- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.021
daha yok ama belimde olucak gibi canım zaqten tombikim önlem amaclı kullancamGobeginde catlak oldumu canim.. yoksa olmasin diye onlem mi
Aşk evliliği sozde. Yeni gelişmeler var annesini aramış akşam olanları anlatmış en ince ayrıntısına kadar. Annesi de beni aradı üzülmüş. Ben doldurmadım vs yemin ediyor. İşteyim çok konusamadik. Ya işte kızlar anneye anlatır bizde tam tersi :) ağlanacak halime gülüyorum. Tek istediğim bebeklerim iyi olsun başka hiç bir beklentim yok hayattan. Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimize ins bizi .zeynepzumra eşini evlenmeden ne kadar zaman önce tanıyorsun. yani aşk mı yoksa mantık evliliğimi yaptınız. kayınvaliden seni istemedi mi.
şuan bir kadının en fazla ilgiye ihtiyaç olduğu dönemdeyiz. bazı şeyler zamanında olur. ve söz ile kırılan kalpler asla düzelmez. niçin hep kadın alttan alsın. yuvayı dişi kuş yapacağı için mi. ama bizimde bir kalbimiz ve hayatımız var. niye boyun eğelim. çocuklar onların da çocukları. soyadlarını taşıyacak. nesillerini devam ettirecek.
Zeynep zumra senden rica ediyorum . eşini karşına alıp güzelce konuş. ne istiyor. derdi ne. huzursuz bir yuvada doğacak çocuklarım olmasını asla istemem. kim ister ki. Allah seni ve yavrularını korusun.
daha yok ama belimde olucak gibi canım zaqten tombikim önlem amaclı kullancam
bende cok kararsız kaldım en son eczaqcı komşumuz var liearac arasında kaldı ama bu çok daha ıyı dedi ondan al dedi .Önlem amacli bende kullanmayi dusunuyorum sanirim sebamedin catlak kremini alicam tam emin degilim..
Aşk evliliği sozde. Yeni gelişmeler var annesini aramış akşam olanları anlatmış en ince ayrıntısına kadar. Annesi de beni aradı üzülmüş. Ben doldurmadım vs yemin ediyor. İşteyim çok konusamadik. Ya işte kızlar anneye anlatır bizde tam tersi :) ağlanacak halime gülüyorum. Tek istediğim bebeklerim iyi olsun başka hiç bir beklentim yok hayattan. Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimize ins bizi .
bende cok kararsız kaldım en son eczaqcı komşumuz var liearac arasında kaldı ama bu çok daha ıyı dedi ondan al dedi .
Benm de asil doktorumun erkege benziyor dedigi yasadigm sehirde normal bi doktora gttm kiz kesin dedi bende ayni senin gbi soke oldmcanım benim kontrolüm vardı bugün 17+1 17+2 olmuşuz doktorum %80-90 kız dediği bebeğime erkek dedi
şoklardayım şuan geçen hafta bir kız bir erkek gibi düşün dedi
ayrıntılı ultrasyona kadar bişey almayı düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı olsun inş.
sağlıkla gelsin bebişlerimiz inş.
bu ay baslamalıyım.. bende su 9 martı atlatıyım kafam rahatken alıcam kıtap önerirsin canımBende emin degilim kacinci aydan itibaren kullanmamiz gerekiyormus peki tam olarak..
Bende bu hafta bazi kitaplar siparis ettim netten .. ders gibi calisip hazirlanmayi dusunuyorum bebislerime.. ☺☺ tecrube edinemem ama teknik bilgi iyidir☺☺ annelerine sıkı sıkı tutunurlar insaAllah yavrularimm
bence konuşmak için tam fırsattı ...Aşk evliliği sozde. Yeni gelişmeler var annesini aramış akşam olanları anlatmış en ince ayrıntısına kadar. Annesi de beni aradı üzülmüş. Ben doldurmadım vs yemin ediyor. İşteyim çok konusamadik. Ya işte kızlar anneye anlatır bizde tam tersi :) ağlanacak halime gülüyorum. Tek istediğim bebeklerim iyi olsun başka hiç bir beklentim yok hayattan. Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimize ins bizi .
Boşanmaya doğru gidiyoruz çarşamba günü dra gitmiştim ultrason resmini duvara asıyorum. Gitti gözümün önünde aldı yırttı bebek mebek istemiyorum senden olacak çocuk şöyle böyle vs. Çok ağrıma gitti. Bakalım ne olacak böyle. Hep tartışmalarda ilk adımı ben atıyorum bu defa öyle olmayacak kaç hafta küs oluruz Allah bilir. Çok ağrıma gitti söyledikleri. O resme ben bakmaya kıyamıyorum o yırttı attı yüzüme..
