2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bende daha yok her an korkudaydım tabi çatlıcam diye kakao yağıyla badem yağını karıştırdım ben doktor önerisiyle ama aklıma geldikçe kullanıyordum dur kullanayım ben onu yaa

Canm SEN iki kiz bebis bekliyorsun degilmi cinsiyetlerini ayni anda mi ogrendin benmde bebislerden biri kesin kiz digeri gostermiyormus cok merak ediyorum da
Canım burdaki arkadaşlar bir kız bir erkek olabilir doktor deyince yüzümde hafif bir tebessüm oluşuyor çünkü 12 13. Haftalarda doktor kesin erkek biri diğeri %90 kız demişti hatta iki doktor dedi bunu taa ki detaylı ultrasona kadar

Hmm bende Bu hafta yasadigm sehirdeki normal bi doktora gtcem belli gorurse diye asil doktoruma 3hafta sonra gtcem ayrintili ultrason yapilcakmis AMA Ben onu bekleyemiyorm belki gorulur diye Bu hafta bidaha sansimi denemek istiyorm

Kan dgeerine gore tek çift olduğu söylenemez, keseyi gordugunuz de belli olur.

Kızlar bu cinsiyet konusu cidden beni korkutmaya başladı herkezler aynı şeyi söylüyor ayrıntılıda biranda dr söyledikleri pöfleyemiyormuş:)))biz bir kız bir erkek moduna girdik çok fena ama hayırlısı artık ayrıntılıyı bekleyeceğim bende birşeyler almak için:)

Haklisinda sanki zaman durdu gunler gecmiyor takintili biri olaraktan meraktan delircem ayrintili ultrasona 3 hafta var sabahta burdan bi doktora randevu aldim Bu hafta icin son bi kez gidiym sansimizi deneym dedm ondan sonrada ayrintiliyi bekliycem sizin dediginiz gbi

nasıl kesin erkek biri dedi doktorun canım kaçıncı haftada dedi ay çok merak ettim pipi gösterdi mi?
benim doktorumda biri kesin erkke diğeri &%90 kız dedi 17+1 pat diye erkek ikiside dedi şok olduk bende ayrıntılıyı bekliyorum. gönlümden geçen sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olmaları ama bir kız bir erkeğe biraz alıştırmıştım kendimi :)

senin doktorundu dimi mesleği değiştririm diyen bir kız bir erkek kesin demişti dimi :)
bende kendimi 1 kız 1 erkeğe alıştırmıştım ki 17+1 doktor pipi çıkmış ikisde erkek dedi şok olduk .
ama kk da 17 haftadan 4d girip kadına erkek pipi resmi verim 34 haftaydı galıba kız demiş ve kızı olmuş bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

minicikeller canım sana kaçıncı haftaya kadar bir kız bir erkek dediler çok merak ettim şimdi
Can'ım doktorum hamileliğin başından beri ölçümleri hem kendi yaptı hemde detaylı ultrasona yolladı 12. Haftalarda biri kesin erkek diğeri %90 kız gbi dedi hatta detaylı ultrasoncu bile birine kesin erkek demişti 20. Haftalara kadar böyle devam etti Ne Zaman tam anlamıyla detaylı ultrasona girdim 20. Haftalarda o Zaman çıktı bizde şok olduk tabi ama çok şükür sağlıklılar ya bizim için kız erkek hiç farketmez tabikide

Evet canım:)sırf mesleği değiştirmeyecek doğumuda hediye edecek bana:)))hayırlısı diyoruz bizde en önemlisi sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat olmaları tabiki.

şaka gibi yaa ikiz ya karıştırıyorlar mı :))) bizde eşimle gece gittik dedim doktor çok yorgun bebekleri karıştırdı hani %90 kız dı dedim :)) ayrıntılı ultrasyoncu da kesin erkek demeside biraz tuaf bence de ayrıntılıya gitmeden pek belli olmayacak galıba size bu pipisi dediler mi peki
kesinlikle önemli olan sağlıklı sıhatli olmaları :)) biz çok bekledik kuzuları :))

Son düzenleme:
Evet canım:)sırf mesleği değiştirmeyecek doğumuda hediye edecek bana:)))hayırlısı diyoruz bizde en önemlisi sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat olmaları tabiki.
Evet canım hakkımızda hayırlısı olsun imş. sağlıklı sıhatli olsun tabi ki önemli olanda bu :)

Doktor gösteriyordu herşeylerini ama o Zaman'lar küçük oldukları için anlayamadım ben pek birde iki tane olunca zor oluyor :)

Arkadaşlar güzel dilekleriniz dualarınız için çok teşekkürler.
Dün eşim geç geldi babamı görünce şaşırdı. O kadar iyi davrandı ki anlatamam. Böyle olunca da babam konuyu açamadı. Bu aksam erkek erkeğe konuşacaklar ama babam çok sinirli. Ya adam ol ya bosanin dicem diyor babam. Sanırım onun anladığı dilde bu zaten. Kv me gelelim gorumcemi doldurmuş benle konuşmuyor hanımefendi ama kv arıyor ne var hiç bişi yok. Eşim de babam niye geldi vs hiç bir şey demedi.
Akıl fikir versin Rabbim bu aileye. Tek istediğim o.
Canımı sıkmamaya çalışıyorum. Bebekleri. İcin. Cuma kontrol var ins iyidirler.
Kul sıkışmayinca hızır yetismezmis. Çok dardayım Allah yardım etsin Rabbime sığındım ve sizlerde duamdasiniz hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…