- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.781
Canim ben nu işin en iyilerinden birine gidiuorum sehir disindan bile ayrintili ultrasonlara riskli gebeliklere benim doktora geliyorlar..kendisi prof..ancak izmite gelmen lazim.Bugün baya bir araştırma yaptım. Genetik laboratuvarında çalışan bir tanıdığım vardı. Testi yapan firmada çalışan bir arkadaşı varmış. Bana iyi bir ultrason bakan doktor, perinatolog bulsun eğer o illaki bu testi yaptır derse o Zaman yaptırsın demiş. Fiyat olarak bana da 2000 tl dediler. Şimdi iyi bir perinatolog bulmam gerek. Tansiyonum yüksek, bir de tiroit hastasıyım. Yani yok yok bendeperinatolog tavsiyeniz var mı acaba?
Cevaplarınız için de teşekkür ederim.fountaine ikizannesi2016
Oncelikle hayirli olsun ikiz olduklarini 6.haftada ilk keseyi gormek icin gittigimizde ogrendik eşimle..şoka girdik..kalp atislarini da dinletince çok heyecanlandik..evet hep bi merak endise va sagliklilar mi acaba diye sorunlarla geciyor hala da oyle..her sey yolunda cok şükür ikisi de erkekcanim merhaba bende dun ogrendim ikiz oldugunu gecen hafta sali tek kese idi bu sali iki kese gorduk ama yolk sac var kalp atisi yok dun soka girdim sormayi unuttum bebek gorunuyormu diye dun 6+2 di cvp verirsrn sevinirim hee bu arada ikisi erkekmi resimde oyle anladim
Canim doktorun eray çalışkan mı?Canim ben nu işin en iyilerinden birine gidiuorum sehir disindan bile ayrintili ultrasonlara riskli gebeliklere benim doktora geliyorlar..kendisi prof..ancak izmite gelmen lazim.
Evet..sen de mi onun hastasisinCanim doktorun eray çalışkan mı?
Evet ailemizin doktoru:))ikiz kardesim var benim ona da eray hoca yapmisti tup bebek onunda tuttu yegenim suan 5 yasinda.benimde olumsuz denemelerime ragmen birakmadim onu.iyi ki birakmamisim.suan ikizlerime hamileyim.seviyorum eray hocayi.yöntemleri farkli oluyo olumsuz deneme olunca..tutmasi icin elinden geleni yapiyo.buna yurekten inaniyorum..gebe kaldiktan sonrasida bi perinotolog olarak mukemmel bi doktor kendisi.gozum kapali kendimi ve bebeklerimi ona emanet ettim..bende sehir dışından geliyorum ona..Evet..sen de mi onun hastasisin
Günaydın canım.Aminnnn dualarına.inşaallah yarın çokkk hayırlı haberlerle dönersin.Günaydın kızlar cumanız mübarek olsun bugünün hürmetine Rabbim bebişlerimize sağlık sıhhat güzel ahlak nasip etsin inşallah bizede Zamannda kolay rahat doğumlar inşallahyarın bebişleri görücem nasipse bakalım ne kadar daha büyüdüler benim balparmaklarım
sğl canım sanada hayırlı cumalar.Bu arada ben bu sbh ilk tekmemi hissetmiş olabilirim.aynı yerde iki kere sanki bişey tıp tıp etti ama bebişlerimden birimi yoksa artık okdr istemekten hayal mi kurdum bilemiyorumhayırlı cumalar güzel anne adayları hepinize sağlıklı sıhhatli bol kıpırtılı günler:))
hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım inşallahMerhaba ben de 8+4 ikizlere hamileyim.cokkk sukur....tup bebek olunca korkuyla yasiyor insan..insallah saglikla ve zamani gelince aliriz kucagimiza hepimz.
Günaydın Canım hayırlı cumalar inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsinGünaydın kızlar cumanız mübarek olsun bugünün hürmetine Rabbim bebişlerimize sağlık sıhhat güzel ahlak nasip etsin inşallah bizede Zamannda kolay rahat doğumlar inşallahyarın bebişleri görücem nasipse bakalım ne kadar daha büyüdüler benim balparmaklarım
Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah'ım hepimizkini tamamına erdirsin sağlıklı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahMerhaba ben de 8+4 ikizlere hamileyim.cokkk sukur....tup bebek olunca korkuyla yasiyor insan..insallah saglikla ve zamani gelince aliriz kucagimiza hepimz.
Canım galiba bu hepimizin hayali Allah'ım hayallerimizi gerçek etsin inşallah benim doktorumda 18.haftadan itibaren tekme gelebilir dedi inşallah seninkilerin tekmesidir çok merak ediyorum Nasıl bir duygusğl canım sanada hayırlı cumalar.Bu arada ben bu sbh ilk tekmemi hissetmiş olabilirim.aynı yerde iki kere sanki bişey tıp tıp etti ama bebişlerimden birimi yoksa artık okdr istemekten hayal mi kurdum bilemiyorum
çok heyecanlı akşama kadar bida olcak mı diye beklersin galiba :) maşallahsğl canım sanada hayırlı cumalar.Bu arada ben bu sbh ilk tekmemi hissetmiş olabilirim.aynı yerde iki kere sanki bişey tıp tıp etti ama bebişlerimden birimi yoksa artık okdr istemekten hayal mi kurdum bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?