- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.201
Bende dün kontrole gittim büyüklükleri yaklaşık 1 cm i biraz geçiyor minnaklar ama kalp atışını dinlemeyelim zararlı olur dedi doktorumuz ama kalpleri atıyo resmen pıt pıt kalp hareketini gördüm ikisininde çok şükür. sesini duymakda güzel olurdu ama varlıklarını hissedip kalp atışlarını görmek gerçekten süperdi.Kizlar bugun bende dayanamayip gittim 6+2 yiz normalde ama 6+4 ciktik ultrasonda.büyük olanin kesesi 2.07 cm ymis. Ama kalp atisi görülmedi.doktor cok erken gelisimleri iyi ama daha erken 4 gune gorulur persembe gelin dedi. Kucuk olan da sanki biraz var gibi ama emin olamadim dedi. Persembe 7+2 olucaz gorulur dedi.
Canım karınından görüntüleme yaptıysa görülmeye bilir benim muayene altdan ultrason yapıldı karnımdan göremedik çünkü, birde banada doktorum çok erken olduğunu 10-20 gün sonra kalp atışlarınında duyulacacağını söyledi, biz şimdilik gördük atışları :)Kizlar bugun bende dayanamayip gittim 6+2 yiz normalde ama 6+4 ciktik ultrasonda.büyük olanin kesesi 2.07 cm ymis. Ama kalp atisi görülmedi.doktor cok erken gelisimleri iyi ama daha erken 4 gune gorulur persembe gelin dedi. Kucuk olan da sanki biraz var gibi ama emin olamadim dedi. Persembe 7+2 olucaz gorulur dedi.
İlk 12 hafta berbattı mide bulantısı koku hassasiyeti vs..2 kilo verdim ilk aylar sonra gayet iyi oldum 2 kilo erine geldi hemen iştahım da iyiydi mide yanması da olmadı ben normalde hızlı kilo alan biri degilim belki etkisi vardır dikkat etmedim hic cok sukur az kilo aldım..Ne güzel çok fazla kilo almamışsınız darısı başımıza nasıl beslendiniz dikkat ettiniz mi yada çok miğde bulantınız oldu merak ettim
banada doktorum 12 haftada biri erkek dedi diğeri göstermedi 15 haftada erkek keisn dedi diğeri %70 kız dedi
16.haftada kız dediği bebişme %80-90 kız diğerinin pipi net belli ama kız dediğinde sanki iki labium var gibi dedi
17+1 dedi ikiside erkek dedi şok olduk. nasıl labium vs var deyipte 17+1 direk erkek dedi anlamadık yani
acaba yanlış mı gördü diyeceğim ama pipiyi gösterdi. cinsiyet farketmez tabi sağlıklı hayırlı evlat olsunlar yeterki.
arkadaşlar sen ayrıntılıya kadar bebişlere bişey alma diyor :) karar veremedim yani .
siz ne güzel az kalmış doğumunuza allah kurtarsın darısı başımıza inş.
canım büyüme agrıları olsun yeterki bebişler büyüyo der mutlu olurum ama üç kere kanama geçirdim 1 aydır da işe geri döndüm şimdi agrı olunca büyüme agrısımı yoksa tehlikeli bir agrımı ayırt edemiyorum :) rahim agzına 3 hafta önce baktırmıştım bundan sonra her kontrolde baktırmalıyım acaba???
Allah razı olsun arkadaşlar. Dua eden herkesten tek tek Rabbim razı olsun inşallah.
Tespih çektim Kuran ı Kerim okudum eşlerin arası iyi olsun diye okunacak duaları okudum yine tespih çekiyordum ki eşim geldi boynuma sarıldı gözleri dolmuş halde.
Bana ne oluyor anlamıyorum bir anda seni canavar gibi gördüm içimdeki tüm sevgi gitti. Özür dilerim dedi. Anlam veremiyorum noluyor bana dedi. Büyülenmiş gibiyim dedi ki eşim büyü fal vs inanmaz hiç. Ben de şaştım kaldım. Hiç bir şey diyemedim susma dedi. Bir gün önce sus sesini duymak istemiyorum demişti.
Babam aradı diğer odaya geçtim ve hemen size yazdım arkadaşlar.
