2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bende emzirdiysen sonra sağıyorum bende ama son Zaman'larda mideleri büyüdü. Ne kadar emiyorlar anlamıyorum. O nedenle sağmayı azalttım.
Yok tek degilim, evde kvLide ve yardimci var. Ama cocuklarla surekli ben ilgilenmeye calisiyorum, yetmedigim yerde yardim ediyorlar. Sen tek misin?
benimde annem gelmeye çalışıyor işi olmadıkça. Kayınvalide 2 gece kaldı. 2. Gecenin sabahında showunu yaptı kavga ettik. Eşim projeci home office onla bakıyoruz. Yardımcı arıyorum bende bakalım düzene gireceğiz bir şekilde.

Son düzenleme:
Canim Bıcı bıcı yazmissın canim bici bici istedi hormonlar tavan

Birisinden icin kesin kiz dedi AMA Benm asil doktorum da 2hafta once erkege benziyor demisti diger bebek Te durus acisindan gozukmuyor dedi yarina asil doktoruma gtcem bakalm ikisinide soyleyebilcekmi
Hadi hayırlısı olsun Canım benim sağlıklı sıhatli olsunlar inş

Hemen not aldim canim bende alicam bunlari
Aa merhaba canim..hatirladinmi beni bilmiyorum. Ilk denemeni konyada yapmistin sanirim dimi. Hayirli olsun. Demek ikiz kardeslerimiz yolda haa. Allahim saglikla.kucagimiza versib ins.tum miniklerimizi
Bu yolda tanistigim kimseyi unutmam canim.hatirladim tabi Evet simdi antalya dayiz ikiz gebeyim sukur. Seninde az kalmis masallah nasil geciyor gunler? Ben o zamandan sonra ancak cesaret edebildim sukur ki tuttu bu defa. Simdi bebeklerim benimle. Senn masallah nasil da ilerlemis haftalar dua et bizede bizde saglikla görelim o günleri

Oyle boyle buyuyorlar zaman nasil gecti anlamadim, bnmde kucuk cok kabuz 3 gun oldu .rahatsiz oluyor yawrum, mecbur fitil yaptim. Seninkilerin cinsiyeti neydi cnm?

merhaba canım bende Antalya'da oturuyorum, dr olarak kime gidiyorsun ?

Canim mama verirken gunde bir kere olsun bi cay kasigi zeytinyagi versene o bagirsaklarini yumusatiyor

En zorlu trimesterdeyim canim bende. Cok sukur geldik bugunlere. Geri sayim basladi artik. Azcik daha sabretsinler diye dua edip duruyoruz. Cok sukur.simdiye kadar uzmedi kuzularim beni.insallah bundan sonrada uzmezler.
Allahn izniyle gorursunuz ins.sizde bu gunleri. Bugunlerinizinde kiymetini bilin Ama yinede simdiden yorulmamaya calisin. 30dan sonra hic gucun kalmiyo cunku.
Sen benim memleketime gitmissin ne guzel ya. Temmuzdan bu yana gelemiyorum ben gebelik oldugu icin .

Bebekleri istemiyormuş bosanacakmis tüm ailesine söylemiş benimle görüşmesinler diye. Hayırlısı olsun artık hakkımızda.

Amin cnm Allah razı olsun şuan dondum kaldım ne hissettiğimi bile bilmiyorum.

Evet cnm. Bu aksam. Allah a havale ediyorum ins o çocuklara hasret kalırsın dedim.
Ayyy yuregime oturan şeyi tarif edemiyorum ((( neden nasıl niye... Sana değil sorum nasıl bukadar basit yaşıyor insanlar.. Buguzelim vaktinde nasıl uzuyir seni.. Çok sinirli ve üzgünüm yapabilcegim birşey varsa seve seve yaparım ( Dualarim seninle Rabbim hayırlı kapılar acsin sana ve evlatlarına..... Babamla konusucaktin konuştum mu ?/sormak istemiyorum ama bukadar kısa surede ve sen hamileyken başka biri olabilir mi (

Çok bencil biri başka biri olduğunu hiç düşünmedim bile. Kendini düşünüyor ben odada ağlıyorum o gelmiş tv de komik şeyler açıp gülüyor. Bebekler ve ben umrunda değilmişiz. Bebek istiyordun al oldu . Bitti dedi. Ben de uzatmadım. Babamla yarın konuscam. Gelir bi orta yol bulmaya çalışır eminim. Ama orta yolu yok bunun.

Yazık hamile bir kadına.. Rabbim merhamet versin. Bu gaz vermek değil dışardan konuşmakta çok kolay gelir ama böyle bi adamla çok zor.. Baban sana sahip çıksın hayatını kurtar (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…