- 4 Ocak 2016
- 435
- 817
- 23
- 39
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.621
Gunaydin kizlar ☺ mutlu haftasonlari☺ biz esimle birazonce disari ciktik ve ilk defa minibüse bindim hamileligimdn itibaren yakin mesafe ve bos diye ama oyle hoplatti salladi ki korktum resmen ya.. keske binmeseydik dedim.. simdi beni saldi bi korku gene.. takmicam dedikce boyle seyler oluyo sinir oluyorum.. bebislerim iyidir demi kizlar
Allahım korusun bebeklerimizi. Bende şuan kanamalardan dolayı raporluyum ama bitince işyeri servisine binmekten çok korkuyorum.canım ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri işe tek ulaşımım minibüs bildiğin uçuruyolar bebeklerin yeri değişiyo gibi geliyor o derece ama içini ferah tut onlar güvendeler..
çok geçmiş olsun canım şükür ki iyiliermiş çok dikkat etmemiz lazımKızlar ağır grip oldum. Doktoruma gittim kontrol için. Sandalyede sirami beklerken birden sanki altıma sıcak su döktüler. Ayağa kalkip lavaboya gittigimde bacaklarimdan aşağı kan dökülüyordu. Allah kimseye yasatmasin. O panikle doktorun odasina girdim. Rabbime şükür bebeklerime bişey olmamis rahim içinde kanama olmuş. O kadar şanslıyımki doktorun kapısında oldu. 10 gün rapor aldim. Sebebinide söylemedi doktor olabiliyor böyle dedi. Bu yaşadığım korku hiçbir kelime ile tarif edilemez. Lutfen arkadaslar benim biseyim yok seyehat edebiliyorum merdiven cikabiliyorum demeyin cookkk dikkatli olun. Ne ağrım vardı ne sızim oturdugum yerde oldu. Belkide bi ihmalkarliktan olmuştur. Artık yataktan kalkarken bile düşünüp kalkıyorum. Hiçbir iş yapmicam.
Bende haftaya gtcem ayrintili ultrason olcak dedi doktor bakalm bizde cinsiyet degiscekmi burdaki doktor cok emin bi sekilde soyledi hatta bebisin seyini gosterdi AMA Ben sizden Boyle duyuyorm suphelerm olustu esime bile diyorm bir kiz bir erken diye odaklanma ikiside kiz olabilir diyormkızlar 17+4 de kendi doktoruma kontrole gittim. baya bi derinlemesine inceledi. kalplerine bağırsaklarına omurgalarına. perinatolog olunca bebeği bütün olarak hiç görmüyoruz nerdeyse o direk organlara odaklanıyor. olsun çok şükür iyiler ya.. gelişimleri de iyi ama önden gidiyolar hızlı kilo almışssın ondan olabilir çok istediğimiz bişey değil dedi.başından beri toplamda 5 kilo almışım hiç iştahım olmamasına rağmengeçen hafta gittiğim doktor bi erkek bi kız demişti 12.haftadan beri öyle deniyordu. ama dünki emin olmamakla beraber ikisi de kıza benziyor dedi:)) bi cinsiyet değişimi hikayesi de benden olabilir yani. 2 hafta sonra detaylı da rapora yazcam netleşir az daha bekle dedi.
Bnm de felaket, 2 dermatoloğa gityim hiç çözüm bulamadım. Aknilox verdiler. Sadece o veriliyomuş. Sibilce gibi de değil tam. Deri Döküntüsü gibi. Sardı çenemi burnumun altını. Fondotensiz çıkamıyorum. Tiroidim çok hızlı çalışıyor çıkmış. İlaçta vermedi dr um tiroidiçin. Çözüm bulursan yaz lütfenkızlar bana bir el etın.. sivilcelerim gittikçe artıyor cenem yanakalrım ve alnım asıcradı ve bu 2 gunde oldu.. herhangı bı ılac kullanamıcagımı bılıyorum ama kendı doktoruma mı sorsam yoksa bı cıldıyeye gıdıp ne dıcek onamı baksam
canım çok geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim evet çok dikkat etmek gerekiyor sen kaç haftalıksın şuanKızlar ağır grip oldum. Doktoruma gittim kontrol için. Sandalyede sirami beklerken birden sanki altıma sıcak su döktüler. Ayağa kalkip lavaboya gittigimde bacaklarimdan aşağı kan dökülüyordu. Allah kimseye yasatmasin. O panikle doktorun odasina girdim. Rabbime şükür bebeklerime bişey olmamis rahim içinde kanama olmuş. O kadar şanslıyımki doktorun kapısında oldu. 10 gün rapor aldim. Sebebinide söylemedi doktor olabiliyor böyle dedi. Bu yaşadığım korku hiçbir kelime ile tarif edilemez. Lutfen arkadaslar benim biseyim yok seyehat edebiliyorum merdiven cikabiliyorum demeyin cookkk dikkatli olun. Ne ağrım vardı ne sızim oturdugum yerde oldu. Belkide bi ihmalkarliktan olmuştur. Artık yataktan kalkarken bile düşünüp kalkıyorum. Hiçbir iş yapmicam.
