2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kizlar rahim boyu cok onemli benim birden acildi, 1 hafta icinde. Ve erken dogum oldu. Telaslanin diye soylemiyorum, onleminizi alin, bazen drlar es geciyor bu olayi, o bakmazsa siz sorun.
Gecen kontrolde dr rahim boyu normal dedi bana..ben de herhalde düşük vs.icin bakiyor sandum

Amin canim ins.
Erkek kendini cabuk belli ediyo.kiza donme ihtimali pek olmuyo ama kizda yanilma payi olabiliyor.pipimi yoksa bacaginin bir kismimi bazen anlasilamayabiliyo
Oyuzden hersey icin ayrintiliyi beklemekte fayda var
kesinlikle haklısın canım bende ayrıntılıyı bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş. :)

Ama sende o kadar lafa barismak istersen bilemem bence uzun uzun dusun derim babanin yanina git o ildede is bulursun issiz kalmazsin yeterki bunlarin yuzunu gorme
Devlette çalışıyorum tayin kolay değil malesef ne istediğimi bilmiyorum çok kırgınım barışmak için adım atmıyorum ama en azından derdi neymiş anlatsın babama. İnş hayırlısı ne ise o olsun

Yinede bikac hafta daha dayanip ayrintiliyi bekleyincnaim. Hersey orda netlesiyor cunku
Evet necati hocayla.devam.ediyorum hala. Miniklerimi kucagimada o vercek allahin izniyle
Kacinci haftada yapiliyor o necati bey harika bir doktor bence eger orada kalsaydik bende ona gitmek isterdim.simdi gittigim doktoruma da tavri ona benzedigi icin güvendim zaten. Cok pozitif ve neseli gercekten. Insallah canim 37de mi aliriz diyor o?

Tabiki zorladı Can'ım son ay ev isleri ve yemek icin Bi yardımcıyla anlaştık hem cocuklar hem ev isi olmuyo zaten temizliğimi yapan biri vardı ama çamaşır ütü yemek zor geldi çocuklara enerjim kalmıyordu..simdi iyiyim cok sukur zaten 2 hafta icinde dogum olur ins bakalım bizi neler bekliuo..

Kızlar rahim boyu ve açıklık ayni sey degil rah boyunun kısalması demek açıklık olmus olabilir dogum
Basliyo olabilir demek açıklık vajinal muayeneyle anlaşılır usg de anlaşılmaz..rahim boyu yanı serviks usg den rahat ölçülüyor benim Dr her ölçümünde rahim boyumuz iyi derdi...belki kısalsa açıklığa bakma gereği duyardı..

Ayrintili ultrasonu kendi doktorumuz Muayene yerindemi cekiyor nasil oluyor bilgi verebilirmisnz doktorum 3 hafta sonraya cagrdi ayrintili ultrason olcak dedi AMA detayli biseklde soylemedi yogundu

Benim zaten cok uzun degildi, 3.1 cm civariydi. Baski ile kisalmis ve acilmis, suyum geldiginde 3 cm aciklik varmis, masallah sen iyi tasimiisin 38. Haftadasin. BnM karnim ikiz gebelige gore buyumemisti de.senin haftalara gelseydim buyurdu sanirim

Pardon cnm seni tekmis gebeligin yeni okudum:)

Evet canim hedefimiz 37 ins.
Ben ayrintili icin 21. Ve 22.haftalarda gitmistim.necati bey yapmadi.perinatologa yonlendirdi.ona gittim genelde 20.hafta civarinda yapiliyo.ama dr.larin yintemine gore birkac hafta oynamalar olabiliyor

Evet canim hedefimiz 37 ins.
Ben ayrintili icin 21. Ve 22.haftalarda gitmistim.necati bey yapmadi.perinatologa yonlendirdi.ona gittim genelde 20.hafta civarinda yapiliyo.ama dr.larin yintemine gore birkac hafta oynamalar olabiliyor
anladım canım benm bakalım hayırlısı ile gelsin o günler

Ayrintili ultrasonu kendi doktorumuz Muayene yerindemi cekiyor nasil oluyor bilgi verebilirmisnz doktorum 3 hafta sonraya cagrdi ayrintili ultrason olcak dedi AMA detayli biseklde soylemedi yogundu
Bazi dr.lar kendileri yapiyi.bazilarida perinatolooga yonlendiriyor.normal muayene gibi oluyo.biraz daha uzun suruyo sadece. Tum ic organlarina kan akislarina vs.bakiliyo. iki bebis olunca uzuyor haliylede

Bazi dr.lar kendileri yapiyi.bazilarida perinatolooga yonlendiriyor.normal muayene gibi oluyo.biraz daha uzun suruyo sadece. Tum ic organlarina kan akislarina vs.bakiliyo. iki bebis olunca uzuyor haliylede
Tesekkur ederm insallah kendi yapar bide ordan oraya gondermesn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…