- 13 Eylül 2015
- 366
- 424
- 23
- 41
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.041
Biz 27 günlüğüz daha. Doğumda giren doktor emzirmemi ve hipp mama vermemi söyledi. Hipp yi sevmedik. Mulipşya geçtik. Sonra doktorumuzu değişirtirdik. Bebeklerim 35+5 de doğdular biri 2350 diğeri 2640 doğdu. Yeni doktor bize prematüre mama verdi. Kabus başladı. Kaka yapma durdu. Söyledik evolvia ya geçirdi kaka yapamama devam. Şimdi mulipaya geri döndük. Kaka yaptıklarında Mutlu oluyoruz.Canim ilk 2-2.5 ay sutumu sagarak verdim,3 saatte bir besliyordum.3.aylarini doldurdugunda kendi kendine duzene gitmeye basladi, ilk 2 ay kabus gibiydi,36 saat uyumadigimi bilirim.3.5 ayligiz simdi ve 15 gundur sagmadan emziriorum. Artik saatli yapmiorum acikcasi, cunku ne kadar emdiklerini bilemiorum.gecede yatmadan once mama verip biraz emziriorum, emzirmezsem yatmiolar. 12-12.30 gibi uyuyorlar. Gece 1 yada 2 kere kalkiolar,Sabah 9-10 gibi kalkiyorlar,gaz sorunumuzda baya azaldi 10 gundur.gun icinde se 5-6 saat uyuyorlar. Senin bebisler kac aylik oldu? Gece uykulari nasil?
Bende kan pihtilasmasi var canm o yuzden yuksek dozda hergun igne vurunuyorm innohep isminde birde coraspin iciyorm sende lekelenme varsa ARA vermesi lazm kani sulandirdigi icin sende kan pihtilasma sorunu varmi daCanim sen igne yada coraspin kulaniomusun kan civiltici icin dun doktorumu aradim igneyi lekelenmen bitene dek kullanma dedi tabi doktorunda bi bildigi vardir ama igneyi kullanmayinca bebeklere bise olcak die korkuyorum
Kizlar gogus catlaklari icin krem falan kullaniyormusunz ablam yeni dogum yapti ve gogusu cok catladi bebegini cok zor emzirdi onlemek icin simdiden krem kullaniliomus die duymustum kullanan varsa hangi marka kullanio fikri olan varmi acaba
ikisi için mi dedi teki için mi canım aynen ya şok şok iyi ki bişey almadım :))Benm de asil doktorumun erkege benziyor dedigi yasadigm sehirde normal bi doktora gttm kiz kesin dedi bende ayni senin gbi soke oldm
GARMASTAN canim iyi bi krem ben simdiden kullanmaya basladim ne cocuga nede süte gecmiyor
Birisinden icin kesin kiz dedi AMA Benm asil doktorum da 2hafta once erkege benziyor demisti diger bebek Te durus acisindan gozukmuyor dedi yarina asil doktoruma gtcem bakalm ikisinide soyleyebilcekmiikisi için mi dedi teki için mi canım aynen ya şok şok iyi ki bişey almadım :))
Kizlar gogus catlaklari icin krem falan kullaniyormusunz ablam yeni dogum yapti ve gogusu cok catladi bebegini cok zor emzirdi onlemek icin simdiden krem kullaniliomus die duymustum kullanan varsa hangi marka kullanio fikri olan varmi acaba
bende var canım. O yüzden e vitamini kapsülü kullanmaya başladım. daha iyi hissediyorum şuaan. haftada 1 kez 1 kapsül kullanıyorum. Ayrıca karnımada haftada 1 kez 1 japsül kullanıyorumGogus deyince kizlar gogus ucunun belirgilenlesmesi ve hassasiyeti sizdede varmi
GARMASTAN canim iyi bi krem ben simdiden kullanmaya basladim ne cocuga nede süte gecmiyor
Biz 27 günlüğüz daha. Doğumda giren doktor emzirmemi ve hipp mama vermemi söyledi. Hipp yi sevmedik. Mulipşya geçtik. Sonra doktorumuzu değişirtirdik. Bebeklerim 35+5 de doğdular biri 2350 diğeri 2640 doğdu. Yeni doktor bize prematüre mama verdi. Kabus başladı. Kaka yapma durdu. Söyledik evolvia ya geçirdi kaka yapamama devam. Şimdi mulipaya geri döndük. Kaka yaptıklarında Mutlu oluyoruz.
Şimdi gündüzlerİ emziriyorum. Doyup doymadıklsrını anlamıyorum birde mama veriyorum. Neden çünkü herkes çok biliyor ya. Her el emmelerinde aç bu çocuk aranıyor deniyor. Obez yapacağız sonunda.
Pazartesi kontrol var bakalım ne alemdeyiz.
İlk üç ay düzene girilmiyormuş falan deniyor. Heyecanla 2 ayın geçmesini bekliyorum
Canim gogus kremine erkenn baslamissin sanki.suruyorsanda allah korusun cok uyarmadan sur.cunku gogusler cok uyarilinca allah korusun erken dogum riski oluyor. Ben dr.uma sorarak iki hafta once basladim mesela kullanmaya.GARMASTAN canim iyi bi krem ben simdiden kullanmaya basladim ne cocuga nede süte gecmiyor
Kotu dusunme canim bebeklerin hatrina iyi dusun ki iyi seyler olsun...inan hersey duzelecek....
Ben ne kadar erken kullabirsak o kdar az olur diye duymustum kizlar.canim bende netten cok kitap baktim ama karar veremedim sen hangilerini aldin?nerden aldın?ben hepsiburadadan bakmistim en cok satanalr diye.ama birde ikizlerle ilgili de kitap varmış sanirim.
