2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar merhaba bir arkadaşımız medikal park bahçelievlere kim gidiyordu muayne ve doğum fiyatları neydi

Bende dün kontrole gittim büyüklükleri yaklaşık 1 cm i biraz geçiyor minnaklar ama kalp atışını dinlemeyelim zararlı olur dedi doktorumuz ama kalpleri atıyo resmen pıt pıt kalp hareketini gördüm ikisininde çok şükür. sesini duymakda güzel olurdu ama varlıklarını hissedip kalp atışlarını görmek gerçekten süperdi.

Canım karınından görüntüleme yaptıysa görülmeye bilir benim muayene altdan ultrason yapıldı karnımdan göremedik çünkü, birde banada doktorum çok erken olduğunu 10-20 gün sonra kalp atışlarınında duyulacacağını söyledi, biz şimdilik gördük atışları :)

Ne güzel çok fazla kilo almamışsınız darısı başımıza nasıl beslendiniz dikkat ettiniz mi yada çok miğde bulantınız oldu merak ettim
İlk 12 hafta berbattı mide bulantısı koku hassasiyeti vs..2 kilo verdim ilk aylar sonra gayet iyi oldum 2 kilo erine geldi hemen iştahım da iyiydi mide yanması da olmadı ben normalde hızlı kilo alan biri degilim belki etkisi vardır dikkat etmedim hic cok sukur az kilo aldım..

Canı merhaba, Benimde geçen perşembe kontrolüm vardı. 16 haftalık olmuştık. erkek olanı gördük kız olandan pek emin olamadı ancak %90 kız dedi. Siz yinede alışveril yapmayın henüz dedi. Sanırım doktorlarda her ihtimale karşı bu şekilde konuşuyorlar. Sonuçta belli olmaz. 16 haftalıkda olslar daha çok küçükler :) Yanlış görülebilirler

Canım rahim ağzına nasıl bakıyorlar.. Alttan mı bakılıyor?

Ay vallahi gözlerimden yaş geldi. İnşallah hatasını anlamıştır. Bu olaylar bu haliyle kapanır giderler. Allah kimseyi yolundan şaşırtmasın. Benim eşimdede olmuştu bir ara böyle1 7 senelik evliyiz hiç tanımadığım bir adam olup çıkmıştı. Boşanmanın eşiğinden döndük. Sonra birden eski haline geri döndü özür diledi. Ne öyle olmasına anlam verebildim nede sonra düzelmesine. Ancak şimdi eskisinden bile daha iyiyiz. Bizim o dönemlerimiz sanırım 3 ay falan sürmüştü. Umarım seninkide olup bitmiş olsun canım.

Canım rahim ağzına nasıl bakıyorlar.. Alttan mı bakılıyor?
Günaydın canım.Benim kasıklarım agrıdığını söyleyince alttan muayne etti rahim agzı uzunluğun iyi açılmada yok dedi.ama ileri tarihli anneler rahim agzı uzunluğunun ölçümünün üsttende yapılabildiğini kısalma varsa açılma içinde alttan muayne edildiğini yazmışlardı.benim dr üstten doğru sonuç alınamıyacağını söyledi o yüzden yarın kontrole gidince tekrar soracağım.

Benimkide hamielikten sonra hiç alttan bakmadı. Herşey normal diyor ancak buna bakıyor mu hiç bilmiyorum. Artık ebnide 3 haftada 1 çağırıyor. Sorayım bakalım. Kasık ağrısı bende dengesiz yada fazla hızlı hareket yaparsam oluyor. Onu dışında olmadı şükür şimdilik. Ara ara karnımın altında bir ağrı hissediyorum ancak hiç çnemsemedim. 2 kes falan oldu şimdilik. Umarım normal ağrılardır seninkiler.

biraz minyon biriyim bende iç karnım dar bebekler büyüdükce o agrı yapıyor diye düşünmek istiyorum:)ama dediğin gibi ani hareket yapayım biryerlere uzanayım daha çok agrıyor.sor bence bakıyorsada en azından sanada söylesin seninde için rahat eder.ben ilk defa üç hafta gitmedim şuan dkları falan sayma moduna girdim hepten.aslında bir ay sonra gelirsin dedi de ben yinede 3 hafta sonra ya randevu aldım :)))

Kızlarben çatlamaya başladım. Her gün biraz daha çok artıyor. Aksi gibi şimdiye kadar krem sürmüyordum en ufak bişey yoktu birkaç gündür sürmeye başladım. Ben krem sürmeye başlayınca çatlaklarım da çıkmaya başladı. Sizde durumlarnedir

Canim 6+5 te gorduk cok şükür. Sanirim biraz erkendi ilkinde. Sonra 4 gun sonra tekrar gittim hem gorduk hem duyduk biz biraz aceleciyiz sadece

Canım mustela krem kullandım ben cok memnunum biraz gec kalmışsın başlamak icin ama em azından rahatlatır cildini ileriki haftalar daga cok geriliyor ben düzenli kullandım 35 de hafif beyaz çatlaklar oldu kırmızı olmadı hic doğumdan sonra gayet iyiydi durum..kullanmasam kesin catlardim kesin..

mrb arkadaşlar ben yumurta çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ama ikiz olma ihtimali varmı diye çok merak ediyorum adetimden bir hafta önce test yaptırsım 114,20 çıktı dört gün sonra tekrar test yaptırdım 531,02 çıktı bilgisi olan varmı acaba

anladım canım benim inş. bizde çok kilo almadan tamamlarız :)

merhaba canım benim valla bizede öyle demişti doktorumuz sonradan erkek pipi çıkmış dedi şokladık ama ben ayrıntılıya kadar bekleyeceğim :) hakkımızda hayırlısı olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…