2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Emzirme ve uyku düzenini Nasıl oturttuk Can'ım. Benim doktorum 2 saatte 1 sesi ama zaten emzir altını değiş gaz çıkar hoooop tekrar başa dönüyorum
Canim ilk 2-2.5 ay sutumu sagarak verdim,3 saatte bir besliyordum.3.aylarini doldurdugunda kendi kendine duzene gitmeye basladi, ilk 2 ay kabus gibiydi,36 saat uyumadigimi bilirim.3.5 ayligiz simdi ve 15 gundur sagmadan emziriorum. Artik saatli yapmiorum acikcasi, cunku ne kadar emdiklerini bilemiorum.gecede yatmadan once mama verip biraz emziriorum, emzirmezsem yatmiolar. 12-12.30 gibi uyuyorlar. Gece 1 yada 2 kere kalkiolar,Sabah 9-10 gibi kalkiyorlar,gaz sorunumuzda baya azaldi 10 gundur.gun icinde se 5-6 saat uyuyorlar. Senin bebisler kac aylik oldu? Gece uykulari nasil?

Amin...
Dün demiştim kv aradı diye aramiyormusum 3 gündür vs.
Eşim akşam geldi surat sepet gece uyuyakalmış tv karşısında uyandırdım yatağa geç diye. Açtı ağzını yumdu gözünü. 2 gün iyiydik bugün yine konuşmuyoruz. Böyle çocukça küsme huyları var.
Allah a havale ediyorum. En güzel günlerimi zehir ettikleri için.

Erkeklerde esleri hamileyken bir hormon salgilaniyor diye okumustum burada belki esinde de o yuzden boyle seyler oluyordur bosver takma sen sadece bebeklerinle ilgilen. Allahim izin verirde dogduklari gunu gorursek zaten baska hic birsey dusunmeye vaktimiz kalmayacak. Ne esleri ne kayinvalideleri gozumuz gorecek

Kizlar ultrasonda son gttigmde bebekler hareketsizlerdi cikolata demistiniz yenirse hareketlenir diye denedm de faydasi pek olmadi baska denenmis bisey varmi bebeklerden birinin cinsiyetini goremedi doktor durusu kapatiyor o kismi dedi onun ozellikle kipir kipir olmasi lazm yarin doktora gtcem Bu sefer ogrensem merak ediyorm ruyalarima girer oldu artk

Canm daha hissetmen için erken. Benim ikinci gebeliğim olmasına rağmen bem ilk 19. Haftada hissettim. Şu an çok küçük olduğu için tekmeleri çok güçsüz.

Canm daha hissetmen için erken. Benim ikinci gebeliğim olmasına rağmen bem ilk 19. Haftada hissettim. Şu an çok küçük olduğu için tekmeleri çok güçsüz.
Hissetme degil ultrasonda bakildinda biri hep sabit duruyor digeri ise kipir kipir hareketli o hareketli olanin cinsiyeti belli kiz Ama diger sabit duranin durus acisindan cinsiyeti bozukmuyor burda bi arkadas demisti doktora giderken cikolata ye diye bende denedim AMA bana etkisi olmadi baska denenmis bisey varmi bebisler ultrasonda hareketli olsun diye

Hissetmeyi demedim yani canm tesekkurler yinede

kızlar eş gerçekten çok önemli. zeynepzümra ben eşim için ailemle konuşmuyorum.

canım bebeklerin tedavi ile mi oldu yoksa normal mi.
sen anlattıkça ben çok üzülüyorum. eğer kocan böyle ise bebek fikrini biraz geciktirebilirdin belki diye düşündüm.

