2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kizlar dun doktorumuza gittik . Guzeldi gorusmemiz. Sadece alttan acilma olabilir ilerleyen haftalarda dedi. Dikis atariz gerekirse dedi. Bu konuda dusunceleriniz nedir ?

Aynisini ilk haftalarda benimde doktorum dedi.. bebekler buyudukce asagiya baski yapacak riske atmamak icin o zaman rahime dikis atmamiz gerekebilir demisti.. bende tamam siz ne derseniz o dedim onemli olan bebeklerimizin sagligi cunku..

canım fiyatı indirimli 1800 dediler ama internette de o fiyat genelde muadilleri 3000-3500 falandı ben sadece çıktığımda fikir edinmek için bebek arabalarına bakıyorum da

canım fiyatı indirimli 1800 dediler ama internette de o fiyat genelde muadilleri 3000-3500 falandı ben sadece çıktığımda fikir edinmek için bebek arabalarına bakıyorum da

Bende ebebekte casual quantumu gordum hosuma gitti.. ayri iki araba olacak tabi ama birlestirme aparati alirim diye dusunuyorum dogurana kadar vazgecmezsem tabi☺☺

Merhaba bu hangı markaya ait bende bu tarz düşünüyorum cok daha kullanışlı gıbı gelıyor bana

Slm kızlar.benim ayrıntılı ultrasonumu drum kendi yapacagini soyledi ve bugün başladık.bebislerimin kalp hariç her bir yerlerine baktık.çok şükür haftaları ile uyumlu gidiyorlar.bir kız bir erkek hala bi değişme yok:)))3 hafta sonra ki randevuda da kalplerine bakılacak.benden haberler böyle bu arada eşimle asker arkadaşı gibi yaşamayı birakabilirmisim:)))haydi sıra @kremal

Darisi bize insaAllah bende persembe gidecegim ense olcumu yapilacak .. Rabbim yavrularimin saglikli haberlerini almayi nasip eder insaAlalh

Kizlar dun doktorumuza gittik . Guzeldi gorusmemiz. Sadece alttan acilma olabilir ilerleyen haftalarda dedi. Dikis atariz gerekirse dedi. Bu konuda dusunceleriniz nedir ?

Aynisini ilk haftalarda benimde doktorum dedi.. bebekler buyudukce asagiya baski yapacak riske atmamak icin o zaman rahime dikis atmamiz gerekebilir demisti.. bende tamam siz ne derseniz o dedim onemli olan bebeklerimizin sagligi cunku..
benim doktorum hiç böyle birşeyden bahsetmedi 17+5 olduk çok şükür

Ayyyy nasıl sevindim bitanem anlatamam. Gözün aydın darısı basıma inşallah yarın gerginim.. Bi yandan gönlüm rahhat bi yandan tedirgin... Kocamda sevincek desene

hoşgeldin canım senin adına sevindim bebeişler iyimiş çok şükür bir kız bir erkek kesin o zaman canım değişseydi derdi herhalde doktorun senin doktorun tecrübeli galıba bu konuda bizim ki %90 kız dedi sonra ikiside erkek :)))
benim doktorumda ayrıntılı yapıyormuş daha karar veremedim bu konuda

Ayyyy nasıl sevindim bitanem anlatamam. Gözün aydın darısı basıma inşallah yarın gerginim.. Bi yandan gönlüm rahhat bi yandan tedirgin... Kocamda sevincek desene
Canım hersey iyi gider Allah in izni ile senin içindé.bebisciklerimizin iyi olduğunu öğrenelim ki ALS vrs doğum onları konuşalım hayırlısı ilee

Sağol canım.senin hakkındada hayırlısı olur inşallah.bu arada ayrıntılı da muayene ücretine dahildi onada sevindim.ek bir ücret talep etmediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…