2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Baya yogun yorucu cunku nerdeyse dogurcam artık ağırlaştım kızlar cok hareketli ve tehlikeli..ama herseye rağmen çoook güzeller darısı basınıza..
Rabbim hayırlısi ile kurtarsin sizi insalah... Masalah sona gelmissiniz. Kac kilo aldin toplamda.?

zeynepzumra canım yaşadıklarını okudum duamla yanındayım inşallah Rabbim herkese doğru yol neyse onu göstersin vicdan merhamet versin
Allah razı olsun arkadaşlar. Dua eden herkesten tek tek Rabbim razı olsun inşallah.

çok üzüldüm şuan. Rabbim yar ve yardımcın olsun
Tespih çektim Kuran ı Kerim okudum eşlerin arası iyi olsun diye okunacak duaları okudum yine tespih çekiyordum ki eşim geldi boynuma sarıldı gözleri dolmuş halde.
Bana ne oluyor anlamıyorum bir anda seni canavar gibi gördüm içimdeki tüm sevgi gitti. Özür dilerim dedi. Anlam veremiyorum noluyor bana dedi. Büyülenmiş gibiyim dedi ki eşim büyü fal vs inanmaz hiç. Ben de şaştım kaldım. Hiç bir şey diyemedim susma dedi. Bir gün önce sus sesini duymak istemiyorum demişti.
Babam aradı diğer odaya geçtim ve hemen size yazdım arkadaşlar.
Hiç bir şey anlamadım ben bu işten

Yanına gitmiyorum oda gelmiyor kırgınım affetmek zor olacak ki tekrar yapmayacağınin garantisi yok. İşe gitti geldi ne değişti. Duaların gücüne inanıyorum. Büyüye de inanıyorum ama kim niye yapsın

Yorum yapamiyorum ...
Psikolojik sorunları olduğunu düşünmeye başladım. Yanıma geldi. 2 gündür yemek yemiyorum senin yüzünden dedim. Bebekleri sen umursamıyor olabilirsin ama ilacım bitti kasıklarımda agri var nöbetçi eczane aradım aldım dedim. Ne yaptim sucumuz ne bebeklerimin sucu ne dedim.Dut yemiş bülbül. Bence bir süre herkes bir kafasını toplasın bende babamla konusucam dedim. Haklısın diyor. Uzanicam müsadenle dedim gitti. Ya beni delirtecek akıl fikir versin Rabbim.
Siz olsaydınız ne yapardınız? Babam gelecek ve konuşacak yarın. Ya aileleri işin içine sokacak kadar ne vardı ki.

Yalnız buz gibi soğumuş ve hissizlesmisim. Gözleri dolmuştu hiç içimde bişi hissetmedim. O dedikleri bir bir aklımdan geçiyor. Kasıklarımda agri hala var. Bedduası tutmaz ins
Hakkinizi helal edin arkadaşlar 2 gündür sizi de bunalttım.

hemen yumuşama bence, yaşattığı kolay unutulacak bişey değil, sen tek başına yapmadın çocukları, istemiyorsa o zaman aklı nerdeymiş, psikolojik destek alsın ikna etmeye çalışın yada evlilik terapisi alın.

Psikolojik desteği kabul etmez ama barışma şartı olarak aile terapistine gitmesini şart koşacağım. İnsallah kabul eder. Ben.kinci biriyim dediklerini kolay kolay unutmam. Bugün ettiğim dua da Rabbim hatalarını ona göster idi.

Rica ederim evet ecrin87 oglanlar cinsiyetler i de o zamn soyledi :))
Yani kaçıncı haftada canım bana 16 haftaya kadar biri %90 kız dedi 17+1 ikiside erkek dedi :) bir kız bir erkeğe alışmıştık ama bakalım 18+1 dene diyecekdoktorım herkes ayrıntılıyı bekle diyor ama doktor pipileri gösterdi

Pardon cnm seni tekmis gebeligin yeni okudum:)
Canım ikiz gebeliğimi de 37+1 de bitirdim Co sukur oyle cok buyuk de degildi karnım tek gebelik cok daha kolay tabi kıyas bile edilmez..
Rabbim hayırlısi ile kurtarsin sizi insalah... Masalah sona gelmissiniz. Kac kilo aldin toplamda.?
İkizlerde 12 kilo aldım 53 le hamile kaldım 65 dogum yaptim..doğumdan çıktığımda 55 kiloydum.cocukalr 2.5 kiloyu biraz gecik doğdular iste hesap et..
Bu hamilelikte yine 53 le hamile kaldım 63 kiloyum su anda boyle biter muhtemelen..10 kilo

Canim ne desek bos sen karar vericeksin. Ama bence bu kadar kolay olmamali basit degil cunku yaptigi seyler. Bebeklerden bahsediyoruz ya can onlar. Büyü var malesef evin her yaninin sirke ile sil canim onun cok faydasi oluyor boyle durumlarda. Banyo suyuna da biraz ekle en kotu esinin sampuanina kat. Dua et. Baban gelmeden esin hatasını anlamis bu da guzel ama keske sadece sana laf soylemis oldugu basit bir kavga olsaydi da sende sarilip opunce affediverseydin.

zeynepzumra canım yaşadıkların çok zor allah yatdımcın olsun dualarım seninle allah sabır versin umarım herşey istediğin gibi gider
Amin. İnş cnm Allah razı olsun. Bebeklerim iyi olsun başka bir şey istemiyorum şuan. Rabbim bebeklerimizi korusun ins hepimizin.

Babamı bekliyorum cnm bakalım niye böyle yapmış eşim işte ancak akşam konuşulacak. Ben hala konuşmuyorum. Kolay affedilir şey degil yaptığı devam etsene evlilik eskisi gibi olmayacak hiç bir şey malesef.

Malesef canim yinede ilk kez boyle davraniyorsa iyi dusun belki oda stresten yapmistir. Sonucta bebeklerin gelecek boyle kırgın olmaz babani bekleyin eger oda cozum odakli olursa sende adim at evlilik bu bebekler icin unutmaya calis

Malesef canim yinede ilk kez boyle davraniyorsa iyi dusun belki oda stresten yapmistir. Sonucta bebeklerin gelecek boyle kırgın olmaz babani bekleyin eger oda cozum odakli olursa sende adim at evlilik bu bebekler icin unutmaya calis
Unutulacak şeyler değil ki cnm ya . Gerçekten sevgim azaldı. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum sadece. Allah a havale ettim durumumuzu cnm

Ne güzel çok fazla kilo almamışsınız darısı başımıza nasıl beslendiniz dikkat ettiniz mi yada çok miğde bulantınız oldu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…