- 4 Ocak 2016
- 435
- 817
- 23
- 39
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.861
Canm benm bir duşuğm olmuştu o yüzden korkularım oluyor bunu yaşayn insan anlarHimm ☺☺ama neden bilmiyorum ama ben baska doktora gitmeyi dusundugumde doktoruma ihanet etmis gibi hissederim gibi geliyodoktoruma cok guveniyo olmamda etkili tabi.. baska bi doktora adapte olmamda sıkıntı zaten.. kendi dr.umun yakasindan dusmuyorum ariyorum bisey oldugunda mesaj atiyorum biktirana kadar ugrasan panikli bi tipim .. ☺☺ oda hep rahatlatir beni.. alaninda iyi bi doktor.. her randevumdaki kalabaliktan biliyorum ☺☺ama sizi dusununce iyi sık sık bebislerinin iyi oldugunu gormek bilmek.. rahatlatir insani☺
Canım biz hastanede yattığımız sürede tüm hemşire hasta yatış elemanları ile arkadaş olduk. Doğum ücreti için konuşmaya gittiğinde hasta yatıştaki kız eşimi tanıdığı için para doktorun ama diye duygu sömürüsü yapmış. Eşimde para doktorunsa eğer ben ona gereken neyse yaparım hediye alırım en azından direkt doktora gider dedi. Hastane ye kalmaz yani. Onun üstüne fatura çıktı 1400.Cok cok kiymetli bilgiler oldu bu benim icin.. cok tesekkur ederim.. neticede ikiz gebelik oldugu icin erken dogum riskini goz ardi edemeyiz belki hastaneye yatmam gerekebilir bu gibi durumlarda verdigin bilgiler ilac gibi olacak..
Birtek dogum ucreti icin su kismi anlayamadim
Eşim doktora kendim alırım hediyeyi diyesi..
Doktora extra bi odeme yapmak gibimi?
En az 5000 gibi bi dogum ucretini gozden cikarmistik ama bu durumda baya rahat olucaz 1400 iyi bi rakam cunku medicalpark icin.. 1400 degil 3000 de deseler yine iyidir ☺☺
Ocakta kampanya vardı Can'ım. Capacity içinde chicco var. 880 e aldık Tekin'i. E bebekte 1100 galiba şu anda. Cidde'n ana kucağı en kullanışlı Araba. Hafif ve az yer kaplıyor. Oto koltuğu sadece kırmızı renkte oluyor ama haberin olsun.Ya senin tarifin tam benim baktığım gibi.. Özellikle araba koltuğu olmasini istiyorum ben. Ne kadara aldiniz
İnşallah iyilerdir. Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin.Günaydın arkadaşlar doktora geldim sıramı bekliyorum stres heyecan . İnş iyidir bebeklerim. Dualarınızı bekliyorum
Ben kestirtirmişim. İlk üç ayda boyamayı önermiyor doktorlararkadaşlar 10. haftam bitiyor çok şükür. saç kestirme ve boyatma konusunda fikri olan yada yapan var mı. saçlarım cok dükülmeye başladı. kestirip boyatıcam. acaba 12. haftadan sonra mı yaptırsam.
Canm benm bir duşuğm olmuştu o yüzden korkularım oluyor bunu yaşayn insan anlar
Canım biz hastanede yattığımız sürede tüm hemşire hasta yatış elemanları ile arkadaş olduk. Doğum ücreti için konuşmaya gittiğinde hasta yatıştaki kız eşimi tanıdığı için para doktorun ama diye duygu sömürüsü yapmış. Eşimde para doktorunsa eğer ben ona gereken neyse yaparım hediye alırım en azından direkt doktora gider dedi. Hastane ye kalmaz yani. Onun üstüne fatura çıktı 1400.
Kesinlikle öneririm tertemiz çabucak kuruyor çamaşırlar bebeklı ailelerde duble şart bence evin içinde çamaşır kurutmak bizlerede cok zararlı zatenKizlar camasir kurutma makinesi kullanan varmi? Biz insaAllah bebislerimizin doğumuna yakın almayı düsünüyoruz evimizin balkonu olmadigi icin evin icinde camasirlikta kurutuyoduk simdi evde bebisleri etkilemesin istiyoruz. Bazilari camasir kurutma makinesinin cok faydali olmadigini soyledigi icin tereddutluyumde.. fikir verebilecek olan var mi?
