2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Yani ne desem bilemedim artik.. eşin tam bi dayaklik.. boyle bi sarsilmak kendine getirilmek istiyo.bence.. annesine gelince neyin kiskancligini yapiyo anlamis degilim.. yillar sonra yeniden anne olmus 1.5 yasinda cocugu var seni cokda guzel anlayabilir.. ya gercekten cok kiziyorum nolur annelik yapsan yaa..

Bak bu senin imtihanin olabilir demis bi arkadas.. bende katiliyorum.. dua et hep.. Rabbim elbet bi kapi acicak.. seni feraha cikaracaktir.. bebeklerin olana kadar sabirli olup Rabbine sıgın.. bizde hep burdayiz ne zaman konusmak istersen yanindayiz.. insaAllah duzelicek hersey...

Hiç unutulacak gibi değil arkadaşlar. Ben adım armadan eşim asla adım atmaz sonu boşanmaya gider.
Aynı evin içinde küs yaşamak çok kötü ya.. Rabbim dayanma gücü versin inşallah
kaba kuvvete kadar gider sonu çok başka bir siniri var. Allah a havale ediyorum aynı evde küs yaşamak en fazla 3-4 gün sürmüştü bu sefer 1 hafta falan olursa artık babamı çağıracağım başka kimsem yok çünkü .Bebeklerim inş sıkı sıkı tutunurlar bana

Evet eşimin ki şükürsüzlük canım ama rabbim bana acısın ve bebeklerimi korusun inş.

:) Allah hepimiz için en hayırlısını versin inşallah.bana 4. haftada tahlilleri yapmışlardı değerler normal çıkınca ilaveye gerek görmemişti. Ancak belli aralıklarla kontrol ettirmek gerekiyormuş. Canım baksana tuttumu tutmadımı derken şimdi bu haftalkara kadar geldik. Tabi arada senin farklı problemlerinde oldu ama şükürki geçti. Hazırlıklar falan derken belkide bundan sonrası dahada hızlı geçecek. BU arada izin olayınıda sordum. İkiz diye 30. haftada izne çıkılacak diye bir kaide yok o zamanki duruma ghöre 30. haftada mutlaka bir rapor yazılıyor ancak bu çalışabilirde olabilir çalışamazda olabilir dedi. Gerçi erken doğmalarındansa izne zamanında çıkmak mantıklı olanilir. Artık durumumuza göre karar veririz :)

mercimeklerim canısı nasılsın ? ayy dün sabahı sabah ettim bacakalarım çook ağrıdı ya hep arasına yastık koyuyorumm

Cok sukur canim endise korku merak karisimi icinde son 1 hafta 10martta bebeklerimi saglikla bi gorsem bende☺canim 3 kalp icin calisiyo bedenimiz.. bende az yorulsam belim bacaklarim tutmuyor normal.canim dinlen iyice gecer.. ☺

Cok sukur canim endise korku merak karisimi icinde son 1 hafta 10martta bebeklerimi saglikla bi gorsem bende☺canim 3 kalp icin calisiyo bedenimiz.. bende az yorulsam belim bacaklarim tutmuyor normal.canim dinlen iyice gecer.. ☺
bu sabah kalkar kalkmaz bıcı bıcı yaptım cok daha rahatladım böle köpüklü köpüklü bende çarşamba gidicem inşallah bebeişlerim sağlıklı haberlerini alırım mutlu mesut yaşarım inşallahh canım dualarımızı eksık etmeyelım

zeynepzumra eşini evlenmeden ne kadar zaman önce tanıyorsun. yani aşk mı yoksa mantık evliliğimi yaptınız. kayınvaliden seni istemedi mi.
şuan bir kadının en fazla ilgiye ihtiyaç olduğu dönemdeyiz. bazı şeyler zamanında olur. ve söz ile kırılan kalpler asla düzelmez. niçin hep kadın alttan alsın. yuvayı dişi kuş yapacağı için mi. ama bizimde bir kalbimiz ve hayatımız var. niye boyun eğelim. çocuklar onların da çocukları. soyadlarını taşıyacak. nesillerini devam ettirecek.
Zeynep zumra senden rica ediyorum . eşini karşına alıp güzelce konuş. ne istiyor. derdi ne. huzursuz bir yuvada doğacak çocuklarım olmasını asla istemem. kim ister ki. Allah seni ve yavrularını korusun.

Bende bende... ☺☺benimde persembe .. hadi insaAllah saglikli sihhatli haberlerini alalim haberlerini bebeklerimizin... duamdasiniz hep☺

16. Haftadayiz.. Bugün kontrolee gittik. Tek yumurta ikiziyiz:) Biri cinsiyetini gösterse tamam olacak ama analarina çekmiş bunlar. Ikisi birden bacaklarini sıkı sıkı kapatmış. Goremedikkkk

canım benim kontrolüm vardı bugün 17+1 17+2 olmuşuz doktorum %80-90 kız dediği bebeğime erkek dedi
şoklardayım şuan geçen hafta bir kız bir erkek gibi düşün dedi
ayrıntılı ultrasyona kadar bişey almayı düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı olsun inş.
sağlıkla gelsin bebişlerimiz inş.

işte bende bu yüzden bir türlü güvenemiyorum çok erken haftalarda cinsiyet söylediler bize şimdi acaba diyorum.bende salı günü gideceğim inş.ben ayrıntılı ultrason için randevu almadım.doktorum yönlendirecekmi kendimmi birini bulacağım artık salı günü netleşir.Hakkımızda hayırlısı olsun bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli zamanında doğsunlarda bende cinsiyete çok takmıyorum ama alş vrş yapmak isteyip bir çöp bile alamamak da kötü oluyor: )))

16. Haftadayiz.. Bugün kontrolee gittik. Tek yumurta ikiziyiz:) Biri cinsiyetini gösterse tamam olacak ama analarina çekmiş bunlar. Ikisi birden bacaklarini sıkı sıkı kapatmış. Goremedikkkk
Bebişler baya nazlı çıkmış senin canım :) birdaha ne zaman gideceksin artık ozamana inş gösterirler.gerçi bizimki gibi erkenden söylenip sonradann aaa bu erkek değilmiş yada kız değilmiş demelerinden iyidir en azından geç ama net olur seninki:)

aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli gelsin bebişlerimiz inş. inş. senind ehaftaya netleşir canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…