar merhaba doktorun verdıgı klomenı ben bugun kullanmaya basladım ama adamın kullan dedıgı tarıh ben unuttum onu ya bsy olurmıkı
Canim o tarihler onemli bence ara tekrar sor. Ben kullanirken adetin 5.gunu basliyorduk 5 gun kullaniyorduk ama dedigim gibi bu degisir doktora gore ara sor mutlaka

arkadaslar merhaba aranizda doktorunun hamilelik takviminizde yazan tarihten farkli bir dogum tarihi veren oldu mu? ikizler erken doguyor deniyorya bu genel bur durum mu yoksa kididen kisiden degisur mi? doktoru erken dogum olur diyen var mi ?

Selam canım. Bana henüz bir doğum tarihi vermedi doktor. Ancak çoğul gebeliklerde erken doğum riski var. ama erken doğacak diyede kaide yok dedi. Dikkatli davranın dedi. Benim bildiğim 37 de falan alıyorlar sezeryanla ikizleri ancak doktorumla konuşmadım bu konuları henüz.

sağlıklı sıhhatli güzel haberleriniz olur inşallah. Ense ölçümü yapıldı mı sizin ?
Ben 12 . haftada detaylı ultrasyon da ense ve diğer organ ölçümlerini yaptırdım. çok şükür bir sorun çıkmadı :) 20-22 haftada renkli ultrasyon için çağırdı. hayırlısıyla o haftaları görelim hepimiz

Aslında çift sarılı derken tek yumurta demek istemistim :) tek yumurtadan iki sarı çıkıyor ya ondan ben 6. Haftada öğrendim ikizlerimi. Tek yumurta olunca biraz daha gec farkedilebiliyor 1 kese olduğu icin.
hee sen o anlamda dedim ben diğer anlamda demiştim canım senin tek kese demek
hakkımızda hayırlısı olsun inş. :)) benim çift kese canım

inşallah tüm testlerimiz güzel çıkar. Bende bugün gideceğim kontrole bakalım ne diyecek.

Kizlar bizdee iki tane embriyo koydurduk 7 gun beta hcg 26 di varmi ikiz olma ihtimali
Canim 12. Gün benimki 300 dü. İki güne bir iki katına çıktığını düşünürsek seninki 12. Gün 180 civarı olabilir. Ama bhcg ikiz olup olmadığını göstermiyor. Çok yüksek çıkıp tek olan veya düşük çıkıp ikiz olanlar var. Hayirlisi olsun senin için de.

Günaydın canlar bugün inşaat sesiyle uyandım aman ne güzel yarın 2. Aşı günüm oradan doktora gitsem miiii gitmesem miiii diye düşünüyorum

Kızlarrr içimden hiç çalışmak gelmiyo ki benim ya.3 ay daha nasıl geçer ki acep bu zaman.Minnaklarımıda çok özledim dilek olay 14 gün oldu görmeyeli randevuda haftaya salı alş vrş listesi hazırlamak istiyorum aslında sizinde tavsiyeleriniz varsa yazın giyimdi arabaydı beşikti.

Yeni doğanlara bebek arabası uygun olurmu canm bende onu çok dusunuyorm bu aralar ablam yeni doğanda bebek arabası olmaz kemiklerine zarar verir dedi bilginiz varmı

Teyzoskolar bi el atın medipole geçiş yapicam birde atasehhir avicenna varmış bilginiz varmı

Kizlar bizdee iki tane embriyo koydurduk 7 gun beta hcg 26 di varmi ikiz olma ihtimali
Canim pek bhcg ile alakali olmuyor ikiz ihtimali. Onemli olan artis miktarin mutlaka 2 katindan fazla olmali.benim 10.gun 500 cikmisti ama dedigim gibi onunla pek alakali degil bence.ben nette 10.gun 40 cikip ikiz olanda gordum senin 10.gun 100 u gerlcer olabilir yani
Ay benimde hic okula gelesim yok canim ya esime dun diyorum ne olur ben bu hafta okula gitmiyim diye.ama maddiyati dusunup gelmek zorunda kaldim. Bebkler icin para lazim en az 10000 lira falan masraf var.tedavi zaten tum birikimleri aldi goturdu simdi en bastan para biriktirmeliyiz

V vera nur canim bu arada sprout diye bir program var telefonda muthis bir alisveris listesi var tavsiye ederim adetlere kadar yaziyor hatta hastane cantasi listesi bile var esimizi bile dusunmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…