- 2 Şubat 2015
- 752
- 1.457
- 43
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.221
Çok güzel haberlerle musmutlu çık inşallah doktordanGünaydın canım.Aminnnnn yrn kontrolüm var dr çok güzel haberler verir inş.Bebişler büyümüş olsun haftaları önden önden gidiyor olsunn:)))tabi hepimiz için bu dualarrr
Bende daha yok her an korkudaydım tabi çatlıcam diyeKızlarben çatlamaya başladım. Her gün biraz daha çok artıyor. Aksi gibi şimdiye kadar krem sürmüyordum en ufak bişey yoktu birkaç gündür sürmeye başladım. Ben krem sürmeye başlayınca çatlaklarım da çıkmaya başladı.Sizde durumlarnedir
Canm SEN iki kiz bebis bekliyorsun degilmi cinsiyetlerini ayni anda mi ogrendin benmde bebislerden biri kesin kiz digeri gostermiyormus cok merak ediyorum daÇok şükür canmsizde göreceksiniz Allah'ın izniyle
Canım burdaki arkadaşlar bir kız bir erkek olabilir doktor deyince yüzümde hafif bir tebessüm oluşuyor çünkü 12 13. Haftalarda doktor kesin erkek biri diğeri %90 kız demişti hatta iki doktor dedi bunu taa ki detaylı ultrasona kadarCanm SEN iki kiz bebis bekliyorsun degilmi cinsiyetlerini ayni anda mi ogrendin benmde bebislerden biri kesin kiz digeri gostermiyormus cok merak ediyorum da
Hmm bende Bu hafta yasadigm sehirdeki normal bi doktora gtcem belli gorurse diye asil doktoruma 3hafta sonra gtcem ayrintili ultrason yapilcakmis AMA Ben onu bekleyemiyorm belki gorulur diye Bu hafta bidaha sansimi denemek istiyormCanım burdaki arkadaşlar bir kız bir erkek olabilir doktor deyince yüzümde hafif bir tebessüm oluşuyor çünkü 12 13. Haftalarda doktor kesin erkek biri diğeri %90 kız demişti hatta iki doktor dedi bunu taa ki detaylı ultrasona kadar
Kan dgeerine gore tek çift olduğu söylenemez, keseyi gordugunuz de belli olur.mrb arkadaşlar ben yumurta çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ama ikiz olma ihtimali varmı diye çok merak ediyorum adetimden bir hafta önce test yaptırsım 114,20 çıktı dört gün sonra tekrar test yaptırdım 531,02 çıktı bilgisi olan varmı acaba
çarşamba günü kontrolum var da sabırsızlanıyorum doktorda olma ihtimali var dedi ama bekliyemiyorum yaKan dgeerine gore tek çift olduğu söylenemez, keseyi gordugunuz de belli olur.
Haklisinda sanki zaman durdu gunler gecmiyor takintili biri olaraktan meraktan delircemKızlar bu cinsiyet konusu cidden beni korkutmaya başladı herkezler aynı şeyi söylüyor ayrıntılıda biranda dr söyledikleri pöfleyemiyormuş:)))biz bir kız bir erkek moduna girdik çok fena ama hayırlısı artık ayrıntılıyı bekleyeceğim bende birşeyler almak için:)
nasıl kesin erkek biri dedi doktorun canım kaçıncı haftada dedi ay çok merak ettim pipi gösterdi mi?Canım burdaki arkadaşlar bir kız bir erkek olabilir doktor deyince yüzümde hafif bir tebessüm oluşuyor çünkü 12 13. Haftalarda doktor kesin erkek biri diğeri %90 kız demişti hatta iki doktor dedi bunu taa ki detaylı ultrasona kadar
senin doktorundu dimi mesleği değiştririm diyen bir kız bir erkek kesin demişti dimi :)Kızlar bu cinsiyet konusu cidden beni korkutmaya başladı herkezler aynı şeyi söylüyor ayrıntılıda biranda dr söyledikleri pöfleyemiyormuş:)))biz bir kız bir erkek moduna girdik çok fena ama hayırlısı artık ayrıntılıyı bekleyeceğim bende birşeyler almak için:)
Can'ım doktorum hamileliğin başından beri ölçümleri hem kendi yaptı hemde detaylı ultrasona yolladı 12. Haftalarda biri kesin erkek diğeri %90 kız gbi dedi hatta detaylı ultrasoncu bile birine kesin erkek demişti 20. Haftalara kadar böyle devam etti Ne Zaman tam anlamıyla detaylı ultrasona girdim 20. Haftalarda o Zaman çıktı bizde şok olduk tabi ama çok şükür sağlıklılar ya bizim için kız erkek hiç farketmez tabikideminicikeller canım sana kaçıncı haftaya kadar bir kız bir erkek dediler çok merak ettim şimdi
Bebekleri istemiyormuş bosanacakmis tüm ailesine söylemiş benimle görüşmesinler diye. Hayırlısı olsun artık hakkımızda.
Evet canım:)sırf mesleği değiştirmeyecek doğumuda hediye edecek bana:)))hayırlısı diyoruz bizde en önemlisi sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat olmaları tabiki.senin doktorundu dimi mesleği değiştririm diyen bir kız bir erkek kesin demişti dimi :)
bende kendimi 1 kız 1 erkeğe alıştırmıştım ki 17+1 doktor pipi çıkmış ikisde erkek dedi şok olduk .
ama kk da 17 haftadan 4d girip kadına erkek pipi resmi verim 34 haftaydı galıba kız demiş ve kızı olmuş bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
şaka gibi yaa ikiz ya karıştırıyorlar mı :))) bizde eşimle gece gittik dedim doktor çok yorgun bebekleri karıştırdı hani %90 kız dı dedim :)) ayrıntılı ultrasyoncu da kesin erkek demeside biraz tuaf bence de ayrıntılıya gitmeden pek belli olmayacak galıba size bu pipisi dediler mi pekiCan'ım doktorum hamileliğin başından beri ölçümleri hem kendi yaptı hemde detaylı ultrasona yolladı 12. Haftalarda biri kesin erkek diğeri %90 kız gbi dedi hatta detaylı ultrasoncu bile birine kesin erkek demişti 20. Haftalara kadar böyle devam etti Ne Zaman tam anlamıyla detaylı ultrasona girdim 20. Haftalarda o Zaman çıktı bizde şok olduk tabi ama çok şükür sağlıklılar ya bizim için kız erkek hiç farketmez tabikide
Evet canım hakkımızda hayırlısı olsun imş. sağlıklı sıhatli olsun tabi ki önemli olanda bu :)Evet canım:)sırf mesleği değiştirmeyecek doğumuda hediye edecek bana:)))hayırlısı diyoruz bizde en önemlisi sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat olmaları tabiki.
Doktor gösteriyordu herşeylerini ama o Zaman'lar küçük oldukları için anlayamadım ben pek birde iki tane olunca zor oluyor :)şaka gibi yaa ikiz ya karıştırıyorlar mı :))) bizde eşimle gece gittik dedim doktor çok yorgun bebekleri karıştırdı hani %90 kız dı dedim :)) ayrıntılı ultrasyoncu da kesin erkek demeside biraz tuaf bence de ayrıntılıya gitmeden pek belli olmayacak galıba size bu pipisi dediler mi peki
kesinlikle önemli olan sağlıklı sıhatli olmaları :)) biz çok bekledik kuzuları :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?