- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.301
Kizlar dun doktorumuza gittik . Guzeldi gorusmemiz. Sadece alttan acilma olabilir ilerleyen haftalarda dedi. Dikis atariz gerekirse dedi. Bu konuda dusunceleriniz nedir ?
Çok beğendim daha kullanışlı fiyatı nekadardi canim
bu marka çok güzelmiş canım markası nedir acaba?? tam benim almayı düşündüğüm gibi
canım fiyatı indirimli 1800 dediler ama internette de o fiyat genelde muadilleri 3000-3500 falandı ben sadece çıktığımda fikir edinmek için bebek arabalarına bakıyorum da
canım fiyatı indirimli 1800 dediler ama internette de o fiyat genelde muadilleri 3000-3500 falandı ben sadece çıktığımda fikir edinmek için bebek arabalarına bakıyorum da
Merhaba bu hangı markaya ait bende bu tarz düşünüyorum cok daha kullanışlı gıbı gelıyor banaEki Görüntüle 1791114
kızlar yanyana olan modeller hep baston tarzı ve doğumdan itibaren kullanımı sıkıntı bu modeli haftasonu yerinde inceledim çok kullanışlı sizlerden bakan var mı aynı model Pierre cardin de var bide
Merhaba bu hangı markaya ait bende bu tarz düşünüyorum cok daha kullanışlı gıbı gelıyor bana
Slm kızlar.benim ayrıntılı ultrasonumu drum kendi yapacagini soyledi ve bugün başladık.bebislerimin kalp hariç her bir yerlerine baktık.çok şükür haftaları ile uyumlu gidiyorlar.bir kız bir erkek hala bi değişme yok:)))3 hafta sonra ki randevuda da kalplerine bakılacak.benden haberler böyle bu arada eşimle asker arkadaşı gibi yaşamayı birakabilirmisim:)))haydi sıra @kremal
Amin canım senden de hayırlı haberler alalım inşaAllah.Darisi bize insaAllah bende persembe gidecegim ense olcumu yapilacak .. Rabbim yavrularimin saglikli haberlerini almayi nasip eder insaAlalh
hangi doktora gidiyordun canım doğum fiyatları telde sordum 4500+500 tl dedi ikiz olduğu içim +500 sezaryan sen fiyat aldın mı?Ben gidiyorum canim
Kizlar dun doktorumuza gittik . Guzeldi gorusmemiz. Sadece alttan acilma olabilir ilerleyen haftalarda dedi. Dikis atariz gerekirse dedi. Bu konuda dusunceleriniz nedir ?
benim doktorum hiç böyle birşeyden bahsetmedi 17+5 olduk çok şükürAynisini ilk haftalarda benimde doktorum dedi.. bebekler buyudukce asagiya baski yapacak riske atmamak icin o zaman rahime dikis atmamiz gerekebilir demisti.. bende tamam siz ne derseniz o dedim onemli olan bebeklerimizin sagligi cunku..
Ayyyy nasıl sevindim bitanem anlatamam. Gözün aydın darısı basıma inşallah yarın gerginim.. Bi yandan gönlüm rahhat bi yandan tedirgin... Kocamda sevincek deseneSlm kızlar.benim ayrıntılı ultrasonumu drum kendi yapacagini soyledi ve bugün başladık.bebislerimin kalp hariç her bir yerlerine baktık.çok şükür haftaları ile uyumlu gidiyorlar.bir kız bir erkek hala bi değişme yok:)))3 hafta sonra ki randevuda da kalplerine bakılacak.benden haberler böyle bu arada eşimle asker arkadaşı gibi yaşamayı birakabilirmisim:)))haydi sıra @kremal
hoşgeldin canım senin adına sevindim bebeişler iyimiş çok şükür bir kız bir erkek kesin o zaman canım değişseydi derdi herhalde doktorun senin doktorun tecrübeli galıba bu konuda bizim ki %90 kız dedi sonra ikiside erkek :)))Slm kızlar.benim ayrıntılı ultrasonumu drum kendi yapacagini soyledi ve bugün başladık.bebislerimin kalp hariç her bir yerlerine baktık.çok şükür haftaları ile uyumlu gidiyorlar.bir kız bir erkek hala bi değişme yok:)))3 hafta sonra ki randevuda da kalplerine bakılacak.benden haberler böyle bu arada eşimle asker arkadaşı gibi yaşamayı birakabilirmisim:)))haydi sıra @kremal
Canım hersey iyi gider Allah in izni ile senin içindé.bebisciklerimizin iyi olduğunu öğrenelim ki ALS vrs doğum onları konuşalım hayırlısı ileeAyyyy nasıl sevindim bitanem anlatamam. Gözün aydın darısı basıma inşallah yarın gerginim.. Bi yandan gönlüm rahhat bi yandan tedirgin... Kocamda sevincek desene
Sağol canım.senin hakkındada hayırlısı olur inşallah.bu arada ayrıntılı da muayene ücretine dahildi onada sevindim.ek bir ücret talep etmediler.hoşgeldin canım senin adına sevindim bebeişler iyimiş çok şükür bir kız bir erkek kesin o zaman canım değişseydi derdi herhalde doktorun senin doktorun tecrübeli galıba bu konuda bizim ki %90 kız dedi sonra ikiside erkek :)))
benim doktorumda ayrıntılı yapıyormuş daha karar veremedim bu konuda
Sen bayagida ondesin yawwww bana daha 3 hafta var sen kadar olmak için :))Canım hersey iyi gider Allah in izni ile senin içindé.bebisciklerimizin iyi olduğunu öğrenelim ki ALS vrs doğum onları konuşalım hayırlısı ilee
Canımcım ya nsl çbk geçiyo zaman.hele yrni bi atlat hayırlısı ile.Sen bayagida ondesin yawwww bana daha 3 hafta var sen kadar olmak için :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?