- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
- 123
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.681
Canm ben yememeye çalışıyorum hamileliğim boyunca iki halka şeklinde dilim yedim o da biraz canım istedi diye :)Kizlar iyi pismis sucuk yiyebiliyormuyuz sizler yedinizmi benm bugunlerde canm cok istiyor AMA halen beklemedeym
Cevabin icin tesekur ederim peki 4 kati seklinde artan oldumu betasiBenimki iki günde bir kont edildi iki katı şeklinde yükselmişti.
Bence risk görse soylerdi.çünkü oyle bir durumda belirtiyorlar.temkinli bence doktorun.benimki de ayrintiliya girdigimde %90normal her sey ama %10u bilemeyiz demisti ben de rahat etmek icin harmony test yaptirdim..yurt disinda yapiliyor..kendisi esine yaptirdigini söyledi ve bakis açısı seklinde yorumladi..ben de doktorum gibi düşünüyorum canim..normal ciktilar zaten bebeklerim..Acaba ölçümde bir sıkıntı mı oldu. Beni riskli mi gördü. Biraz Can'ım sıkıldı
Bende haftasonu pizza yedim vejetaryan pizza soylememize ragmen sucuklu gelmisti.. bikerelik bisey olmaz deyip bitane yedim pismisti zaten digerlerini yemedim.. pismis olursa bisey olmaz bikereden ye canim ..Cok tesekkur ederm saolun kizlar bugun yemedim AMA yarina yiycem insallah hamile oldiugumu ogrendm ogreneli hic yememistm esim Ozel olarak yaptrp getirtiyor ona pisiriyordm bende uzaktan oyle seyrediyordm
Çok sağol canım. Testi nerede yaptırdığını ve fiyatını sorabilir miyimBence risk görse soylerdi.çünkü oyle bir durumda belirtiyorlar.temkinli bence doktorun.benimki de ayrintiliya girdigimde %90normal her sey ama %10u bilemeyiz demisti ben de rahat etmek icin harmony test yaptirdim..yurt disinda yapiliyor..kendisi esine yaptirdigini söyledi ve bakis açısı seklinde yorumladi..ben de doktorum gibi düşünüyorum canim..normal ciktilar zaten bebeklerim..
Kizlar iyi pismis sucuk yiyebiliyormuyuz sizler yedinizmi benm bugunlerde canm cok istiyor AMA halen beklemedeym
Canım hakkında hayırlısı oldun inş banada bebişim için %90 kız demişti doktorum 17 haftada erkek 18 haftada erkek dedi amaİyi akşamlar kızlar bugün perinatoloji doktorundaydim. 18. Haftaya kadar bebeklerim için hep biri kız diğeri gostermiyo demişlerdi. Bugün doktor ikiside erkek kesin dedi. Gösterdi hatta çok yattığım yerden goremesemde. Tek yumurta ikiziyim. Şaşkınlık yaşadım. Birine kiz diyince ikiside dogal olwrak kiz olcak diye bi suru pembe giysiler battaniye aldim. Simdi ikiside erkek. Yanılma payı var mi erkekte yardım edin.
arkadaslar slmlar buarada bebek araba ve beşiklerine takmış durumdayım. haftası dada ilerde olan ikiz hamileler mutlaka araştırıp almıştır diye düşünüyorum. Otomatik sallanan beşikleri çok önerenler var, baş ucu yatağı olarak kullanmak için ama tabi güvenli olarak ancak 6 ay falan kullanılıyomuş. ben 1 yaşına kadar yatak odamda ayrı yataklarında yatırmak istiyorum ancak normal karyola beşikler ve park yataklardan 2 tane sığması çok zor. sizler ne düşünüyorsunuz, yavaş yavaş ürünlerden konuşsak iyi olabilir şahsen benim bilmediğim çok şey var.
Kızlar merhaba. Bugün doktor randevum vardı. 11+2 yim bugün. Ben tüp bebek yaptırdım. Hala tüp bebek merkezindeki doktoruma gidiyorum. Ben bugün ikili test için ölçüm yapılacağını sanıyordum. Birkaç gündür kanamaya benzer kahverengi akıntıyla crinone jel geri geliyordu. O yüzden mi bilmiyorum vajinal muayene etti. Allah'a şükür kanamam yokmuş. Bebekler iyi dedi. Ama bana ikizlerde ikili testi önermiyorum ikizlerde sağlıklı sonuç vermiyor dedi. NIFTY testi yaptır dedi. Bu testi hiç duymamıştım. Nette araştırdım. Kandan alınan kan ile bebeklerin genetik yapılarına bakılıyormuş. Aranızda bunu yaptıran var mı? Yaşım 35 acaba beni riskli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?