- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.261
Günaydın herkese... Allaha şükür şimdiye kadar hiç kusma olmadı. bulantı oldukça vişne suyu içiyorum. iyi geliyo. sen de dene canım belki işe yarar.günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar benim kusmalar durup durup geri geliyor, sizde durum nasıl ?
balık yağı hangisini tavsiye etti acaba? Bende bulantı olmuyor, direk kusma :)dr geçen hafta kalsiyum. multivitamin. vitamin.kan ilacı.balık yağı hapı verdi. ikiz olunca şart dedi bu ilaçlar.
Canım geçmiş olsun.Tansiyonunu takib ediyormusun???Midem tuhaf olsada herşeyi yiyorum ben.. Ama iki gundur baş agrisiki benimki migren(( bide burun kanaması ile kalkiorum
Maşallah canım allah tamamına erdirsin inş. diğer doktorun cinsiyetler için birşey dememişmiydi de başka doktora gittin canım
hapları yutmak baya zor oluyor, kocaman yapıyorlar. Ben hamile değilken bile omega içmekde çok zorlandım ve içemedim, şimdi nasıl olacak bilmiyorumbu gittiğimde demir ilacı, kalsiyuma direk başlayalım dedi teste bile gerek yok dedi. balık yiyemediğim için omega
3 e ben başlayalı bir ay oldu zaten dedim iyi yapmışssın dedi gnc triple oil kullanıyorum..
geçmiş olsun canım, burun kanaması önemli olabilir, kan tahlili ver bi.Midem tuhaf olsada herşeyi yiyorum ben.. Ama iki gundur baş agrisiki benimki migren(( bide burun kanaması ile kalkiorum
Günaydın Canım hiç deme banada Türkiye'de vermişlerdi kocaman yutamadım sonra Almanya'da verilen biraz daha küçük ama onuda yutamıyorum ne yapıcam bilemiyorumhapları yutmak baya zor oluyor, kocaman yapıyorlar. Ben hamile değilken bile omega içmekde çok zorlandım ve içemedim, şimdi nasıl olacak bilmiyorum
hadı hayırlısı canım benım güzel haberlerın ıcın duacıyız :*Kızlarrr bugün 3,20 de randevum var dualarınızı eksik etmeyin olurmu.Güzel haberlerle döneyim.
Çarşamba günü ne az kaldı kızlar, dualarınızı eksik etmeyin .. tospiklerimin ense ölçümü yapılcak korkularım var aslında ama yınede pzotıf olmaya calısıyorum ... son 2 gün ınsallah bebıskolarım buyumuslerdır boyları posları
Dualarim sizlerle arkadaşlar güzel haberlerle gelin bizi de mutlu edin ins. :)Kızlarrr bugün 3,20 de randevum var dualarınızı eksik etmeyin olurmu.Güzel haberlerle döneyim.
benim dr da erken dedi. Hem zaten çok erken söylenenler sonra değişebiliyor o daha kötü :)Ya Almanya'da cinsiyetlerini hemen söylemiyolarrrrrrr Türkiye'ye mi gelsem cinsiyet öğrenmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?