- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.881
Cevap için çok sagol canım aklımda inş randevu alabilirim sen nasılsın bebişler nasılRecep has 1 numara İstanbul'da. Bende ona girmiştim. Kendisi çapa da Prof. Randevu alabilirseniz Çapa da bile muayene olabiliyorsunuz.
Evde kediniz mi var doktorunuzla konuştunuz mu sakıncası yok galıba dimi şimdiden sizi kıskanmaya başlamıştır bile :))Kisin bazi camasirlarin 3 gunde kurudugunu dusunursek 4 saat yinede iyi☺ cam acsam belki daha cabuk kurur ama bide benim evde kedim var surekli cam acip kurutamiorum sıkıntı bende.. simdi idare ediyorum ama bebislerim olunca baya sorun olabilir ..
Evde kediniz mi var doktorunuzla konuştunuz mu sakıncası yok galıba dimi şimdiden sizi kıskanmaya başlamıştır bile :))
kızlar kanamam vardr görüştük pruloton iğne yapın, ayakları dikip yatsın demiş.
aa benimde kedim var, bebişlerle büyüyecek inşallah tatlım :)Kisin bazi camasirlarin 3 gunde kurudugunu dusunursek 4 saat yinede iyi☺ cam acsam belki daha cabuk kurur ama bide benim evde kedim var surekli cam acip kurutamiorum sıkıntı bende.. simdi idare ediyorum ama bebislerim olunca baya sorun olabilir ..
Aynen benim kizimda 2 yasinda..☺☺ abla olacak kardeslerine insaAllah hayallerim var 3üyle ilgili☺☺aa benimde kedim var, bebişlerle büyüyecek inşallah tatlım :)
geçmiş olsun cnm sakın olmaya çalış inşallah çabuk geçerkızlar kanamam vardr görüştük pruloton iğne yapın, ayakları dikip yatsın demiş.
aynen benimde ya. bizimki daha küçük, neredeye ilk ona müjdeledik, kızımmmm sen bize çok mu dua ettin Allahım bunlar baeni sevi bakıyor dualarını kabul et diye dedik :) etraf bebek ve kedi olayılana biraz karşı ama alıştırmaya çalışıyoruz. aslında insanların bilinçsizliğinden doktorumuz sadece tuvalet temizliği ile siz muhattap olmayın dedi. veterinerimiz evde kuru mama ile beslenen kedinin toksoplazma ihtimali yok gibi dedi. zaten test yaptırdık negatif çıktı miniğim, benim için kan bile verdi. Bakalım beraber nasıl büyüyecekler. umarım sorunsuz şelikilde alıştırırız, Avrupada bebekler sürekli kedi köpekle büyüyorAynen benim kizimda 2 yasinda..☺☺ abla olacak kardeslerine insaAllah hayallerim var 3üyle ilgili☺☺
Öncelikle bebeklerim 35+5 de doğmalarına rağmen Allah'a çok şükür sağlıklılar. O nedenle çok mutluyuz. Benim doğumum çok ilginç oldu. Sabah uyurken suyum geldi. Su mu değil mi diye düşünürken hastaneye gittik ve 1 saatte doğuma alındım. Ailem bana söylememiş ama herkes yoğunbakımda ki bebeğimi hastanede bırakıp beni taburcu edeceklerini düşünmüş. Ben sadece doğumhanede gördüm küçük bebeğimi çok güzeldi ve iyiydi. Neden yoğun bakıma alındığını bile anlamamıştım. Neyseki evimize beraber döndük. Şimdiyse çok şükür klasik Bebek sorunları var. Bu nedenle şükrediyorum sürekli.Cevap için çok sagol canım aklımda inş randevu alabilirim sen nasılsın bebişler nasıl
Sana yardım edecek birileri olacak mı canım. Çünkü iki Bebek bakımı kolay değil. Üstüne kedi bakımı. Eğer bakabileceksen bebeklerin bir hayvan ile büyümesi çok güzel olabilir. Bende çok isterdim ama dokunamıyorum benaynen benimde ya. bizimki daha küçük, neredeye ilk ona müjdeledik, kızımmmm sen bize çok mu dua ettin Allahım bunlar baeni sevi bakıyor dualarını kabul et diye dedik :) etraf bebek ve kedi olayılana biraz karşı ama alıştırmaya çalışıyoruz. aslında insanların bilinçsizliğinden doktorumuz sadece tuvalet temizliği ile siz muhattap olmayın dedi. veterinerimiz evde kuru mama ile beslenen kedinin toksoplazma ihtimali yok gibi dedi. zaten test yaptırdık negatif çıktı miniğim, benim için kan bile verdi. Bakalım beraber nasıl büyüyecekler. umarım sorunsuz şelikilde alıştırırız, Avrupada bebekler sürekli kedi köpekle büyüyor
aynen benimde ya. bizimki daha küçük, neredeye ilk ona müjdeledik, kızımmmm sen bize çok mu dua ettin Allahım bunlar baeni sevi bakıyor dualarını kabul et diye dedik :) etraf bebek ve kedi olayılana biraz karşı ama alıştırmaya çalışıyoruz. aslında insanların bilinçsizliğinden doktorumuz sadece tuvalet temizliği ile siz muhattap olmayın dedi. veterinerimiz evde kuru mama ile beslenen kedinin toksoplazma ihtimali yok gibi dedi. zaten test yaptırdık negatif çıktı miniğim, benim için kan bile verdi. Bakalım beraber nasıl büyüyecekler. umarım sorunsuz şelikilde alıştırırız, Avrupada bebekler sürekli kedi köpekle büyüyor
Öncelikle bebeklerim 35+5 de doğmalarına rağmen Allah'a çok şükür sağlıklılar. O nedenle çok mutluyuz. Benim doğumum çok ilginç oldu. Sabah uyurken suyum geldi. Su mu değil mi diye düşünürken hastaneye gittik ve 1 saatte doğuma alındım. Ailem bana söylememiş ama herkes yoğunbakımda ki bebeğimi hastanede bırakıp beni taburcu edeceklerini düşünmüş. Ben sadece doğumhanede gördüm küçük bebeğimi çok güzeldi ve iyiydi. Neden yoğun bakıma alındığını bile anlamamıştım. Neyseki evimize beraber döndük. Şimdiyse çok şükür klasik Bebek sorunları var. Bu nedenle şükrediyorum sürekli.
