- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.801
hayırlı haberlerin olsun canım inşallah büyümüşlerdir miniklerin,Günaydın kızlar cumanız mübarek olsun bugünün hürmetine Rabbim bebişlerimize sağlık sıhhat güzel ahlak nasip etsin inşallah bizede Zamannda kolay rahat doğumlar inşallahyarın bebişleri görücem nasipse bakalım ne kadar daha büyüdüler benim balparmaklarım
ben genelde ya sırtüstü yada sağıma yatıyorum, solda zorlanıyorum.Kızlar sizler hangi pozisyonda uyuyorsunuz internette okudum sırt üstü yatmayın diyorlar bugün soluma uyudum hep tabi uyuyabildiysem tutulmuşum resmen
Canım galiba bu hepimizin hayali Allah'ım hayallerimizi gerçek etsin inşallah benim doktorumda 18.haftadan itibaren tekme gelebilir dedi inşallah seninkilerin tekmesidir çok merak ediyorum Nasıl bir duygu
Rabbim hepimize minik pıtpıtları duymayı biran önce nasib etsinnnnçok heyecanlı akşama kadar bida olcak mı diye beklersin galiba :) maşallah
Canım öncelikle iştah konusuna takılma 12.hafta gibi o mide bulantıları (nadir durumlar hariç)geçiyor sonrada benim gibi tospik oluyorsun :)))ben 12.haftaya kdr doğru düzgün hiçbirşey yiyemedim sonra benim iştah sen bir açıll bir açılll sonra bir ayda 5 kilo birden aldım ki bu hiç iyi bişey değil :)))cinsiyetde 12.haftada söyledi bu zamanda kdr değişmedi ama çok erken söylenen cinsiyetlerin bir çoğunda sonradan dğeişiklik oluyor o yüzden sen 16.haftadan önce söylenenlere çok itibar etme.Kizlar bebislerinizin cinsiyerleri ne ve ne zaman belli oldu.istah durumunuzu sorcam bide.ne zaman acilir.benm 8.haftam istah sifir bulanti yok.midem almiyor ama.zayfladm 4 kg.hep eksi seyler yiorm bastirsin diye
Ayy ne guzel acilmis istahn masallah darisi bana.surekli çagla yiorm valla bebislerm cagla gbi olacak peki ne sennkilerin cinsiyeti Allah sana bagslasn.anali babali sağlıklı buyusunler.Canım öncelikle iştah konusuna takılma 12.hafta gibi o mide bulantıları (nadir durumlar hariç)geçiyor sonrada benim gibi tospik oluyorsun :)))ben 12.haftaya kdr doğru düzgün hiçbirşey yiyemedim sonra benim iştah sen bir açıll bir açılll sonra bir ayda 5 kilo birden aldım ki bu hiç iyi bişey değil :)))cinsiyetde 12.haftada söyledi bu zamanda kdr değişmedi ama çok erken söylenen cinsiyetlerin bir çoğunda sonradan dğeişiklik oluyor o yüzden sen 16.haftadan önce söylenenlere çok itibar etme.
açılır sneinde iştahın merak etme canım.Benim bir kızım bir oğluşum olacak Allah ın izni ile.Ayy ne guzel acilmis istahn masallah darisi bana.surekli çagla yiorm valla bebislerm cagla gbi olacak peki ne sennkilerin cinsiyeti Allah sana bagslasn.anali babali sağlıklı buyusunler.
Olumlu seyler yazmissin hakkinda ne güzel..bizde de varikosel tedavisi ardindan yumurtlama tedavisine basladik hemen gebelik olustu ustelik ikiz...cok memnunuz kendisinden cok yoğundu cok sıra beklerdik ama simdi hastanede rahatiz.. o kadar güler yüz gostermez ama cok garantici ve isinde uzman bebeklerime tek tek her seferinde ayrintili bakar..dogumda da ona guveniyorum.memnun oldum izmitte yasiyorum ben.Evet ailemizin doktoru:))ikiz kardesim var benim ona da eray hoca yapmisti tup bebek onunda tuttu yegenim suan 5 yasinda.benimde olumsuz denemelerime ragmen birakmadim onu.iyi ki birakmamisim.suan ikizlerime hamileyim.seviyorum eray hocayi.yöntemleri farkli oluyo olumsuz deneme olunca..tutmasi icin elinden geleni yapiyo.buna yurekten inaniyorum..gebe kaldiktan sonrasida bi perinotolog olarak mukemmel bi doktor kendisi.gozum kapali kendimi ve bebeklerimi ona emanet ettim..bende sehir dışından geliyorum ona..
Sen demi tupbebek ile ikizlere hamile kaldin?izmitte mi yasiyosun?
