2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

canım senin ayrıntılı için erken değil mi 20 yada 21 de bakılıyor ayrıntılıya demişlerdi hatta bana bu hafta vermişlerdi randevuyu sekreter yanlış hesaplamış 21.haftaya verdiler randevumu
Detaylı ultrasonografi 17-23 haftalar arasında uygulanabilir ancak sıklıkla 17.-18. haftalarda uygulanır. İnceleme yaklaşık 20-30 dakika sürer.
Diye yaziyor internette demekki bakilabiliyor da o yuzden mi dedi ki acaba

Nifty testi nedir canimoh masallah cinsiyetler hemen belli olmus bizde 12+4 te gidicez insallah bizimde belli olur yaaa

Nifty testi nedir canimoh masallah cinsiyetler hemen belli olmus bizde 12+4 te gidicez insallah bizimde belli olur yaaa
nifty testi çoğul gebeliklerde ikili test yerine ve diğer hastalıkları teşhis etmede 100 de 100 sonuç veren bir test. yurt dışında bakılıyor. sadece 10 ml kan veriyorsun. tabi fiyatı çok yüksek. internetten detayına bakabilirsin.

Bir arastirayim canim tesekkurler

Kızlar bugün tam idrar tahlili yaptırdım. Yaptırdığı yer kum dokuyorsun dedi ama kendi doktorumla yolladim .. Oda enfeksiyon ama gebelikte olur dedi JEL verdi .. Hemşire aradığı için diğer yer kum sokuyirsunuz dedi bi sorun dedim tekrar aricak

Detaylı ultrasonografi 17-23 haftalar arasında uygulanabilir ancak sıklıkla 17.-18. haftalarda uygulanır. İnceleme yaklaşık 20-30 dakika sürer.
Diye yaziyor internette demekki bakilabiliyor da o yuzden mi dedi ki acaba
ben de yarın detaylı ultrasona giricem. Doktor rand. verirken ikiz olduğu için demişlerdi

Canım çok geçmiş olsun Allah'ım hiçbirimize böyle bişey yaşatmasın inşallah Allah'ım bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

slm hamişler nasılsınız.Ben bugün kendimi bi huzursuz hissettim başka bir dr gittim.Rahim ağzı uzunluğunu ölçtürdüm üstten ultrasonla ama idrara sıkışıktım doğru çıkarmı bilemedim bebişler iyimi diye baktırdım birde cinsiyet konusunda bir dr a daha sormuş oldum.cinsiyetler bende hala aynı bir kız bir erkek :) bende de idrarda enfeksiyon çıktı monurol şase tek kullanımlık bir antibiyotik verdi kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım((kendi dr önemli bişey olmadığını söyleyip hiçbirşey vermemişti.

Bence guven ve kullan zaten tek kulanimlik.benim doktorum hatsa olursan antibiotik de veriris ilac da ama gebelere göre panik yapma demişti gebeler de hasta olur...@vera nur

Bide kizlar bende bulanti yok 2 ay bitti acayip gazim var ne yesem hep gaz geyirmekten maf oldum ondan bisey de yemek istemiyorum.
Bu durmuda olan varmi ne yapmam lazım.

iyi akşamlar arkadaşlar bende bugün ayrı bi dr gittim, birinin büyük ihtimalle erkek olduğunu söyledi, diğeri için bişey demedi çıkıntı yok dedi. Bu arada onunda ikizleri varmış ve çok konuşan biriydi, tek çocuğa göre 4 kat zor bakımları var, Allah kolaylık versin diyor :)) hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olsunlarda biz biraz rezil olalım.

Herkes aynı şeyi söylüyor ama benim fikrim bir şekilde hepimiz kendi düzenimizi kurarız.dediğin gibi yeterki sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar.

Slm kizlar bazi sorunlar ve sonrasinda su an ikiz gebeyim bende kucuk bir yerde yasadigimiz ve saglik problemi oldugu icin Ankaraya akrabalara gelmek zorunda kaldim grupta Ankarada olup bana dr hastane vs tavsiye edebilecek arkadas var mi? Duydugum butun drlara gidiyorum galiba tek tek ama malum esim is dolayisiyla gelemedi cok zor oluyor ne yaptiracagim ayrintili ultrasan icin bir yere gitmelimiyim vs hic bir fikrim yok acikcasi umarim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi

o gaz olayını ne yapıcaz hiç bilmiyorum, en son doktor bana çatlıcaksın gazdan dedi süt çok yapıyormuş.ben ılık su içip 5-10 dk yürüyorum sancılarıma biraz iyi geliyor ama çok şey denememe rağmen çözüm bulamadım

Günaydın arkadaşlar herkes iyidir ins :) iş çok yoğun bu günlerde çok yoruluyorum. Hep yorgunum uykusuzum.

Günaydın Canım.Çok güzel haberler alırsın inşaallah.Bu arada nasıl geçiyor günlerin gecelerin yani bizi ileriki günlerde ne bekliyor :)))
Son iki gündür sağa soka dönerken yattığım yerden kalkarken karnım acıyor haliyle alttaki kızım inanılmaz hareketli maşallah şu aralar alt kısmımı tekmeleyip yumrukluyor biraz korkutuyor beni ama olabilirmiş nefes darlığı yaşıyorsun haliyle ama benim birde alerjik astımım var dahada zorluyor Hergün en az 15 kez hapşryrym Amaaa onların hareketlerini hissetmek dışarıdan izlemek herşeye bedel onlar iyi olsun da Ağrılrı acıları hoş görüyorsun ben diyorum ki oooo bel Ağrım gelmişşşş hoşgelmişşşş bebişlerimi rahatsız edersen bozuşuruz ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…