2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kıyamam sana çok üzüldüm nasıl bi insan bu?senin sınavında budur belki lütfen bebekleri düşün onlar için güçlü ol ...

canım eşin ve senin yaşınız kaç, bide kaç yıldır evlisiniz. Çok can yakıcı davranıyor.

Ben mesela istenmeyen cocukmusum. Maddi zorluklar yuzunden babam hic istememis annem istemis beni direnmis ve doğmuşum. Ama sonra maddi durumumux o kadar duzelmis o kadar yoluna girmus ki hersey babam şimdi kizin bereketine inanir ce cok duskundur bana.insallah hep boyle olur.

Canim gercekten suan cok üzüldüm ya.sanirim esiniz pek olgun biri degil boyle bir durumda bu tavirlari sergiledigune gore. Rabbim yardimcin olsun bebeklein de seninde.

Arkadaşlar dün kontrolüm vardı. Bebekler standardında devam diyorlarmış gelişimlerine. Ve cinsiyetlerini öğrendik :) %90 Biri kız biri erkek dedi doktor. Ancak yinede temkinki olun alışveriş için acele etmeyin dedi. Erkek kesin de kızda sanki biraz tereddüt etti.. Hayırlısı olsun dedik bizde . 3 hafta sonra yine çağırdı. Kan vermemi istedi. Çıkan sonuçlara göre ilaçlara başlanacakmış. Demir, gerekirse kan ilacı ve multivitamine başlatacakmış. İlk hedefimiz 24. haftayı görmek dedi. Sonrasında 30 u görmek istioruz 34 den sonra bebekleri tutmak için pek müdahele etmiyoruz gelmek isterlerse gelirler ancak içimizden geçen 37 leri görmeleri dedi. İlla sezeryan olacak diye birşey yok o zamanki duruma göre birlikte karar vereceğiz dedi. Bakalım ahyırlısı zaman bize neler gösterecek :)

Canim ya suan cok uzuldum gercekten.. ben esini anlayamadim pek..tup bebek tedavisiyle olduguna gore bastan beri seninle isteyerek geldi tum hastane islemlerine.. istemese gelmezdi.. kaldi ki maddi manevi ne zorluklarla yapiliyoe bu islemler.. simdi istemiyorum demesi felan bu ofkesi nedir?onun ofkesi annesini aramamandan mi acaba.. annesi ona surekli dertleniyosa felan sana karsi doluyodur.. tabiki yinede boyle yapmamasi gerekiyo ama etkileniyormu ki acaba..

Ne guzel bir mutluluk canim ☺ Rabbim bizlerede de nasip etsin insaAllah yavrularimizin hayirli haberlerini almayi..☺☺

Canım hakkınızda hayırlısı olsun.Bizede dr bir kız bir erkek dedi ecrin87 de öyle bir tahminde bulunmuştu sanırım bizim haftalarda olanların bir kızı bir oğlu olacak Allah nasib ederse :)Bu arada bana 12.haftada başladılar decavit - gyno ferrum demir ilacı- progestan. Makersgirl le kanamam olduğu dönemde yazıştığımızda o demişti olumsuz düşünme diye ozaman kendime hedef koymuştum önce 28.hafta sonra 35.hafta hayırlısı ile görürüz umarım Rabbim hepimize 37.haftaları nasib etsinnnn.

Anladım canım ultrasonda daha iyi görüntü için bol bol su içilmesi öneriliyor yani ultrasona girmeden önce idrara sıkışık gidersen faydası olabilir.

Benim tup bebek değil arkadaşlar. Klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım.
Eşimde bende 87 liyiz 10 aylık evliyiz.
Ne olduğunu bilmiyorum eşime ama sinirlenince canavar çıkıyor içinden
Anlamıyorum 2 gün annesi ile konuşmamışti iyiydik. Dün yazmıştım kv aradı eşime demiş beni niye aramıyor diye o da demiş yorgun oluyor vs. gülerek bunu bana demişti.
Akşam işten gelince eşim işte bunlar yaşandı. Maddi zorluklar olabilir ama iki maaşız.
Bilmiyorum cidden ve anlam veremiyorum sadece çok üzgünüm ve bebklerime bir şey olmasından korkuyorum
Sizi üzmek sıkmak istemiyorum derdimle ama anlatacak kimsem yok

Kıyamam sanaa Canm sabret hele bi meleklerin doğsun nasılda pişman olacak yaptıklarına içten içe kolay mı insanın yavrusuna öyle davranmak şuan sadece senim canını acıtmak için bütün bunlar bence sen hamilesin duan daha makbul Allah'a sığın gerisini izle Rabbim yüzüstü bırakmaz elbet bigün dank ettiriverir

Çok kırıldım artık kolay olmuyor kırıklıkların düzelmesi. O ultrason resimlerini yırtıp attığı an içimden bir şey koptu.