bende toplamda 8 kilo aldım tedaviyle beraber tedavi sırasında ilaç iğne yatış 5 kilo hamile kaldıktan sonra sadece 3 kilo almışım. cinsiyet değişimi çok duyuyorum banda 12-16 haftaya kadar bir kız bir erkek dedi sonra iki erkek sağlıklı olsunlarda canım cinsiyet önemli değil hakkımızda hayırlısı olsun inş.kızlar 17+4 de kendi doktoruma kontrole gittim. baya bi derinlemesine inceledi. kalplerine bağırsaklarına omurgalarına. perinatolog olunca bebeği bütün olarak hiç görmüyoruz nerdeyse o direk organlara odaklanıyor. olsun çok şükür iyiler ya.. gelişimleri de iyi ama önden gidiyolar hızlı kilo almışssın ondan olabilir çok istediğimiz bişey değil dedi.başından beri toplamda 5 kilo almışım hiç iştahım olmamasına rağmengeçen hafta gittiğim doktor bi erkek bi kız demişti 12.haftadan beri öyle deniyordu. ama dünki emin olmamakla beraber ikisi de kıza benziyor dedi:)) bi cinsiyet değişimi hikayesi de benden olabilir yani. 2 hafta sonra detaylı da rapora yazcam netleşir az daha bekle dedi.
evet ya malesef ülkemiz kan alıyor rabbim yardımcı olsun ölenlerin yakınlarının çok zor günlerGünaydın kızlar güzel hayırlı Mutlu bir hafta olsun diyicem ama ülkemiz tabiri caizse ağlıyor Rabbim ölenlere rahmet yakınlarına sabır versin bir daha böyle acılar göstermesin inşallah
canım detaylı ultrasyonda kesinleşir diye tahmin ediyorum cinsiyetlerini ama doktor bana iki pipi gösterdi ben alıştım paşalarıma :)) sağlıkla gelsin kuzular :))Bende haftaya gtcem ayrintili ultrason olcak dedi doktor bakalm bizde cinsiyet degiscekmi burdaki doktor cok emin bi sekilde soyledi hatta bebisin seyini gosterdi AMA Ben sizden Boyle duyuyorm suphelerm olustu esime bile diyorm bir kiz bir erken diye odaklanma ikiside kiz olabilir diyormBu ayrintilida belli olmuyormu cinsiyeti rapor kendisimi cikartcak inceleyip hemen sonucu soylemiyormu
Canım çok geçmiş olsun.Bebeklerin iyi olmasına çok sevindim.Rabbim birdaha ne sana nede bizlere kanama yaşatmasın cidden korkusu başka hiçbirşeye benzemiyor.Ben bir aydır iyi olmama rağmen hala market de dahil hiçbiryere gidemiyorum cesaret edip hala dışarı çıkamadım.ama nekdr çok dinlenirsen okdr çabuk toparlıyorsun bol su iç ve soluna yat mümkünsede tuvalet harici kalkma geçene kdr.Bir anca önce geçer Allah ın izni ile.Kızlar ağır grip oldum. Doktoruma gittim kontrol için. Sandalyede sirami beklerken birden sanki altıma sıcak su döktüler. Ayağa kalkip lavaboya gittigimde bacaklarimdan aşağı kan dökülüyordu. Allah kimseye yasatmasin. O panikle doktorun odasina girdim. Rabbime şükür bebeklerime bişey olmamis rahim içinde kanama olmuş. O kadar şanslıyımki doktorun kapısında oldu. 10 gün rapor aldim. Sebebinide söylemedi doktor olabiliyor böyle dedi. Bu yaşadığım korku hiçbir kelime ile tarif edilemez. Lutfen arkadaslar benim biseyim yok seyehat edebiliyorum merdiven cikabiliyorum demeyin cookkk dikkatli olun. Ne ağrım vardı ne sızim oturdugum yerde oldu. Belkide bi ihmalkarliktan olmuştur. Artık yataktan kalkarken bile düşünüp kalkıyorum. Hiçbir iş yapmicam.
Evet arkadaşım ülkemiz yine kapkara sabaha uyandı.Rabbim ölenlere rahmet kalanlarada sabır versin.Biran önce terör olayları son bulsun annelerin yürekleri yanmasın inşaallah.Günaydın kızlar güzel hayırlı Mutlu bir hafta olsun diyicem ama ülkemiz tabiri caizse ağlıyor Rabbim ölenlere rahmet yakınlarına sabır versin bir daha böyle acılar göstermesin inşallah
Canım nasılsın.Akıntın kesildimi dr la görüştünmü?Kizlar bugun kahverengi akintim oldu.. progestan kapsulde kesildi artik.. neden ki acaba
Çok teşekkür ederim. 16. Haftadayim canimcanım çok geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim evet çok dikkat etmek gerekiyor sen kaç haftalıksın şuan
Cok gecmis olsun cnm Rabbım sag salım kucagına aldırsın bol dinlenİyi dilekleriniz için çok sağolun arkadaslar. Kanama gününden beri yatak istirahatliyim. Allahim hepimizin kucağına sağ saglim versin.
Bende haftaya gtcem ayrintili ultrason olcak dedi doktor bakalm bizde cinsiyet degiscekmi burdaki doktor cok emin bi sekilde soyledi hatta bebisin seyini gosterdi AMA Ben sizden Boyle duyuyorm suphelerm olustu esime bile diyorm bir kiz bir erken diye odaklanma ikiside kiz olabilir diyormBu ayrintilida belli olmuyormu cinsiyeti rapor kendisimi cikartcak inceleyip hemen sonucu soylemiyormu
Bende anlamadm doktora 17+3 gunlkken gtcem geldignde ayrintili ultrason olcak dedi tarihide biliyor benm de Bu konularda pek bilgim olmadigi icin erken gec bilmiyorm o yuzden sorma geregi duymadmcanım senin ayrıntılı için erken değil mi 20 yada 21 de bakılıyor ayrıntılıya demişlerdi hatta bana bu hafta vermişlerdi randevuyu sekreter yanlış hesaplamış 21.haftaya verdiler randevumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?