2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Ama bak simdi onu da sevmem..☺mesafeyi o yuzden biraz seviyorum ☺
Ama nankorluk yapma sen evet☺ en azindan isin gucun goruluyo netice ☺
Canım biz merkezde oturuyorduk 1.5 saatlik mesafede ayda yılda bir görüşürdk şimdi yakına taşındık bende mesafeyi korumaya çalışıyorum yoksa ipin ucu kaçarsa 7/24 birlikte olcaz ona kalsa..nankörlük değilde mesafeyi korumaya çalışma çabaları :)

Anladim canim ☺☺ o mesafeyi korumak lazim evet.. ama gönüllerini kirmadan.. cunku sanslisin seni dusunmesi guzel birsey.. ☺

Aynen canım tek dileğim her dediğine pişman olması eşimin. Diyorum sen kız istemiyorsun iki kız olursa ne yapacaksın diye. yorum yok diyor. Nasıl sevdim ben bu adamı diye soruyorum kendime..
Canım
Aynen canım tek dileğim her dediğine pişman olması eşimin. Diyorum sen kız istemiyorsun iki kız olursa ne yapacaksın diye. yorum yok diyor. Nasıl sevdim ben bu adamı diye soruyorum kendime..
Bence eşin cok pişman olcak kızlar da cok seviliyor hatta sana soyle dıım benım 2 yegenım var kız erkek babası dıokı erkek cok sevilir sanıyordum meğersem kızlar kendilerini daha cok sevdiriyor sen canını hıc sıkma en guzel anların bunlar saglıklı sıhhatli geçırmeye bak utanan eşin olcak nasılsa

Cok tesekkur ederim darisi basiniza, tek bakmiorum cnm, yardimci ve kvalidem var, tek cok zor, ben kadikoy acibadem dd yaptim dogumu
Anladım bende başta annem evde yardimci düşünüyorum ama bebeklere kendim bakmak istiyorum becerebilirim inş. Fiyatları nasıldı sakıncası yoksa soyleyebilirmisin bende acıbadem Maslagı düşünüyorum doğum için.

Bizim Aden ve Eymen isimlerimiz. Bizde çift isim istiyorduk ama 4 isim bulmak zorladı. Bu işinede bile benim zorlamamla oldu eşime kalsa Bebekler doğana kadar bulamazdık)

Ne demek elimden geldiğince aklıma gelenleri yazarım.
Jane hanım hep sen Nasıl ikiz hamilesin derdi. Sedyeden yardımsız kalkardım. Elini uzatırdı beni kaldırmak için ama benim yöntemim var derdim.
Çok seviyorum kendisini şimdi onun gibi bir çocuk doktoru arıyorum ama yok.

Fiyati yam hatirlamiorum bir bolumunu sigorta karsilamisti 8500-9000 tl civari cnm.yardimci olursa rahat edersin.cocuklarada bakarsin bu sekilde

İnşallah dediğin gibi olur. Bir günleri bir günlerine uymuyor. Biri gazdan kıvranırken şimdi ikisi başladı oyyy oyyyy

zeynepzumra canm yazdiklarini okudum gercekten cok uzuldum rabbim esine de kayinvalidenede birazcik akil fikir versin dicem alinma. Ama bu halde seni uzmelerini normal karsilayamiyorum. Bence sen bebiklerini daha iyi sahiplen ve onlar icin daha pozitif ol. Iyi hisset ki iyi olsun hep. Onlarda senin cok sevdiğini hissedip sana daha sıkı sarılsınlar

dedigin gibi hamileligini o kadar aktif gecirmenin faydalarini gormussun.. insaAllah benimde rahat gecirdigim bi donem olur tabi korkularimdan siyrilabilirsem.. zaman zaman belirtilerimi yoklamak yada bebeklerime birsey oldumu korkusunu uzerimden atmam sart.. Bende kendisini cok seviyorum samimi bi tavri var.. cok rahat ve kendinden emin olmasi da bana guven veriyor.. hep aklima gelir 12 gun sonunda pozitifi aldigimizda bana o icten sarilisini bi abla gibi.. ☺☺ Dogumdan sonra bebislerini hic goturdunmu yanina.. ben simdiden hayallerini kuruyorum Allahim nasip etsin bizlerede dua et lutfen hayirlisiyla saglikla tamamlayalim hamileligimizi ☺☺

Emzirme ve uyku düzenini Nasıl oturttuk Can'ım. Benim doktorum 2 saatte 1 sesi ama zaten emzir altını değiş gaz çıkar hoooop tekrar başa dönüyorum

Benim pazar günü sabah 7 de suyum geldi. Jane hanımı aradım su mu acaba anlamıyorum sızıntı gibi sanki altıma kaçırıyorum dedim. Hastanedeyim gel. Bakalım dedi. Pazar günü doktorumu orda bulmak benim için çok iyi oldu. Hastaneye gittik ebe muayene etti doğumhanede işlemlerim başladı bu arada ben Jane hanımı görmedim. Sezeryana alındım ama ne tür anestezi olacak konuşmadık bile. Saat 9:30 da ameliyathaneye girdim. 10 da kendisi geldi. O arada haber vermiş anestezi uzmanına spinal olacakmış. İşlem yapıldı. Muayene de hep Bebek1 bebek 2 derdi ama cinsiyet kesinleşince isimleri ile hitap etmeye başlamıştım ben. İlk çıkan bebeğin adı Eymen 2. Aden demiştik. Eymeni çıkardı bana gösterdi. Sonra Aden İ. 1 hafta sonra dikişleri kontrole gittik. Eymen ve Aden de bizleydi. Baktı ve isimlerini söyledi. Adenin anne karnımdan çıkarken ki hareketlerini taklit etti. 1 ay sonra smear testi için gideceğim yanına oğluşlarla beraber. Bakalım tanıyabilecek mi?

Dikkat etmelisin kendine. İlk 3 ay önemli gerçi senin geçmiş ama olsun.
Canim neredeyse evden çıkmiorum bugün iğne olmaya gittiğimde 10 dk yürüdüm terziye 2 poşet elimde böle olacağını kestiremedim. Bide akşamları çok gazim oluyor 9 aylık gibi sisiuorum geriliyor karnim nefes alamiorum

Ya cok keyifli anlattiklarin.. ☺☺ spinal anestezi.. epiduralin bi cesidi gibi sanirim cok.bilgim yok ama .. hemen bebeklerini gorebilmen muhtesem birsey.. ☺☺ ben ne zaman tvde yeni dogmus bi bebek gorsem hemen aglamaya basliyorum o ani yasamak icin sabirsizlaniyorum Rabbim bizede nasip etsin insaAllah .. Jane Hanim bence tanir isim ve resim hafizasi iyi gibi .. ben ikinci gidisimde hosgeldin deyip uzaktan gulumsemisti ismimle hitabini biliyorm.. ☺☺
Rabbim sana once saglik sonra bol bol sut versin bebislerin Eymen ve Aden'i saglikla sihhatle buyut insaAllah.. ☺☺

Bende bazen surekli yatmaktan hamliyomuyuz diye dusunuyorum bende disari.ciktigimda surekli oturucak yer ariyorum ayakta uzun sure duramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…