- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.881
Canim cabuk tuttugu icin yuksek olabilir bir akc arkadasin daha tek embriyoda bu kadar yuksek cikmisti. Kacinci gun embriyosuydu? 3.günse bolunebiliyormus. Benim 10.gun 500 12.gun 1200 cikmistiKizlar tup bebek yaptirdim 10.gun beta hcg 672 cikti 12 gun 3186çıktı tek embriyo konmustu sizce ikizmi sizin betahcgkac cikti
Gunaydinn canim gecem randevuda goremedi mi?benim doktorum buyuk ihtimal gorrurz ense olcumlerinde dedi. Senin su altta yazanlari okuyunca ozeniyorum hemen o haftalarda geleyim diye. Sonra bir bakiyorum gelmisim o haftalaraGünaydun bal böcüklerimmm
23 mart randevu tarihim dualarını eksık etmeyın. sağlıklı sıhatlı haberlerını alayım yavrucuklarımın.. inşallah. doktor cinsiyetinide sölicek galiba bu kezz
İnşallah görürüz o haftalarıMrhb benimde ikizlerim olcak inşlh bende 30.haftadayyım heyecanla bekliyoruz benim doktorum 37 de bebişleri alıcaz dedi hayırlısıyla sağlıkla doğsunlarda
Selam kızlar benimde ikizlerim olacak inşallah. Şöyle bir göz attım genelde daha erken aşamalarda olduğunuzu gördüm. Dün kontrolümüz vardı doktorum 32 haftayı atlatırsak risk azalır dedi. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah
Kızlar ne güzel ileri haftalardasiniz Rabbim sizlerede bizlerede 37 38 haftaları göstersin sağlıkla sıhhatli alalım bebelerimizi kucağımiza.hazırlıklarınıZà né zaman başladınız ve bitirdiniz acaba.birde süt sagma makinesi ne aldınız?Mrhb benimde ikizlerim olcak inşlh bende 30.haftadayyım heyecanla bekliyoruz benim doktorum 37 de bebişleri alıcaz dedi hayırlısıyla sağlıkla doğsunlarda
Günaydın canım.inşaallah önce bebislerin iyi haberlerini sonrada cinsiyetlerini öğrenirsin merakla bekliyoruz haberlerini.Günaydun bal böcüklerimmm
23 mart randevu tarihim dualarını eksık etmeyın. sağlıklı sıhatlı haberlerını alayım yavrucuklarımın.. inşallah. doktor cinsiyetinide sölicek galiba bu kezz
Neler alinmali nerelerden alinmali kacinci haftada baslamali alisverise cok onemli benm Bu konularla ilgili hic bir bilgm yokKızlar ne güzel ileri haftalardasiniz Rabbim sizlerede bizlerede 37 38 haftaları göstersin sağlıkla sıhhatli alalım bebelerimizi kucağımiza.hazırlıklarınıZà né zaman başladınız ve bitirdiniz acaba.birde süt sagma makinesi ne aldınız?
Günaydın canım benim randevumda 22 mart inşallah güzel haberler alırız bende çok merak ediyorum bende cinsiyetlerini henüz öğrenemedim bizede dua edin lütfennnnnnnGünaydun bal böcüklerimmm
Cani ense ölçümde ben çok stresli idim. Doktor sen cinsiyetini de sorarsin şimdi dedim siz sağlıklı haberlerini verimde cinsiyeti sonraki randevu de aolesinizde olur dedim. Peki madem ozaman daha çok.buyur kesin söylemiş olurum dedi. Bende aynı şeyleri 20-30/haftalar için düşünüyorum güzelim inşallah yavrucaklarimiz kucağınıza alirizGunaydinn canim gecem randevuda goremedi mi?benim doktorum buyuk ihtimal gorrurz ense olcumlerinde dedi. Senin su altta yazanlari okuyunca ozeniyorum hemen o haftalarda geleyim diye. Sonra bir bakiyorum gelmisim o haftalara
GünaydınnnnnnnnGünaydın kızlarrrrrr
Al benden de okdr canım. Daha erken diye als vrse çıkmakta istemiyorum ama sonra hersey üst üste gelcek oda var.benim en takıldığım bebek arabası puset beşik ve süt sagma makinesi.Neler alinmali nerelerden alinmali kacinci haftada baslamali alisverise cok onemli benm Bu konularla ilgili hic bir bilgm yok
