2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canim ya cok uzuldum simdi deme oyle... korkularini cok iyi anliyorum ve suan ayni korkuyi bende yasiyorum acaba ne gorucem haftaya doktora gittigimde.. sagliklilarmi diye dusunmekten kendimi alamiyorum.. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah. Uzulme lutfen.. esine kizdim ama simdi bebekler dunyaya gelmedigi icin boyle konusuyo bebekler dunyaya geldigde hersey degisecek o da baba oldugunu o.zaman daha iyi hissedicek... o yuzden simdilik esine takilip uzme kendini.. bak ne zaman destege ihtiyacin olursa sıkıntılı oldugun her zaman yaz konusalim ama kotu dusunme bu defa bebeklerini kucagina alacaksin insaAllah ☺

Maşallah rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin inş prenseslere.. darısı bizlerin başına inş :)
Tek yumurta ikizleri mi?
Tesekkur ederim cnm, cift yumurta ikizi benimkiler, esinin dediklerinide takma, cocuklar olsun oyle bir degisiyorlar ki:))

İnşallah canım Allah razı olsun. İnşallah dediğin gibi olur canım eşimin aklı çok geç gelmez başına..
Kayınvalidem aradı 1 saat önce falan... gülerek beni eşime şikayet etmiş aramıyorum diye.. 3 gündür aramamışım sormamışım hiç mi merak etmiyormuşum :) hamile olan benim ama merak etmesi gereken de benim ilginç insanlar.. inşallah bir gün gülüp geçmeyi öğrenebilirim.

Canım bebeklerini hayırlısı ile büyüt inşaAllah.Btn yeni ikiz annelerine soruyorum tekmi bakıyorsun.birde istanbuldamı doğum yaptın?

Tesekkur ederim cnm, cift yumurta ikizi benimkiler, esinin dediklerinide takma, cocuklar olsun oyle bir degisiyorlar ki:))
Maşallah cnm benim de keseleri ayrı..cinsiyet merakı içerisindeyim..
Ben yalnız yaşıyorum hamileliğimi.. burda sizlerle dertleşiyorum sizlere soruyorum. Normal hayatta nasılsın hamilesin vs diyenim yok babamdan başka.
İnşallah dediğin gibi olur canım ama erkek istiyormuş eşim 2 kız olursa sanırım pek ilgisini çekmez.( kız olursa kardeşinin yerini asla vermezmiş onlara. böyle demişti. ) Allah hayırlısını versin ben kız istiyorum ama önce sağlıklı hayırlı evlat inş.

Ogrenmelisin ogrenecegiz insaAllah kayinvalidemle ve gorumcemle hic problem yok aramizda ama aramizda hep bi mesafe olmustur .. bende uzulurum bazen .. bizde sikayet yok ama bende 2 haftadir aramiyorum cunku beni arayip soran yok bu sıkıntılı zamanlarimda yazikki desteklerini goremedim hic.. o yuzden uzulurum bazen esimse bana.kizar huylari boyle kotu niyet yok gibisinden .. evet kotu niyet yok bencede ama herseyi akil.ediyorlar geziyolar ediyorlar neden ben bu kadar sıkıntılıyken hicbir faydalarini goremiyorum niye hic akillarina gelmiyorum.. bi.kotulugum dokunmamistir ve iyiligimde olmustur yani bilirler.. annem gozuyle bakmak.istemisimsir.. ama umursamamaya karar verdim artik bosver Kendi kendimi soyle teskin ediyorum Rabbim sonunda yavrularima kavusmam icin bu kadar yol katettirdi ben artik onlari dusunup esimle yuvamda mutlu olacagim kimseyi dusunmek yok.. sende oyle yapacaksin bebeklerin ve ailen onemli gerisini duusnup uzmek yok kendini☺☺

canım insanın kardeşi ile evladı hiç bir olur mu. eşin evladını kucağına alsın görürsün eminim değişecek. sen sakın üzülme. karnındaki yavrularını düşün. onlar yaşama sebebimiz unutma. bırak istedikleri gibi davransınlar. kimseye güvenerek doğurmuyoruz ki. anne olmak dünyanın en güzel seyi. güçlü olmak zorundasın.

Eşim ve babamdan başka kimsem yok zaten. Benimde en zor yardıma ihtiyacım olduğu zamanlarda kv yanımda olmayacak ama sözde bebekleri bakmaya gelecek ama tatil olarak görüyor kendine bizim evi. Zaten kendi çocuğu bakıma muhtaç bir yaşta onu da alıp gelecek 3-4 ay kalırım amcası da onlarla büyür vs diyor. abisi bakar üçüne de diyor.. diyor da diyor :)
Hangisini kafama takayım bilmiyorum.. inş boşvermeyi tez vakitte öğrenirim.
Bebeklerim sağlıklı bir şekilde doğsunlar inşallah. Rabbim sabrını verecektir.

