- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 35
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.581
canım normal bizim ense ölçümlerimizde 12+4 te yapıldı. aynı gün cinsiyet tahmini yaptı ve ikisi de kız dedi :) 12. haftadaki görüntüsüne iyice bir şaşıracaksın. bebişlerin iyi olmasına sevindim. maşallah.Kizlarrrr simdi doktordan geldikkk cok sukur bebislerim cok iyi. Bir tanesi 9+5 olmus digeri 9+4 biri el bile salladi bize. Biri gununde biride 1 gun ileeride rahim agzimizda 3.32 ymis doktor suan cok iyi bunu hep olccez 2.5 un altina dusmemeli dedi. Şuan herşey cok yolundaymis gorunce cok rahatladim ya aksam icime birsey düştü gece hic uyumadim gordum rahatladim. Kipir kipirlardi kafalari kollari hepsi olusmus artik cok sukur. Bir dahaki randevuyu 3 hafta sonraya verdi ense kalinligi kemik olcumu falan bakicaz dedi 12+4 olucaz normal dimi genelde 11.haftayi mi veriyorlar bir tek bunatakildim. Cinsiyetleride belli olabilir o zamana dedigelsin simdi 2 nisan
maşallah hayırlı olsun cnmmerhaba arkadaşlar bebişlerim 18+2 ve 18+3 olmuşuz ve doktor ikiside kesin erkek dedi paşalarım geliyor allahın izniyle :)))
rabbim sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin inş. büyümüşler ve bir birlerine yaklaşmışlar :))
cnm birşey olmaz bu kadar evham yapma Rabbim öbür verdiyse görecek günleri varsa hiç birşey olmaz. iyilerdir inşallah annenin stres ve endişe altında olması bebeğe iyi olmuyormuş. şöyle düşün mesela ben hergün servise binip işe gidiyorum merdiven inip çıkıyorum bazen 5 kat. öğle arasında çıkıp dolaşıyorum. şehirler arası yolculuk bile yaptık. tabiki tedbirli olalım alalım minibüse demi binmeyeceğiz artık. 12. haftaya sıkıntısız gelmişsin bundan sonra riskler daha az.Gunaydin kizlar ☺ mutlu haftasonlari☺ biz esimle birazonce disari ciktik ve ilk defa minibüse bindim hamileligimdn itibaren yakin mesafe ve bos diye ama oyle hoplatti salladi ki korktum resmen ya.. keske binmeseydik dedim.. simdi beni saldi bi korku gene.. takmicam dedikce boyle seyler oluyo sinir oluyorum.. bebislerim iyidir demi kizlar
bizimkide 3.gün embriyosu cnmSenin dogal gebelignmi canm
NE guzel 3.gun embriyo ile ikizlere hamissin allahim kucagimiza almayi nasip etsin insallahbizimkide 3.gün embriyosu cnm
Kizlarrrr simdi doktordan geldikkk cok sukur bebislerim cok iyi. Bir tanesi 9+5 olmus digeri 9+4 biri el bile salladi bize. Biri gununde biride 1 gun ileeride rahim agzimizda 3.32 ymis doktor suan cok iyi bunu hep olccez 2.5 un altina dusmemeli dedi. Şuan herşey cok yolundaymis gorunce cok rahatladim ya aksam icime birsey düştü gece hic uyumadim gordum rahatladim. Kipir kipirlardi kafalari kollari hepsi olusmus artik cok sukur. Bir dahaki randevuyu 3 hafta sonraya verdi ense kalinligi kemik olcumu falan bakicaz dedi 12+4 olucaz normal dimi genelde 11.haftayi mi veriyorlar bir tek bunatakildim. Cinsiyetleride belli olabilir o zamana dedigelsin simdi 2 nisan
Heh rahatladim o zamansuan bile sasirdik 3 hafta sonrayi tahmin edemiyorum valla. Benim doktorumda muhtemelen belli olur dedi cok heyecanli simdi safak sayiyoruzpeki degisti mi sonra cinsiyet hala iki kiz micanım normal bizim ense ölçümlerimizde 12+4 te yapıldı. aynı gün cinsiyet tahmini yaptı ve ikisi de kız dedi :) 12. haftadaki görüntüsüne iyice bir şaşıracaksın. bebişlerin iyi olmasına sevindim. maşallah.
Canim ikili uclu yapilmayacak ikiz olunca sadece ultrason incelemesi yapilacak ense kalinligi kemik olcumu dedi. Biz kan testlerini 2 hafta once yaptirdik canim bizimde 20 tane falan vardi galiba sukur hic bir sorun cikmadi 3 4 tanesinin sonucu pazartesi cikacak hatta 15 gunde cikiyormus onlar. Hepimiz guzel haberler alalim hepppumuttttt
Hep mutlu haberler al canim...
2li veya 3lu test demedimi sana nezaman yapacan ve baska kan idrar testi istedimi ben dun gittim 15 tane gene test istedi benden ne olur ne olmaz yapalim diyo.
