- 11 Mart 2016
- 21
- 19
- 3
- 47
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.741
Dün kan tahlili yaptırdım tsh 0.04 çıktı. İlaçlarımı düzenli kullanıyorum. İnsülin yüksek çıktı. Tabi tiroit hamilelikte çok önemli olunca panik yaptım. Endokrine gittim. Doktor bazen yalancı tsh düşüklüğü oluyor dedi. Takip edecek. Bu arada gebelik şekeri de var galiba. Onu da takip edelim dedi. Akşam tüp bebek yaptırdığım doktoruma gittim. 10 gündür tansiyonumu ölçüyordum yüksekti. Tansiyon yüksekliğinin benim için kötü olduğunu söyledi. İlaç verdi. Bu arada faktörlerimde sıkıntı var kan sulandırıcı kullanıyorum. Yani hepsini aynı günde öğrenince moralim bozuldu. Üstüne de doktor NIFTY testi yaptır deyince acaba sıkıntı mı var dedim. Ölçümlerimi söylemedi. Bu testi ya da Harmony testini mutlaka yaptır dedi.Canım çok geçmiş olsun.bende tiroit hastasıyım bu arada Allah kolaylık versin.Sen neden bukdr stres oldun ki.ense kalınlığı ölçümlerin nasıl çıktı bir risk falanmı gördü dr??
Bu arada 18 haftaliklar henuz vera nur kusura bakma ancak cevaplayabildim annem cok stres yaptiriyor kizim seninki cogul hissetmen lazim vs diye 13.haftadan beri siki takipte buda beni geriyor umarim anlarim her ikisini de ayri ayri da herkes rahatlar
Zayıf kıişiler daha erken hissedermiş kilolulara göre öylemi ki benm maşallahm var baya Bi kiloluyumbenimde kayınvalidem hissetmeye başlaman lazımdı falan diyo hiç takmıyorum evet bende hissetmek istiyorum bi an önce de. doktor 22 ye kadar hissetmeye de bilirsin normal dedi. kişiden kişiye değişiyor sonuçta
Canım benim önce hipo tiroit oldu yani yavaştı sonra ilaçla 3.aydan sonra bir anda hipere düştü şimdide onu ayarlamaya çalışıyoruz.canım benimde troidler yavaş çalışıyor ilaç kullanıyorum bitti doktor tahlilleri yeniletti ona göre devam edeceğim
Günaydın.Steresini çok iyi anlıyorum.herşey üst üste gelmiş ama inş hiçbşey çıkmaz sen tedbirlerini alıyorsun zaten takdir Allah ın artık.benim doktorumda aynısını dedi hormonlar tsh düşükmüş gibi gösterebiliyormuş.sdce ilacımın dozunu biraz düşürdü.İnşallah hiçbir sıkıntı çıkmadan atlatırsın bu süreci.Dün kan tahlili yaptırdım tsh 0.04 çıktı. İlaçlarımı düzenli kullanıyorum. İnsülin yüksek çıktı. Tabi tiroit hamilelikte çok önemli olunca panik yaptım. Endokrine gittim. Doktor bazen yalancı tsh düşüklüğü oluyor dedi. Takip edecek. Bu arada gebelik şekeri de var galiba. Onu da takip edelim dedi. Akşam tüp bebek yaptırdığım doktoruma gittim. 10 gündür tansiyonumu ölçüyordum yüksekti. Tansiyon yüksekliğinin benim için kötü olduğunu söyledi. İlaç verdi. Bu arada faktörlerimde sıkıntı var kan sulandırıcı kullanıyorum. Yani hepsini aynı günde öğrenince moralim bozuldu. Üstüne de doktor NIFTY testi yaptır deyince acaba sıkıntı mı var dedim. Ölçümlerimi söylemedi. Bu testi ya da Harmony testini mutlaka yaptır dedi.
Canım bende 19.haftaya girdim bende hissetmiyorum:)))sen tıka kulaklarını herkeslere ben sdce iyi olup olmadıklarını anlamak için biran önce hissetmek istiyorum ama benim ebe teyzem var o bile dedi normal bi 20.22.haftalara gel ozaman hissetmeye başlarsın diye.iyi olsunlarda bıdıklarımız biz bekleriz nede olsaaBu arada 18 haftaliklar henuz vera nur kusura bakma ancak cevaplayabildim annem cok stres yaptiriyor kizim seninki cogul hissetmen lazim vs diye 13.haftadan beri siki takipte buda beni geriyor umarim anlarim her ikisini de ayri ayri da herkes rahatlar
Günaydın canım.Allah neşeni arttırsın bu ne enerji sbh sbh :))))Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn sesimi duyan var mı :)
Kimse beni görmüyor gibi geldi :) günaydın canım enerji sıfır ya hasta gibiyim yaşlı gibiyim sürekli bir yorgunluk hali...Günaydın canım.Allah neşeni arttırsın bu ne enerji sbh sbh :))))
haydi hayırlısı bakalım.25.de güzel haberlerini bekliyoruz.uykuyu hiç sorma sbh utanmasam işe ağlaya ağlaya gelicektimKimse beni görmüyor gibi geldi :) günaydın canım enerji sıfır ya hasta gibiyim yaşlı gibiyim sürekli bir yorgunluk hali...
Geçecek az kaldı diyorum.. 25 inde ense kalınlığına bakılacak günler geçmiyorrrrrrrrr kalp atışları devam ediyordur inş bebeklerim benimledir. Ama daha pozitifim inş Rabbim korkularımı yersiz çıkartır.
Sizler nasılsınız :)
İnşallah canım...haydi hayırlısı bakalım.25.de güzel haberlerini bekliyoruz.uykuyu hiç sorma sbh utanmasam işe ağlaya ağlaya gelicektim
Allahım çalışan anne adaylarına güç kuvvet kolaylık versin inşallahhaydi hayırlısı bakalım.25.de güzel haberlerini bekliyoruz.uykuyu hiç sorma sbh utanmasam işe ağlaya ağlaya gelicektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?