- 11 Eylül 2015
- 319
- 514
- 23
- 40
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.101
Ekledim kişisel bilgilerinde var hamilelik takvimi dio oraya 14-14-14 şeklinde giriceksin tire koymalisin
Teşekkür ederim Canım oldu galibaEkledim kişisel bilgilerinde var hamilelik takvimi dio oraya 14-14-14 şeklinde giriceksin tire koymalisin
Oldu canim günlük bebeginingelisimini takip edersin buradan hayırlı olsun :)Teşekkür ederim Canım oldu galiba
Sağol Canım hepimizki hayırlı olsun inşallah Allahım hepimizkini tamamına erdirsin inşallahOldu canim günlük bebeginingelisimini takip edersin buradan hayırlı olsun :)
Canım sen türkiyedesin değilmiOldu canim günlük bebeginingelisimini takip edersin buradan hayırlı olsun :)
Evet canimCanım sen türkiyedesin değilmi
Canim ben memorial da tedavi gordum hala mehmet beye gidiyorum harika bir doktor.sen kime gidiyoraun?merhaba canım bende Antalya'da oturuyorum, dr olarak kime gidiyorsun ?
Masallah canim cinsiyetleri ne? Gecen yil cok bunalinca buraya tyin istedik sukur ki oldu burasi. Okul cok yoruyor beni canim ama sukur ki en zor zamanlarda okul kapanmis olacak. Ikiz sanirim cinsiyetleri ne merak ettim?En zorlu trimesterdeyim canim bende. Cok sukur geldik bugunlere. Geri sayim basladi artik. Azcik daha sabretsinler diye dua edip duruyoruz. Cok sukur.simdiye kadar uzmedi kuzularim beni.insallah bundan sonrada uzmezler.
Allahn izniyle gorursunuz ins.sizde bu gunleri. Bugunlerinizinde kiymetini bilin Ama yinede simdiden yorulmamaya calisin. 30dan sonra hic gucun kalmiyo cunku.
Sen benim memleketime gitmissin ne guzel ya. Temmuzdan bu yana gelemiyorum ben gebelik oldugu icin .
Ay inanamiyorum suan ya dun esime anlatmistim gelip esini dövesi geldi inan bunu anlatsam direk gelicek yani. Bu nasil bir insan ya bence feci doldurusa gelmis. Babana bir an once ara da konusulmasi gereknlee konusulsun daha fazla yipranmaBebekleri istemiyormuş bosanacakmis tüm ailesine söylemiş benimle görüşmesinler diye. Hayırlısı olsun artık hakkımızda.
günaydın canım bende istanbul şişli memorialde tedavi gördüm. Burda ofm de Akif beye gidiyorum.Canim ben memorial da tedavi gordum hala mehmet beye gidiyorum harika bir doktor.sen kime gidiyoraun?
Masallah canim cinsiyetleri ne? Gecen yil cok bunalinca buraya tyin istedik sukur ki oldu burasi. Okul cok yoruyor beni canim ama sukur ki en zor zamanlarda okul kapanmis olacak. Ikiz sanirim cinsiyetleri ne merak ettim?
Ay inanamiyorum suan ya dun esime anlatmistim gelip esini dövesi geldi inan bunu anlatsam direk gelicek yani. Bu nasil bir insan ya bence feci doldurusa gelmis. Babana bir an once ara da konusulmasi gereknlee konusulsun daha fazla yipranma
Saolasın cnm duaların da yeter ins eşimin aklı başına gelir.Yuregim sikişti valla imkânım olsa çik gel kahve yapiyim diesim var
Evet eşimin aklının başına gelmesi için bir araba dayak lazım laftan anlamıyor çünkü. Babam yarın gelecek 1 akşam daha sabretmem lazım.Canim ben memorial da tedavi gordum hala mehmet beye gidiyorum harika bir doktor.sen kime gidiyoraun?
Masallah canim cinsiyetleri ne? Gecen yil cok bunalinca buraya tyin istedik sukur ki oldu burasi. Okul cok yoruyor beni canim ama sukur ki en zor zamanlarda okul kapanmis olacak. Ikiz sanirim cinsiyetleri ne merak ettim?
Ay inanamiyorum suan ya dun esime anlatmistim gelip esini dövesi geldi inan bunu anlatsam direk gelicek yani. Bu nasil bir insan ya bence feci doldurusa gelmis. Babana bir an once ara da konusulmasi gereknlee konusulsun daha fazla yipranma
senin kocana beş araba dayak az gelecek canım. Babanda telaş etmiştir, daha önce böyle bi durum oldu mu? Ailesine aramayın deyince ikiz gebeliği olan bi kadını kimsede aramıyor mu şimdi, nekadar da söz dinleyen bi aileymişSaolasın cnm duaların da yeter ins eşimin aklı başına gelir.
Evet eşimin aklının başına gelmesi için bir araba dayak lazım laftan anlamıyor çünkü. Babam yarın gelecek 1 akşam daha sabretmem lazım.
Dualarınızı beklerim.