Peki 10/ayda klomene iten neydi sizi. Yanı esinmi çocuk istedi senmi canim. Belki anlamicaktir ama yerinde olsam KV karşıma alır konuşurum. Aile huzurundan ve doğacak bebeklerin sen bahseder onun bu konuda kendine çeki düzen vermesini uygun bi dille solerim. Anladığım kadarıyla esin seni değil annesini dinlio. Sende kanala o yoldan gir her turlu sıkıntı sen cekiosun bir kere yaop onlar toparlansin

Çok kırıldım artık kolay olmuyor kırıklıkların düzelmesi. O ultrason resimlerini yırtıp attığı an içimden bir şey koptu.
Hep şunu düşünmüşümdür hayatım boyunca bu hayatta ben tekim evet annem var babam eşim kardeşlerim herkes var ama yinede tekim yarın ne olacağını bilemem ve ilk kendimi düşünmeliyim başkasının lafı için evet üzülürüm ister istemez ama ona istediğini vermem kapatırım gider üstünü çünkü ben kendim için güçlü olmalıyım şimdi de çocuklarım için güçlü olmayım eşlerimizle mutlaka sorunlar oluyor bu hayatta kiminle olmuyor ki kendini ve bebeklerini düşün Can'ım zaten onların istedikleri seni üzmek neden onlara istediğini veresin ki aksine Mutlu olduğunu senin için hiçbir problem olmadığını ve onların yaptıklarını umursamaz bi hava takın kendi kafan da rahat olur savaşmayı öğrenmek hiç bırakmamak gerek senden daha değerli bişey yok bu hayatta Rabbim elbet haklıyı haksızı görüyor bırak O farkettirsin hatalarını inan daha etkili oluyor tecrübeyle sabit

Canım denedim olmuyor... çok dik kafalı eşim.
bebek istedik çünkü ben daha önce 10. haftada bebeğimi kaybettim klomenle ancak yumurta büyüyor . süreçte hızlansın diye klomenle 2. defada hamile kaldım . bebek istemese tek başıma nasıl yapabilirim ki..
istiyor ama sinirlenince zehirli lafları

İşte ben takmamayı boşvermeyi öğrenemedim bir türlü.. öğrensem iyi olacak.. öğrenmeyi geçtim numaradan bile boşvermiş gibi yapamıyorum ki
Rabbim inşallah hatalarını fark ettirir.

İstemıyor mu demedım canım yanlıs anladın , 10 ay kısa bır sure ya tedavıye baslamak ıcın belkı o ısrar etmıstır sana tedavı ol dıe sordum. yaşadıklarını sen daha ıyı bılırsın canım ama konusmadıkca uçurum buyuyor aLLAH yardımcın olsun ne dıyım imtihan dünyası herkesın ımtıhanı farklı

Yok cnm sen demedin bir şey ben diyorum hani istemediğinden böyle yapsa o zaman niye istedi çocuk tek başına olcak bişi değil. Bu duruma neden arıyorum bulamıyorum.

Rabbime sigin ona havale et canim.bebeklerini dusun sadece. Sıkıca saril esini hic dusunme bile. Payals ki rahatla kimsem yok deme rabbim var o herseye yeter...o da bir anlik sinirle yapmistir belki o da streslidir yeni evli sayılırsınız daha. Daha ne alismissinizdir ne de tam tanimissinizdir huylarınızı o yuzden zamana birak. Takmamak elde dgeil biliyorum ama simdi baska seylere odaklanmak zorundasin guz3l hayaller kur cok kotu hissettigin zamnalarda ki bebekler kotu etkilenmesin

Yok cnm sen demedin bir şey ben diyorum hani istemediğinden böyle yapsa o zaman niye istedi çocuk tek başına olcak bişi değil. Bu duruma neden arıyorum bulamıyorum.
biz yıllardır bebegımız olsun dıe maddı manevı nekadar ugrastık nekadar göz yası döktük... size ne guzel mevlam kısa surede nasıp etmıs şükürsüzlük işte... İnsanoğlu elindekılerın kıymetını bilmiyor. geçici bir dönem olsun inşallah düzelir bebegın kucagında ıken unutr gıdersınız bugunlerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…