Canım benim insanın hiç kendi çocuğunu sevmemesi diye birşey olabilir mi? Sadece şuan için ortada olmayan bebekleri için ne hissedeceğini bilmiyoe olabilir. Aslına bakarsan ben de bebek bekliyorum ancak tek bildiğim seveceğim ancak yaşamadığım birşey olduğundan ne kadar severim nasıl severim. Mesela eşimi çok seviyorum onun kadar severmiyim. Yani bazı şeylerin hissedilebilmesi için zaman geçmesi yaşanması gerekiyor. kayınvaliden de zaten bu durumdan bu kadar emin olsa sana laf çarpıtıp durumu kabullendirmeye çalışmazdı. Onun tek zevk alacağı şey, senin onun söylediği şeylerden etkilenmen.:) Sende destekle hatta bencede aa tabiki kardeşini de sever diye. Neden sevmesin de. cümle içindeki DE ona yeter zaten. :) Bunlar en güzel zamanların bunları düşünme. Ben annemi 15 yaşımda kaybettim. Şuan babamda yok. Ancak ben kendimi kimsem yok benim psikolojisine getirmedim hiçbir zaman. Seni anlıyorum. İnsanlar bu durumları zaafiyet yada güçsüzlük olarak algılamaya müsaitler. Ancak ben gelmeyince kimsede öyle yaklaşamadı bana. Yani sen kendimi bu elektrikten bu duygusallıktan kurtarmalısın önce diye düşünüyorum. Gül geç.. ciddiye aldığın kadar zarar verebilirler sana.

Aynen canım tek dileğim her dediğine pişman olması eşimin. Diyorum sen kız istemiyorsun iki kız olursa ne yapacaksın diye. yorum yok diyor. Nasıl sevdim ben bu adamı diye soruyorum kendime..

Benim duyduklarım kız babası olmayan kendini baba saymasın falan derler. Ve benim tanıdığım en kaba micaçlı babaları bile kız çocukları dize getirmiştir. telefonda bile konuşurlarken oğulları ile bağıra çağıra, kızlarıyla konuşurlarken eriyecek gibi konuşan babaları gördüm :) Evet prensesim... öyle böyle.. falan filan gibi yani.. Bence o zamanlar gelince sen eşine çok güleceksin :) bak buraya yazıyoruz işte. Doğduklarında da senden haber bekliyoruz. Ben eminim böyle olacağına.. :)

Fiyati yam hatirlamiorum bir bolumunu sigorta karsilamisti 8500-9000 tl civari cnm.yardimci olursa rahat edersin.cocuklarada bakarsin bu sekilde

Yardımcı fiyatkarı hakkında bilgi sahabisindir ozamanç Ben şuan 4 aylık ikizlere hamileyim ve sonrasında da kısmetse işime devam etmeyi düşünüyorum. Bir sürede kayınvalidem olacak. Ancak fiyatlar hakkında pek bilgi sahibi değilim henüz?

Boşanmaya doğru gidiyoruz çarşamba günü dra gitmiştim ultrason resmini duvara asıyorum. Gitti gözümün önünde aldı yırttı bebek mebek istemiyorum senden olacak çocuk şöyle böyle vs. Çok ağrıma gitti. Bakalım ne olacak böyle. Hep tartışmalarda ilk adımı ben atıyorum bu defa öyle olmayacak kaç hafta küs oluruz Allah bilir. Çok ağrıma gitti söyledikleri. O resme ben bakmaya kıyamıyorum o yırttı attı yüzüme..

Ben yanlis anlamisim sanirim fiyat sorusunu:) bizim yardimci 700 dolar aliyor,ama ben su an calismiyorum, onun icin yardimci daha cok ev islerine bakiyor, eger calisacaksaniz be evde tek bakacaksa fiyat yukselebilir.

Canım şuan gerçekten çok üzüldüm. Eşin hep böylemiydi. Yada birden mi böyle oldu. Gerçekten kaldırması çok ama çok zor şeyler. Allah senin yardımcın olsun. Her zamankinden daha çok güçlü durman gereken bir zamandasın.

Canim benim, sanirim cocuk degilde iliskide bir takim sorunlariniz var. Onun icin erkek kardes olayini sanki bahane ediyor gibi. Boyle davranmasini sebep altta yatan baska bir sorunmu var acaba?

Ben yanlis anlamisim sanirim fiyat sorusunu:) bizim yardimci 700 dolar aliyor,ama ben su an calismiyorum, onun icin yardimci daha cok ev islerine bakiyor, eger calisacaksaniz be evde tek bakacaksa fiyat yukselebilir.

İlk etapta tek olmayacak ancak sonrasında tek olacak evet. Çok teşekkürler bilgi için. Henüz zaman var yinede insan şimdiden düşünüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…