- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
- 123
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.821
Sola yatınca da rahat edemiyorum yan yatncada yağlar baskı yaparsa bebeklere diye korkuyorum ozaman dedğinz gbi sola yatmaya calisiyim koltukta uzanirken sirt ustu uzansam odami sakincali olurkiCanım ben dr a sordum artı araştırdım.3.aya kdr bebkler zaten kçk olduğu için istediğin şekilde yatabilirsin ki yüzüstü yatmak hiçbir döneminde tercih edilmiyor.ama 3.aydan sonra olabildiğince sol tarafına yatmalıymışız bebeğe kan akışının en iyi sağlandığı yatm aşekli buymuş.sırt üstü yatma bebek büyüdükce rahime baskı yapılmasına sebeb olurmuş ki buda bel ağrısı dahil birçok ağrı sızı yaşamamıza neden olurmuş.birde bebeğe giden kanın azalmasına sebeb oluyor.
sğl canım sanada hayırlı cumalar.Bu arada ben bu sbh ilk tekmemi hissetmiş olabilirim.aynı yerde iki kere sanki bişey tıp tıp etti ama bebişlerimden birimi yoksa artık okdr istemekten hayal mi kurdum bilemiyorum
Canım sol ağırlıklı sağa da yatılmalı tek pozisyonda ızun süre yatılmaması gerekliKızlar yatış pozisyonunuz nasıl bi arkadasımız sormuş tam cevap alamadık bende çok merak ediyorum şahsen ben sırtustu yatmaya alıştm hamile olduğumu oğrendm oğreneli kilom fazla yan yatsam göbek yağlarm zarar verırmı acaba bebeklere
Canım bende tv izlerken meyve yerken sırtüstü uzanıyorum.ama yinede çok uzun süreli olmamasına dikkat etmeye çalışıyorum.bu arada sola veya sağına yatarken bacak arana yastık alırsan çok rahat edersin ben birçok ağrının önüne öyle geçtim.Sola yatınca da rahat edemiyorum yan yatncada yağlar baskı yaparsa bebeklere diye korkuyorum ozaman dedğinz gbi sola yatmaya calisiyim koltukta uzanirken sirt ustu uzansam odami sakincali olurki
başlıyacaklar sanırım artık pıt pıtlara alıştırma yapıyorlar :))) bakalım bu hafta sonu belki hissetmeye başlarız.galiba bende dün akşam hissettim bekledim tekrar yapmadı ama gün içinde sanırım iş yoğunluğundan duyamıyor da olabilirim.
Az kalmış artık Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasib etsin.Hamileliğin nasıl geçti deneyimlerini bizle paylaşırmısın.Dikkat etmemiz gerekenler yada alış veriş konusunda ne hazırlıklar yaptın???Merhaba kızlar. ..ben de tüp bebek yöntemiyle ikizler e hamileyim çok şükür. 34.haftadayim.26.haftada erken doğum riskimiz vardı iki gün hastanede kaldık o günden beri dr yatmami söyledi özellikle sol tarafa.yatmaktan yoruldum desem yalan olmaz heraldeartık çok zorlanıyorum sırt üstü yatamiyorum sağa dönsem sancim basliyor.Allah yardımcımız olsun
Allahım saglıkla kucagına Aldırsın o gunleri bşze de göstersin inşallahMerhaba kızlar. ..ben de tüp bebek yöntemiyle ikizler e hamileyim çok şükür. 34.haftadayim.26.haftada erken doğum riskimiz vardı iki gün hastanede kaldık o günden beri dr yatmami söyledi özellikle sol tarafa.yatmaktan yoruldum desem yalan olmaz heraldeartık çok zorlanıyorum sırt üstü yatamiyorum sağa dönsem sancim basliyor.Allah yardımcımız olsun
Benim 14. Haftada az az çıkmaya başladı. Suan 18 haftalik ama cokta çıkmadı. Tek gebeliklere göre bile küçük.Herkese merhaba benim de ikizlerim olacak kismetse cok merak ediyorum karniniz ne zaman büyümeye başladı?
Hayırlı olsun benim 6. Ayda pıtlamışlardı şuan saklayamıyorum artıkHerkese merhaba benim de ikizlerim olacak kismetse cok merak ediyorum karniniz ne zaman büyümeye başladı?
