- 4 Ocak 2016
- 435
- 817
- 23
- 39
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.721
Canım ben hep senın gıbıydum acaba anlayabılcem mi die ama minnoslar kendilerini hıssettiriyorlar ikisini de hissediyorsun hareketleri farklı yerlerden
hadi hayırlısı olsun canım :)) ayrıntılıyı kendi doktorun mu yapacak yoksa perinatolaga mı gideceksin?ayın 30unda ayrıntılı ultrason bakalım o zaman netleşir artık bende bıraktım akışına bi kız bi erkek olayı 17.haftaya kadar gitti 18.hafta muallak oldu 2 hafta daha sabredeyim artık:)) bikaç alışveriş yapmıştım beklemedeyim ya alışverişe devam ya değiştirme kartları devreye girecek artık:)
Canım ben tek kese olmasına ragmen ikisini de hissedebiliyorum anlıyorum yan aynalar siz daha ii anlayacaksınız Allahın izniyleBende merak ediyorum biri saga biri sola mi yerlesiyo acaba.. sanki o zaman daha iyi hissederiz gibi geliyo..
Canım ben tek kese olmasına ragmen ikisini de hissedebiliyorum anlıyorum yan aynalar siz daha ii anlayacaksınız Allahın izniyle
hadi hayırlısı olsun canım :)) ayrıntılıyı kendi doktorun mu yapacak yoksa perinatolaga mı gideceksin?
bide ayrıntılı olacağın zaman kaçıncı haftada olacaksın
Banim doktorum aldi kani labaratuvara yolladi..2000tl..harmony yalnizca douwn send.bakiliyor..canım riskli görmesiyle ilgisi yok benim yaşım 29 banada yaptırmam konusunda çok ısrarcıydı ama ben zaten genetik taramalı tüp bebekle hamile kaldığım için, yaptırmak istemedim. için rahat olsun..
hı anladım canım hadi hayırlısı olsuncanım zaten benim rutin gittiğim doktor perinatolog o bakacak 20.haftam bitmiş olacak tam o gün.
Banim doktorum aldi kani labaratuvara yolladi..2000tl..harmony yalnizca douwn send.bakiliyor..
ay gibi olan yatık mı dediğin, bana dikilebilir gibi geldi. Bide kiraz çekirdeğinden gaz yastığı var o işe yararmı acaba?Kizlar bide aklima geldi henuz erken olsada☺☺ ikizler icin emzirme yastigi isini nasil yapicaz netten baktim satis yapan bir yer yok ... nasil bulcaz.. hic dusunen soran sorusturan varmi ☺☺
Gaz yastigini hic bilmyorum merak ettim bakimm bi netten.. emzirme yastigi ay gibi olanlar kucuk oluyo gormustum ikizler icin olan daha genis kare genis u harfi gibi dusun canim koseli nette gormustum.. diktiririz bulamazsk artikay gibi olan yatış mı dediğin, bana dikilebilir gibi geldi. Bide kiraz çekirdeğinden gaz yastığı var o işe yararmı acaba?
İnşaallah canım bizlerde en kısa sürede hissederiz.Bu arada senin kaç haftalık bebişlerin.Umarim cabucak o hareketlerini hissedecegimiz zaman gelirde soyle biraz rahatlariz
canim merhaba bende dun ogrendim ikiz oldugunu gecen hafta sali tek kese idi bu sali iki kese gorduk ama yolk sac var kalp atisi yok dun soka girdim sormayi unuttum bebek gorunuyormu diye dun 6+2 di cvp verirsrn sevinirim hee bu arada ikisi erkekmi resimde oyle anladimBanim doktorum aldi kani labaratuvara yolladi..2000tl..harmony yalnizca douwn send.bakiliyor..
canim az once yazdim arkadasa cvp verebilirmisin kizlarinmi olucak ayyy ne guzelGaz yastigini hic bilmyorum merak ettim bakimm bi netten.. emzirme yastigi ay gibi olanlar kucuk oluyo gormustum ikizler icin olan daha genis kare genis u harfi gibi dusun canim koseli nette gormustum.. diktiririz bulamazsk artik
canım http://corapailesi.blogspot.co.id/2012/08/ikizleri-emzirmek.html?m=1 bu linkte yorumlarda yapılışı var süngerdenmiş :) kendimiz bile yaparız :) eskiden tahta koltuklar oluyordu onların minderi tam bizlik :)Gaz yastigini hic bilmyorum merak ettim bakimm bi netten.. emzirme yastigi ay gibi olanlar kucuk oluyo gormustum ikizler icin olan daha genis kare genis u harfi gibi dusun canim koseli nette gormustum.. diktiririz bulamazsk artik
Bugün baya bir araştırma yaptım. Genetik laboratuvarında çalışan bir tanıdığım vardı. Testi yapan firmada çalışan bir arkadaşı varmış. Bana iyi bir ultrason bakan doktor, perinatolog bulsun eğer o illaki bu testi yaptır derse o Zaman yaptırsın demiş. Fiyat olarak bana da 2000 tl dediler. Şimdi iyi bir perinatolog bulmam gerek. Tansiyonum yüksek, bir de tiroit hastasıyım. Yani yok yok bendeBanim doktorum aldi kani labaratuvara yolladi..2000tl..harmony yalnizca douwn send.bakiliyor..
Canım çok geçmiş olsun.bende tiroit hastasıyım bu arada Allah kolaylık versin.Sen neden bukdr stres oldun ki.ense kalınlığı ölçümlerin nasıl çıktı bir risk falanmı gördü dr??Bugün baya bir araştırma yaptım. Genetik laboratuvarında çalışan bir tanıdığım vardı. Testi yapan firmada çalışan bir arkadaşı varmış. Bana iyi bir ultrason bakan doktor, perinatolog bulsun eğer o illaki bu testi yaptır derse o Zaman yaptırsın demiş. Fiyat olarak bana da 2000 tl dediler. Şimdi iyi bir perinatolog bulmam gerek. Tansiyonum yüksek, bir de tiroit hastasıyım. Yani yok yok bendeperinatolog tavsiyeniz var mı acaba?
Cevaplarınız için de teşekkür ederim.fountaine ikizannesi2016
canım benimde troidler yavaş çalışıyor ilaç kullanıyorum bitti doktor tahlilleri yeniletti ona göre devam edeceğimCanım çok geçmiş olsun.bende tiroit hastasıyım bu arada Allah kolaylık versin.Sen neden bukdr stres oldun ki.ense kalınlığı ölçümlerin nasıl çıktı bir risk falanmı gördü dr??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?