Hiç bir şey anlamadım ben bu işten
Günaydın canım.Benim kasıklarım agrıdığını söyleyince alttan muayne etti rahim agzı uzunluğun iyi açılmada yok dedi.ama ileri tarihli anneler rahim agzı uzunluğunun ölçümünün üsttende yapılabildiğini kısalma varsa açılma içinde alttan muayne edildiğini yazmışlardı.benim dr üstten doğru sonuç alınamıyacağını söyledi o yüzden yarın kontrole gidince tekrar soracağım.Canım rahim ağzına nasıl bakıyorlar.. Alttan mı bakılıyor?
amin canım hepimiz için inşallah. Seninde maşallah baya ilerlemiş haftan :)Günaydın kızlar güzel haberler alacağımız hayırlı musmutlu bir hafta olsun inşallah
Günaydın canım.Benim kasıklarım agrıdığını söyleyince alttan muayne etti rahim agzı uzunluğun iyi açılmada yok dedi.ama ileri tarihli anneler rahim agzı uzunluğunun ölçümünün üsttende yapılabildiğini kısalma varsa açılma içinde alttan muayne edildiğini yazmışlardı.benim dr üstten doğru sonuç alınamıyacağını söyledi o yüzden yarın kontrole gidince tekrar soracağım.
biraz minyon biriyim bende iç karnım dar bebekler büyüdükce o agrı yapıyor diye düşünmek istiyorum:)ama dediğin gibi ani hareket yapayım biryerlere uzanayım daha çok agrıyor.sor bence bakıyorsada en azından sanada söylesin seninde için rahat eder.ben ilk defa üç hafta gitmedim şuan dkları falan sayma moduna girdim hepten.aslında bir ay sonra gelirsin dedi de ben yinede 3 hafta sonra ya randevu aldım :)))Benimkide hamielikten sonra hiç alttan bakmadı. Herşey normal diyor ancak buna bakıyor mu hiç bilmiyorum. Artık ebnide 3 haftada 1 çağırıyor. Sorayım bakalım. Kasık ağrısı bende dengesiz yada fazla hızlı hareket yaparsam oluyor. Onu dışında olmadı şükür şimdilik. Ara ara karnımın altında bir ağrı hissediyorum ancak hiç çnemsemedim. 2 kes falan oldu şimdilik. Umarım normal ağrılardır seninkiler.
Günaydın canım.Aminnnnn yrn kontrolüm var dr çok güzel haberler verir inş.Bebişler büyümüş olsun haftaları önden önden gidiyor olsunn:)))tabi hepimiz için bu dualarrrGünaydın kızlar güzel haberler alacağımız hayırlı musmutlu bir hafta olsun inşallah
Canim 6+5 te gorduk cok şükür. Sanirim biraz erkendi ilkinde. Sonra 4 gun sonra tekrar gittim hem gorduk hem duyduk biz biraz aceleciyiz sadeceCanım karınından görüntüleme yaptıysa görülmeye bilir benim muayene altdan ultrason yapıldı karnımdan göremedik çünkü, birde banada doktorum çok erken olduğunu 10-20 gün sonra kalp atışlarınında duyulacacağını söyledi, biz şimdilik gördük atışları :)
Canım mustela krem kullandım ben cok memnunum biraz gec kalmışsın başlamak icin ama em azından rahatlatır cildini ileriki haftalar daga cok geriliyor ben düzenli kullandım 35 de hafif beyaz çatlaklar oldu kırmızı olmadı hic doğumdan sonra gayet iyiydi durum..kullanmasam kesin catlardim kesin..Kızlarben çatlamaya başladım. Her gün biraz daha çok artıyor. Aksi gibi şimdiye kadar krem sürmüyordum en ufak bişey yoktu birkaç gündür sürmeye başladım. Ben krem sürmeye başlayınca çatlaklarım da çıkmaya başladı.Sizde durumlarnedir
anladım canım benim inş. bizde çok kilo almadan tamamlarız :)İlk 12 hafta berbattı mide bulantısı koku hassasiyeti vs..2 kilo verdim ilk aylar sonra gayet iyi oldum 2 kilo erine geldi hemen iştahım da iyiydi mide yanması da olmadı ben normalde hızlı kilo alan biri degilim belki etkisi vardır dikkat etmedim hic cok sukur az kilo aldım..
merhaba canım benim valla bizede öyle demişti doktorumuz sonradan erkek pipi çıkmış dedi şokladık ama ben ayrıntılıya kadar bekleyeceğim :) hakkımızda hayırlısı olsun :))Canı merhaba, Benimde geçen perşembe kontrolüm vardı. 16 haftalık olmuştık. erkek olanı gördük kız olandan pek emin olamadı ancak %90 kız dedi. Siz yinede alışveril yapmayın henüz dedi. Sanırım doktorlarda her ihtimale karşı bu şekilde konuşuyorlar. Sonuçta belli olmaz. 16 haftalıkda olslar daha çok küçükler :) Yanlış görülebilirler
Çok şükür canmamin canım hepimiz için inşallah. Seninde maşallah baya ilerlemiş haftan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?