2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

burdaki arkadaşlara eşime vs hep olumlu düşünmek gerektiğini söyleyen ben, gece gördüğüm kabustan etkilendim cumartesiye randevu aldım hemen... de vakit geçmiyor sanki insan kayıp yaşayınca içindeki korkuları bir çırpıda atamıyor maalesef. rahat sadece rutin kontrole giden arkadaşlara imreniyorum çok. benim her gidişim doktor konuşana kadar kafamın içindeki gerilim müzikleri eşliğinde geçiyor..

O gerilim muzikleri hepimizde var inan ki.. doktor agzini acana kadar tum kotu senaryolari yaziyorum ve 8 gun var daha 10 marta bekle ki gecsin

Canm benm bir duşuğm olmuştu o yüzden korkularım oluyor bunu yaşayn insan anlar

Canım biz hastanede yattığımız sürede tüm hemşire hasta yatış elemanları ile arkadaş olduk. Doğum ücreti için konuşmaya gittiğinde hasta yatıştaki kız eşimi tanıdığı için para doktorun ama diye duygu sömürüsü yapmış. Eşimde para doktorunsa eğer ben ona gereken neyse yaparım hediye alırım en azından direkt doktora gider dedi. Hastane ye kalmaz yani. Onun üstüne fatura çıktı 1400.

Ya senin tarifin tam benim baktığım gibi.. Özellikle araba koltuğu olmasini istiyorum ben. Ne kadara aldiniz
Ocakta kampanya vardı Can'ım. Capacity içinde chicco var. 880 e aldık Tekin'i. E bebekte 1100 galiba şu anda. Cidde'n ana kucağı en kullanışlı Araba. Hafif ve az yer kaplıyor. Oto koltuğu sadece kırmızı renkte oluyor ama haberin olsun.

arkadaşlar 10. haftam bitiyor çok şükür. saç kestirme ve boyatma konusunda fikri olan yada yapan var mı. saçlarım cok dükülmeye başladı. kestirip boyatıcam. acaba 12. haftadan sonra mı yaptırsam.
Ben kestirtirmişim. İlk üç ayda boyamayı önermiyor doktorlar

Heh tamam simdi oldu .. cok tesekkur ederim canim.. bunlar faydali bilgiler olacak benim icin.. ya gercektende eger bize oyle bi rakam ciksin bende alirim doktoruma kiymetli hediye.. hastaneye gidecegine doktoruma gitsin dimi..

Kizlar camasir kurutma makinesi kullanan varmi? Biz insaAllah bebislerimizin doğumuna yakın almayı düsünüyoruz evimizin balkonu olmadigi icin evin icinde camasirlikta kurutuyoduk simdi evde bebisleri etkilemesin istiyoruz. Bazilari camasir kurutma makinesinin cok faydali olmadigini soyledigi icin tereddutluyumde.. fikir verebilecek olan var mi?

Kesinlikle öneririm tertemiz çabucak kuruyor çamaşırlar bebeklı ailelerde duble şart bence evin içinde çamaşır kurutmak bizlerede cok zararlı zaten

Canım kalp atışları benim şuan duyuluyor acaba neden 20 gün sonra gel dediler anlamadım 10 gün içinde duyulması lazım senin neyse bende bu cumartesi kalp atışlarını duymaya gidicem hayırlısı olsun her ikimiz içinde...

Kesinlikle öneririm tertemiz çabucak kuruyor çamaşırlar bebeklı ailelerde duble şart bence evin içinde çamaşır kurutmak bizlerede cok zararlı zaten

Evet bide surekli kustuklarinda felan surekli ust degistirdigimizi dusunursek cok lazim gibi .. zarar evet.. o yuzden camasirlarimi kucuk odada kurutuyorm yazin cam surekli acik hatta aralarda kisinda.. ama bebekler olunca olmaz tabi boyle

Bende arçeliğin var ama çok uzun sürede kurutuyor 4 saatte o yüzden pek kullanmadm bende çamaşırlıkta kurutmayı tercih edenlerdenim ertese güne acilse oyle kullanıyorm

Canım ben geçen yıl aldım. Evdeki toz miktarı azaldı :)) işin şakası tüm toz makinede kalıyor. Çocukların kıyafetlerini de hemen yıkayıp kurutmaya atıyorum. Hafif nemli çıkarıyorum ve hemen ütü yapınca işim kolaylaşıyor.

Kisin bazi camasirlarin 3 gunde kurudugunu dusunursek 4 saat yinede iyi☺ cam acsam belki daha cabuk kurur ama bide benim evde kedim var surekli cam acip kurutamiorum sıkıntı bende.. simdi idare ediyorum ama bebislerim olunca baya sorun olabilir ..

Ya evet buda cok onemli evde bi kedi kizimiz ☺ oldugu icin supurgemi degistirdim anti alerjik aldim ama camasirlarin tozundan kurtulamiyorum camasir kurutma makinesi sart oldu bu durumda o toz olayini hic istemiyorum

Evet cnm ☺☺ dun bnimde dikkatimi çekti. Nasil gidiyor neler yapiyorsn. Benim tedavi ile oldu dikkat etmye calisiyrm o yuzden
Benimde tup bebek canim. Sukur ogretmenim ben okual gidip geliyorum surekli. Bende bulanti yok ama yorgunluk ve aclik cok fazla... Bende dikkat ediyorum canim herseye. Ama yinede artik biraz daha rahatim

canım benim lekelenmem olduğu gibi progestan hap ve iğne vermişti ve ondan sonra iki haftada bir hep çağırdı 4 ay bitene kadar. İçinin rahat etmesi için git yeni bir doktora istersen. Ama lekelenmelere hep telaş etmeyin,kırmızı pembe renkli ve fazla olursa hastaneye gelin dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…