2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Cok tesekkur ederm saolun kizlar bugun yemedim AMA yarina yiycem insallah hamile oldiugumu ogrendm ogreneli hic yememistm esim Ozel olarak yaptrp getirtiyor ona pisiriyordm bende uzaktan oyle seyrediyordm

Kızlar merhaba. Bugün doktor randevum vardı. 11+2 yim bugün. Ben tüp bebek yaptırdım. Hala tüp bebek merkezindeki doktoruma gidiyorum. Ben bugün ikili test için ölçüm yapılacağını sanıyordum. Birkaç gündür kanamaya benzer kahverengi akıntıyla crinone jel geri geliyordu. O yüzden mi bilmiyorum vajinal muayene etti. Allah'a şükür kanamam yokmuş. Bebekler iyi dedi. Ama bana ikizlerde ikili testi önermiyorum ikizlerde sağlıklı sonuç vermiyor dedi. NIFTY testi yaptır dedi. Bu testi hiç duymamıştım. Nette araştırdım. Kandan alınan kan ile bebeklerin genetik yapılarına bakılıyormuş. Aranızda bunu yaptıran var mı? Yaşım 35 acaba beni riskli

Acaba ölçümde bir sıkıntı mı oldu. Beni riskli mi gördü. Biraz Can'ım sıkıldı
Bence risk görse soylerdi.çünkü oyle bir durumda belirtiyorlar.temkinli bence doktorun.benimki de ayrintiliya girdigimde %90normal her sey ama %10u bilemeyiz demisti ben de rahat etmek icin harmony test yaptirdim..yurt disinda yapiliyor..kendisi esine yaptirdigini söyledi ve bakis açısı seklinde yorumladi..ben de doktorum gibi düşünüyorum canim..normal ciktilar zaten bebeklerim..

Cok tesekkur ederm saolun kizlar bugun yemedim AMA yarina yiycem insallah hamile oldiugumu ogrendm ogreneli hic yememistm esim Ozel olarak yaptrp getirtiyor ona pisiriyordm bende uzaktan oyle seyrediyordm
Bende haftasonu pizza yedim vejetaryan pizza soylememize ragmen sucuklu gelmisti.. bikerelik bisey olmaz deyip bitane yedim pismisti zaten digerlerini yemedim.. pismis olursa bisey olmaz bikereden ye canim ..

Kizlar buarada bikac gundur belirgin bi sekilde bel agrilarim artti ozellikle ayakta durdugumda oturdugumda felan.. bide sag kasigimin az ustunde bebeklerimin miniminnacik oldugunu bilmesem tekme atiyolar dicem☺☺ birden boyle tekme atar gibi sanci oluyo geciyo☺☺ az kaldi dimi hissetmeye onlari.. gelsin o gunler☺

arkadaslar slmlar buarada bebek araba ve beşiklerine takmış durumdayım. haftası dada ilerde olan ikiz hamileler mutlaka araştırıp almıştır diye düşünüyorum. Otomatik sallanan beşikleri çok önerenler var, baş ucu yatağı olarak kullanmak için ama tabi güvenli olarak ancak 6 ay falan kullanılıyomuş. ben 1 yaşına kadar yatak odamda ayrı yataklarında yatırmak istiyorum ancak normal karyola beşikler ve park yataklardan 2 tane sığması çok zor. sizler ne düşünüyorsunuz, yavaş yavaş ürünlerden konuşsak iyi olabilir şahsen benim bilmediğim çok şey var.

Çok sağol canım. Testi nerede yaptırdığını ve fiyatını sorabilir miyim

İyi akşamlar kızlar bugün perinatoloji doktorundaydim. 18. Haftaya kadar bebeklerim için hep biri kız diğeri gostermiyo demişlerdi. Bugün doktor ikiside erkek kesin dedi. Gösterdi hatta çok yattığım yerden goremesemde. Tek yumurta ikiziyim. Şaşkınlık yaşadım. Birine kiz diyince ikiside dogal olwrak kiz olcak diye bi suru pembe giysiler battaniye aldim. Simdi ikiside erkek. Yanılma payı var mi erkekte yardım edin.

Canım hakkında hayırlısı oldun inş banada bebişim için %90 kız demişti doktorum 17 haftada erkek 18 haftada erkek dedi ama minicikeller ayrıntılıya kadar biri kesin erkek denmiş diperi %90 kız ama ikisife kıZ olacak inş 524 sayfada konuşmamız var canım benim ikiside erkek dendi paşalarım sağlıkla gelsinler inş

Ayrintilida goruyorsa ozelliklede genelde dogru cikiyor canim erkek olmasi sadece bazen kordonla karistiriyorlar ama oda genelde erken haftalarda oluyor :)
Saglikla gelsinlerde erkek kiz onemli degil :)
Yogurt suyu mideyi rahatlatiyor benim zaten normalde de genetik mide rahatsizligum vardi bu gebelikte tavan yapti tabiki ama ev yapimi yogurdun suyunu iciyorum hic dayanamazsam o biraz iyi geliyor bide saf tahin helvasi yesen sabahlari belki sana da iyi gelir bu ikisi tahin helvasi mide hastaliklarinin dogal ilaci malum

Evet bende cok merak ediyorum ayni dusunceleri paylasiyoeuz seninle.. yatak odama iki besik sigmayacagi icin bazen tek yatakmi alsam diyorum ama sonra da biarada yatmaya alismasinlar duzen olussun istiyorum.. iki kucuk besik bulsam 1 yasina kadar kullanilirmi bide o var tabi..

canım riskli görmesiyle ilgisi yok benim yaşım 29 banada yaptırmam konusunda çok ısrarcıydı ama ben zaten genetik taramalı tüp bebekle hamile kaldığım için, yaptırmak istemedim. için rahat olsun..

Günaydın herkese baş ağrısı dünden beri geçmedi. . Sürünüyorum resmen..

Günaydın Tatlışlar bizdede kriz varrrr (( krizin ismide bebeklerin isimlerine kocamızın ailesinden gelen baskılarrrr.üfff ya annesi var babası var bu bebişlerin neden herkez fikir beyan etmek zorunda anlamıyorum kiiii.Çok sinirlendim gerildim bebişlerimide üzdüm onları üzdüm diye sonra kendim bidaha üzüldüm galiba hamişlik hormonlarım tavan yaptı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…