2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Günaydın güzel anne adayları Mutlu güzel hayırlı haberler alacağımız bir gün olsun benimde ayın 22isinde normal randevum var Zaman geçmiyor
Bana da zaman geçmiyor ama her hafta gitmeyeyim diyorum bu kez sabırlı olucam. Güzel haberler veririz birbirimize inş :)

Bende nisanda gidecegim bir dahaki randevuya ama hergun gun ve hafta sayiyorum sizlerde yazinca biraz icim rahatladi tek kendimi zannediyordum boyle :) hatta esime ultrasan aleti alalim eve ne guzel olur demi diyorum cildirdigimi dusunuyor :)

Bende nisanda gidecegim bir dahaki randevuya ama hergun gun ve hafta sayiyorum sizlerde yazinca biraz icim rahatladi tek kendimi zannediyordum boyle :) hatta esime ultrasan aleti alalim eve ne guzel olur demi diyorum cildirdigimi dusunuyor :)
Ben Almanya'da yaşıyorum canım eşim ultrason aleti alınabildiğini bilse benden önce alır çünkü o benden daha çılgın bebeklerimiz sağlıklı olsunda randevularımıza kadar bekleyelim

Canım bu arada sen kaç haftalıksın

Günaydın kızlar Dr 37 de doğum yapcaz gibi ayarla kendini dedi sizde hafta belli olan varmı acaba daha uzun duran varmı
Canm 37 den sonra ikiz bebeğin alınması normal tabi dayanırlarsa ama benim sağlık ocağı hemşiremin ikizleri 40 haftayı görmüş maşallah Burdada bi çok ikiz annesiyle görüştüm 38 de falan doğum yapan 37 istenilen alt sınır yani

Sen benden ondesın canım inş o gunleri bir gorelım de benım Dr um da kendısi ikizmiş onlar 40 haftalık dogmus bellş olmsz die moral verdi banasaglıklı sıhhatli alalım yavrularımızı inşallah

Canm kıyafet alırken bebişlere yenidoğan mı premature mi alıyorsn arasında çok fark varmı

Kızlar kaç gündür başım çok kötü ağrıyor sizdede oluyomu ve ne yapabilirim acilllllllll cevap

Canm kıyafet alırken bebişlere yenidoğan mı premature mi alıyorsn arasında çok fark varmı
Ben kendı adıma soylim canım prematüre hiç almadım aldıklarımdan hatta diorum masallah tontiş olcaklar gerek yok gülmeyin bana ii düşünüyorum onları allaha emanet ediyorum cunku cevremde cok olumsuz konusan olmasına ragmen cok moralli olanlarda var gecen GUN bi bayanla tanıştık ikşz dogum yapmıs oda biri 3400 biri 3650 doğmuş sen millet i duyma dedı bana bi moral geldı anlatamam

Amin Can'ım çok sağol desteğin için

Merhabalar, mide bulantisini azaltmak icin ne kullandiniz? Suan 6+4 ile ikizlere hamileyim. Mide bulantisi ve halsizlik yuzunden calismakta cok zorlaniyorum. Onerilerinizi yazarsaniz cok mutlu olurum.

Insallah oyle olurlarda bakıyorm genelde ıkız denildimi premature alnmalı deniliyor iki tane organik hastane çıkışı setı hediye geldi premature alnmıs daha erken diye doktoruma sormadm da tahmini doğum haftası nedir nasıl olur demedm

Merhabalar, mide bulantisini azaltmak icin ne kullandiniz? Suan 6+4 ile ikizlere hamileyim. Mide bulantisi ve halsizlik yuzunden calismakta cok zorlaniyorum. Onerilerinizi yazarsaniz cok mutlu olurum.
bebişleriniz hayırlı olsun canım ayran ve çubuk kraker bastırıyor canım dene istersen

evet yaa bu çevredekiler adamı deli eder ikiz ya sanki hep erken doğuyor bebekler bencede başkalarını takmamak lazım bende çok duydum 37-38 görenleri darısı başımıza inş.

Günaydın kızlar Dr 37 de doğum yapcaz gibi ayarla kendini dedi sizde hafta belli olan varmı acaba daha uzun duran varmı
30+36 hafta arasinda doguyormus ikizler canim tek gebelikte 38+39 haftalarda doguyor canim kiz ve iglun olucsk galiba bende sali gunu ogrendim ikiz olduklarini

Canım ben yeni doğan aldım zaten her normal doğan bebeğe bile yenidoğan birazcık büyük oluyor bi haftaya topluyor Allah'ın izniyle bende hep o yönden olumlu düşünmeye çalıştım yenidoğan aldım

30+36 hafta arasinda doguyormus ikizler canim tek gebelikte 38+39 haftalarda doguyor canim kiz ve iglun olucsk galiba bende sali gunu ogrendim ikiz olduklarini
Canm yanlış bilgilenmişsin erken doğum riski elbette oluyor ama 30+36 hafta arası demek yanlış bünye+ dikkat kaçıncı haftada doğacağını belirler en büyük etken bünye hatta tek gebelik oluyor ama 6. Ayda doğuyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…