2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Yeni doğanlara bebek arabası uygun olurmu canm bende onu çok dusunuyorm bu aralar ablam yeni doğanda bebek arabası olmaz kemiklerine zarar verir dedi bilginiz varmı
Canım ben bu Araba konusunu çok araştırdım uzmanı benim alacağın arabanın süspansiyonları iyi olmalı yani ufak bi çukurda sarsılmamalı aşırı illa bebiş arabası lazım oluyor portbebe aksesuarlı alırsan yeni doğan için balkaymak olur

Yazında olsa uzun kollu zıbına battaniyeye falan ihtiyacın olur canm araba konusunu daha önce çok kere yazdım beşik konusuna gelince ben 4-5 yaşına kadar yatabilecekleri derin olabilen sallanan beşik istiyorum çok zor bunların hepsini bi arada bulmak sma bi yerde gördüm eşim yaptıralım diyor o da şimdilik duruyor ama altı çekmeceli sallanan beşiklerde çocuklar bir yaşına varmadan ayaklanıyorlar kendini atabilirler aşağı Allah korusun

Ay benimde hic okula gelesim yok canim ya esime dun diyorum ne olur ben bu hafta okula gitmiyim diye.ama maddiyati dusunup gelmek zorunda kaldim. Bebkler icin para lazim en az 10000 lira falan masraf var.tedavi zaten tum birikimleri aldi goturdu simdi en bastan para biriktirmeliyiz[/QUOTE]

evet bebişlerimizi düşünmemiz lazım o yüzden sabır diyoruz ve işimize geliyoruz.ama ben bugün çalışmayıp aylaklık yaptım:)))topik topik dolaşıyorum o derece yaniBirikir Allah ın izni ile yeterki bebişler iyi olsun anneciklerini üzmesinler

Senin aldığın arabaya bayıldım ben canım.Bende eşime söyledim ondan bakacağız ama cidden fiyatı baya iyi.bir kaç model daha var bazı bloglarda yazan ayaklanabilirsem fırsat buldukca gidip bakmak istiyorum.uzun kollu zıbın battaniye vs için aslında sezon değişmeden birşeyler almak istiyorum bebişler hayırlısı ile doğarlarsa evden çıkamadan tekrar kış mevsimi gelecek ozamanda fırsat bulup hiçbirşey alamam sanırım.Ama leke vs kalmamasına rağmen işten çıkınca korkudan eve gidip hemen yatmayı tercih ediyorum ayakta dolanmaktan hala tırsıyorum bir parça

Evimden aşağı garaja arabama kadar taşımak için kullancam bir değil iki bebiş çantaları kendileri derken yoksa çıkamam dışarı birde bagaja sığarlar bu bebek arabaları değilmi

Selam. Ben ayda bir gidiyorum. bu perşembe randevum var. Valla 4 ay nasıl geçti hiç anlamadım:) İkizlerde 30. hafataya kadar herşeyin hazır olmalı diyorlar genelde. Her ihtimale karşı. Henüz hiçbirşey almadım hatta bakmadım bile. Ancak otomatik süt pompası ,emzirme sütyeni, göğüs pedi notlarım arasında. Birde çatlak için krem aldım. Benim henüz bu kadar. gmrdüğün gibi bebekler için bir çöp yok şuan. Biraz erken olduğunu düşünüyorum henüz ..

10.000 tl nasıl bir hesap yaptın. neleri hesapladın?

Canım senin hamileliğin çok şükür kanamasız sıkıntısız geçti o yüzden vakitte hızlı geçmiştir.inşaAllah böyle devam eder 35-37.haftaları görürsün.Bencede erken ama liste yapmak lazım şimdiden vakti geldiğinde birşey kaçırmamak için.heryerde listeler var ama gereksiz çok fazla şeyde var ben ikiz anneleri için hangisi daha pratikse ondan almak istiyorum.süt pompası ve sterilizatör benimde önceliklerim arasında ve ben kendime çatlak kremi bile almadım o derece tembele bağladım.birde kararsız kaldım herkez farklı bir marka yazmış hangisini alsam diye hala düşünüyorum :)

10.000 tl nasıl bir hesap yaptın. neleri hesapladın?
Canim dogum cok pahali diyorlar 5000 tl dogum tutsa evimde oda yok yatak odama gore ufak birr dolap besik tarzi birsey yaptirmak zorundayim oda 1000 1500 arasi tutsa gerisi de diger kiyafet bez sut pompasi falan derken ancak yeter diye dusundum

çok şükür ense kalınlığı normal, ikili test için kan verdik, yinede yapalım dedi dr.

