- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.081
İnşallah cnm dualarını beklerim ins bebeklerim beni bırakmazYazık hamile bir kadına.. Rabbim merhamet versin. Bu gaz vermek değil dışardan konuşmakta çok kolay gelir ama böyle bi adamla çok zor.. Baban sana sahip çıksın hayatını kurtar(
ben ilk hamileliğimde lierac kullanmıştım. 17 kilo almıştım, hiç çatlağım olmamıştı. yine lierac aldım. bakalım ikizlerde de işe yarayacak mıbende cok kararsız kaldım en son eczaqcı komşumuz var liearac arasında kaldı ama bu çok daha ıyı dedi ondan al dedi .
İnanamiyorum ya. Boyle birsey olanilir mi? Evlat diye tutusanlar var. Sikma canini sen, sen kendine bundan sonra daha iyi bak. Allahin sevgili kulusin. Sana iki evlat verecek, dunyadaki dayanaklarin olacak, cok cok uzuldum,Bebekleri istemiyormuş bosanacakmis tüm ailesine söylemiş benimle görüşmesinler diye. Hayırlısı olsun artık hakkımızda.
Bende lierac kullandim, hic catlagim yok, catlak olayi birazda genetik sanirimben ilk hamileliğimde lierac kullanmıştım. 17 kilo almıştım, hiç çatlağım olmamıştı. yine lierac aldım. bakalım ikizlerde de işe yarayacak mı
Profil resminle yaşadıklarının tezatligiÇok bencil biri başka biri olduğunu hiç düşünmedim bile. Kendini düşünüyor ben odada ağlıyorum o gelmiş tv de komik şeyler açıp gülüyor. Bebekler ve ben umrunda değilmişiz. Bebek istiyordun al oldu . Bitti dedi. Ben de uzatmadım. Babamla yarın konuscam. Gelir bi orta yol bulmaya çalışır eminim. Ama orta yolu yok bunun.
Eşimin şükürsüzlüğü ne bakmaz Rabbim ins bana bağışlar bebeklerimiİnanamiyorum ya. Boyle birsey olanilir mi? Evlat diye tutusanlar var. Sikma canini sen, sen kendine bundan sonra daha iyi bak. Allahin sevgili kulusin. Sana iki evlat verecek, dunyadaki dayanaklarin olacak, cok cok uzuldum,
Dimi... ne umutlar hayaller ne hayatlar.Profil resminle yaşadıklarının tezatligiAllah eşini ıslah etsin sanada güç ve sabır versin canım çok üzüldüm bunları yasamak zorunda kalmana. ..
Sen gonlunu ferah tut, kasik agrisi olmasi normal, yer aciyor kendine.Eşimin şükürsüzlüğü ne bakmaz Rabbim ins bana bağışlar bebeklerimi
Dimi... ne umutlar hayaller ne hayatlar.
Sol kasığimda agri var hayra çıkarır Rabbim ins bebeklerim iyidir ins
İnşallah...bu dönemde bana bunlari yaşatıyor ya ne desem az.Sen gonlunu ferah tut, kasik agrisi olmasi normal, yer aciyor kendine.
Canım başından beri okuyorum hikayeni o kadar kızgınımki kayınvaliden ve eşine herzaman Allahım kimsenin yuvasını bozmasın derim ama senin ve bebeklerin için galiba en hayırlısı onların senden uzak olması bilemedim ne dileyelim sana Allahım bebeklerini sana bağışlasın inşallah sadece onları düşün sıkıntı yapma herşeyde bir hayır vardırİnşallah...bu dönemde bana bunlari yaşatıyor ya ne desem az.
Canim ben hala kullaniorumArkadaşlar crinone jeli kaçıncı haftanıza kadar kullandınız acil cevap lütfennnnnnn
Şuan şoktayım olayı ne hissettiğimi bilmiyorum. İnş hayırlı olan olur.Canım başından beri okuyorum hikayeni o kadar kızgınımki kayınvaliden ve eşine herzaman Allahım kimsenin yuvasını bozmasın derim ama senin ve bebeklerin için galiba en hayırlısı onların senden uzak olması bilemedim ne dileyelim sana Allahım bebeklerini sana bağışlasın inşallah sadece onları düşün sıkıntı yapma herşeyde bir hayır vardır
Yuregim sikişti valla imkânım olsa çik gel kahve yapiyim diesim varŞuan şoktayım olayı ne hissettiğimi bilmiyorum. İnş hayırlı olan olur.
Ne zamana kadar kullanıcan canım doktorun bişey demedimiCanim ben hala kullaniorum
Çarşamba randevu.var ozaman bırak diyebilir henüz belli değil tatlım senin takvimin olmadığı için nekadarliksin bilmiyorum fikrin olsun DİE belirtitim 12+6 yım hala kullaniorumNe zamana kadar kullanıcan canım doktorun bişey demedimi
Canım ben 12+1 im ama doktorum kullanmama gerek yok dedi ben yinede pazar gününe kadar kullanayım diyorum ne dersinÇarşamba randevu.var ozaman bırak diyebilir henüz belli değil tatlım senin takvimin olmadığı için nekadarliksin bilmiyorum fikrin olsun DİE belirtitim 12+6 yım hala kullaniorum
Can'ım bu takvimi Nasıl yaptın onu yapamıyorum Nasıl yapılıyoÇarşamba randevu.var ozaman bırak diyebilir henüz belli değil tatlım senin takvimin olmadığı için nekadarliksin bilmiyorum fikrin olsun DİE belirtitim 12+6 yım hala kullaniorum
Doktorun gerek yok diosa gerek yoktur canim. Pazara kadar kullan derdi zaten.. Takvime gelince doğum tarihi hesaplama de google önce doğum tarihini hesapla. Sonra burda profil kişisel bilgilerinde hamilelik zamanın dio oraya tarihini bir otomatik cikioCanım ben 12+1 im ama doktorum kullanmama gerek yok dedi ben yinede pazar gününe kadar kullanayım diyorum ne dersin
Kişisel bilgilerde hamilelik zamanın diye birşey bulamadım canımDoktorun gerek yok diosa gerek yoktur canim. Pazara kadar kullan derdi zaten.. Takvime gelince doğum tarihi hesaplama de google önce doğum tarihini hesapla. Sonra burda profil kişisel bilgilerinde hamilelik zamanın dio oraya tarihini bir otomatik cikio
Kişisel bilgilerde hamilelik zamanın diye birşey bulamadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?