2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Aşk evliliği sozde. Yeni gelişmeler var annesini aramış akşam olanları anlatmış en ince ayrıntısına kadar. Annesi de beni aradı üzülmüş. Ben doldurmadım vs yemin ediyor. İşteyim çok konusamadik. Ya işte kızlar anneye anlatır bizde tam tersi :) ağlanacak halime gülüyorum. Tek istediğim bebeklerim iyi olsun başka hiç bir beklentim yok hayattan. Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimize ins bizi .

Canim bak bu yinede guzel bi gelisme.. madem kayinvaliden boyle konusabiliyo seninle.. esini yola koymak icin ondan destek alabilirsin.. annesiyle guzel guzel konus.. sana neden boyle davrandigini .. esinin sana davranisini duzeltmesi icin annesi konusabilir .. denemelisin bence

bende cok kararsız kaldım en son eczaqcı komşumuz var liearac arasında kaldı ama bu çok daha ıyı dedi ondan al dedi .

Bende emin degilim kacinci aydan itibaren kullanmamiz gerekiyormus peki tam olarak..

Bende bu hafta bazi kitaplar siparis ettim netten .. ders gibi calisip hazirlanmayi dusunuyorum bebislerime.. ☺☺ tecrube edinemem ama teknik bilgi iyidir☺☺ annelerine sıkı sıkı tutunurlar insaAllah yavrularimm

Benm de asil doktorumun erkege benziyor dedigi yasadigm sehirde normal bi doktora gttm kiz kesin dedi bende ayni senin gbi soke oldm

bu ay baslamalıyım.. bende su 9 martı atlatıyım kafam rahatken alıcam kıtap önerirsin canım

bence konuşmak için tam fırsattı ...

canım Allah yardımcın olsun gerçekten çok şaşırdım nasıl bir psikoloji inanamıyorum

Oneririm tabikide..ya ne yalan soyleyeyim bende 10 marti bekleyecektim korkularimdan dolayi ama hep kusku hep kusku nereye kadar kendimi uzaklastiririm ve daha olumlu dusuneyim diye almaya karar verdim.. Rabbim ne takdir ettiyse onu yasayacagim biliyorum insaAllah yavrularim benim nasibimdir deyip dua ediyorum.. olumlu dusunmek istiyorum ancak o zaman iyi hissediyorum

bence konuşmak için tam fırsattı ...
Anlattım ben de doğrusunu ister inan ister inanma cuma saati dedim. Ya ne kvlervar arar laf eder bak ben öyle yapıyo muyum. Zaten çok derdim var sizde böyle yapmayin vs diyor. Ya benim yaptığım bir şey yok ayrıca arayıp şikayet edende ben değilim ama. . Yine aricam az konuşabildik. İşte müsait olamıyorum bir türlü.

canım Allah yardımcın olsun gerçekten çok şaşırdım nasıl bir psikoloji inanamıyorum
Aminnnnn cnm olaylar hala devam iste

buda bi gelişme canım. Özel sektörde mi çalışıyorsun, doğumdan sonra napacaksın? Deseydin ultrason kağıdını yırttı siz olsanız naparsınız diye.

Kotu dusunme canim bebeklerin hatrina iyi dusun ki iyi seyler olsun...inan hersey duzelecek....
Ben ne kadar erken kullabirsak o kdar az olur diye duymustum kizlar.canim bende netten cok kitap baktim ama karar veremedim sen hangilerini aldin?nerden aldın?ben hepsiburadadan bakmistim en cok satanalr diye.ama birde ikizlerle ilgili de kitap varmış sanirim.

en güzelini yapıyorsun cnaım benim, değiştirebiliceğimiz bir kaderimiz yok malesef bu hususta.. oyuzden sen bana bakma

evet aynı haftalarda olan birde ben varım :) bi kız bi erkek tahminimiz var yarın kesinleşecek inşallah:))

O zaman erken kullanmak lazim canim.. 10 martta doktoruma da sorsammi tavsiyesi olurmu acaba ..

Kitaplarimi kitapyurdundan aldim canim.. d&r den aliyorum normalde ama orda daha pahaliya geliyordu hemde aradigim bi kitap yoktu..

Bebek bakim sorunlarina mucize çözümler
Tracy hogg ( bunu bi hemsire arkadasim tavsiye etti okuyanlar cok guzel bir duzen oturtmus bebekleri icin)

Ikizlerle Hayat
Derya Coskundeniz (ikiz bebeklerle ilgili baska kitap bulamadim bundan baska)

Her anneye lazim..
dua ve bilgi hazinesi (Hamileyken okunacak dua ve sureler .. yeme icme konusundaki hassasiyetler)

Bunlarin haricinde bi defter alarak .. not alarak yazarak cizerek bildigin bi ogrenci gibi annelige hazirlanmak istiyorum☺

Bende ikiz doktora gidiyorm bi asıl doktorum var 3 haftada bir gidiyorm diğer doktoruma da istedğm zaman gidiyorm bazen bende korkuyorm aman bişey mi oldu iyilermi ki diye o yüzden 2 doktorum var sende oyle yapabilirsn istersen
Canim sen igne yada coraspin kulaniomusun kan civiltici icin dun doktorumu aradim igneyi lekelenmen bitene dek kullanma dedi tabi doktorunda bi bildigi vardir ama igneyi kullanmayinca bebeklere bise olcak die korkuyorum

Kizlar gogus catlaklari icin krem falan kullaniyormusunz ablam yeni dogum yapti ve gogusu cok catladi bebegini cok zor emzirdi onlemek icin simdiden krem kullaniliomus die duymustum kullanan varsa hangi marka kullanio fikri olan varmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…