Canım kalp atışları benim şuan duyuluyor acaba neden 20 gün sonra gel dediler anlamadım 10 gün içinde duyulması lazım senin neyse bende bu cumartesi kalp atışlarını duymaya gidicem hayırlısı olsun her ikimiz içinde...merhaba herkese.5,5 yasında oğlum var şuan ve 5 haftalık hamileyim daha yeni adet gecikmem oldu ve idrar testim pozitif çıktı. ve bulantılarım adet gecikmem olmadan cok erken başladı. dün dr a gittim. karnımdan ultrason yaptı ve iki kese gördü. bende gördüm iki küçük noktacık. inanamadım ailemizde hiç ikiz gebelik yok. zaten hamileliğim süpriz oldu bide ikiz olabilir deyince panikledim. vajinal ultrason yaptı tekrar. ama vajinal utrasonda tek kese görüldü. daha çok küçük biri görünmüyo olabilir yada arkada kalmış olabilir dedi. kesin tek yada çift demedi. 20 gün sonra tekrar kontrole gideceğim kalp atışı için. o zaman kesin görünür dedi. ama ben çok huzursuzum. nasıl gececek bu 20 gün bilmiyorum.böyle bi durumla karşılasan yada duyan bilen var mı. fikirlerinize ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.
Kesinlikle öneririm tertemiz çabucak kuruyor çamaşırlar bebeklı ailelerde duble şart bence evin içinde çamaşır kurutmak bizlerede cok zararlı zaten
Bende arçeliğin var ama çok uzun sürede kurutuyor 4 saatte o yüzden pek kullanmadm bende çamaşırlıkta kurutmayı tercih edenlerdenim ertese güne acilse oyle kullanıyormKizlar camasir kurutma makinesi kullanan varmi? Biz insaAllah bebislerimizin doğumuna yakın almayı düsünüyoruz evimizin balkonu olmadigi icin evin icinde camasirlikta kurutuyoduk simdi evde bebisleri etkilemesin istiyoruz. Bazilari camasir kurutma makinesinin cok faydali olmadigini soyledigi icin tereddutluyumde.. fikir verebilecek olan var mi?
Canım ben geçen yıl aldım. Evdeki toz miktarı azaldı :)) işin şakası tüm toz makinede kalıyor. Çocukların kıyafetlerini de hemen yıkayıp kurutmaya atıyorum. Hafif nemli çıkarıyorum ve hemen ütü yapınca işim kolaylaşıyor.Kizlar camasir kurutma makinesi kullanan varmi? Biz insaAllah bebislerimizin doğumuna yakın almayı düsünüyoruz evimizin balkonu olmadigi icin evin icinde camasirlikta kurutuyoduk simdi evde bebisleri etkilemesin istiyoruz. Bazilari camasir kurutma makinesinin cok faydali olmadigini soyledigi icin tereddutluyumde.. fikir verebilecek olan var mi?
Ya evet buda cok onemli evde bi kedi kizimiz ☺ oldugu icin supurgemi degistirdim anti alerjik aldim ama camasirlarin tozundan kurtulamiyorum camasir kurutma makinesi sart oldu bu durumda o toz olayini hic istemiyorumCanım ben geçen yıl aldım. Evdeki toz miktarı azaldı :)) işin şakası tüm toz makinede kalıyor. Çocukların kıyafetlerini de hemen yıkayıp kurutmaya atıyorum. Hafif nemli çıkarıyorum ve hemen ütü yapınca işim kolaylaşıyor.
hoşgeldnnn canımmmm haftalarımız yakınnn :)
Benimde tup bebek canim. Sukur ogretmenim ben okual gidip geliyorum surekli. Bende bulanti yok ama yorgunluk ve aclik cok fazla... Bende dikkat ediyorum canim herseye. Ama yinede artik biraz daha rahatimEvet cnm ☺☺ dun bnimde dikkatimi çekti. Nasil gidiyor neler yapiyorsn. Benim tedavi ile oldu dikkat etmye calisiyrm o yuzden
Kizlar doktorumu degistirecegim gecen lekelenmem var demistim ya tehlike yok dedi ama lekelenmenin nedenini solemedi ustune ustelik bi ay sonra gelin dedi lekelenmemi hic onemsemedi ya bu normal bi durummu kan sulandiriciyi igneyi bi hafta kullanmayin sonra dvm edin dedi lekelenmem gecti sukur ama ya bise olursa sonra die duaunmeden kendimi alamiyorum hafta sonu baska bi doktora gidicem ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?