canim senin tek kese ikizimi 6 haftada hem kese hem kalp atisinimi duydun ben 5+2 de tek kese 6+2 de ikinci keseyi gordum ama kalp atisini duymadim ama yolk sac kesesi cok iyi dedi canim rabbim bebeklerini sana bagislasin sag salim insallah tesekkur ederim cvp verdigin icinOncelikle hayirli olsun ikiz olduklarini 6.haftada ilk keseyi gormek icin gittigimizde ogrendik eşimle..şoka girdik..kalp atislarini da dinletince çok heyecanlandik..evet hep bi merak endise va sagliklilar mi acaba diye sorunlarla geciyor hala da oyle..her sey yolunda cok şükür ikisi de erkek
Cok tesekkur ederim hepimiz 2ser 2 ser bebeklerimizi saglikla gorelim..bugün netten nevresim takimlari siparis etmistim sirinler falan çok hosuma gitti heyecanlandim görünce neyse..benim cift yumurta ikizleri canim ikisi de ayri ayri keselerde 6.haftada gördük ve dinledik her sey yolunda gitti bugunlere geldik.umarim boyle 9 ayi tamamlariz. Benim bebeklerim arasinda hafta farki yok..belki sen de o nedenle sonradan göründü.canim senin tek kese ikizimi 6 haftada hem kese hem kalp atisinimi duydun ben 5+2 de tek kese 6+2 de ikinci keseyi gordum ama kalp atisini duymadim ama yolk sac kesesi cok iyi dedi canim rabbim bebeklerini sana bagislasin sag salim insallah tesekkur ederim cvp verdigin icin
Arkadaslar bir haftadir afedersiniz simsiyah dışkı geliyor benden. Acaba kullandığım kan ilaci falan mi yapıyor. Bu durumda olan varmi. Doktora danisayim mi. Once birkac gün onemsemedim ama geçmiyor sürekli böyle
aaayyy ne guzel bende ilerde baslicam almaya iki oglum var buda kiz olur diyerek yaptik rabbim ikiz verdi insallah ikisi kiz olurda tek kalmaz sirdas olurlar diyorum yada biri kiz olsun bana eslik etsin.diyorum rabbim gonlumdekini biliyor ondan gizleyemem saglikli olsun gonlume gore verir insallah rabbim.rabbim cumlemize saglikli gonlumuze gore verir insallah canlarCok tesekkur ederim hepimiz 2ser 2 ser bebeklerimizi saglikla gorelim..bugün netten nevresim takimlari siparis etmistim sirinler falan çok hosuma gitti heyecanlandim görünce neyse..benim cift yumurta ikizleri canim ikisi de ayri ayri keselerde 6.haftada gördük ve dinledik her sey yolunda gitti bugunlere geldik.umarim boyle 9 ayi tamamlariz. Benim bebeklerim arasinda hafta farki yok..belki sen de o nedenle sonradan göründü.
Canim benim 7. Haftada pantolonlarim sıkma ya basladi. 10.haftadan beri de cok belirgin oldu ama hala gobek gibi duruyorHerkese merhaba benim de ikizlerim olacak kismetse cok merak ediyorum karniniz ne zaman büyümeye başladı?
Canim ben 7.haftadan beri kusuyorum senin gec baslamis belki daha kisa surer. Okulda bir arkadas ilk 3 ay hic kusmadim bulantim olmadi ama 3.ay basladi doguma akdar devam etti diyordu. Bence bu biraz kisiye bagli hemen gecebilir de surebilirdeKızlar bu sabah kahvaltıdan sonra afedersiniz ilk defa kustum. İki uç saat sora araba ile markete indim ki arabada kuşaktan canim çıktı.. Migrenim bile başladı. Bu zamana kadar bulantı çıkartmayı bu aydan sora kusar miyim bole
Canim agri derken? Benimde 3 4 gundur sag ve sol kasiklarimda agri oluyor. Sanirim normal bunlar rahim buyuyor bebekler buyuyor bas agrisida normalmis ilaçlardan dolayi. Bencede esini takma artik ya sen sadece bebeklerini dusun.Merhaba arkadaşlar.
2 gündür çok yoruluyorum ağrım var dra gitmeye korkuyorum. İnş iyidir bebeklerim. Eşim 2 gün iyi 3. Gün başka bir adam. Takmamaya çalışıyorum.
Kasık ağrım var canim. Bebeklerim iyi olsun da razıyım eşimin haline. Her ultrason da kalp krizi geçircek gibi oluyorum stresten. Ya kalpleri durmuşsa diye..duyunca rahatlıyorum :) bebeklerimizi korusun Rabbim her daim ins cümlemizinCanim benim 7. Haftada pantolonlarim sıkma ya basladi. 10.haftadan beri de cok belirgin oldu ama hala gobek gibi duruyor
Canim ben 7.haftadan beri kusuyorum senin gec baslamis belki daha kisa surer. Okulda bir arkadas ilk 3 ay hic kusmadim bulantim olmadi ama 3.ay basladi doguma akdar devam etti diyordu. Bence bu biraz kisiye bagli hemen gecebilir de surebilirde
Canim agri derken? Benimde 3 4 gundur sag ve sol kasiklarimda agri oluyor. Sanirim normal bunlar rahim buyuyor bebekler buyuyor bas agrisida normalmis ilaçlardan dolayi. Bencede esini takma artik ya sen sadece bebeklerini dusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?