2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Günaydın arkadaşlar doktora geldim sıramı bekliyorum stres heyecan . İnş iyidir bebeklerim. Dualarınızı bekliyorum
Günaydın.Ay ne stresiii ya bak bebişleri görceksin şimdi.hemde büyümüşler olcak kıpraşıp durcaklar.bizede haber ver çıkınca durumlardan.

Kızlar bende dün sağlık ocağında test verdim sonuçların mailini bekliyorum inşşşş iyi çıkar herşey geçen sefer b12 eksik demir eksik hipo troit hipere dönmüş ohhhh hepsi bir araya toplanmıştı.Bakalım bu sefer bebişler bana neler etmiş göreceğiz

Kızlar bebişlerden biri kesin kızmış diğeri gozukmedi tatlıda ekşide yiyorm sizdede böyle oluyormu

Kalbi durdu gibi bir his var içimde uyuyamadım hiç
Biz senle ciddi kavga etcez işin sonunda söyliyeyim sana güzel düşün güzel olsun bebişlerin bak nekdr güçlü hergittiğinde ordan sana minnak minnak bakıyorlar sen hala nelerden bahsediyorsun.onlarıda mutsuz etme.diğer kuzun melek olmuş tabiki bilmediğimiz bi acı ama her bebek kendi alın yazısıyla geliyor anneciğine Rabbim ne yazdıysa o olacak zaten.öyle senin hissetmenle falan olmuyor yani o işler.bebişcikleri üzmüyoruz ama doğduklarında da popolarına popolarına vuruyoruz bizi bukdr beklettikleri için

arkadaşlar 10. haftam bitiyor çok şükür. saç kestirme ve boyatma konusunda fikri olan yada yapan var mı. saçlarım cok dükülmeye başladı. kestirip boyatıcam. acaba 12. haftadan sonra mı yaptırsam.

Kızlar bebişlerden biri kesin kızmış diğeri gozukmedi tatlıda ekşide yiyorm sizdede böyle oluyormu
Haydi prensesin hayırlı olsun ailenize diğer arkadaşcıkda bidahakine gösterir kendini.Ben o yeme işine inanmıyorum canım ben bu haftalara kdr tatlıdan tiksindim resmen hep ekşi tuzlu şeyler istedi canım ama ilk erkek kendini gösterdi tabi dr tahmininde yanılmıyorsa :)

arkadaşlar 10. haftam bitiyor çok şükür. saç kestirme ve boyatma konusunda fikri olan yada yapan var mı. saçlarım cok dükülmeye başladı. kestirip boyatıcam. acaba 12. haftadan sonra mı yaptırsam.
Canım kestirme işi belki batıl inançdır ama ben hamiş kalmadan özellikle gidip kestirmiştim hamişken kestirmemek için.Boyaya gelince şuan saçlarım iyice beyazlar çıktı büyük ihtimalle önümüzdeki üç ay içinde aynalara küseceğim ama ben düşünmüyorum.Bitkisel boya muhabbeti var sonra bazı dr boya ile ilgili kana geçmediği için 12.haftadan sonra olabilir diyorlar vs vs her kafadan farklı ses çıkıyor hamileyken saç boyatanlarda yok değil ama bu senin dr sorup karar verebileceğin birşey Allah korusun birşey olsa hep aklında soru işareti kalacaksa naçizane tavsiyem sabretmenden yana.Ama eğer yaptıracaksanda kesinlikle 12 yi geç hatta bir 15 haftalık falan olduktan sonra yaptır.

Haklısın canm ama insan milleti herşeyden bişey çıkartmaya çalışıyoruz işte allahım sağlıcakla kucağmıza almayı nasip etsin inşallah

Haklısın canm ama insan milleti herşeyden bişey çıkartmaya çalışıyoruz işte allahım sağlıcakla kucağmıza almayı nasip etsin inşallah
Amin sağlıcakla gelsin bebişler vede gönlünde olanıda Rabbim hakkında hayırlı etsin inşaAllah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…