- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.781
Çok sevindim canim darısı 9 martta bize insallahsagol canim biz bugün yaptirdik Allahima sükürler olsun hersey yolunda minicik eller minicik ayaklar insanin onlari isirasi geliyo insallah hepimiz mutlu saglikli haberler alalim sag selamet kucagimiza almayida nasip etsin Allahim
insallah canim seninde ve tüm arkadaslarinda saglikli haberlerini aliriz insallahÇok sevindim canim darısı 9 martta bize insallah
Canm sen yinede çok yormamaya çalış kendini arabaya gelince pahalı evet ama ikinci el piyasası daha hareketli Birgün içinde ürün satışı yapan çok gördüm hemen satılıyor o yüzden rahatım birazSenin aldığın arabaya bayıldım ben canım.Bende eşime söyledim ondan bakacağız ama cidden fiyatı baya iyi.bir kaç model daha var bazı bloglarda yazan ayaklanabilirsem fırsat buldukca gidip bakmak istiyorum.uzun kollu zıbın battaniye vs için aslında sezon değişmeden birşeyler almak istiyorum bebişler hayırlısı ile doğarlarsa evden çıkamadan tekrar kış mevsimi gelecek ozamanda fırsat bulup hiçbirşey alamam sanırım.Ama leke vs kalmamasına rağmen işten çıkınca korkudan eve gidip hemen yatmayı tercih ediyorum ayakta dolanmaktan hala tırsıyorum bir parça
cnm merhaba nihayet ayda 1 doktora giden duydumda icim rahatladi :) benide simdilik ayda 1 cagiriyor doktorum 2haftada 1 giden arkadaslari duydukca cok tedirgin oluyordum ihmal ediliyorum diyebir de catlatma kremi olarak ne aldin ben lierac almayi dusunuyorum.
Eşim bagaja sığar demişti o ilgilenmişti sığma konusundaEvimden aşağı garaja arabama kadar taşımak için kullancam bir değil iki bebiş çantaları kendileri derken yoksa çıkamam dışarı birde bagaja sığarlar bu bebek arabaları değilmi
Bu arada benimde arabam var ama insan her yere arabayla olmuyor parka nefes almaya gitcen iki Bebek mutlaka bebiş arabası lazım alışverişte falanEvimden aşağı garaja arabama kadar taşımak için kullancam bir değil iki bebiş çantaları kendileri derken yoksa çıkamam dışarı birde bagaja sığarlar bu bebek arabaları değilmi
inşallah sizin de sonuçlar güzel çıkmıştırinşallah tüm testlerimiz güzel çıkar. Bende bugün gideceğim kontrole bakalım ne diyecek.
aynen bizler duble anne yiz oyüzden göbüşlerde duble :) amin çatlamayalım inşaAllah.Ama ben 34 .haftaya kdr tek bir çatlağı olmayıp bir gecede çatlamış ikiz anneleri okudum o yüzden şimdiden psikolojimi amannn çatlarsam gider lazerle tedavi ettiririme hazırladım inan .bekleyeceğiz ve göreceğiz sağlıkla sıhhatle inşaAllah.Birazda aslında genetik önemli sanırım. yani bu zamana kadar eğer çatlağımız olduysa çatlamaya yatkınız demektir. eğer olmadıysa daha şanslıyız. Valla ben vazelin bile sürenleri okudum. ( mantıklı geldi.) Badem yağı kıllanma yapıyormuş. Aktardan kakao yağını sormayı düşünüyorum. Belki haftada bir evde olacağımız zamanlarda zeytin yağıbenimde karnım da hiç fena değil. Sanırım ikiz oldukları için biraz daha büyük karnımız. bebe yağı kullananlarda var. Birde e vitamini kapsülü. Benim duyduklarım bunlar şimdilik. Eczane ürünlerini zaten hepimiz biliyoruz.Umarım çatlamayız ne diyim :)
merhaba arkadaşlar ayrıntılı ultrasyon için istanbulda ki arkadaşlar hangi perinatoloğa gitmeyi düşünüyorsunuz ?
benim aklımda prof.dr recep has var .sizlerin aklında hangi doktorlar. recep has ayrınlıtı muayne ücreti ikiz gebelikte 750 tl kızlar ama çok kişi iyi olduğunu yazmış 1 ay öncesinden randevu almak gerekiyormuş
aynen bizler duble anne yiz oyüzden göbüşlerde duble :) amin çatlamayalım inşaAllah.Ama ben 34 .haftaya kdr tek bir çatlağı olmayıp bir gecede çatlamış ikiz anneleri okudum o yüzden şimdiden psikolojimi amannn çatlarsam gider lazerle tedavi ettiririme hazırladım inan .bekleyeceğiz ve göreceğiz sağlıkla sıhhatle inşaAllah.
Yaşadğm şehirde bebeklerle parka falan gidilmez oyle bi ortam pek yok olsa olsa annengle giderm orası mustakl bahçeli ev ona da malum arabayla gtmem gerekecekBu arada benimde arabam var ama insan her yere arabayla olmuyor parka nefes almaya gitcen iki Bebek mutlaka bebiş arabası lazım alışverişte falan
sağolasın canım. Elhamdülillah ense ölçümü normal, gelişimleride iyi. İkili test için kan verdim haftaya çıkacak.inşallah sizin de sonuçlar güzel çıkmıştırgüzel haberlerinizi bekliyoruz.
cevap için çok sagol canım hakkımızda hayırlısıben ASM den aldım. Zeki Şahinoğlu ndan. Ancak Recep Has ıda duydum. Genelde fiyatlar bu şekilde. Bende araştırmıştım.
Yok kuzum valla kabızlık için dupalac verdi o çok guzel ga çıkartılıyor rahatlatıcı dün ayrı odalarda oturdum esimle ama nasıl gaz arıyorum anlatamamkremalicorek canım şu öğleden sonra ve akşam şişkinliklerin ile ilgili dr danıştınmı sen yada bir çare bulabildinmi (( sanırım çatlamak üzereyim ben ya
Benim doktorum da oyle dedi canim ya su an gittigim hastane 1.bucuk saat sürüyor ilcedr oturuyorum ben. Eger trafik olursa daha da uzun sürer o durum yuzunden buradada hastane bakiyorum ama ucime sinmiyor insallah yolunda gider de vakitli gelir bebiklerimiz. Cok sukur beni engellicek bir durumum yok suan.5000 cidden cok pahaliymis ya Rabbim yardim etsin. bence bizim icin en onemlisi dogumu yenidogan unitesi cok iyi olan bi hastanede yapmak. cunku erken gelip kuvezde kalma ihtimalleri yuksek o nedenle iyi ve buyuk bir yenidogan unitesi olmali. tabi kuvezde kaldiklari sure boyunca maddi boyutuda onemli hala geliyor. ben o nedenle üniversite hastanesine gidiyorum. birde eger kanaman fln olmadi ise calisman daha guzel. sahsen ben cok memnunum calismaktan, bebislerimle calisip helal sekilde beraber riziklarini kazaniyoruz. bence bu harika bi sey :) rapor rapor nereye kadar. hamile olarakta hayata adapte olmamiz gerek. tabi kanaman fln varsa Allah korusun dinlenme sart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?