- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.001
Ne guzel bir mutluluk canim ☺ Rabbim bizlerede de nasip etsin insaAllah yavrularimizin hayirli haberlerini almayi..☺☺
Evet eşimin ki şükürsüzlük canım ama rabbim bana acısın ve bebeklerimi korusun inş.biz yıllardır bebegımız olsun dıe maddı manevı nekadar ugrastık nekadar göz yası döktük... size ne guzel mevlam kısa surede nasıp etmıs şükürsüzlük işte... İnsanoğlu elindekılerın kıymetını bilmiyor. geçici bir dönem olsun inşallah düzelir bebegın kucagında ıken unutr gıdersınız bugunlerı
Canım hakkınızda hayırlısı olsun.Bizede dr bir kız bir erkek dediecrin87 de öyle bir tahminde bulunmuştu sanırım bizim haftalarda olanların bir kızı bir oğlu olacak Allah nasib ederse :)Bu arada bana 12.haftada başladılar decavit - gyno ferrum demir ilacı- progestan. @Makersgirl le kanamam olduğu dönemde yazıştığımızda o demişti olumsuz düşünme diye ozaman kendime hedef koymuştum önce 28.hafta sonra 35.hafta hayırlısı ile görürüz umarım Rabbim hepimize 37.haftaları nasib etsinnnn.
mercimeklerim canısı nasılsın ? ayy dün sabahı sabah ettim bacakalarım çook ağrıdı ya hep arasına yastık koyuyorumm
Ama artik sende yapma lutfen bebeklerimiz herseyi hissediyo uzme kendini onlar icin sadece onlari dusun ona göre hareket etEvet eşimin ki şükürsüzlük canım ama rabbim bana acısın ve bebeklerimi korusun inş.
bu sabah kalkar kalkmaz bıcı bıcı yaptım cok daha rahatladım böle köpüklü köpüklü bende çarşamba gidicem inşallah bebeişlerim sağlıklı haberlerini alırım mutlu mesut yaşarım inşallahh canım dualarımızı eksık etmeyelımCok sukur canim endise korku merak karisimi icinde son 1 hafta 10martta bebeklerimi saglikla bi gorsem bende☺canim 3 kalp icin calisiyo bedenimiz.. bende az yorulsam belim bacaklarim tutmuyor normal.canim dinlen iyice gecer.. ☺
İnşallah balımİşte ben takmamayı boşvermeyi öğrenemedim bir türlü..öğrensem iyi olacak.. öğrenmeyi geçtim numaradan bile boşvermiş gibi yapamıyorum ki
Rabbim inşallah hatalarını fark ettirir.
İnşallah cnm.ins. bu sinir stresle olmaz zaten biliyorumAma artik sende yapma lutfen bebeklerimiz herseyi hissediyo uzme kendini onlar icin sadece onlari dusun ona göre hareket et
bu sabah kalkar kalkmaz bıcı bıcı yaptım cok daha rahatladım böle köpüklü köpüklü bende çarşamba gidicem inşallah bebeişlerim sağlıklı haberlerini alırım mutlu mesut yaşarım inşallahh canım dualarımızı eksık etmeyelım
yarın da keendime mustela çatlak serumu alıcam çok ıyıymısBende bende... ☺☺benimde persembe .. hadi insaAllah saglikli sihhatli haberlerini alalim haberlerini bebeklerimizin... duamdasiniz hep☺
canım benim kontrolüm vardı bugün 17+1 17+2 olmuşuz doktorum %80-90 kız dediği bebeğime erkek dediCanım hakkınızda hayırlısı olsun.Bizede dr bir kız bir erkek dediecrin87 de öyle bir tahminde bulunmuştu sanırım bizim haftalarda olanların bir kızı bir oğlu olacak Allah nasib ederse :)Bu arada bana 12.haftada başladılar decavit - gyno ferrum demir ilacı- progestan. @Makersgirl le kanamam olduğu dönemde yazıştığımızda o demişti olumsuz düşünme diye ozaman kendime hedef koymuştum önce 28.hafta sonra 35.hafta hayırlısı ile görürüz umarım Rabbim hepimize 37.haftaları nasib etsinnnn.
işte bende bu yüzden bir türlü güvenemiyorum çok erken haftalarda cinsiyet söylediler bize şimdi acaba diyorum.bende salı günü gideceğim inş.ben ayrıntılı ultrason için randevu almadım.doktorum yönlendirecekmi kendimmi birini bulacağım artık salı günü netleşir.Hakkımızda hayırlısı olsun bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli zamanında doğsunlarda bende cinsiyete çok takmıyorum ama alş vrş yapmak isteyip bir çöp bile alamamak da kötü oluyor: )))canım benim kontrolüm vardı bugün 17+1 17+2 olmuşuz doktorum %80-90 kız dediği bebeğime erkek dedi
şoklardayım şuan geçen hafta bir kız bir erkek gibi düşün dedi
ayrıntılı ultrasyona kadar bişey almayı düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı olsun inş.
sağlıkla gelsin bebişlerimiz inş.
Bebişler baya nazlı çıkmış senin canım :) birdaha ne zaman gideceksin artık ozamana inş gösterirler.gerçi bizimki gibi erkenden söylenip sonradann aaa bu erkek değilmiş yada kız değilmiş demelerinden iyidir en azından geç ama net olur seninki:)16. Haftadayiz.. Bugün kontrolee gittik. Tek yumurta ikiziyiz:) Biri cinsiyetini gösterse tamam olacak ama analarina çekmiş bunlar. Ikisi birden bacaklarini sıkı sıkı kapatmış. Goremedikkkk
aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli gelsin bebişlerimiz inş. inş. senind ehaftaya netleşir canım :)işte bende bu yüzden bir türlü güvenemiyorum çok erken haftalarda cinsiyet söylediler bize şimdi acaba diyorum.bende salı günü gideceğim inş.ben ayrıntılı ultrason için randevu almadım.doktorum yönlendirecekmi kendimmi birini bulacağım artık salı günü netleşir.Hakkımızda hayırlısı olsun bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli zamanında doğsunlarda bende cinsiyete çok takmıyorum ama alş vrş yapmak isteyip bir çöp bile alamamak da kötü oluyor: )))
yarın da keendime mustela çatlak serumu alıcam çok ıyıymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?