2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bende daha erken diye henuz hic bisey almadim ama pamuklu olan urunlere goz gezdiriyorum fikir olmasi acisindan

Bende almadm hediye iki hastane cikisi seti geldi o kadar AMA soyle bi bakiym dedmmi de hangi markaya nasil biseylere bakcam bilmiyorm

Bizim bebislerin kucuk dogma durumlarindan dolayi bi iki takim ayri olarak premature mi alsam diye dusunuyorum mesela ..yada direk yenidoganmi almaliyiz

Bana gelen hastane cikislari premature benm de kafam karisiyor NE alacagimi nerden alacagimi bilmiyorm cevremdekiler premature al diyor burda sormustm yenidogan alinmali deniyor

Bana gelen hastane cikislari premature benm de kafam karisiyor NE alacagimi nerden alacagimi bilmiyorm cevremdekiler premature al diyor burda sormustm yenidogan alinmali deniyor

Yenidoganlar ilk etapta cok buyuk geliyomus ya ona takiliyoru bende.. cogunluk olarak yenidogan alirim ama bikac takim premature alirim yine ilk zamanlar icin hastaneden cikarken felan giydiririm

Kizlar tup bebek yaptirdim 10.gun beta hcg 672 cikti 12 gun 3186çıktı tek embriyo konmustu sizce ikizmi sizin betahcgkac cikti

Canim ben nu işin en iyilerinden birine gidiuorum sehir disindan bile ayrintili ultrasonlara riskli gebeliklere benim doktora geliyorlar..kendisi prof..ancak izmite gelmen lazim.
Kusura bakma Can'ım bitkaç gündür giremedim nete. İzmit'e gelemem ki çok uzak olur benim için. Zeynep Kamil hastanesi evime çok yakın. Pazartesi oraya gidicem. Bu arada çalışıyorum tansiyonum yükseldiği için rapor aldım. Bu hafta iyi bir doktor bulmam gerek. İnşallah senin gibi iyi bir doktorla karşılaşırım

Kizlar tup bebek yaptirdim 10.gun beta hcg 672 cikti 12 gun 3186çıktı tek embriyo konmustu sizce ikizmi sizin betahcgkac cikti
benim kac gunluk oldugunu bilmiyorum ama ilk bthcg 1000.0 iki gun sonra 3544.5 bthcg ve ogun kese goremedi doktorum ama gebelik var dedi 4 gun sonra gittim tek kese vardi 5.mm idi bir hafta sonra gel dedi iki kese goruldu ve ikizin olacak dedi sok olduk yolk sac kese cok guzel dedi sali gunu tekrar randevum var kalp atisi icin gidiyorum 7+2 gunluk olucak sali gunu rabbim her kese nasip etsin insallah bu sevinci

Mrhb benimde ikizlerim olcak inşlh bende 30.haftadayyım heyecanla bekliyoruz benim doktorum 37 de bebişleri alıcaz dedi hayırlısıyla sağlıkla doğsunlarda

Mrhb benimde ikizlerim olcak inşlh bende 30.haftadayyım heyecanla bekliyoruz benim doktorum 37 de bebişleri alıcaz dedi hayırlısıyla sağlıkla doğsunlarda
gozun aydin az kalmis massallah ben yolun basindayim sali gunu ikiz olduklarini ogrendim cift yumurta ikizi 7 haftadayim sata gore senin bebeklerin kiz erkekmi saglikla al kucagina insallah

Canım sen maşallah sonlara yaklaşmışsın darısı başımıza inşallah.Amin İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Allah'ım

Canım hayırlı olsun öncelikle.değerin yüksek olabilir yani benim iki embriyo transferim olmuştu Allah'ıma şükürler olsun ikiside tutundu.Allahım hepimizkini tamamına erdirsin inşallah

Canım hayırlı olsun öncelikle.değerin yüksek olabilir yani benim iki embriyo transferim olmuştu Allah'ıma şükürler olsun ikiside tutundu.Allahım hepimizkini tamamına erdirsin inşallah
merhaba cnm saglikla almayi nasip etsin bebislerini ogrendinmi kiz erkek tabi rabbim gonlundekini versin insallah benim iki oglum var birde kizimiz olsun dedik rabbim ikiz verdi cok sukur rabbime insallah gonlumuzdekini nasip eder rabbim

merhaba cnm saglikla almayi nasip etsin bebislerini ogrendinmi kiz erkek tabi rabbim gonlundekini versin insallah benim iki oglum var birde kizimiz olsun dedik rabbim ikiz verdi cok sukur rabbime insallah gonlumuzdekini nasip eder rabbim
Amin Canım inşallah hepimizkini maalesef cinsiyetini henüz öğrenemedik Allah kısmet ederse salı günü randevum var belki ozaman öğrenirim Allahım inşallah hepimizin gönlündekini versin

gozun aydin az kalmis massallah ben yolun basindayim sali gunu ikiz olduklarini ogrendim cift yumurta ikizi 7 haftadayim sata gore senin bebeklerin kiz erkekmi saglikla al kucagina insallah
Benimde çift yumurta bi kız bi erkek çok şükür sorunsuz bu zamana dek geldik zamanında doğsunlar diye dua ediyoruz seninde hayırlı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…