2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Arkadaslar bir haftadir afedersiniz simsiyah dışkı geliyor benden. Acaba kullandığım kan ilaci falan mi yapıyor. Bu durumda olan varmi. Doktora danisayim mi. Once birkac gün onemsemedim ama geçmiyor sürekli böyle
Kullandigimiz kan ilaci yapiyor benimde oyle.. arti bol su icin kabizda yapiyormus dikkat edin

Yatma pozisyonuyla ilgili olarak bende surekli bi sekilde yatamiyorum surekli sag ve sol degisiklik yapiyorum sirtustu yatinca belim agriyo zaten..

Bende birsey sormak.istiyorum
Gun icinde esnedigimde (gerinme anlaminda degil uyku halinde esneme) karnim catlicak gibi geriliyo korkuyorum esnemeye boyle olan varmi acaba? Karnimiz buyuyo ondan midir?

Kotu düşünme hep iyi düşünerek git ben hic aklima kotu birsey getirmiyorum en bastan beri hep pozitif duusnuyorum ki kotu birsey olmasin

Canım ileri haftalarda hiçbir pozisyonda rahat edemiyorsun zaten şuan benim olduğum gbi diğer soruna gelince karın büyüdüğü için olabilir bende yaşamıştım

Canım ileri haftalarda hiçbir pozisyonda rahat edemiyorsun zaten şuan benim olduğum gbi diğer soruna gelince karın büyüdüğü için olabilir bende yaşamıştım

Demekki karnimizin buyumesiyle alakali yatma pozisyonu icinde inan simdi bile sabaha kadar 10 kere rahat donuyorumdur saga sola.. ilerdede eminim dahada belirginlesecek bu durum ne yapalim yavrularimiz icin katlanacagiz☺ masaAllah sen baya yol almissin darisi basimiza insaAllah☺

Kızlar resmen migren komaaindayik daha yeni gözüm açıldı su icsem kusuyorun bebekler etkileniyordu dimi (

Kızlar resmen migren komaaindayik daha yeni gözüm açıldı su icsem kusuyorun etkileniyordu dimi (
Gecmis olsn canim. Ara ara bendede oluyor. Cok arastirdim. Doktor bisey yapamayiz normal dedi zaten. Su icmeyi ihmal etmemeliyiz cay kahve yasak. Bide yeterli ve duzgun beslenme cok onemli. Cok cok kotuysende acile git serum iyi gelir. Allah kolaylik versin canim

Canim ilk.migren atagim değil doktorum yapılacak pek birşey yok ilaç katiyen ivmemelisin dedi

Benimde gecen hafta cok siddetli oldu o gub beri tam gecmedi hafif hafif aralarda yokluyo.. sanirim okumustun hormonlarla alakali olarak hamileligin bu haftalarinda migren cosarmis biraz ondanmi acaba ya

güzel anneler merhaba bende de 4+5 de çift kese gördük şuan 7+0 oldu. dün doktora gittim kesenin birinde bebeğimiz gelişmiş kalp atışıda duyduk diğeri boştu baya bi baktı doktor uğraştı ama bişey göremedi keseler da hemen hemen aynı büyüklükte geç döllenme olup da oluşabilir mi yoksa ümidi kesmelimiyim pazartesi kan ve idrar testi istedi c.teside tekrar bakcak doktor o zaman kesin bişey söyleriz dedi böyle bişey yaşayan var mı

Benimde onceki gebeligimde seninki gibi olmustu canim ve sonuc olarak digeri olusmadi sadece 1 bebek olustu ama bilemiyorum bu gibi durumlarda olusan oluyor mu ama ikincisi olmasa bile kalbi atan minik melegine simsiki saril :)

Kızlar kaç gundur yüzünde sivilce ve kuruluk var diorum ya canim yanı artık. Bepantenin bi zararı olurmu bginiz varmi

çok teşekkür ederim canım önemli olan biri ikisi değil sağlıklı evlatlarımız olsun ama iki tane kesecik görünce annelik duygusu çok sahipleniyo insan hayırlısı elden bişey gelmez rabbim ne eylerse güzel eyler

Canim acaba sabunlar kurutuyor ya acaba biraz olsun rahatlatmazmiki gercekten cabucak iyilesirsin umarim

Kizlar bebis kiyaftlerini hangi marka seciyorsunuz organik olanlar var onlar iyimi her heryerden bebek kiyafeti alinirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…