- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #4.961
Su gazlada basım dertte 9 aylık gibiyim ağrıların gaz sancisimi bel agrisomi anlayamıyorumBende bazen surekli yatmaktan hamliyomuyuz diye dusunuyorum bende disari.ciktigimda surekli oturucak yer ariyorum ayakta uzun sure duramiyorum
Su gazlada basım dertte 9 aylık gibiyim ağrıların gaz sancisimi bel agrisomi anlayamıyorum
İlginç olan akşam benim gerilio hayret yanı.. BaZen catlicam saniorumBendede bi gobek var bebek olamaz henuz dimi☺☺ gaz desen ne yesem ne icsem hep var zaten.. ona bi care bulamadim bende
İlginç olan akşam benim gerilio hayret yanı.. BaZen catlicam saniorum
Canim ilk 2-2.5 ay sutumu sagarak verdim,3 saatte bir besliyordum.3.aylarini doldurdugunda kendi kendine duzene gitmeye basladi, ilk 2 ay kabus gibiydi,36 saat uyumadigimi bilirim.3.5 ayligiz simdi ve 15 gundur sagmadan emziriorum. Artik saatli yapmiorum acikcasi, cunku ne kadar emdiklerini bilemiorum.gecede yatmadan once mama verip biraz emziriorum, emzirmezsem yatmiolar. 12-12.30 gibi uyuyorlar. Gece 1 yada 2 kere kalkiolar,Sabah 9-10 gibi kalkiyorlar,gaz sorunumuzda baya azaldi 10 gundur.gun icinde se 5-6 saat uyuyorlar. Senin bebisler kac aylik oldu? Gece uykulari nasil?Emzirme ve uyku düzenini Nasıl oturttuk Can'ım. Benim doktorum 2 saatte 1 sesi ama zaten emzir altını değiş gaz çıkar hoooop tekrar başa dönüyorum
Amin...zeynepzumra canm yazdiklarini okudum gercekten cok uzuldum rabbim esine de kayinvalidenede birazcik akil fikir versin dicem alinma. Ama bu halde seni uzmelerini normal karsilayamiyorum. Bence sen bebiklerini daha iyi sahiplen ve onlar icin daha pozitif ol. Iyi hisset ki iyi olsun hep. Onlarda senin cok sevdiğini hissedip sana daha sıkı sarılsınlar
Erkeklerde esleri hamileyken bir hormon salgilaniyor diye okumustum burada belki esinde de o yuzden boyle seyler oluyordur bosver takma sen sadece bebeklerinle ilgilen. Allahim izin verirde dogduklari gunu gorursek zaten baska hic birsey dusunmeye vaktimiz kalmayacak. Ne esleri ne kayinvalideleri gozumuz gorecekAmin...
Dün demiştim kv aradı diye aramiyormusum 3 gündür vs.
Eşim akşam geldi surat sepet gece uyuyakalmış tv karşısında uyandırdım yatağa geç diye. Açtı ağzını yumdu gözünü. 2 gün iyiydik bugün yine konuşmuyoruz. Böyle çocukça küsme huyları var.
Allah a havale ediyorum. En güzel günlerimi zehir ettikleri için.
Canm daha hissetmen için erken. Benim ikinci gebeliğim olmasına rağmen bem ilk 19. Haftada hissettim. Şu an çok küçük olduğu için tekmeleri çok güçsüz.Kizlar ultrasonda son gttigmde bebekler hareketsizlerdi cikolata demistiniz yenirse hareketlenir diye denedm de faydasi pek olmadi baska denenmis bisey varmi bebeklerden birinin cinsiyetini goremedi doktor durusu kapatiyor o kismi dedi onun ozellikle kipir kipir olmasi lazm yarin doktora gtcem Bu sefer ogrensem merak ediyorm ruyalarima girer oldu artk
Hissetme degil ultrasonda bakildinda biri hep sabit duruyor digeri ise kipir kipir hareketli o hareketli olanin cinsiyeti belli kiz Ama diger sabit duranin durus acisindan cinsiyeti bozukmuyor burda bi arkadas demisti doktora giderken cikolata ye diye bende denedim AMA bana etkisi olmadi baska denenmis bisey varmi bebisler ultrasonda hareketli olsun diyeCanm daha hissetmen için erken. Benim ikinci gebeliğim olmasına rağmen bem ilk 19. Haftada hissettim. Şu an çok küçük olduğu için tekmeleri çok güçsüz.