Senden de güzel haberler bekliyoruz canımcım.Büyümüşlerdir tabi tospiklerin :))) benim de btn vücudum döktü pütürcük pütürcük bişeylerGünaydın kutucuklar bende Çarşambayı bekliyorum bebislerim inşallah sağlıklı sihatli afiyetle büyümüşlerdir. Rahim ağzı ölçümü yapılacak korkuyorum biraz .. Yüzündeki sivilcelerim felaket durumda/bebiskolarmiiiii sağlıklı olsun yeterli diorum ama çok canim yanio
Ouyy masallah darisi bize insallah canmaçılır sneinde iştahın merak etme canım.Benim bir kızım bir oğluşum olacak Allah ın izni ile.
Canim cildiyeceyie daha gidemedim. Maalesef randevu bulamadım.özele gidince de bakıp gonderio guvenemiorum haftaya aldım bakalimSenden de güzel haberler bekliyoruz canımcım.Büyümüşlerdir tabi tospiklerin :))) benim de btn vücudum döktü pütürcük pütürcük bişeyler((sivilcelerin için bir ilaç veremiyormu doktor.
Canım ben dr a sordum artı araştırdım.3.aya kdr bebkler zaten kçk olduğu için istediğin şekilde yatabilirsin ki yüzüstü yatmak hiçbir döneminde tercih edilmiyor.ama 3.aydan sonra olabildiğince sol tarafına yatmalıymışız bebeğe kan akışının en iyi sağlandığı yatm aşekli buymuş.sırt üstü yatma bebek büyüdükce rahime baskı yapılmasına sebeb olurmuş ki buda bel ağrısı dahil birçok ağrı sızı yaşamamıza neden olurmuş.birde bebeğe giden kanın azalmasına sebeb oluyor.Kızlar yatış pozisyonunuz nasıl bi arkadasımız sormuş tam cevap alamadık bende çok merak ediyorum şahsen ben sırtustu yatmaya alıştm hamile olduğumu oğrendm oğreneli kilom fazla yan yatsam göbek yağlarm zarar verırmı acaba bebeklere
kullandığımız demir ilacı rengini değiştiriyor benimde öyle.Arkadaslar bir haftadir afedersiniz simsiyah dışkı geliyor benden. Acaba kullandığım kan ilaci falan mi yapıyor. Bu durumda olan varmi. Doktora danisayim mi. Once birkac gün onemsemedim ama geçmiyor sürekli böyle
Aynen canim muayenehanesi kalabalik olurdu simdi iyi hastanede saatimizi biliyoruz.aynen fazla guleryuzu yoktur ama gecen yil bebegimi kaybettigimde bana psikologluk bile yapmisti..Allah ondan razı olsun maddi manevi hep yanimizda oldu bizim..biz onu artik ailemizden biri olarak goruyoruz bizim icin yeri bambaska..Allah hayırlı dogumlar nasip etsin.sag salim kucagina almayi nasip etsin..hepimize insallahh...saglicakla kal...Olumlu seyler yazmissin hakkinda ne güzel..bizde de varikosel tedavisi ardindan yumurtlama tedavisine basladik hemen gebelik olustu ustelik ikiz...cok memnunuz kendisinden cok yoğundu cok sıra beklerdik ama simdi hastanede rahatiz.. o kadar güler yüz gostermez ama cok garantici ve isinde uzman bebeklerime tek tek her seferinde ayrintili bakar..dogumda da ona guveniyorum.memnun oldum izmitte yasiyorum ben.
Hadi inş.Bebişlere zarar vermeden kullanılacak birşey vardır da işe yarar.Canim cildiyeceyie daha gidemedim. Maalesef randevu bulamadım.özele gidince de bakıp gonderio guvenemiorum haftaya aldım bakalim
Ben soluma yatamazdım ama şimdi bacak arama yastık alıp sırt kısmımada bir iki yastık koyup sola yatıyorum lavaboya kalktığımda yada çok ağrırsa bacağım boynum birazda sağa dönüp yatıyorum ama artık sırtüstü yatmamaya özellik dikkat ediyorum.Sdce tv izlerken meyve fln yerken öyle uzanıyorum ama yatakda dikkat ediyorum.Bende sola yatmak istiyorum ama ne mumkun bari saga yatayim diyorum ama genelde sirt ustu uyaniyorum zaten ben gayet kiloluyum bide yeni kilolarda eklendigi icin bel agrim oluyor sanirim o yuzden basimi yuksekte tutuyorum belime de yastik falan koyuyorum ancak oyle uyuyabiliyorum yani pozisyon cok onemli mi bilemeyecegim ama uyuyabilmek icin rahat edilen bir yol bulup uyusak dinlenmis olmak daha faydalidir sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?