- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.841
İnşallah cnm ins. Rabbim o gunlerı görmeyi nasip etsin inş :)Canim yaa insaAllah saglikla alacaksin bebeklerini ☺ stres konusunda haklisin.. insanin yasadiklari zaten en buyuk sebep.. eylulde insaAllah bebeklerimizi konuucaz burda .. ☺ dualarimdasiniz ..
Canım bebişlerin iyi olmasına çok sevindim.Ama dr un ne güzel söylemiş minnaklarınla konuş eşine naz yap tadını çıkar.Ama kendine sakın stres yapma hiçbirşeyi.9+1 ultrasona gore cok sukur iyiler buyumusler ama dr risk hep var stres yapsan da yapmasanda değiştiremezsin dedi. Keyfini çıkar vs inşallah hep iyi devam ederler :)
Eşimde ne naz çeker ya :)) cumaya kadar haftaya içim rahat ama kontrol arası uzayınca korku başlıyor cnmm. Haraketlensinler o zaman daha iyi olacak İnş :)Canım bebişlerin iyi olmasına çok sevindim.Ama dr un ne güzel söylemiş minnaklarınla konuş eşine naz yap tadını çıkar.Ama kendine sakın stres yapma hiçbirşeyi.
8haftaya kadar bendedd mide bulantısı yoktu son 1 aydr sabahları çok kotu bulanıyorm hatta 2gune bi yedklerimi çıkartıyorm sadece bulantyla kalmıyor bana da demişlerdi aaaa ne güzel. Bulantın falan yoksa rahat geçiriyosn diye sonradan bi çıktı tam çıktıEşimde ne naz çeker ya :)) cumaya kadar haftaya içim rahat ama kontrol arası uzayınca korku başlıyor cnmm. Haraketlensinler o zaman daha iyi olacak İnş :)
Bulantı vs yok dedim doktor şaşırdı. İkizlerde daha çok oluyor genelde dedi.
Bende 3 ayda birkez çıkardım.. Bulantı az bulantı diyemiyorum midem hep tuhaf bise yemesem bi tatsız bi tuhaf oluyor. Bunu bulantı dedikleri anlamıyorum sadece yemem gerekiyor yiyince iyiyim. Bende de vajinal ağrı var doktorum ölçüm yapmıştı çok iyi demişti ama neden agriyor anlayamıyorum8haftaya kadar bendedd mide bulantısı yoktu son 1 aydr sabahları çok kotu bulanıyorm hatta 2gune bi yedklerimi çıkartıyorm sadece bulantyla kalmıyor bana da demişlerdi aaaa ne güzel. Bulantın falan yoksa rahat geçiriyosn diye sonradan bi çıktı tam çıktı
Benmde vajınal ağrı arada Bi oluyor bebeklerin olduğu rahm kısmında da oturup kalkarken bi sızlama oluyor doktora sormuştm normal şeyler demiştiBende 3 ayda birkez çıkardım.. Bulantı az bulantı diyemiyorum midem hep tuhaf bise yemesem bi tatsız bi tuhaf oluyor. Bunu bulantı dedikleri anlamıyorum sadece yemem gerekiyor yiyince iyiyim. Bende de vajinal ağrı var doktorum ölçüm yapmıştı çok iyi demişti ama neden agriyor anlayamıyorum
Banada gel ölçüm yapalım dedi iyi dedi ama daimi ağrı korkutuyor beniBenmde vajınal ağrı arada Bi oluyor bebeklerin olduğu rahm kısmında da oturup kalkarken bi sızlama oluyor doktora sormuştm normal şeyler demişti
Günaydın arkadaşlar doktora geldim sıramı bekliyorum stres heyecan . İnş iyidir bebeklerim. Dualarınızı bekliyorum
Canim bak iyi haber almışsın zor ama iyi dusun bencede her defasında kontrole bu korkuyla nasil gideceksin g3cer mi vakit?bende acaba cok mu rahatim diye dusunmeye basladim mutlaka stres var ama aklima gelince degistiriyorum onlari hayal ederek dusuncelerimi.bence sende degistir.Kalbi durdu gibi bir his var içimde uyuyamadım hiç
Ayyy masallah canim ben ikisinide yemiyorum benim durum ne olacak kiKızlar bebişlerden biri kesin kızmış diğeri gozukmedi tatlıda ekşide yiyorm sizdede böyle oluyormu
Banada her gitmem de bakıyor rahim ağzı olçusune eğer gerekirse dikiş atacaz dedi ama şuanlık normalmiş inşallah sorunsuz bişeklde bebişlerimizi kucağmıza alırızBanada gel ölçüm yapalım dedi iyi dedi ama daimi ağrı korkutuyor beni
Bende ikiz doktora gidiyorm bi asıl doktorum var 3 haftada bir gidiyorm diğer doktoruma da istedğm zaman gidiyorm bazen bende korkuyorm aman bişey mi oldu iyilermi ki diye o yüzden 2 doktorum var sende oyle yapabilirsn istersenKizlar doktorumu degistirecegim gecen lekelenmem var demistim ya tehlike yok dedi ama lekelenmenin nedenini solemedi ustune ustelik bi ay sonra gelin dedi lekelenmemi hic onemsemedi ya bu normal bi durummu kan sulandiriciyi igneyi bi hafta kullanmayin sonra dvm edin dedi lekelenmem gecti sukur ama ya bise olursa sonra die duaunmeden kendimi alamiyorum hafta sonu baska bi doktora gidicem ins
Her ikisideKizlar Ben 2. bi dr.u.hic dusunmedim ama forumda dikkat ettim çogu arkadas iki dr.a birden gidiyor.. neden merak ettim.. bebekleri daha sık görmek icin mi yoksa birinin verdigi bilgi yeterli gelmedigi icin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?