Hissetmeyi demedim yani canm tesekkurler yinedeCanm daha hissetmen için erken. Benim ikinci gebeliğim olmasına rağmen bem ilk 19. Haftada hissettim. Şu an çok küçük olduğu için tekmeleri çok güçsüz.
Amin...
Dün demiştim kv aradı diye aramiyormusum 3 gündür vs.
Eşim akşam geldi surat sepet gece uyuyakalmış tv karşısında uyandırdım yatağa geç diye. Açtı ağzını yumdu gözünü. 2 gün iyiydik bugün yine konuşmuyoruz. Böyle çocukça küsme huyları var.
Allah a havale ediyorum. En güzel günlerimi zehir ettikleri için.
Amin canım Allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur ama pek umudum yok açıkçası ama bebeklerime tutunup hayata devam etmek istiyorum ben. Rabbim nasip eder inş. İşte hep stresim endişem bu yüzden. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
Aynen canım tek dileğim her dediğine pişman olması eşimin. Diyorum sen kız istemiyorsun iki kız olursa ne yapacaksın diye. yorum yok diyor. Nasıl sevdim ben bu adamı diye soruyorum kendime..
Fiyati yam hatirlamiorum bir bolumunu sigorta karsilamisti 8500-9000 tl civari cnm.yardimci olursa rahat edersin.cocuklarada bakarsin bu sekilde
Ben yanlis anlamisim sanirim fiyat sorusunu:) bizim yardimci 700 dolar aliyor,ama ben su an calismiyorum, onun icin yardimci daha cok ev islerine bakiyor, eger calisacaksaniz be evde tek bakacaksa fiyat yukselebilir.Yardımcı fiyatkarı hakkında bilgi sahabisindir ozamanç Ben şuan 4 aylık ikizlere hamileyim ve sonrasında da kısmetse işime devam etmeyi düşünüyorum. Bir sürede kayınvalidem olacak. Ancak fiyatlar hakkında pek bilgi sahibi değilim henüz?
Boşanmaya doğru gidiyoruz çarşamba günü dra gitmiştim ultrason resmini duvara asıyorum. Gitti gözümün önünde aldı yırttı bebek mebek istemiyorum senden olacak çocuk şöyle böyle vs. Çok ağrıma gitti. Bakalım ne olacak böyle. Hep tartışmalarda ilk adımı ben atıyorum bu defa öyle olmayacak kaç hafta küs oluruz Allah bilir. Çok ağrıma gitti söyledikleri. O resme ben bakmaya kıyamıyorum o yırttı attı yüzüme..
Canim benim, sanirim cocuk degilde iliskide bir takim sorunlariniz var. Onun icin erkek kardes olayini sanki bahane ediyor gibi. Boyle davranmasini sebep altta yatan baska bir sorunmu var acaba?Boşanmaya doğru gidiyoruz çarşamba günü dra gitmiştim ultrason resmini duvara asıyorum. Gitti gözümün önünde aldı yırttı bebek mebek istemiyorum senden olacak çocuk şöyle böyle vs. Çok ağrıma gitti. Bakalım ne olacak böyle. Hep tartışmalarda ilk adımı ben atıyorum bu defa öyle olmayacak kaç hafta küs oluruz Allah bilir. Çok ağrıma gitti söyledikleri. O resme ben bakmaya kıyamıyorum o yırttı attı yüzüme..
Ben yanlis anlamisim sanirim fiyat sorusunu:) bizim yardimci 700 dolar aliyor,ama ben su an calismiyorum, onun icin yardimci daha cok ev islerine bakiyor, eger calisacaksaniz be evde tek bakacaksa fiyat yukselebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?