- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.281
hayırlı haberlerin olsun canımKızlarrr bugün 3,20 de randevum var dualarınızı eksik etmeyin olurmu.Güzel haberlerle döneyim.
k tek hatırlayan herkese teşekkür ederim. Ben iyiyim 3 gündür kasık ağrım var ama ins bebekler iyidir. Babam gelmişti eşimle konuştu akşam ne derse evet baba haklısın baba demiş. Babam hiç kendini yorma kızım da torunlarımda başımın tacı sen ister iste ister isteme demiş. İşte baya konuşmuşlar ama eşim bana bir şey demedi hala kırgınım gerekmedikçe konuşmuyorum.
Babam gidecek bu akşam sonrasında eşim nasıl olacak bakalım.
Bende balık, ceviz vb. şeyleri yiyemiyorum. görmeyi bırak yeme fikri bile midemi bulandırıyor.balık et hiç istemiyorum zaten, size omega takviyesi verdi mi dr
Bende balık, ceviz vb. şeyleri yiyemiyorum. görmeyi bırak yeme fikri bile midemi bulandırıyor.bana omega verdi ama her gün içmiyorum hafta da 1-2 tane içiyorum. 20. haftadan sonra her gün iç dedi.
çok geçmiş olsun, inşallah ciddi bir şey yoktur. burun kanaması için doktorun bir şey dedi mi?Midem tuhaf olsada herşeyi yiyorum ben.. Ama iki gundur baş agrisiki benimki migren(( bide burun kanaması ile kalkiorum
ben 14 haftada başladım. efa s-1200 içiyorum. onu bile içerken çok zorlanıyorumCok garip bi sekilde hamileligimin ilk zamanlarinda isteyerek tukettigim ceviz findik badem gibi kuruyemisleri 10.haftadan sonra hic tuketemez hale geldim .. nedense yemek degil gormek bile istemiyorum.. kacinci haftada basladiniz omega icin ?
Çok beğendim daha kullanışlı fiyatı nekadardi canimEki Görüntüle 1791114
kızlar yanyana olan modeller hep baston tarzı ve doğumdan itibaren kullanımı sıkıntı bu modeli haftasonu yerinde inceledim çok kullanışlı sizlerden bakan var mı aynı model Pierre cardin de var bide
hadi bakalım hayırlısı olsun :))canım diğer doktorum da 2 hafta önce bi kız bi erkek demişti ama yine de tam kesin konuşmamıştı. perinatolog diğer gittiğim doktor randevuları her zaman müsait olmuyo bide 4 haftaya yakın çağırınca bekleyemedim o kadar:))
güzel haberlerle gel canım :)Kızlarrr bugün 3,20 de randevum var dualarınızı eksik etmeyin olurmu.Güzel haberlerle döneyim.
evet canım yeter ki sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar olsunlar inş.Insallah diger kontrolleri ultrasonlar bizim icin daha onemliydi tabi..ben erkek kiyafetleri almaya basladim bile :))senin de saglikli olsun kiz gibi görünen erkek olsun boşver
Canım geçmiş olsun iyisindir ins. Migren bende de var sessizlik ve karanlık tek ilacım.Midem tuhaf olsada herşeyi yiyorum ben.. Ama iki gundur baş agrisiki benimki migren(( bide burun kanaması ile kalkiorum
Cok garip bi sekilde hamileligimin ilk zamanlarinda isteyerek tukettigim ceviz findik badem gibi kuruyemisleri 10.haftadan sonra hic tuketemez hale geldim .. nedense yemek degil gormek bile istemiyorum.. kacinci haftada basladiniz omega icin ?
bu marka çok güzelmiş canım markası nedir acaba?? tam benim almayı düşündüğüm gibiEki Görüntüle 1791114
kızlar yanyana olan modeller hep baston tarzı ve doğumdan itibaren kullanımı sıkıntı bu modeli haftasonu yerinde inceledim çok kullanışlı sizlerden bakan var mı aynı model Pierre cardin de var bide
Maalesef replax içmeden gecmio ve yasak ilaçCanım geçmiş olsun iyisindir ins. Migren bende de var sessizlik ve karanlık tek ilacım.
Rabbim şifa versin cnm duamdasin. İnsallah geçer.Maalesef replax içmeden gecmio ve yasak ilaç
medikalpark bahçelievlere kim gidiyordu kızlar
Ben 12. Haftayim suan .. persembe gunu randevumda belki banada vitamine baslayabilir.. faydali cok seyi tuketemiyorum nerdeyse..ben 14 haftada başladım. efa s-1200 içiyorum. onu bile içerken çok zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?