2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

kızlar ben de sırf meraktan geçen hafta farklı bi hastaneye gittim. benimkiler tek yumurta ikizi biri gösterse yeterliydi. dr. bakar bakmaz erkek dedi. diğeri dururmu o da gösterdi hemen :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş.

Ayyy delircem baban nie erkek erkeğe konuşuyor yavrum oan konussunya senin yanında sen yaptıklarını ilet yada yapmadıklarını..iyi davrandı DİE böle bi konu ertelenirmi.. Valla ben şaşırdım kaldım.

Ayyy delircem baban nie erkek erkeğe konuşuyor yavrum oan konussunya senin yanında sen yaptıklarını ilet yada yapmadıklarını..iyi davrandı DİE böle bi konu ertelenirmi.. Valla ben şaşırdım kaldım.
Babam benim yanımda dese kötü olur diye düşündü. İyi davrandı vakit geçti vs.
Sanırım sert konuşacak çünkü anladığı dilde konusucam dedi. Tek tek anlattım her şeyi cnm babama. Ve onun kivirmalarina inanmaz babam zaten. Hatta Zeynep ten nasıl bu kadar çabuk vazgeciyorsun başka biri mi var bile dicek mis. Bana söylemiyor ya derdini o yüzden babam teke tek sorcakmis. Zaten stresi kaldıramam cnm yanımda konuşmalarını 2 gün kasıklarımda agri oldu.

hakkında hayırlısı olsun kardeşim rabbim yüzünü güldürsün inş.

Canim babanin tavri boyle olursa insallah bir cozume ulasir. Uzulme sende mutlaka en hayirlisi olacaktir hepiniz icin. Sakin ol. Sonucu bekle.

Canim babanin tavri boyle olursa insallah bir cozume ulasir. Uzulme sende mutlaka en hayirlisi olacaktir hepiniz icin. Sakin ol. Sonucu bekle.
İnşallah cnm ama kırgınlıklar geçmiyor akşam sarılmış ben uyuyorum sanıyor karnımı okşuyor. Dönüp geçti borun pazarı diyesim geldi ama babam burda diye bir şey demedim. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum sadece.

canım evliliğiniz çok yeni, bazışeyler oturmadan ikinci hamilelik olmuş, bide k.v., görümce soruları yaşamışsın eşin bocalamış galiba. Bizim de ilk başta sıkıntı oldu, her evlilikte.oluyor. Baban konuşsun bi ona göre tavrını düşün bidaha.

kızlar iyi akşamlar.. bende 2 haftadan sonra dayanamadım başka bi doktora kontrole gittim. bi kızımız bi de oğlumuz göründü çok şükür 12.hafta ile aynı.. pipiyi bende gördüm de diğerini anlamadım tabi. çok emin konuştu. kız olan 160 gr erkek olan da 180 gr dedi erkek önden gidiyor haftaya salı da ayrıntılıya giricem inşallah. Rabbim hep böyle güzel gelişimlerini göstersin inşallah hepimize...

Maşallah canım allah tamamına erdirsin inş. diğer doktorun cinsiyetler için birşey dememişmiydi de başka doktora gittin canım

iyi akşamlar arkadaşlar bizde bugün tekrar dr gittik, 1 ay daha rapor verdi, alttan rahime baktı açılma yok, boyuda 4 cm iyi dedi, ikili testde iyi çıkmış, bide idrar yaparken acıma var dedim, kültür istedi. Bi sıkıntı yok çok şükür.

Canim benimki kesin konustu..zaten 12.haftada biri erkek sanirim dedi.16.haftada ikisi de erkek dedi.kesin olmadan konusmaz bir de prof. Oldugu icin degisiklik olacagini sanmiyorum :))))

Canim benimki kesin konustu..zaten 12.haftada biri erkek sanirim dedi.16.haftada ikisi de erkek dedi.kesin olmadan konusmaz bir de prof. Oldugu icin degisiklik olacagini sanmiyorum :))))
Aslında doktorlar emin olmadan kınuşmaması lazım sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsunlar inş canım

Aslında doktorlar emin olmadan kınuşmaması lazım sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsunlar inş canım
Insallah diger kontrolleri ultrasonlar bizim icin daha onemliydi tabi..ben erkek kiyafetleri almaya basladim bile :))senin de saglikli olsun kiz gibi görünen erkek olsun boşver

Canim bu ne tevafuk:) benimde dogumum 31.08 e denk geliyor ve bende tek yumurta ikiziyim ve ayrica doktorum erkege benziyor dedi

günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar benim kusmalar durup durup geri geliyor, sizde durum nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…