- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 35
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.141
Evet canim simdide 4 gune dusurdum okulu yine bile zor geliyor bazen. Cinsiyet gercekten onemli degil sadece merak ediyorum o kadar yoksa kiz yada oglan diye bir derdimiz yok saglik yeter bebiklerimize. Haziran i sabirsizlikla bekliyorum canim bakalim artik yazimiz guel geceek bu kez senin bebiklernde sabirli masallah insallah 37 38 leride gorursunuz beraber11. 12.hFtalarda oglusu ogrendik biz. Kiza da %80 demisti ama garanti vermedi tabi. Kizimizida.net olarak 16civarinda ogrendik.
Saglikli olsunlarda gercejten cinsiyetlerin onemi olmuyo canim. Onlar bize emanet edilen birer mucize.
Yakin zamandada kucaklarimiza gelcekler ins.
25.haftan cok iyi zamana denkgeliyomus gercekten canim. Tam zor zamanlarin baslayunca calismayacaksin neguzel. Tatildede hazirliklarini tamamlar bolbol dinlenerek meleklerini beklersin ins.
Ins. Canim .hedefimiz 37.hafta. 3haftamiz kaldi bakalim .az daha sabretsin kuzularim. Ben agrilarina sancilarina yine.katlanirim.Evet canim simdide 4 gune dusurdum okulu yine bile zor geliyor bazen. Cinsiyet gercekten onemli degil sadece merak ediyorum o kadar yoksa kiz yada oglan diye bir derdimiz yok saglik yeter bebiklerimize. Haziran i sabirsizlikla bekliyorum canim bakalim artik yazimiz guel geceek bu kez senin bebiklernde sabirli masallah insallah 37 38 leride gorursunuz beraber
banada doktorum 12 haftada biri erkek dedi diğeri göstermedi 15 haftada erkek keisn dedi diğeri %70 kız dedi11. 12.hFtalarda oglusu ogrendik biz. Kiza da %80 demisti ama garanti vermedi tabi. Kizimizida.net olarak 16civarinda ogrendik.
Saglikli olsunlarda gercejten cinsiyetlerin onemi olmuyo canim. Onlar bize emanet edilen birer mucize.
Yakin zamandada kucaklarimiza gelcekler ins.
25.haftan cok iyi zamana denkgeliyomus gercekten canim. Tam zor zamanlarin baslayunca calismayacaksin neguzel. Tatildede hazirliklarini tamamlar bolbol dinlenerek meleklerini beklersin ins.
Bizde esimle 17.haftadan sonra falan baslari cinsiyetler netlesince diye dusunuyoruz ama bakalim artik. Ayy senden ogreniriz artik onemli bilgileri3 hafta dedigin hemen gecer canim ya bizede ver hayirli haberlerini. Doktorun konya da mi canim nerede dogum yapacaksin sanki tedavin necati beyde mi olmustu yanlis mi hatirliyorum bilemedim amaIns. Canim .hedefimiz 37.hafta. 3haftamiz kaldi bakalim .az daha sabretsin kuzularim. Ben agrilarina sancilarina yine.katlanirim.
Sizde gorceksiniz.allahin izniyle.bu haftalari.
Ama son zmaanlarin zor gecmemesi adina ayrintili ultrason sonrasi baslayip 30.haftaya kadar herseyi tamamlamakta fayda var. Siz.dogana kadar bizler buyuyip abla abi olcaz allahin izniyle
Amin canim ins.banada doktorum 12 haftada biri erkek dedi diğeri göstermedi 15 haftada erkek keisn dedi diğeri %70 kız dedi
16.haftada kız dediği bebişme %80-90 kız diğerinin pipi net belli ama kız dediğinde sanki iki labium var gibi dedi
17+1 dedi ikiside erkek dedi şok olduk. nasıl labium vs var deyipte 17+1 direk erkek dedi anlamadık yani
acaba yanlış mı gördü diyeceğim ama pipiyi gösterdi. cinsiyet farketmez tabi sağlıklı hayırlı evlat olsunlar yeterki.
arkadaşlar sen ayrıntılıya kadar bebişlere bişey alma diyor :) karar veremedim yani .
siz ne güzel az kalmış doğumunuza allah kurtarsın darısı başımıza inş.