Aa merhaba canim..hatirladinmi beni bilmiyorum. Ilk denemeni konyada yapmistin sanirim dimi. Hayirli olsun. Demek ikiz kardeslerimiz yolda haa. Allahim saglikla.kucagimiza versib ins.tum miniklerimiziKotu dusunme canim bebeklerin hatrina iyi dusun ki iyi seyler olsun...inan hersey duzelecek....
Ben ne kadar erken kullabirsak o kdar az olur diye duymustum kizlar.canim bende netten cok kitap baktim ama karar veremedim sen hangilerini aldin?nerden aldın?ben hepsiburadadan bakmistim en cok satanalr diye.ama birde ikizlerle ilgili de kitap varmış sanirim.
Canim bende sorun olup olmadigini bilmiorumki hic test tahlil yaptirmadim pihtilasma icin yani rutin testlerde cikiyormu bilmiyorum doktorumda bise solemediBende kan pihtilasmasi var canm o yuzden yuksek dozda hergun igne vurunuyorm innohep isminde birde coraspin iciyorm sende lekelenme varsa ARA vermesi lazm kani sulandirdigi icin sende kan pihtilasma sorunu varmi da
Canim doktoruna danistinmi eczacimi verdi bu ilaciBen eczaneden e vitamini kapsülü aldım. Daha sonrasında sorun olmasın diye haftada 1 kez 1 kapsülü delip uclarına sürüyorum. Şimdiden daha iyi hissediyorum. faydası olduğunu düşünüyorum. Ancak farklı kremlerde var bildiğim kadarıyla ancak ben şuan sadece e vitamini kapsülü kullanıyorum. Aczaneler bilgi verebilir bu konuda
Canim tsk ederim bende baslicam sonra sorun yasamak istemiyirumGARMASTAN canim iyi bi krem ben simdiden kullanmaya basladim ne cocuga nede süte gecmiyor
Bendede var bazen acima bile yaoiobende var canım. O yüzden e vitamini kapsülü kullanmaya başladım. daha iyi hissediyorum şuaan. haftada 1 kez 1 kapsül kullanıyorum. Ayrıca karnımada haftada 1 kez 1 japsül kullanıyorum
Canim gogus kremine erkenn baslamissin sanki.suruyorsanda allah korusun cok uyarmadan sur.cunku gogusler cok uyarilinca allah korusun erken dogum riski oluyor. Ben dr.uma sorarak iki hafta once basladim mesela kullanmaya.
Kizlar catlak icinde biooil kullaniyorum. digerlerine gore hem fiyati uygun hemde cok guzel bi yag.
Gogus icinde lansinoh gogus ucu kremi var. Dogal bi krem. Emzirirken silmek bile gerekmiyor diye biliyorum. Bide ayva mevsimi gecmeden ayva cekirdegi biriktirmeye calisin. Sinra jel kivamina getirip gogus icin kullanabiliyorsunuz
Neyse cok konustum sanirim saglikli sikintisiz hamilelikler dilerim hepimize
Bense hipp combiotic veriyorum mama olarak, bizimkilerde genellikle kabiz, 2 gunde bir yapiolar. 4 gine kadar normal dedi dr. Masallah seninkiler iyi dogmus, bnm biri 2015 gr biri 1680 gr dogdu. O el emme olayi ac da olsa tok da olsa var. Saniyorlar ki ac. Aslinda ac falan degiller.sen bakma milletin dediklerine, ilk zamanlar yani ilk 2 ay duzen yok. Seninkiler daha iyi haftasa dogmuslar. Daha once duzene girebilirler.ama kaka isi bizdedd sikintili,bazen 3 gunu buluyor, yapamazlarsa fitil yapiorumBiz 27 günlüğüz daha. Doğumda giren doktor emzirmemi ve hipp mama vermemi söyledi. Hipp yi sevmedik. Mulipşya geçtik. Sonra doktorumuzu değişirtirdik. Bebeklerim 35+5 de doğdular biri 2350 diğeri 2640 doğdu. Yeni doktor bize prematüre mama verdi. Kabus başladı. Kaka yapma durdu. Söyledik evolvia ya geçirdi kaka yapamama devam. Şimdi mulipaya geri döndük. Kaka yaptıklarında Mutlu oluyoruz.
Şimdi gündüzlerİ emziriyorum. Doyup doymadıklsrını anlamıyorum birde mama veriyorum. Neden çünkü herkes çok biliyor ya. Her el emmelerinde aç bu çocuk aranıyor deniyor. Obez yapacağız sonunda.
Pazartesi kontrol var bakalım ne alemdeyiz.
İlk üç ay düzene girilmiyormuş falan deniyor. Heyecanla 2 ayın geçmesini bekliyorum
Allah yardımcımız olsun. Tek mi bakıyorsun bebeklerine.Bense hipp combiotic veriyorum mama olarak, bizimkilerde genellikle kabiz, 2 gunde bir yapiolar. 4 gine kadar normal dedi dr. Masallah seninkiler iyi dogmus, bnm biri 2015 gr biri 1680 gr dogdu. O el emme olayi ac da olsa tok da olsa var. Saniyorlar ki ac. Aslinda ac falan degiller.sen bakma milletin dediklerine, ilk zamanlar yani ilk 2 ay duzen yok. Seninkiler daha iyi haftasa dogmuslar. Daha once duzene girebilirler.ama kaka isi bizdedd sikintili,bazen 3 gunu buluyor, yapamazlarsa fitil yapiorum
Mustela kullanabilirsin ama cok erken daha senin icin,Kizlar gogus catlaklari icin krem falan kullaniyormusunz ablam yeni dogum yapti ve gogusu cok catladi bebegini cok zor emzirdi onlemek icin simdiden krem kullaniliomus die duymustum kullanan varsa hangi marka kullanio fikri olan varmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?