Slm kızlar dün farklı bir doktora gittim mono-mono olan ikizlerim monokoryonik diamniotikmis.böyle bi durum yasayan var mi?[/QUOTE
mrb canım. doktorun güzel haber vermiş. senin adına sevindim. benimkiler de mono-dia. ben bebişleri ilk ultrasonda yanyana görünce çok korkmuştum. neyseki dr arada zar var demişti. yine risk var ama mono-mono kadar değil.
evet cnm daha fazla embriyomuz olmasına rağmen doktorumuz anne karnında daha güvenli olacağına karar verdi ve 3 günlükken transfer etti. çok şükür ikisi de tutundu.NE guzel 3.gun embriyo ile ikizlere hamissin allahim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
cinsiyetler değişmedi büyük ihtimal cnm. 2 gün önce gittik doktor biri kesin kız dedi diğeri oturdu kakmadı göremedik :)Heh rahatladim o zamansuan bile sasirdik 3 hafta sonrayi tahmin edemiyorum valla. Benim doktorumda muhtemelen belli olur dedi cok heyecanli simdi safak sayiyoruzpeki degisti mi sonra cinsiyet hala iki kiz mi
Canim ikili uclu yapilmayacak ikiz olunca sadece ultrason incelemesi yapilacak ense kalinligi kemik olcumu dedi. Biz kan testlerini 2 hafta once yaptirdik canim bizimde 20 tane falan vardi galiba sukur hic bir sorun cikmadi 3 4 tanesinin sonucu pazartesi cikacak hatta 15 gunde cikiyormus onlar. Hepimiz guzel haberler alalim heppp
Kizlarrrr simdi doktordan geldikkk cok sukur bebislerim cok iyi. Bir tanesi 9+5 olmus digeri 9+4 biri el bile salladi bize. Biri gununde biride 1 gun ileeride rahim agzimizda 3.32 ymis doktor suan cok iyi bunu hep olccez 2.5 un altina dusmemeli dedi. Şuan herşey cok yolundaymis gorunce cok rahatladim ya aksam icime birsey düştü gece hic uyumadim gordum rahatladim. Kipir kipirlardi kafalari kollari hepsi olusmus artik cok sukur. Bir dahaki randevuyu 3 hafta sonraya verdi ense kalinligi kemik olcumu falan bakicaz dedi 12+4 olucaz normal dimi genelde 11.haftayi mi veriyorlar bir tek bunatakildim. Cinsiyetleride belli olabilir o zamana dedigelsin simdi 2 nisan
Benim bebislerde oyleydi bende dun gttim o gozukmeyen tam acmis bacaklarini doktor gosterdi kesin 1kiz 1erkek dedi tabi AMA burdaki arkadaslarin durumunu okudukca kafam karisti ayrintili ultrasonu bekliyorum o doktorum aynisini derse bi rahatlama olcak bebislern saglikli ve cinsiyetinin kesinlesmesini bilmek bile insani mutlu ediyorcinsiyetler değişmedi büyük ihtimal cnm. 2 gün önce gittik doktor biri kesin kız dedi diğeri oturdu kakmadı göremedik :)
Ayyy muthis heyecanlar yaaasaglikli sihhatli olsunlarda tek dusundugum o digeri sadece merakcinsiyetler değişmedi büyük ihtimal cnm. 2 gün önce gittik doktor biri kesin kız dedi diğeri oturdu kakmadı göremedik :)
Heh tamam canim ya bende hep 11 de gidiliyor sandik dedim doktor yanlis mi hesapladi. Bizimkide buyuk ihtimal belli olur dedi ama once saglikli olduklarini ogrenelimde cinsyetleri icin bekleriz de napalimOhh hep hayirli guzel haberler gelsin insaAllah boyle☺☺ Bende ense olcumu icin 12+4 te gittim normal canim icin rahwt olsun..Ama cinsiyet icin bisey soylemeyelim 3 hafta sonra dedi Rabbim bebislerimizr saglikla sihhatla kavustursun insaAllah☺☺
Canım. Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin ins. Şimdi iyi misin ?Kızlar 3 gundur migren atağı ile uğraştım( özledim sizide
Insallah iyi haberler aliriz canim ya bakalim zaman geçsin bir an onceCanım. Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin ins. Şimdi iyi misin ?
umuttttt canım çok sevindim 1 hafta var aramızda. Benimde biri hareket ediyordu diğeri uyuyordu sanırım :) bana da 2 hafta sonra ense ölçümü için gel dedi. 12+5 olucaz o zaman Allah nasip ederse.
Sagol canım saglıkla gelsin bebişlerimizmaşallah hayırlı olsun cnm
Komadayim ağrı geçmedi uyudum uyandı şiddetlendi şimdi çok sükur iyiyim.. Yanlız kızlar bir günde bisi oldu benim yüzüme sivilce döktüm. Sivilcede şöle hanı isilik gibi sarı iltihaplı olur ve acirya aynı öyle neden oldu ki acabakremalicorek benimde persembe gunu hastaneden gelince migrenim costu zor uyudum o gece sabah biraz hafifledi .. ama bu aylarda ozellikle oluyomus migren olanlarda agrilar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?