Bu kadar mı ??? Hayır.
Çevremde beni tanıyan herkes rahatlığıma ve sabrıma hayrandır. Ancak erken doğum nedeniyle 1,5 ay evden çıkamamıştım. Ardından iki Bebek. Bazen çok yalnız hissettiğim oluyor kendimi annem ve eşimin sürekli yanımda olmasına rağmen.
Benden size tavsiye moral depolayan bol bol. Gezin keyfini çıkarın. Kimseyi dinlemeyin Can'ınız ne istiyorsa yapın. Benim 31. Haftaya kadar hamileliğim harika geçti. Kimse ikiz Bebek beklediğime inanmıyordu.
Arkadsslar saglik ocaginda kan verdim ve bebeklerimin kalp atislarini dinletti hemsire..eger merak edersen gel.kalp atışlarına bakariz dedi.dr.tansiyonu ölçtur demisti ona da bakildi...3 hafta sonra tetanos aşısı yapilacak..bu arada benim de medicalde doktorum.ve prof..dogum masraflari nasil olacak merak ediyorum.sgk karsilamiyor muayene ultrason vs.çünkü
Canım risk varsa doktorun söyler. 31. Haftaya kadar suyum normal. Rahim boyum sınır içinde idi. Dolayısı ile erken doğum riskim yoktu. Son güne kadar çalıştım. Özel okulda yöneticiyim kampüs gelmelerine katıldım haftada 2-3 gün. Evim ile işim arası 25 km hergün metrobüsle gittim geldim. Bu Arada ev yemek iş vs yaptım. Bebek süslerimi kendim yaptım ( kokulu taş, şeker isimlik vs) Eminönüne gidip alışverişimi yaptım 2-3 kez. Arkadaşlarımla gezmelere gittim. Yani hamileyim gibi hiç görmdim kendimi. Kendimi hiç dinlemedim Ağrı'm sancım var mı diye.Senin planlanan dogum tarihin ne idi.. ben o gunun planli olacagini dusunuyorum ama ya planli olmazsa dogum gunu diye korkuyorum hazirlik ve temizlik bakimindan.. erken dogum riski olurmu .. simdilerde bile disari cikmaya korkuyorum bebeklerime bisey olacak korkusuyla.. bende hamileligimi hareketli ve aktif gecirmek.istiyorum ama ilk aylar diyemi bilmiyorum ama korkuyorum hep boyle yatarak evde gecirmek.durumunda kalirsam diye..
Ayrica bebeklerle ne yapicam korkusuda bazen olmuyo degil.ama sen cok guzel adapte olmussun masaAllah darisi basimiza☺
Çok şükür bebeklerin iyi gördünmü boşuna stres yaptın herşeyi oluruna bırak herşey güzel olacak inşallah9+1 ultrasona gore cok sukur iyiler buyumusler ama dr risk hep var stres yapsan da yapmasanda değiştiremezsin dedi. Keyfini çıkar vs inşallah hep iyi devam ederler :)
salinir mi ya hic. evde bakilan kedi disarda yemek bulmayi bilmez diger kediler dislar, vicdansizlik resmen.Ya bizde kuzumu iki yil once sokaktan aldik.. o yuzden bende inaniyorum.. onun duasi vardir inanirim.. bizimde cevremizde insanlar bebislet geliyo e artik o buyudu salın sokaga diyor.. ama asla tabikide.. o bizim evladimiz nasil birakalim.. Allahin izniyle guzel anilar biriktirerek kardeslerini buyutucez onunla.. toksoplazma bende 2 denememde ve hamile kaldiktan sonra yapildi ve hep negatif.. bi sıkıntı olacagini dusunmuyorum .. ona kadar yesilliklerden meyvelerden sebzelerden de bulasir tokso .. ben onlara dikkat etmeye calisiyorum..
evet cnm saolsunlar annem ve kayinvalidem var. kedimiz uslu zaten. tek onemli kisim ilk aylar bebeklerle temas ettirmemek ondan sonra alisacaklarini dusunuyorum.cocuklarim hayvan sevgisi ile buyusun istiyorum umarim basarabilirizSana yardım edecek birileri olacak mı canım. Çünkü iki Bebek bakımı kolay değil. Üstüne kedi bakımı. Eğer bakabileceksen bebeklerin bir hayvan ile büyümesi çok güzel olabilir. Bende çok isterdim ama dokunamıyorum ben)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?