2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canım çok geçmiş olsun.bende tiroit hastasıyım bu arada Allah kolaylık versin.Sen neden bukdr stres oldun ki.ense kalınlığı ölçümlerin nasıl çıktı bir risk falanmı gördü dr??
Dün kan tahlili yaptırdım tsh 0.04 çıktı. İlaçlarımı düzenli kullanıyorum. İnsülin yüksek çıktı. Tabi tiroit hamilelikte çok önemli olunca panik yaptım. Endokrine gittim. Doktor bazen yalancı tsh düşüklüğü oluyor dedi. Takip edecek. Bu arada gebelik şekeri de var galiba. Onu da takip edelim dedi. Akşam tüp bebek yaptırdığım doktoruma gittim. 10 gündür tansiyonumu ölçüyordum yüksekti. Tansiyon yüksekliğinin benim için kötü olduğunu söyledi. İlaç verdi. Bu arada faktörlerimde sıkıntı var kan sulandırıcı kullanıyorum. Yani hepsini aynı günde öğrenince moralim bozuldu. Üstüne de doktor NIFTY testi yaptır deyince acaba sıkıntı mı var dedim. Ölçümlerimi söylemedi. Bu testi ya da Harmony testini mutlaka yaptır dedi.

Phantaghiro canim benimde tansiyon yuksekti bide bizde ailede irsi olarakta var hic tuz kullanmiyorum artik yemeklere vs ozellikle de hazir gidalar tatlilar vs onlarda daha da fazla tuz var simdi daha iyiyim sukur ve bol bol su icmeye calis ayrica troid hastasiyim ilac kullaniyorum ve epilepsim var belki biraz icin rahatlar diye yaziyorum daha once de bebek kaybettim maalesef ama kim ne derse desin onlar bize gelecekse geliyor eger nasipleri yoksa ne yapalim
Bunlara takilip moralini bozma bu surec zaten yorucu ve zorlu en onemli sey moral sen ne kadar enerjik morali yuksek ve mutlu olursan bebeklerinde o kadar iyi oluyor. Bastan beri basima baya sey geldi ama onlar icin herseyde olumlu yon bulmaya calisiyorum ben onlara ne kadar siki tutunursam onlarda bana oyle tutunacak korkma kendini rahatlat lutfen.

Bu arada 18 haftaliklar henuz vera nur kusura bakma ancak cevaplayabildim annem cok stres yaptiriyor kizim seninki cogul hissetmen lazim vs diye 13.haftadan beri siki takipte buda beni geriyor umarim anlarim her ikisini de ayri ayri da herkes rahatlar

Seyyahh arkadasim bende ikizlerime hamileyim.sırf rahatla diye yaziyorum.inan herkes oynadi mi hissettin mi diye sürekli sorunca hissetmedigim icin hem korkuyordjm hem üzülüyordum doktoruma sordum hala hissetmiyorum diye ilk gebeliklerde 21 den sonra da hisseden var dedi.ve cok sükür bende1 bucuk haftadir rahat hissediyorum.sende rahat ol birde doktorum dediki tek gebelikte yer daha cok oldugundan daha cok ooynar ikizlerde alan daraldikca daha az teke göre

benimde kayınvalidem hissetmeye başlaman lazımdı falan diyo hiç takmıyorum evet bende hissetmek istiyorum bi an önce de. doktor 22 ye kadar hissetmeye de bilirsin normal dedi. kişiden kişiye değişiyor sonuçta

benimde kayınvalidem hissetmeye başlaman lazımdı falan diyo hiç takmıyorum evet bende hissetmek istiyorum bi an önce de. doktor 22 ye kadar hissetmeye de bilirsin normal dedi. kişiden kişiye değişiyor sonuçta
Zayıf kıişiler daha erken hissedermiş kilolulara göre öylemi ki benm maşallahm var baya Bi kiloluyum

Günaydın.Steresini çok iyi anlıyorum.herşey üst üste gelmiş ama inş hiçbşey çıkmaz sen tedbirlerini alıyorsun zaten takdir Allah ın artık.benim doktorumda aynısını dedi hormonlar tsh düşükmüş gibi gösterebiliyormuş.sdce ilacımın dozunu biraz düşürdü.İnşallah hiçbir sıkıntı çıkmadan atlatırsın bu süreci.

Canım bende 19.haftaya girdim bende hissetmiyorum:)))sen tıka kulaklarını herkeslere ben sdce iyi olup olmadıklarını anlamak için biran önce hissetmek istiyorum ama benim ebe teyzem var o bile dedi normal bi 20.22.haftalara gel ozaman hissetmeye başlarsın diye.iyi olsunlarda bıdıklarımız biz bekleriz nede olsaa

Günaydın canım.Allah neşeni arttırsın bu ne enerji sbh sbh :))))
Kimse beni görmüyor gibi geldi :) günaydın canım enerji sıfır ya hasta gibiyim yaşlı gibiyim sürekli bir yorgunluk hali...
Geçecek az kaldı diyorum.. 25 inde ense kalınlığına bakılacak günler geçmiyorrrrrrrrr kalp atışları devam ediyordur inş bebeklerim benimledir. Ama daha pozitifim inş Rabbim korkularımı yersiz çıkartır.
Sizler nasılsınız :)

haydi hayırlısı bakalım.25.de güzel haberlerini bekliyoruz.uykuyu hiç sorma sbh utanmasam işe ağlaya ağlaya gelicektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…