Ay hadi inş umut yarin bidaha bakitircam beta hcg bakalim hayirlisi

Kizlar bizdee iki tane embriyo koydurduk 7 gun beta hcg 26 di varmi ikiz olma ihtimali
Benm ilk tedavide 7.gun betam 20 çıkmıştı 2 günde 2 kat artmaya devam etmişti ama 1 tane tutmuş kan pıhtılaşmasından duşuk olmuştu

İnşallah canım o haftaları görürüz.:) Evet hatta burdan aklımıza gelen yada duyduğumuz yada beyendiğimiz şeyleri paylaşabiliriz. Ben süt pompası olarak philips avent i çok duydum. Sanırım ondan alırım. Karın içinde procsin aldım ancak pek fikrim yok. Arada sürüyorum şimdilik. Birde eczaneden E vitamini kapsüllerinden aldım. Haftada 1 kere 1 kapsül sürüyorum. Göğüs uclarımada sürüyorum onu. Faydalı olduğunu duymuştum. Hatta bebek emerkende yara olmaması için demişleri. Benimkiler hamilelik döneminde biraz hassaslaştı iyi geldi şimdilik. tabi emzirirken bebeğe geçmeyecek şekilde temizliğini yapmak gerekir.

Canim dogum cok pahali diyorlar 5000 tl dogum tutsa evimde oda yok yatak odama gore ufak birr dolap besik tarzi birsey yaptirmak zorundayim oda 1000 1500 arasi tutsa gerisi de diger kiyafet bez sut pompasi falan derken ancak yeter diye dusundum

Benim doğumla ilgili pek fikrim yok ancak 5.000 çok geldi. Belki çift bebek sezeryan olduğu için mi.. Bilemedim. Araştırmak lazım. Doğru söylüyorsun hazırlıklı olmakda fayda var. O güzel zamanları stres içinde geçirmemek lazım :)

Ay hadi inş umut yarin bidaha bakitircam beta hcg bakalim hayirlisi
Insallah canim hayirlisi olur insallah hakkinda.
Hatta bir arkadas ikiz olunca iki kati falan demisto canim ben memorial a gidiyorum netten baktim 4000 diyor ikiz olunca 5000 alsalar diye dusundum birde 2 3 ay ucretsiz izin dusunuyorum onun icinde ekstra para lazim. Ikiz bebikleri kimseye kucukken birakamayiz sanirim annemde cok uzun sure duramaz zaten. 6 ay dogum iznim var nisan da falan baslamak zorunda kalicam okula o ara ucretsiz izin alirsam diyede birikim lazim. Cok calismaliyim cookkk hala okuldayim yoksa coktan rapor almistim

cnm merhaba nihayet ayda 1 doktora giden duydumda icim rahatladi :) benide simdilik ayda 1 cagiriyor doktorum 2haftada 1 giden arkadaslari duydukca cok tedirgin oluyordum ihmal ediliyorum diye bir de catlatma kremi olarak ne aldin ben lierac almayi dusunuyorum.

merhaba arkadaşlar ayrıntılı ultrasyon için istanbulda ki arkadaşlar hangi perinatoloğa gitmeyi düşünüyorsunuz ?
benim aklımda prof.dr recep has var .sizlerin aklında hangi doktorlar. recep has ayrınlıtı muayne ücreti ikiz gebelikte 750 tl kızlar ama çok kişi iyi olduğunu yazmış 1 ay öncesinden randevu almak gerekiyormuş

5000 cidden cok pahaliymis ya Rabbim yardim etsin. bence bizim icin en onemlisi dogumu yenidogan unitesi cok iyi olan bi hastanede yapmak. cunku erken gelip kuvezde kalma ihtimalleri yuksek o nedenle iyi ve buyuk bir yenidogan unitesi olmali. tabi kuvezde kaldiklari sure boyunca maddi boyutuda onemli hala geliyor. ben o nedenle üniversite hastanesine gidiyorum. birde eger kanaman fln olmadi ise calisman daha guzel. sahsen ben cok memnunum calismaktan, bebislerimle calisip helal sekilde beraber riziklarini kazaniyoruz. bence bu harika bi sey :) rapor rapor nereye kadar. hamile olarakta hayata adapte olmamiz gerek. tabi kanaman fln varsa Allah korusun dinlenme sart

Ense ölçümü yapturicak arkadaslar güzel haberlerle gelin inşallah dualarım sizinle
sagol canim biz bugün yaptirdik Allahima sükürler olsun hersey yolunda minicik eller minicik ayaklar insanin onlari isirasi geliyo insallah hepimiz mutlu saglikli haberler alalim sag selamet kucagimiza almayida nasip etsin Allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…