2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Yazık hamile bir kadına.. Rabbim merhamet versin. Bu gaz vermek değil dışardan konuşmakta çok kolay gelir ama böyle bi adamla çok zor.. Baban sana sahip çıksın hayatını kurtar (
İnşallah cnm dualarını beklerim ins bebeklerim beni bırakmaz

Bebekleri istemiyormuş bosanacakmis tüm ailesine söylemiş benimle görüşmesinler diye. Hayırlısı olsun artık hakkımızda.
İnanamiyorum ya. Boyle birsey olanilir mi? Evlat diye tutusanlar var. Sikma canini sen, sen kendine bundan sonra daha iyi bak. Allahin sevgili kulusin. Sana iki evlat verecek, dunyadaki dayanaklarin olacak, cok cok uzuldum,

Bend
ben ilk hamileliğimde lierac kullanmıştım. 17 kilo almıştım, hiç çatlağım olmamıştı. yine lierac aldım. bakalım ikizlerde de işe yarayacak mı
Bende lierac kullandim, hic catlagim yok, catlak olayi birazda genetik sanirim

Profil resminle yaşadıklarının tezatligi Allah eşini ıslah etsin sanada güç ve sabır versin canım çok üzüldüm bunları yasamak zorunda kalmana. ..

İnanamiyorum ya. Boyle birsey olanilir mi? Evlat diye tutusanlar var. Sikma canini sen, sen kendine bundan sonra daha iyi bak. Allahin sevgili kulusin. Sana iki evlat verecek, dunyadaki dayanaklarin olacak, cok cok uzuldum,
Eşimin şükürsüzlüğü ne bakmaz Rabbim ins bana bağışlar bebeklerimi

Profil resminle yaşadıklarının tezatligi Allah eşini ıslah etsin sanada güç ve sabır versin canım çok üzüldüm bunları yasamak zorunda kalmana. ..
Dimi... ne umutlar hayaller ne hayatlar.
Sol kasığimda agri var hayra çıkarır Rabbim ins bebeklerim iyidir ins

Eşimin şükürsüzlüğü ne bakmaz Rabbim ins bana bağışlar bebeklerimi

Dimi... ne umutlar hayaller ne hayatlar.
Sol kasığimda agri var hayra çıkarır Rabbim ins bebeklerim iyidir ins
Sen gonlunu ferah tut, kasik agrisi olmasi normal, yer aciyor kendine.

İnşallah...bu dönemde bana bunlari yaşatıyor ya ne desem az.
Canım başından beri okuyorum hikayeni o kadar kızgınımki kayınvaliden ve eşine herzaman Allahım kimsenin yuvasını bozmasın derim ama senin ve bebeklerin için galiba en hayırlısı onların senden uzak olması bilemedim ne dileyelim sana Allahım bebeklerini sana bağışlasın inşallah sadece onları düşün sıkıntı yapma herşeyde bir hayır vardır

Arkadaşlar crinone jeli kaçıncı haftanıza kadar kullandınız acil cevap lütfennnnnnn

Şuan şoktayım olayı ne hissettiğimi bilmiyorum. İnş hayırlı olan olur.

Çarşamba randevu.var ozaman bırak diyebilir henüz belli değil tatlım senin takvimin olmadığı için nekadarliksin bilmiyorum fikrin olsun DİE belirtitim 12+6 yım hala kullaniorum
Canım ben 12+1 im ama doktorum kullanmama gerek yok dedi ben yinede pazar gününe kadar kullanayım diyorum ne dersin

Canım ben 12+1 im ama doktorum kullanmama gerek yok dedi ben yinede pazar gününe kadar kullanayım diyorum ne dersin
Doktorun gerek yok diosa gerek yoktur canim. Pazara kadar kullan derdi zaten.. Takvime gelince doğum tarihi hesaplama de google önce doğum tarihini hesapla. Sonra burda profil kişisel bilgilerinde hamilelik zamanın dio oraya tarihini bir otomatik cikio

Kişisel bilgilerde hamilelik zamanın diye birşey bulamadım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…