- 14 Eylül 2012
- 84
- 74
- 38
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.241
Ayyy delircem baban nie erkek erkeğe konuşuyor yavrum oan konussunya senin yanında sen yaptıklarını ilet yada yapmadıklarını..iyi davrandı DİE böle bi konu ertelenirmi.. Valla ben şaşırdım kaldım.Arkadaşlar güzel dilekleriniz dualarınız için çok teşekkürler.
Dün eşim geç geldi babamı görünce şaşırdı. O kadar iyi davrandı ki anlatamam. Böyle olunca da babam konuyu açamadı. Bu aksam erkek erkeğe konuşacaklar ama babam çok sinirli. Ya adam ol ya bosanin dicem diyor babam. Sanırım onun anladığı dilde bu zaten. Kv me gelelim gorumcemi doldurmuş benle konuşmuyor hanımefendi ama kv arıyor ne var hiç bişi yok. Eşim de babam niye geldi vs hiç bir şey demedi.
Akıl fikir versin Rabbim bu aileye. Tek istediğim o.
Canımı sıkmamaya çalışıyorum. Bebekleri. İcin. Cuma kontrol var ins iyidirler.
Kul sıkışmayinca hızır yetismezmis. Çok dardayım Allah yardım etsin Rabbime sığındım ve sizlerde duamdasiniz hep.
Babam benim yanımda dese kötü olur diye düşündü. İyi davrandı vakit geçti vs.Ayyy delircem baban nie erkek erkeğe konuşuyor yavrum oan konussunya senin yanında sen yaptıklarını ilet yada yapmadıklarını..iyi davrandı DİE böle bi konu ertelenirmi.. Valla ben şaşırdım kaldım.
cevap için sagol canım kız yada erkek farketmez canım sağlıklı olsunlar :)) sağ sağlim kucağımıza alalım inş.Doktor gösteriyordu herşeylerini ama o Zaman'lar küçük oldukları için anlayamadım ben pek birde iki tane olunca zor oluyor :)
hakkında hayırlısı olsun kardeşim rabbim yüzünü güldürsün inş.Babam benim yanımda dese kötü olur diye düşündü. İyi davrandı vakit geçti vs.
Sanırım sert konuşacak çünkü anladığı dilde konusucam dedi. Tek tek anlattım her şeyi cnm babama. Ve onun kivirmalarina inanmaz babam zaten. Hatta Zeynep ten nasıl bu kadar çabuk vazgeciyorsun başka biri mi var bile dicek mis. Bana söylemiyor ya derdini o yüzden babam teke tek sorcakmis. Zaten stresi kaldıramam cnm yanımda konuşmalarını 2 gün kasıklarımda agri oldu.
Amin cnm cümlemizin ins.hakkında hayırlısı olsun kardeşim rabbim yüzünü güldürsün inş.
Canim babanin tavri boyle olursa insallah bir cozume ulasir. Uzulme sende mutlaka en hayirlisi olacaktir hepiniz icin. Sakin ol. Sonucu bekle.Babam benim yanımda dese kötü olur diye düşündü. İyi davrandı vakit geçti vs.
Sanırım sert konuşacak çünkü anladığı dilde konusucam dedi. Tek tek anlattım her şeyi cnm babama. Ve onun kivirmalarina inanmaz babam zaten. Hatta Zeynep ten nasıl bu kadar çabuk vazgeciyorsun başka biri mi var bile dicek mis. Bana söylemiyor ya derdini o yüzden babam teke tek sorcakmis. Zaten stresi kaldıramam cnm yanımda konuşmalarını 2 gün kasıklarımda agri oldu.
İnşallah cnm ama kırgınlıklar geçmiyor akşam sarılmış ben uyuyorum sanıyor karnımı okşuyor. Dönüp geçti borun pazarı diyesim geldi ama babam burda diye bir şey demedim. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum sadece.Canim babanin tavri boyle olursa insallah bir cozume ulasir. Uzulme sende mutlaka en hayirlisi olacaktir hepiniz icin. Sakin ol. Sonucu bekle.
canım evliliğiniz çok yeni, bazışeyler oturmadan ikinci hamilelik olmuş, bide k.v., görümce soruları yaşamışsın eşin bocalamış galiba. Bizim de ilk başta sıkıntı oldu, her evlilikte.oluyor. Baban konuşsun bi ona göre tavrını düşün bidaha.İnşallah cnm ama kırgınlıklar geçmiyor akşam sarılmış ben uyuyorum sanıyor karnımı okşuyor. Dönüp geçti borun pazarı diyesim geldi ama babam burda diye bir şey demedim. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum sadece.
Maşallah canım allah tamamına erdirsin inş. diğer doktorun cinsiyetler için birşey dememişmiydi de başka doktora gittin canımkızlar iyi akşamlar.. bende 2 haftadan sonra dayanamadım başka bi doktora kontrole gittim. bi kızımız bi de oğlumuz göründü çok şükür 12.hafta ile aynı.. pipiyi bende gördüm de diğerini anlamadım tabi. çok emin konuştu. kız olan 160 gr erkek olan da 180 gr dedi erkek önden gidiyor haftaya salı da ayrıntılıya giricem inşallah. Rabbim hep böyle güzel gelişimlerini göstersin inşallah hepimize...
Canim benimki kesin konustu..zaten 12.haftada biri erkek sanirim dedi.16.haftada ikisi de erkek dedi.kesin olmadan konusmaz bir de prof. Oldugu icin degisiklik olacagini sanmiyorum :))))Yani kaçıncı haftada canım bana 16 haftaya kadar biri %90 kız dedi 17+1 ikiside erkek dedi :) bir kız bir erkeğe alışmıştık ama bakalım 18+1 dene diyecekdoktorım herkes ayrıntılıyı bekle diyor ama doktor pipileri gösterdi
Aslında doktorlar emin olmadan kınuşmaması lazım sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsunlar inş canımCanim benimki kesin konustu..zaten 12.haftada biri erkek sanirim dedi.16.haftada ikisi de erkek dedi.kesin olmadan konusmaz bir de prof. Oldugu icin degisiklik olacagini sanmiyorum :))))
Insallah diger kontrolleri ultrasonlar bizim icin daha onemliydi tabi..ben erkek kiyafetleri almaya basladim bile :))senin de saglikli olsun kiz gibi görünen erkek olsun boşverAslında doktorlar emin olmadan kınuşmaması lazım sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsunlar inş canım
Canim bu ne tevafuk:) benimde dogumum 31.08 e denk geliyor ve bende tek yumurta ikiziyim ve ayrica doktorum erkege benziyor dedikızlar ben de sırf meraktan geçen hafta farklı bi hastaneye gittim. benimkiler tek yumurta ikizi biri gösterse yeterliydi. dr. bakar bakmaz erkek dedi. diğeri dururmu o da gösterdi hemen :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?