2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Aynen oyle canim

Başka biri olmadığına eminim çünkü evden işe işten eve biri. zaten çok olmadı ki evleneli. onun sorunu aşırı bencil olması sadece kendisi ve kendi ailesini düşünüyor olması. benimle bir türlü aile olduğunu anlayamadı.. bebekleri bile kabul etmiyor baksana... ailesi de başka şehirde ikimizde gurbetteyiz yani.

Ne bileyim iste sıkıntıları varda onlari yansitiyo olabilir ama boyle olmaz ki ya hak vermek istiyorum ama veremiyorum yani sana yaptiklari yuzunden.. acaba yarin baban konustuktan sonra aranizi yumusatmak icin bikez daha guzelce sende konussan .. sıkıntılarn oldugunu biliyorum isyerinde seni anlamaya calisiyorum ama bende zorlu bi surecten geciyorum senin destegine.ihtiyacim var gibilerinden.. damardan girsen felan .. bazen erkeklere SENSİN demek cok ise yariyo.. bebeklerin icin denesen acaba nasil tepki verir..

Progestani kullan canim ihmal.etme.ne olur olmaz.. eczane bulabilirsen al .. bulamazsan dr. Bi ara sor

Progestani kullan canim ihmal.etme.ne olur olmaz.. eczane bulabilirsen al .. bulamazsan dr. Bi ara sor

ben zaten hiç yıkıcı konuşmadım boşanmayı aklımdan bile geçirmedim hiç. ama onun her tartışmada ağzında. dünyaya bir kere geldim sıkıntı çekemem vs diyor mesela..
Canım nöbetçi eczaneden alıcam akşam üstü.

O zaman sorarlar adama niye evlendin.. niye cocuk istedin diye... kizginlikla seni sinir etmeye calisiyo ama buyuk esseklik yapiyo kusura bakma ama.. pisman olcak bu yaptiklarina.. anladigim kadariyla sen yuvana sahip cikmak istiyosun canim.. Rabbim esini ıslah etsin insaAllah .. dua et Allah dilerse olmayacak bisey yok ..

öyle canım dua ediyorum çok kırıldım ama boşanmak bu kadar kolay olmamalı ortada önemli bir sorun yokken.
Sizin de dualarınızı beklerim. inş babamın konuşması etkili olur. babam gelecek demeyeceğim çünkü evden gider vs. işten geldiğinde sürpriz olur.

Ederim etmemmi canim tabikide ederim.. Allahim biranevvel aklini basina getirsin insaAllah cok uzuldum gercekten.. ilgiye alakaya en cok ihtiyacimiz oldugu donemdeyiz seni cok iyi anliyorum yinede bebeklerin icin dikkat et kendine uzulme.. hersey yoluna girsin insaAllag

İnşallah canım Allah razı olsun bakalım babam geldiğinde ya düzelecek ya da tamamen kopacak ipler.

Anladim canim ben annesiyle ayni sehirdesiniz sandim. Insallah baban gelince duzene girer hersey.insallah unutturabilir sana bu yasananlari.

İnşallah canım Allah razı olsun bakalım babam geldiğinde ya düzelecek ya da tamamen kopacak ipler.
Allahım hakkınızda hayırlısını versin inşallah canını sıkma bebeklerini düşün bide Canım kaçan kovalanır misali eşinin üzerine çok düşme kırıldığını anlasın biraz

Anladim canim ben annesiyle ayni sehirdesiniz sandim. Insallah baban gelince duzene girer hersey.insallah unutturabilir sana bu yasananlari.
İnşallah canım babam gelincede düzelmezse zaten hiç düzelmez

Allahım hakkınızda hayırlısını versin inşallah canını sıkma bebeklerini düşün bide Canım kaçan kovalanır misali eşinin üzerine çok düşme kırıldığını anlasın biraz
Amin cnm ins.
Evet üstüne çok düştüm sanırım ailemden yana da rahat. Arayan soran rahatsız eden yok.. İnş babam konusunda düzelir.
Ben küs olmayı sevmiyorum bosanmak istemiyorum zor nefes alıyorum uyuyamıyorum

Boşanmazsın inşallah gönlünü ferah tut inşallah herşey istediğin gibi olsun

Bir kiz bir erkek canim benim kuzularim.
okul mahvediyo evet. Ben neredeyse 25.haftadan beri calsimiyorum. 30dan sonrasini unutun zaten. Normal yasama devam etmek bile zorluyo baya. 30 haftamda cantami hazorlayip koydum ben bi koseye.
sende seneye baslamazsin zaten. Tatilde dinlenirsin bolbol ins.

Ayy ne guzel benim esimde oyle hissediyor ben ikiside ayni gibi hissediyorum bakalim saglikla gelsinler dekacinci haftada belli oldu cinsiyetler? Bende rabbim nasip ederse 25. haftada tatile giricem seneye de hic baslamicam insllah.

Amacım.ne kırmak ne üzmek.. Dünden beri maf ôldum.. Tabiki yuvalar bozulmasın evlatlar ortada kalmasın. Fakat böyle bir adamla neden bi kadın ömrünü zehir etmek isterki onu çocuğunu istemeyen bi adamla evli kalıp ömrünü Eğir etmesine izin verir anlayamıyorum. Annem yok babamla devam etmek zor diemi bilmiyorum ama kendi başınıza basarabilirsiniz .. Bosan demiyorum lakin seni ezmesine de izin verme.. Aynı evde iki yabancı gibi yasicaksaniz neden aynı evde durucaksiniz ki ? Çok zor çok Allah yardımcın olsun.. Bence baban arayi bulmaktan sa ona yaptığı şeyi yapmaması hususunda gereğini söylemeli....

Maddi manevi zor babasız çocuk büyütmek gözüm almıyor ama böyle bi adam nasıl baba olur bilmiyorum. İnan böyle değildi çok iyi bir baba olacağından emindim. Büyülenmiş gibi eşimi tanıyamıyorum cidden. İlla ufak tefek sorunlar olur mesela gün aşırı iliski zor geliyordu bebek yapmaya çalışırken. Bazı arkadaşlar bunu bebek istememesine baglamışlardı, ben de öyle düşündüm. Ona da söyledim alakası yok ben de istiyorum sadece işim yorucu vs demisti. Bu da bir sorundu mesela. Ama bu tartışmadan önce gerçekten haftasonu çok iyiydik mesela. Ne oldu birden bilmiyorum. Aklı başında eşimle konuşacak yaptığının yanlış olduğunu anlatacak kimse yok malesef. Babam da çok bişi diyemez sessiz sakin adam.. oyy bilmiyorum ki inan dua ettim Kuran ı Kerim okudum. Allah a bıraktım çünkü ne dil döktüm olmuyor..

Ayy ne guzel benim esimde oyle hissediyor ben ikiside ayni gibi hissediyorum bakalim saglikla gelsinler dekacinci haftada belli oldu cinsiyetler? Bende rabbim nasip ederse 25. haftada tatile giricem seneye de hic baslamicam insllah.
11. 12.hFtalarda oglusu ogrendik biz. Kiza da %80 demisti ama garanti vermedi tabi. Kizimizida.net olarak 16civarinda ogrendik.
Saglikli olsunlarda gercejten cinsiyetlerin onemi olmuyo canim. Onlar bize emanet edilen birer mucize.
Yakin zamandada kucaklarimiza gelcekler ins.
25.haftan cok iyi zamana denkgeliyomus gercekten canim. Tam zor zamanlarin baslayunca calismayacaksin neguzel. Tatildede hazirliklarini tamamlar bolbol dinlenerek meleklerini beklersin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…