2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kizlar bugun doktora gittim kizlarim olucak Allahin izniyle idrar kulturu verdim sari akintim oldugu icin persembe cikacakmis sonu ins bi sorun cikmaz doktorum onemli olabilir dedi erken doguma neden olabilirmis sari lekelenme hayirlisi bakalim

Canim ben senden baya gerideyim ama benimde 3 gunde yuzum vucudum perisan oldu aciyor yaniyor ve surekli artiyor. Kollarimda kupkuru pul pul. bu dönemlerde cok sık ciltte kuruma yada yaglanma oluyormus diye okumustum belki ondandir

Canim ben senden baya gerideyim ama benimde 3 gunde yuzum vucudum perisan oldu aciyor yaniyor ve surekli artiyor. Kollarimda kupkuru pul pul. bu dönemlerde cok sık ciltte kuruma yada yaglanma oluyormus diye okumustum belki ondandir
Bilmiyorum canim yüzüm çok acio sivilcelerim anlamadım gitti

günaydın arkadaşlar bende de değişik durumlar oluyor, önce iki günde yağlanan saçlarım, 5,6 günde anca yağlanıyor :)

Günaydın kızlar sanırım beynimi biri söküp alıyor migren başladı yine kremalicorek canm bi yöntemin var mı ağrıyı hafifleten yoksa üç gün çekerim bunu

Günaydın kızlar sanırım beynimi biri söküp alıyor migren başladı yine kremalicorek canm bi yöntemin var mı ağrıyı hafifleten yoksa üç gün çekerim bunu
Ahhh bitanem komadaydimm.. Birşey kullanamadı parol hariciki eşim enseme buz koydu hep onu dene.. Daha yeni gözüm açıldı Allah şifa versin

Tek yumurta ikizlerim var. Tek kese tek plasenta. İlk gebeligim 19+3 teyim. Bir hafta geriden geliyo bebekler son 4 haftadır değişmedi. Hala bebek hareketi hissetmedim. Normalmidir

Iyi akşamlar arkadaşlar hayırlı pazarlar.
Göbüşleriniz için krem kullaniyormusunuz?
Ben gul yağı hindistan ceviz yağı ve Palmer's markanın gebelere icin olan losiyon kullaniyorum tavsiye ederim.

Hayırlı olsun Cam ilk gebelikte hareketleri anlamak daha geç oluyormuş ama haftan ileri bugün yarın hissedersin belki hissediyorsundur ama anlamıyor da olabilirsin H hazan 88

[QUOTEteazan 88, post: 45591494, member: 651730"]Tek yumurta ikizlerim var. Tek kese tek plasenta. İlk gebeligim 19+3 teyim. Bir hafta geriden geliyo bebekler son 4 haftadır değişmedi. Hala bebek hareketi hissetmedim. Normalmidir[/QUOTE]
Belki bebeklerin gelisimiyle alakalidir canim. Geriden gelmeleri kucuk olmalarina isaret. Bence endiselenme. Bide benimkileri ben coktan hissediyormusum ama farkinda degilmisim. Midemde biseyler oluyor sanmistim:) boyle icinde kanat cirpinir gibi oluyor:) kendine boyle seylerde 1 ay fazla zaman ver bence. Bebisler kucuk oldugu icin normaldir

Kızlar ağır grip oldum. Doktoruma gittim kontrol için. Sandalyede sirami beklerken birden sanki altıma sıcak su döktüler. Ayağa kalkip lavaboya gittigimde bacaklarimdan aşağı kan dökülüyordu. Allah kimseye yasatmasin. O panikle doktorun odasina girdim. Rabbime şükür bebeklerime bişey olmamis rahim içinde kanama olmuş. O kadar şanslıyımki doktorun kapısında oldu. 10 gün rapor aldim. Sebebinide söylemedi doktor olabiliyor böyle dedi. Bu yaşadığım korku hiçbir kelime ile tarif edilemez. Lutfen arkadaslar benim biseyim yok seyehat edebiliyorum merdiven cikabiliyorum demeyin cookkk dikkatli olun. Ne ağrım vardı ne sızim oturdugum yerde oldu. Belkide bi ihmalkarliktan olmuştur. Artık yataktan kalkarken bile düşünüp kalkıyorum. Hiçbir iş yapmicam.

Canım çok geçmiş olsun şükür ki bebişler iyiymiş ikiz gebelik her koşulda riskli gebelik iki kat daha özen istiyor Rabbim hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın kucağımıza sağsalim almayı nasip etsin sen kaçıncı haftandasın

Gecmis olsn canim. Tavsiyen icn tsk. Uyaralim birbirimizi boyle. Allah bebialerini sag salim kucaklamani nasip etsin

kızlar bana bir el etın.. sivilcelerim gittikçe artıyor cenem yanakalrım ve alnım asıcradı ve bu 2 gunde oldu.. herhangı bı ılac kullanamıcagımı bılıyorum ama kendı doktoruma mı sorsam yoksa bı cıldıyeye gıdıp ne dıcek onamı baksam

çok geçmiş olsun canım, çok tedirgin oluyoruz ama Allah bebeklerimize güç kuvvet versin bizi hiç bırakmasınlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…