- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.701
Yanı insanlar ana baba oluyor ismi başkalarına dert oluyor.. Zamanında kendilerine de baskı yaptıkları için kayınvalidesinin kiniyolar bide.. Neyse herkese gup günaydınGünaydın Tatlışlar bizdede kriz varrrr(( krizin ismide bebeklerin isimlerine kocamızın ailesinden gelen baskılarrrr.üfff ya annesi var babası var bu bebişlerin neden herkez fikir beyan etmek zorunda anlamıyorum kiiii.Çok sinirlendim gerildim bebişlerimide üzdüm onları üzdüm diye sonra kendim bidaha üzüldüm galiba hamişlik hormonlarım tavan yaptı benim
Sorma canım asıl sıkıntı biz zaten şuan isim derdinden çok bebişleri sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım derdindeyiz işin o kısmı kimseyi ilgilendirmiyor ama isim acayippp önemli mevzu herkes için.neyse zati baskı yapamaslar bana hehe Allah nasib ederse oğluşumun ismini babası kızımın ismini ben koyacağımYanı insanlar ana baba oluyor ismi başkalarına dert oluyor.. Zamanında kendilerine de baskı yaptıkları için kayınvalidesinin kiniyolar bide.. Neyse herkese gup günaydın
Boşvermeye çalışıyorum ama ister istemez hormonlarında etkisi ile biranda sinirleniyor insan:)))Rabbim bebişlerimize sağlık sıhhat versinnn isim konusu hallolur bende öyle düşünüyorum.Veranur bosver canim hic kendini yiprattigina degmez bende anlamiyorum bu ailelerin derdi ne biraz yardimci olup bizi rahatlatacaklarina iyice geriyorlar bosver canim ayni sorunlar bizde de var en iyisi herkese kilagini tikayip kendi bildigini yapmak bu kadar zor bir hamilelik korkular heyecanlar icinde artik bide bunlarla ugrasacak enerjim yok sende oyle yap :)
Günaydın Tatlışlar bizdede kriz varrrr(( krizin ismide bebeklerin isimlerine kocamızın ailesinden gelen baskılarrrr.üfff ya annesi var babası var bu bebişlerin neden herkez fikir beyan etmek zorunda anlamıyorum kiiii.Çok sinirlendim gerildim bebişlerimide üzdüm onları üzdüm diye sonra kendim bidaha üzüldüm galiba hamişlik hormonlarım tavan yaptı benim
Günaydın canım neden karışıyorlar ki anlamadım gitti yani sen fazla stres yapma kendine boşver onlarıGünaydın Tatlışlar bizdede kriz varrrr(( krizin ismide bebeklerin isimlerine kocamızın ailesinden gelen baskılarrrr.üfff ya annesi var babası var bu bebişlerin neden herkez fikir beyan etmek zorunda anlamıyorum kiiii.Çok sinirlendim gerildim bebişlerimide üzdüm onları üzdüm diye sonra kendim bidaha üzüldüm galiba hamişlik hormonlarım tavan yaptı benim
sizin cinsiyetler belli oldu mu canım :)boşver ya eşin eğer çok etkilenmiyorsa sorun olmayacaktır. bizde de konuşan cok ama ben takmıyorum zamanında kendimi çok yıpratmıştım şimdi daha umursamaz oldum galiba bende hamişlik hormonları ters mi çalışıyo ne
Maşallah diyeyim.inş sonuna kdr da böyle gidersin.Ben mayıs ortası gibi Allah nasib ederse çıkmayı düşünüyorum.Bende kilo alımı çok oldu dr da hızlı gitmemem konusunda uyardı benimerhaba, canım şuan için bir sıkıntı yok. Aslında şükürki benim normal halim nasılsa, yani hamilelikten önce şimdide kendimi aynı hissediyorum. Tabi ben yinede dikkat ediyorum. Ancak kilom alımı biraz fazla oldu. Son zamanlarda bu sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Bu şekilde devam etmrei için dua ediyorum. Olabildiğinde fazla işime devam etmek istiyorum. Tabiki doktorumun izin verdiği süre boyunca. Sen nasılsın. Nasıl gidiyor? Bu arada karında kahverengi bir çizgi oluşuyormuş hamilelikte. Sende çıktı mı?
Maşallah diyeyim.inş sonuna kdr da böyle gidersin.Ben mayıs ortası gibi Allah nasib ederse çıkmayı düşünüyorum.Bende kilo alımı çok oldu dr da hızlı gitmemem konusunda uyardı benigöbeğimin altında uzunlamasına bir çizgi oluşmaya başladı gibi.
Sağol canım. Dün gece moralim çok bozuktu ağladım biraz. Bu sabah biraz daha iyiyim. Söylediklerin içimi rahatlattı. Çok teşekkür ederimcanım riskli görmesiyle ilgisi yok benim yaşım 29 banada yaptırmam konusunda çok ısrarcıydı ama ben zaten genetik taramalı tüp bebekle hamile kaldığım için, yaptırmak istemedim. için rahat olsun..
Kizlar biseyi merak ediyorum iki bebeginde hareketleri ayri ayri hissedilebiliyor mu ve bunu anlamaya kacinci haftada baslariz yani bebeklerin hareketlerini ve ikisininde oynayip oynamadigini?[/QUOT
Bende hep senın gıbıydum acaba anlayabılcem mi die ama canım minnoslar kendilerini bellı ediyorlar ikisini de anlıyorsun
Canım ben hep senın gıbıydum acaba anlayabılcem mi die ama minnoslar kendilerini hıssettiriyorlar ikisini de hissediyorsun hareketleri farklı yerlerdenKizlar biseyi merak ediyorum iki bebeginde hareketleri ayri ayri hissedilebiliyor mu ve bunu anlamaya kacinci haftada baslariz yani bebeklerin hareketlerini ve ikisininde oynayip oynamadigini?
İnşaAllah gönlüne göre olur.hepbirlikte görelim 37.haftaları. Ben doğum izninden sonra artık dönmeyeceğim canım o yüzden daha erken çıkış yapacağım.evet ben 16.haftada başladım düşük olduğu için.ben tiroit hastasıda olduğum için her 3 haftada bir kan testlerimin hepsini yaptırıyorum en son hatta kalsiyum magnezyum demir hepsine baktırdım .Amin canım inşallah hepimizinki sorunsuz devam eder. Ben iznimi bebeklerle birlikte geçirmek istiyorum bu sebeple olabildiğinde kalmak istiyorum. Bana kalsa temmuz 11 de iznimi başlatırım. bebeklerde 37. haftada doğsalar diyorum da.. diorum işte. Doktor ilk hedefimiz 24. hafta dedi. Bu arada demir takviyesine başladı. Sana baktımı?
Bende merak ediyorum biri saga biri sola mi yerlesiyo acaba.. sanki o zaman daha iyi hissederiz gibi geliyo..Canım ben hep senın gıbıydum acaba anlayabılcem mi die ama minnoslar kendilerini hıssettiriyorlar ikisini de hissediyorsun hareketleri farklı yerlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?