2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Allah yardimcin olsun canim ne denir esine boyle bi durumda bilmiyorum ama insaAllah esın hatasini anlamistir gercekten..

balık et hiç istemiyorum zaten, size omega takviyesi verdi mi dr
Bende balık, ceviz vb. şeyleri yiyemiyorum. görmeyi bırak yeme fikri bile midemi bulandırıyor. bana omega verdi ama her gün içmiyorum hafta da 1-2 tane içiyorum. 20. haftadan sonra her gün iç dedi.

Bende balık, ceviz vb. şeyleri yiyemiyorum. görmeyi bırak yeme fikri bile midemi bulandırıyor. bana omega verdi ama her gün içmiyorum hafta da 1-2 tane içiyorum. 20. haftadan sonra her gün iç dedi.

Cok garip bi sekilde hamileligimin ilk zamanlarinda isteyerek tukettigim ceviz findik badem gibi kuruyemisleri 10.haftadan sonra hic tuketemez hale geldim .. nedense yemek degil gormek bile istemiyorum.. kacinci haftada basladiniz omega icin ?

kızlar yanyana olan modeller hep baston tarzı ve doğumdan itibaren kullanımı sıkıntı bu modeli haftasonu yerinde inceledim çok kullanışlı sizlerden bakan var mı aynı model Pierre cardin de var bide

Cok garip bi sekilde hamileligimin ilk zamanlarinda isteyerek tukettigim ceviz findik badem gibi kuruyemisleri 10.haftadan sonra hic tuketemez hale geldim .. nedense yemek degil gormek bile istemiyorum.. kacinci haftada basladiniz omega icin ?
ben 14 haftada başladım. efa s-1200 içiyorum. onu bile içerken çok zorlanıyorum

Insallah diger kontrolleri ultrasonlar bizim icin daha onemliydi tabi..ben erkek kiyafetleri almaya basladim bile :))senin de saglikli olsun kiz gibi görünen erkek olsun boşver
evet canım yeter ki sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar olsunlar inş.

Ben kısmetse yarın kan vereceğim. Hamilelik öncesi değerlerim normaldi. Şimdi kan değerlerime bakmak istedi. İlaçlara başlamamız gerekiyor dedi. Ancak omega3 için balık yiyormusun diye sordu. eğer tüketiyorsan ekstra ilaç almak anlamlı değil dedi. bende normal şeklde tükettiğim için almayacağım şimdilik. Ancak multivitamin, demir gerekirse kan ilacı vs başlanacak.

bu marka çok güzelmiş canım markası nedir acaba?? tam benim almayı düşündüğüm gibi

Kizlar dun doktorumuza gittik . Guzeldi gorusmemiz. Sadece alttan acilma olabilir ilerleyen haftalarda dedi. Dikis atariz gerekirse dedi. Bu konuda dusunceleriniz nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…