- 4 Ocak 2016
- 435
- 817
- 23
- 39
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.661
Canm ben doktora sordum hayır hayır göbeğinin rahat olmasını kasılmamasını istiyoruz kullanma dedikızlar bel ağrısı için ikizlere hamile bel destek korselerini tavsiye ediyolarmış kullanan var mı
Allah kolaylık versin canım sanada bizlerede.Evet bebişler iyi olsun da biz birşekilde katlanırız.Bende hareketlerini hissetmeye başlamak istiyorummm artık.Böyle daha çok merak ediyorum iyilermi bişey oldumu olmadımı ayırt etmek çok zorSon iki gündür sağa soka dönerken yattığım yerden kalkarken karnım acıyor haliylealttaki kızım inanılmaz hareketli maşallah şu aralar alt kısmımı tekmeleyip yumrukluyor biraz korkutuyor beni ama olabilirmiş nefes darlığı yaşıyorsun haliyle ama benim birde alerjik astımım var dahada zorluyor Hergün en az 15 kez hapşryrym Amaaa onların hareketlerini hissetmek dışarıdan izlemek herşeye bedel onlar iyi olsun da Ağrılrı acıları hoş görüyorsun ben diyorum ki oooo bel Ağrım gelmişşşş hoşgelmişşşş bebişlerimi rahatsız edersen bozuşuruz ona göre
Canım çok geçmiş olsun geçer inş bir an önce.Benimde çenemde çok güzel sivilceciklerim çıktı.Hamile kalmadan önce adet olacağım zaman nerde çıkıyorlarsa aynıları çıktı ne yazıkki.Günaydın bölükler beni unuttunuz iyice.. Bu sabah kalktimki sivilcelerim 15 tane daha eklenmiş
Amin Canm seninde haftan ilerlemiş bebişleri hissetmen çok yakın inşallahAllah kolaylık versin canım sanada bizlerede.Evet bebişler iyi olsun da biz birşekilde katlanırız.Bende hareketlerini hissetmeye başlamak istiyorummm artık.Böyle daha çok merak ediyorum iyilermi bişey oldumu olmadımı ayırt etmek çok zor
Bizim kadar hasretle bekleyen anneler icin kesinlikle fazla gelmez mutlaka zordur bende dun dusundim mesela evde tek basimayken ikisidenagalrsa kucagima ayni anda nasil alip avutcam.ama biz pratik annelr olucaz herseye bir cozum uretcez ucuz dorduz hatta besiz bakanlar var tek basina rabbim yardim edecektir muhakkak.iyi akşamlar arkadaşlar bende bugün ayrı bi dr gittim, birinin büyük ihtimalle erkek olduğunu söyledi, diğeri için bişey demedi çıkıntı yok dedi. Bu arada onunda ikizleri varmış ve çok konuşan biriydi, tek çocuğa göre 4 kat zor bakımları var, Allah kolaylık versin diyor :)) hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olsunlarda biz biraz rezil olalım.
Canim bende seni takip ediyor um valla birde cok aciyor ya kocaman oluyorlar yuzum ve omuzlarik cok fena oldu bir haftada.Günaydın bölükler beni unuttunuz iyice.. Bu sabah kalktimki sivilcelerim 15 tane daha eklenmiş
Canım cok yakında hissedersin minnaklarını Allahın izniyleAllah kolaylık versin canım sanada bizlerede.Evet bebişler iyi olsun da biz birşekilde katlanırız.Bende hareketlerini hissetmeye başlamak istiyorummm artık.Böyle daha çok merak ediyorum iyilermi bişey oldumu olmadımı ayırt etmek çok zor
heycanla bekliyorum bazen diyorum hareket ediyorlar acaba benmi ayırt edemiyorum :)Canım cok yakında hissedersin minnaklarını Allahın izniyle
heycanla bekliyorum bazen diyorum hareket ediyorlar acaba benmi ayırt edemiyorum :)
Canım ben yedim bir iki sefer.Bence canın çekiyorsa iyice pişirip yiyebilirsin.doktorKizlar iyi pismis sucuk yiyebiliyormuyuz sizler yedinizmi benm bugunlerde canm cok istiyor AMA halen beklemedeym
Bizim seninle aranmızda bir gün var:)hissedince banada haber ver.Bende aynıyım akşam yatınca başlıyorum minakklarımla konuşmaya sabahta aynı elim göbüşümde ama benimkiler pek bi tepkisizler :)))sanırım beni daha şimdiden pek takmıyorlar :)canım bende hala hissedemedim sabırsızlıkla bekelemeye devam napalım kendimi dinleye dinleye bi hal oldum
Kizlar iyi pismis sucuk yiyebiliyormuyuz sizler yedinizmi benm bugunlerde canm cok istiyor AMA halen beklemedeym
Kızlar onlar içinizde kıprasıyor ama ilk hamilelik die gec duyuyormusuz cok az kaldı sabredin sonra da devamlı hareket etmesini isteyeceksinizcanım bende hala hissedemedim sabırsızlıkla bekelemeye devam napalım kendimi dinleye dinleye bi hal oldum
Kizlar merhaba bi kac gun oncede yazmistim bugun tekrar beta ya bakildi 5 gunde 703 olmus 77den 4 kat artiyor beta klomenle hamile kaldim kizlar sizin betalainiz kac kat artiyordu doktor ihtimal var dedi
İnş canım ya.bir An önce anné biz burdayız rahatız diye minik pitpitlari duysak.Kızlar onlar içinizde kıprasıyor ama ilk hamilelik die gec duyuyormusuz cok az kaldı sabredin sonra da devamlı hareket etmesini isteyeceksiniz
Madem canın istiyor ii pişir ye bence canım bende yedimKizlar iyi pismis sucuk yiyebiliyormuyuz sizler yedinizmi benm bugunlerde canm cok istiyor AMA halen beklemedeym
Ye canim nolcak hic bisey olmaz Allahin izniyle benim kizim sucuk hastasi 9aydir yiyoruzKizlar iyi pismis sucuk yiyebiliyormuyuz sizler yedinizmi benm bugunlerde canm cok istiyor AMA halen beklemedeym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?