Yinede bikac hafta daha dayanip ayrintiliyi bekleyincnaim. Hersey orda netlesiyor cunkuBizde esimle 17.haftadan sonra falan baslari cinsiyetler netlesince diye dusunuyoruz ama bakalim artik. Ayy senden ogreniriz artik onemli bilgileri3 hafta dedigin hemen gecer canim ya bizede ver hayirli haberlerini. Doktorun konya da mi canim nerede dogum yapacaksin sanki tedavin necati beyde mi olmustu yanlis mi hatirliyorum bilemedim ama
Canım cok normal ah büyüme Ağrı'ları olur artık..Dr a sor yine rahim ağzına falan bakar Emin olursun ama daha Ağrı'lar yeni basliyo alışacaksınslm kızlar nasılsınız.Sol kasığımda daha doğrusu üç gündür kasıklarımda agrı var sanki çok minik leke oluyor lavaboya gittikce.Dr salı günü gidicem ama bir korkudur sardı leke gelirmi diye sanırım bende işten izne çıkma için hamilelik iznini bekleyemeyeceğim bu gidişte((.ileri tarihli ikiz anneleri bu haftalarda kasık agrısı sdce rahim ve bebişler büyüdüğü içindir değilmi.Birde tam adet dönemim bu tarihler ondanda olurmu acep???
canım büyüme agrıları olsun yeterki bebişler büyüyo der mutlu olurum ama üç kere kanama geçirdim 1 aydır da işe geri döndüm şimdi agrı olunca büyüme agrısımı yoksa tehlikeli bir agrımı ayırt edemiyorum :) rahim agzına 3 hafta önce baktırmıştım bundan sonra her kontrolde baktırmalıyım acaba???Canım cok normal ah büyüme Ağrı'ları olur artık..Dr a sor yine rahim ağzına falan bakar Emin olursun ama daha Ağrı'lar yeni basliyo alışacaksın
rahim ağzı kontrolü alttan mı oluyor acaba? Benim geçen ultrasonla karnımdan baktı açılma yok dedi, kanamam oluyor, anlamsız kanamalar dedi .Canım cok normal ah büyüme Ağrı'ları olur artık..Dr a sor yine rahim ağzına falan bakar Emin olursun ama daha Ağrı'lar yeni basliyo alışacaksın
Canım ben üçhafta önce dr gittiğimde kasıklarımda agrım olduğunu söyleyince rahim agzına bakalım dedi ve evet alttan muayne etti göbekten olmazmı diye sordum arada fark çıkabiliyor ve yanıltabiliyormuş aklında olsun.Kanamalar içinde Rabbim kolaylık versin benimkiler 12.haftada bitti 14.haftaya kdr da kahverengi akıntı şeklinde devam etti şükür 2 haftadır birşey yok gibi ama korkusu yetiyor tekrar başlarmı diye.rahim ağzı kontrolü alttan mı oluyor acaba? Benim geçen ultrasonla karnımdan baktı açılma yok dedi, kanamam oluyor, anlamsız kanamalar dedi .
İkiz hamilesin her kontrolde gözden geçirmesi gerekir..usg de..canım büyüme agrıları olsun yeterki bebişler büyüyo der mutlu olurum ama üç kere kanama geçirdim 1 aydır da işe geri döndüm şimdi agrı olunca büyüme agrısımı yoksa tehlikeli bir agrımı ayırt edemiyorum :) rahim agzına 3 hafta önce baktırmıştım bundan sonra her kontrolde baktırmalıyım acaba???
Eger kanama vs gibi ciddi Bi durum varsa alttan açılmaya bakılabilir ama usg de rahim ağzının boyu gayet net belli oluuo..rahim agzi kısaldıysa yine alttan bakılabilir açılma var mı diye..açılma ve rahim agzi boyu ayn sey degil kızlar.. ikiz hamileliğim boyunca alttan muayene olmadım hic cok sukur gerek olmadi..rahim ağzı kontrolü alttan mı oluyor acaba? Benim geçen ultrasonla karnımdan baktı açılma yok dedi, kanamam oluyor, anlamsız kanamalar dedi .
Sğl canım bilgi için sanırım ben yanlış anladım dr söylediğini ozaman.Bu gittiğimde yine söyliyeyim ultrasondan baksın tekrar.senin şuan tek hamilelikti değilmi nasıl geçiyor.ikizler ile hamilelik aynı anda zorlamadımı seni???İkiz hamilesin her kontrolde gözden geçirmesi gerekir..usg de..
Eger kanama vs gibi ciddi Bi durum varsa alttan açılmaya bakılabilir ama usg de rahim ağzının boyu gayet net belli oluuo..rahim agzi kısaldıysa yine alttan bakılabilir açılma var mı diye..açılma ve rahim agzi boyu ayn sey degil kızlar.. ikiz hamileliğim boyunca alttan muayene olmadım hic cok sukur gerek olmadi..
Adam degil senin kocan tek.kelimeyleİnşallah canım Allah razı olsun bakalım babam geldiğinde ya düzelecek ya da tamamen kopacak ipler.
Bakalım sorun neymiş babama anlatır da ben de öğrenirim. Sinirden dedim içimden gelmeden der sonra barisirsakAdam degil senin kocan tek.kelimeyle
Ama sende o kadar lafa barismak istersen bilemem bence uzun uzun dusun derim babanin yanina git o ildede is bulursun issiz kalmazsin yeterki bunlarin yuzunu gormeBakalım sorun neymiş babama anlatır da ben de öğrenirim. Sinirden dedim içimden gelmeden der sonra barisirsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?