Dün gündüz aramıştı annesi. Akşam aramadi şimdide aramazlar. Oğullarını çok dinliyorlar çünkü başları sıkıştığında o var yardım edecek sadece maddi manevi.senin kocana beş araba dayak az gelecek canım. Babanda telaş etmiştir, daha önce böyle bi durum oldu mu? Ailesine aramayın deyince ikiz gebeliği olan bi kadını kimsede aramıyor mu şimdi, nekadar da söz dinleyen bi aileymişAllah'a sığın canım, beddua da etme ina Allahın adaleti büyük.
Çalışıyorum cnm gidemem ki. Annem vefat etti babam başka ilde oturuyor.zeynepzumra cok uzgunum ya bu nedir hamile bi kadina bunu nasil yapabilir.. bosanmak oyle kolaysa bosansin bakalim cocuk oyuncagi degil bu isler.. baban biran evvel konusmali onunla ve annesiyle.. bu boyle olmaz seni yipratiyo durmadan.. karisan yok gorusen yok hesabi sahipsiz gibi bu nedir ya... sen onun bebeklerini tasiyosun gercekten anlam veremiyorum su yaptiklarina.. bence sen gerekirse bi sure annenlerde kal bi yapayalniz kalsin o evde.. ne yapsam yanimda nasil olsayi bi gorsun .. hakrtmiyosun canim yaptiklarini ustelik iki can tasiyosun .. boyle konusmasi kolay diceksin ama cok uzuldum gercekten..
Ofm yi biliyorum memorial in orada demi?biz alanya dayiz gidip geliyoruz.birde burada doktor bulucaz bakalimgünaydın canım bende istanbul şişli memorialde tedavi gördüm. Burda ofm de Akif beye gidiyorum.
Insallah canim baban gelince hersey yoluna girer. Girmesede vardir bir hayır git annenin evine de bence gitsin bir sure. Akli basina gelirse doner donmezse kendi bilirSaolasın cnm duaların da yeter ins eşimin aklı başına gelir.
Evet eşimin aklının başına gelmesi için bir araba dayak lazım laftan anlamıyor çünkü. Babam yarın gelecek 1 akşam daha sabretmem lazım.
Dualarınızı beklerim.
Babam çok sakin bir insan zaten ağzından laf tane tane çıkar düşünerek konuşur. Yapıcı olacaktır.Ne demek o bebekler ölsün... adamda davaya bak sen 3 yasindaki cocuk kiskanclikla bile diyemez annesine bunu.. bu kendi bebeklerine diyor.. kizginlikla veya baska biseyle diyemez dememeli canim benim.. sen cok iyi niyetlisin. Kaldi ki sen ona ne yaptin neyin kizginligi onuda anlamis degilim .. peki baban konusunca.. vay sen beni.babana sikayet ettin felan deyip hepten cosmasin baban gidince.. baban yapici olsun bunun tam.anlamiyla derdini ogrensin nedir bu ofke ya kac can tasiosun..
inş cnm inş babamın konuşması işe yarar. Annem olsaydı hiç bunlar olmazdıOfm yi biliyorum memorial in orada demi?biz alanya dayiz gidip geliyoruz.birde burada doktor bulucaz bakalim
Insallah canim baban gelince hersey yoluna girer. Girmesede vardir bir hayır git annenin evine de bence gitsin bir sure. Akli basina gelirse doner donmezse kendi bilir
Canim riske atma ilacini al bence.Babam çok sakin bir insan zaten ağzından laf tane tane çıkar düşünerek konuşur. Yapıcı olacaktır.
Suçum ne dır dır yapıyormuşum onun sıkıntısı varmış işte zaten bir de evde ben. annesine dedim eve geliyor 5 karış surat neyin var diyorum uf puf e o zaman tekrar soruyorum bir lafı iki kere söyleyince dır dır kabul ediyor beyefendi.
Nasıl bir vicdanı var bende tanıyamıyorum onu. Dualrınızı bekliyorum inşallah babamın konuşması işe yarar...
Bir de progestanım bitmiş sıkıntı stresten fark etmemişim 1 gün içmesem bir şey olur mu ki
Esin gitsin dedim ben canim annesinin yanina gitsin bir sure. Sen evde biraz kafa dinle sakinlesin biraz cok buyudu cunku sorunlar.beninde aklima direk az once bir arkadasin dedigi acaba baska biri mi var olayi geldi yoksa bu kadar buyur mu birde sen bu durumdaykeninş cnm inş babamın konuşması işe yarar. Annem olsaydı hiç bunlar olmazdıgidemem babama çünkü başka ilde. ben çalışıyorum burda.. Tek umudum yarın babamn konuşması. Dualarınızı bekliyorum.
nöbetçi eczane bulayım o zaman iğneyi yarın vurucam . bir gün vurup bir gün vurmuyorum. iğne olduğunda kanamam olmuştu onun haricinde bir risk yok önlem amaçlı ama şansa bırakmayayım işi stres zaten kötü etkiliyor.Canim riske atma ilacini al bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?