Canim bak bu yinede guzel bi gelisme.. madem kayinvaliden boyle konusabiliyo seninle.. esini yola koymak icin ondan destek alabilirsin.. annesiyle guzel guzel konus.. sana neden boyle davrandigini .. esinin sana davranisini duzeltmesi icin annesi konusabilir .. denemelisin bence
Anlattım ben de doğrusunu ister inan ister inanma cuma saati dedim. Ya ne kvlervar arar laf eder bak ben öyle yapıyo muyum. Zaten çok derdim var sizde böyle yapmayin vs diyor. Ya benim yaptığım bir şey yok ayrıca arayıp şikayet edende ben değilim ama. . Yine aricam az konuşabildik. İşte müsait olamıyorum bir türlü.bence konuşmak için tam fırsattı ...
Aminnnnn cnm olaylar hala devam istecanım Allah yardımcın olsun gerçekten çok şaşırdım nasıl bir psikoloji inanamıyorum
buda bi gelişme canım. Özel sektörde mi çalışıyorsun, doğumdan sonra napacaksın? Deseydin ultrason kağıdını yırttı siz olsanız naparsınız diye.Anlattım ben de doğrusunu ister inan ister inanma cuma saati dedim. Ya ne kvlervar arar laf eder bak ben öyle yapıyo muyum. Zaten çok derdim var sizde böyle yapmayin vs diyor. Ya benim yaptığım bir şey yok ayrıca arayıp şikayet edende ben değilim ama. . Yine aricam az konuşabildik. İşte müsait olamıyorum bir türlü.
Aminnnnn cnm olaylar hala devam iste
Kotu dusunme canim bebeklerin hatrina iyi dusun ki iyi seyler olsun...inan hersey duzelecek....Hiç unutulacak gibi değil arkadaşlar. Ben adım armadan eşim asla adım atmaz sonu boşanmaya gider.
Aynı evin içinde küs yaşamak çok kötü ya.. Rabbim dayanma gücü versin inşallah
kaba kuvvete kadar gider sonu çok başka bir siniri var. Allah a havale ediyorum aynı evde küs yaşamak en fazla 3-4 gün sürmüştü bu sefer 1 hafta falan olursa artık babamı çağıracağım başka kimsem yok çünkü .Bebeklerim inş sıkı sıkı tutunurlar bana
Ben ne kadar erken kullabirsak o kdar az olur diye duymustum kizlar.canim bende netten cok kitap baktim ama karar veremedim sen hangilerini aldin?nerden aldın?ben hepsiburadadan bakmistim en cok satanalr diye.ama birde ikizlerle ilgili de kitap varmış sanirim.Bende emin degilim kacinci aydan itibaren kullanmamiz gerekiyormus peki tam olarak..
Bende bu hafta bazi kitaplar siparis ettim netten .. ders gibi calisip hazirlanmayi dusunuyorum bebislerime.. ☺☺ tecrube edinemem ama teknik bilgi iyidir☺☺ annelerine sıkı sıkı tutunurlar insaAllah yavrularimm
en güzelini yapıyorsun cnaım benim, değiştirebiliceğimiz bir kaderimiz yok malesef bu hususta.. oyuzden sen bana bakmaOneririm tabikide..ya ne yalan soyleyeyim bende 10 marti bekleyecektim korkularimdan dolayi ama hep kusku hep kusku nereye kadar kendimi uzaklastiririm ve daha olumlu dusuneyim diye almaya karar verdim.. Rabbim ne takdir ettiyse onu yasayacagim biliyorum insaAllah yavrularim benim nasibimdir deyip dua ediyorum.. olumlu dusunmek istiyorum ancak o zaman iyi hissediyorum
Canım hakkınızda hayırlısı olsun.Bizede dr bir kız bir erkek dedi @ecrin87 de öyle bir tahminde bulunmuştu sanırım bizim haftalarda olanların bir kızı bir oğlu olacak Allah nasib ederse :)Bu arada bana 12.haftada başladılar decavit - gyno ferrum demir ilacı- progestan. @Makersgirl le kanamam olduğu dönemde yazıştığımızda o demişti olumsuz düşünme diye ozaman kendime hedef koymuştum önce 28.hafta sonra 35.hafta hayırlısı ile görürüz umarım Rabbim hepimize 37.haftaları nasib etsinnnn.
Kotu dusunme canim bebeklerin hatrina iyi dusun ki iyi seyler olsun...inan hersey duzelecek....
Ben ne kadar erken kullabirsak o kdar az olur diye duymustum kizlar.canim bende netten cok kitap baktim ama karar veremedim sen hangilerini aldin?nerden aldın?ben hepsiburadadan bakmistim en cok satanalr diye.ama birde ikizlerle ilgili de kitap varmış sanirim.
en güzelini yapıyorsun cnaım benim, değiştirebiliceğimiz bir kaderimiz yok malesef bu hususta.. oyuzden sen bana bakma
Canim sen igne yada coraspin kulaniomusun kan civiltici icin dun doktorumu aradim igneyi lekelenmen bitene dek kullanma dedi tabi doktorunda bi bildigi vardir ama igneyi kullanmayinca bebeklere bise olcak die korkuyorumBende ikiz doktora gidiyorm bi asıl doktorum var 3 haftada bir gidiyorm diğer doktoruma da istedğm zaman gidiyorm bazen bende korkuyorm aman bişey mi oldu iyilermi ki diye o yüzden 2 doktorum var sende oyle yapabilirsn istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?