2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Gunaydinlar.. bende kahvaltiyi kagit helvayla yapiyorum canim hicbisey yemek istemiyo ya ne olucak boyle benim halim

balık et hiç istemiyorum zaten, size omega takviyesi verdi mi dr

günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar benim kusmalar durup durup geri geliyor, sizde durum nasıl ?
Günaydın herkese... Allaha şükür şimdiye kadar hiç kusma olmadı. bulantı oldukça vişne suyu içiyorum. iyi geliyo. sen de dene canım belki işe yarar.

dr geçen hafta kalsiyum. multivitamin. vitamin.kan ilacı.balık yağı hapı verdi. ikiz olunca şart dedi bu ilaçlar.

Midem tuhaf olsada herşeyi yiyorum ben.. Ama iki gundur baş agrisiki benimki migren (( bide burun kanaması ile kalkiorum

Maşallah canım allah tamamına erdirsin inş. diğer doktorun cinsiyetler için birşey dememişmiydi de başka doktora gittin canım

canım diğer doktorum da 2 hafta önce bi kız bi erkek demişti ama yine de tam kesin konuşmamıştı. perinatolog diğer gittiğim doktor randevuları her zaman müsait olmuyo bide 4 haftaya yakın çağırınca bekleyemedim o kadar:))

bu gittiğimde demir ilacı, kalsiyuma direk başlayalım dedi teste bile gerek yok dedi. balık yiyemediğim için omega
3 e ben başlayalı bir ay oldu zaten dedim iyi yapmışssın dedi gnc triple oil kullanıyorum..

bu gittiğimde demir ilacı, kalsiyuma direk başlayalım dedi teste bile gerek yok dedi. balık yiyemediğim için omega
3 e ben başlayalı bir ay oldu zaten dedim iyi yapmışssın dedi gnc triple oil kullanıyorum..
hapları yutmak baya zor oluyor, kocaman yapıyorlar. Ben hamile değilken bile omega içmekde çok zorlandım ve içemedim, şimdi nasıl olacak bilmiyorum

hapları yutmak baya zor oluyor, kocaman yapıyorlar. Ben hamile değilken bile omega içmekde çok zorlandım ve içemedim, şimdi nasıl olacak bilmiyorum
Günaydın Canım hiç deme banada Türkiye'de vermişlerdi kocaman yutamadım sonra Almanya'da verilen biraz daha küçük ama onuda yutamıyorum ne yapıcam bilemiyorum

Ya Almanya'da cinsiyetlerini hemen söylemiyolarrrrrrr Türkiye'ye mi gelsem cinsiyet öğrenmeye

k tek hatırlayan herkese teşekkür ederim. Ben iyiyim 3 gündür kasık ağrım var ama ins bebekler iyidir. Babam gelmişti eşimle konuştu akşam ne derse evet baba haklısın baba demiş. Babam hiç kendini yorma kızım da torunlarımda başımın tacı sen ister iste ister isteme demiş. İşte baya konuşmuşlar ama eşim bana bir şey demedi hala kırgınım gerekmedikçe konuşmuyorum.
Babam gidecek bu akşam sonrasında eşim nasıl olacak bakalım.

Kızlarrr bugün 3,20 de randevum var dualarınızı eksik etmeyin olurmu.Güzel haberlerle döneyim.
Dualarim sizlerle arkadaşlar güzel haberlerle gelin bizi de mutlu edin ins. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…