2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

sagol canim biz bugün yaptirdik Allahima sükürler olsun hersey yolunda minicik eller minicik ayaklar insanin onlari isirasi geliyo insallah hepimiz mutlu saglikli haberler alalim sag selamet kucagimiza almayida nasip etsin Allahim
Çok sevindim canim darısı 9 martta bize insallah

Canm sen yinede çok yormamaya çalış kendini arabaya gelince pahalı evet ama ikinci el piyasası daha hareketli Birgün içinde ürün satışı yapan çok gördüm hemen satılıyor o yüzden rahatım biraz cosatto marka baston arabada baktım ama yenidoğan için uygun gelmedi bana bebiş kıyafetlerinde uzun kolluyu yazında bulabilirsin gibime geliyor ama yinede bilmiyorum tabi

Benim doktorum şimdilik ayda bir yapalım dedi. tek bebek bekleyen arkadaşlardan 5 haftada bir giden bile var. Daha sonra sıklaştırır sanırım ki ben denemek için farklı bir doktora daha gittim. oda bir ay sonra çağırdı. Yani için rahat olsun bence. Çatlak kremi olacak procsin aldım ama öyle bildiğim için değil. deneme amaçlı. lierac bence en iyilerinden.bende öyle duydum. Kakao yağını duydum. Ama tabiki hiçbir fikrim yok bu konuda. Umarım çatlamayız..:)

Evimden aşağı garaja arabama kadar taşımak için kullancam bir değil iki bebiş çantaları kendileri derken yoksa çıkamam dışarı birde bagaja sığarlar bu bebek arabaları değilmi
Eşim bagaja sığar demişti o ilgilenmişti sığma konusunda

Evimden aşağı garaja arabama kadar taşımak için kullancam bir değil iki bebiş çantaları kendileri derken yoksa çıkamam dışarı birde bagaja sığarlar bu bebek arabaları değilmi
Bu arada benimde arabam var ama insan her yere arabayla olmuyor parka nefes almaya gitcen iki Bebek mutlaka bebiş arabası lazım alışverişte falan

E eren83 canım ben göbeğimin şuan ki halini gördükce önümüzdeki günlerde çatur çuturrr çatlayacağım gibi geliyor

Birazda aslında genetik önemli sanırım. yani bu zamana kadar eğer çatlağımız olduysa çatlamaya yatkınız demektir. eğer olmadıysa daha şanslıyız. Valla ben vazelin bile sürenleri okudum. ( mantıklı geldi.) Badem yağı kıllanma yapıyormuş. Aktardan kakao yağını sormayı düşünüyorum. Belki haftada bir evde olacağımız zamanlarda zeytin yağı benimde karnım da hiç fena değil. Sanırım ikiz oldukları için biraz daha büyük karnımız. bebe yağı kullananlarda var. Birde e vitamini kapsülü. Benim duyduklarım bunlar şimdilik. Eczane ürünlerini zaten hepimiz biliyoruz.Umarım çatlamayız ne diyim :)

aynen bizler duble anne yiz oyüzden göbüşlerde duble :) amin çatlamayalım inşaAllah.Ama ben 34 .haftaya kdr tek bir çatlağı olmayıp bir gecede çatlamış ikiz anneleri okudum o yüzden şimdiden psikolojimi amannn çatlarsam gider lazerle tedavi ettiririme hazırladım inan .bekleyeceğiz ve göreceğiz sağlıkla sıhhatle inşaAllah.

ben ASM den aldım. Zeki Şahinoğlu ndan. Ancak Recep Has ıda duydum. Genelde fiyatlar bu şekilde. Bende araştırmıştım.

Çatlayabiliriz. Yani kaçamayacaksak kendimizi üzmemizinde anlamı yok. elimizden geleni yaparız. Artık olduğu kadar ne yapalım. Ama eğer böyleyse belki biraz daha özenli olmakta fayda olabilir. Kremleri aksatmadan kullanalım :)

Bu arada benimde arabam var ama insan her yere arabayla olmuyor parka nefes almaya gitcen iki Bebek mutlaka bebiş arabası lazım alışverişte falan
Yaşadğm şehirde bebeklerle parka falan gidilmez oyle bi ortam pek yok olsa olsa annengle giderm orası mustakl bahçeli ev ona da malum arabayla gtmem gerekecek

kremalicorek canım şu öğleden sonra ve akşam şişkinliklerin ile ilgili dr danıştınmı sen yada bir çare bulabildinmi(( sanırım çatlamak üzereyim ben ya
Yok kuzum valla kabızlık için dupalac verdi o çok guzel ga çıkartılıyor rahatlatıcı dün ayrı odalarda oturdum esimle ama nasıl gaz arıyorum anlatamam iç istersen

Benim doktorum da oyle dedi canim ya su an gittigim hastane 1.bucuk saat sürüyor ilcedr oturuyorum ben. Eger trafik olursa daha da uzun sürer o durum yuzunden buradada hastane bakiyorum ama ucime sinmiyor insallah yolunda gider de vakitli gelir bebiklerimiz. Cok sukur beni engellicek bir durumum yok suan.
ama yorgunluk cok fena. O da evde olsam da ayni zaten. O yuzden calismaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…