2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar aklıma bırsey takışdı ... . doktorum ıkı test yapmadıya bıze ense ölçümü ve burun kemiği ölçümü yaptı cok sukur hersey yolunda dedi... bi problem yoktur dğeilmi ??

Doktorum 32. Haftada akcıger gelıstırıcı ıgne yapıcagını soyledı bılgısı olan varmı zararları yada tehlıkesı hakkında cok endıselıyım

Canim ben nu işin en iyilerinden birine gidiuorum sehir disindan bile ayrintili ultrasonlara riskli gebeliklere benim doktora geliyorlar..kendisi prof..ancak izmite gelmen lazim.

Oncelikle hayirli olsun ikiz olduklarini 6.haftada ilk keseyi gormek icin gittigimizde ogrendik eşimle..şoka girdik..kalp atislarini da dinletince çok heyecanlandik..evet hep bi merak endise va sagliklilar mi acaba diye sorunlarla geciyor hala da oyle..her sey yolunda cok şükür ikisi de erkek

Evet..sen de mi onun hastasisin
Evet ailemizin doktoru:))ikiz kardesim var benim ona da eray hoca yapmisti tup bebek onunda tuttu yegenim suan 5 yasinda.benimde olumsuz denemelerime ragmen birakmadim onu.iyi ki birakmamisim.suan ikizlerime hamileyim.seviyorum eray hocayi.yöntemleri farkli oluyo olumsuz deneme olunca..tutmasi icin elinden geleni yapiyo.buna yurekten inaniyorum..gebe kaldiktan sonrasida bi perinotolog olarak mukemmel bi doktor kendisi.gozum kapali kendimi ve bebeklerimi ona emanet ettim..bende sehir dışından geliyorum ona..
Sen demi tupbebek ile ikizlere hamile kaldin?izmitte mi yasiyosun?

Günaydın kızlar cumanız mübarek olsun bugünün hürmetine Rabbim bebişlerimize sağlık sıhhat güzel ahlak nasip etsin inşallah bizede Zamannda kolay rahat doğumlar inşallah yarın bebişleri görücem nasipse bakalım ne kadar daha büyüdüler benim balparmaklarım

Günaydın canım.Aminnnn dualarına.inşaallah yarın çokkk hayırlı haberlerle dönersin.

hayırlı cumalar güzel anne adayları hepinize sağlıklı sıhhatli bol kıpırtılı günler:))
sğl canım sanada hayırlı cumalar.Bu arada ben bu sbh ilk tekmemi hissetmiş olabilirim.aynı yerde iki kere sanki bişey tıp tıp etti ama bebişlerimden birimi yoksa artık okdr istemekten hayal mi kurdum bilemiyorum

Merhaba ben de 8+4 ikizlere hamileyim.cokkk sukur....tup bebek olunca korkuyla yasiyor insan..insallah saglikla ve zamani gelince aliriz kucagimiza hepimz.
hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım inşallah

Günaydın Canım hayırlı cumalar inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsin

Kızlar sizler hangi pozisyonda uyuyorsunuz internette okudum sırt üstü yatmayın diyorlar bugün soluma uyudum hep tabi uyuyabildiysem tutulmuşum resmen

Merhaba ben de 8+4 ikizlere hamileyim.cokkk sukur....tup bebek olunca korkuyla yasiyor insan..insallah saglikla ve zamani gelince aliriz kucagimiza hepimz.
Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah'ım hepimizkini tamamına erdirsin sağlıklı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

sğl canım sanada hayırlı cumalar.Bu arada ben bu sbh ilk tekmemi hissetmiş olabilirim.aynı yerde iki kere sanki bişey tıp tıp etti ama bebişlerimden birimi yoksa artık okdr istemekten hayal mi kurdum bilemiyorum
Canım galiba bu hepimizin hayali Allah'ım hayallerimizi gerçek etsin inşallah benim doktorumda 18.haftadan itibaren tekme gelebilir dedi inşallah seninkilerin tekmesidir çok merak ediyorum Nasıl bir duygu

çok heyecanlı akşama kadar bida olcak mı diye beklersin galiba :) maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…