Aynen canim en onemli.en kiymetli duamiz bebeklerimiz dunyaya saglikla gelsin gerisi hallolur hersey yoluna girer insaAllah☺☺

Ben de diyorum kardeş ayrı cocuk ayrı..Benim kardeşim yok diye sürekli kardeşin yok sen anlamazsın onun yeri çok ayrı vs diyor buna karşılık. Bıktım açıkçası. İnşallah dediğin gibi olur cnm bebekler doğunca anlar farkı ama ben kötü ve yalnız bir hamilelik yaşıyorum herkes eşiyle gidiyor dra ben tek... ne diyim ki..
Aynen canim en onemli.en kiymetli duamiz bebeklerimiz dunyaya saglikla gelsin gerisi hallolur hersey yoluna girer insaAllah☺☺
Aminnnnnnnnnnnn inşallah canım :)

Burda hersey esinde bitiyor bak eger esim bana hak vermese kendi uzme birak bosver bizbize yeteriz demese o yalnizligin verdigi kizginlikla kinde besleyebilirdim icten ice .. az cok anlayabiliyorum hissettigini esin cok.zaman gecmeden insaAllah seni anlayacak canim bi hareketlensin bebislerimiz gobislerde☺☺... uzerine gitme zitlasma bazi erkeklerde hamilelik surecinde de oluyormus boyle durumlar evet zor bi durum.. ama ben bebekler dogdugunda baba oldugunda bunlarin gececegini.dusunuyorum kardes tabiki sevilir ama kendi cocugun baska biseydir. O baba olsun bi bak gorursun☺☺ her ikisi bi yerden asilacak baba baba diye ☺☺

Amin inşallah cnm ama ben hamile değilken söylediği şeyler bunlar eşimin. şimdi hamileyim yine değişen bir şey yok. Ben Allah a havale ediyorum. Rabbim bilir en iyisini. Ailesini de rabbim kendi derdine düşürsün benle uğraşamasınlar. Çünkü ben derdimdeyim kimseyi görmüyor gözüm.. yoruldum gerçekten.. inşallah bebeklerim annelerine iyi gelecek :)

Evet cok iyi gelecek.. hersey inanmakla baslar... dualarini eksik etme.. neden olmasin.. baba oldugunda hayat daha farkli olacak .. su riskli haftalarimizi bi atlatalim insaAllah bebislerimizin en guzel.anlarini konuscaz burda .. ilk tekmelerini.. bizi uyutmadiklari gunleri.. ve o mucizelerin hayatimiza sereflendirdikleri o gunleri konuscaz.. mutlu olmayi herkes kadar hakediyoruz bizlere boyle ozel bir hamilelik bahsedilmis hersryi bosverip bunu yasayalim canim☺

İnşallah canım bugun daha iyiyim çok şükür.. herkesin hayatında sıkıntılar var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Benimkiler fazla art arda gelince altında kaldım dertlerin ama geçecek biliyorummmmmmmmmm Allah ın izniyle inş. :)
Bebişler her derde deva olacak bize inş. :)

Bizde de tam tersi k.valide hergün arıyor canın bişey istiyomü söyle yapayım diye geliyo yemek yapıyo mutfağa giremiyorum diye..hatta bu sabah aradı açmadım bilerek kimseyi göresim yok diye benide fazla ilgi bunaltıyor ama nankör hissettim şimdi

Canım bebeklerini hayırlısı ile büyüt inşaAllah.Btn yeni ikiz annelerine soruyorum tekmi bakıyorsun.birde istanbuldamı doğum yaptın?
Cok tesekkur ederim darisi basiniza, tek bakmiorum cnm, yardimci ve kvalidem var, tek cok zor, ben kadikoy acibadem dd yaptim dogumu

Ama bak simdi onu da sevmem..☺mesafeyi o yuzden biraz seviyorum ☺
Ama nankorluk yapma sen evet☺ en azindan isin gucun goruluyo netice ☺

Canim insallah hayirlisi olur hakkinda.cinsiyet icinde esin cok yanlis dusunuyor. Allah hayirlisi ne ise o olsun demeli, sen takma onu, erkek kiz hic farketmez , dedigin gibi saglikli olmasi onemli,

Canim insallah hayirlisi olur hakkinda.cinsiyet icinde esin cok yanlis dusunuyor. Allah hayirlisi ne ise o olsun demeli, sen takma onu, erkek kiz hic farketmez , dedigin gibi saglikli olmasi onemli,
Aynen canım tek dileğim her dediğine pişman olması eşimin. Diyorum sen kız istemiyorsun iki kız olursa ne yapacaksın diye. yorum yok diyor. Nasıl sevdim ben bu adamı diye soruyorum kendime..

Aynen canım tek dileğim her dediğine pişman olması eşimin. Diyorum sen kız istemiyorsun iki kız olursa ne yapacaksın diye. yorum yok diyor. Nasıl sevdim ben bu adamı diye soruyorum kendime..
Kizda olsa erkekde olsa ayni seyleri hissedecek, simdi yasamadigi bir duyguyu digeri ile kiyasliyor, bence hic sorgulama ve akisina birak. Sonra bu dediklerine kendide gulecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…