bende hemen hemen aynı konularda takıntılıyım. süt sagma makinasında avent ve lansinoh marka öneriliyor, kullananlar memnun. biberon için yine avent hoşuma gitti setlerden alınabilir, malzemesi ne cam ne lastik hem güvenli hem sağlıklı deniyor. başlangıçta meme almayan çocuklar için yine aventin yenidoğan emzikleri kullanılmış bebeğin emme refleksi gelişsin diye. kıyafette mothercare almayı düşünüyorum, başlangıç için hastane çıkışı ve yetek zıbın penye battaniye falan. idil bebenin organik hastane çıkışınıda beğendim, ondanda alabilirim ama ik 3 aya kadar açıkçası renkli süslü birşey istemiyorum. beyaz krem alıp yüksek derecede yıkayacağım daha hijenik olur. bebek arabası konusunda kararsız değilim ancak resmen kendime uygun bir araba yok. bir çok markayı inceledim, aradğım şey yenidoğandan itibaren kullanılabilecek, bebeklerin ikiside sürerken bana dönük olacak ikili olacak ve tabiki kapılardan geçecek. bir tek bungoo donkey uygun gibi ama onunda anakucağı portbebesi oturakları falan 7000 e geliyor çok pahalı. daha bebeklerin sevip sevmeyeceği bile belli değil. Zaten 1 yaşından sonra ynyanalarda kavga edip çoğu yatmıyormuş ozaman ayrı ayrı basytonlulara dönülebilir ancak başlangıç için ikisi aynı arabada olsun istiyorum ben, hatta mümkünse kendim tek başıma sürebileceğim hafiflikte fakat şuan bu istekler çok ütopik :) araba için otokoltuğu da gerekli bize doğumdan itibaren onuda eğer alacağım bebek arabasına anakucağı monte ediliyorsa onu 1 yıla kadar otokoltuğu olarakta kullanarak halletmek istiyorum. ama bebek arabasına anakucağı almayacaksam araç içinde doğumda itibaren kullanılan bir oto koltuğu almak gerekiyor ki ondan da çok daha pahalıya geliyor. gerçi kacarı yok bir şekilde alınacak 12 yasına kadar çocuklarda zorunlu araç koltukları. beşik konusuna ise kara veremedim ilk 1 yıl yatak odamda kendi beşiklerinde yatırmak istiyorum ancak sallanmayan kademeli ikea tipi beşikler büyük, ikisi yatak odama sığmaz. ingiliz tipi sepet sallanan beşiklere sıcak bakıyordum yanımda yatırmak için ama onlardada çocuk hareketlenmeye başlayınca 10 ayı bulmadan tehlike oluşturur kullanamazsın dediler. zaten odalarına ikea tipi beşik almayı düşünüyorum büyüdükçede yatarlar ama dediğim gibi baştan beri veya bir yaşından önce odalarına taşıyıp yanlarında kanepede yatmaya falan sıcak bakmıyorum, eşimle düzenim bozulsun istemiyorum. işin içinden hiç çıkamazsam yine bir şekilde 60*120 cm lerden falan iki tane sallanmayan tahta kademeli beşik alıp yanyana yatak odama koyacam, şifonyer komidin ne varsa odadan çıkarıp sığdıracam. park yatakları hiç estetik bulmuyorum birde zaten onlar daha da büyük oluyor. Haa bir de mama sandalleri var sallanan beşik gibi ev tipi anakucağı olarakta geçiyor. 5 ay kadar da sallanan beşik gibi kullanılabiliyormuş, kraft dondy yi beğendim. bunda forumda ikiz annelerinden biri kullanıyormuş, özellikle gazlı bebeklere çok iyi geliyormuş otomatik sallanma ayarı var. bu aslında beşiği olmasında bunda yatsın mantığında bir ürün değilde yan ürün olabilr mesela gün içinde bebek yanınızda salonda olsun isitiyorsanız veya biraz büyüdü yemek yapmak için yanınızda mutfaga götürebilirsiniz falan. ama bu üründe 700 tl civarında ee ikitane olunda 1400 tl, bir de 5 ay beşik görevi görür ondan sonra kocaman bir mama sandalyesi oluyor, işe yarar mı atıl mı kalır bilinmez. Valla şaştım kaldım ben ihtiyaç çok. ama bunları beraber araştırıp konuşursak çok iyi olur, hatta belki buna özel 2016 ikiz anneleri için ihtiyaçlar başlığı açılabilir, takibi veya paylaşımı kolay olur.Al benden de okdr canım. Daha erken diye als vrse çıkmakta istemiyorum ama sonra hersey üst üste gelcek oda var.benim en takıldığım bebek arabası puset beşik ve süt sagma makinesi.
Insallah canim ya insallah saglikla gelsinler de önemli olan o. Bizimde olcumler icin 12+4 de randevu var canim 2 hafta var insallah ben hep pozitif olmaktan yanayim kötü birsey cikmicak o tuzden cinsiyetleri ogrenicem diyorumCani ense ölçümde ben çok stresli idim. Doktor sen cinsiyetini de sorarsin şimdi dedim siz sağlıklı haberlerini verimde cinsiyeti sonraki randevu de aolesinizde olur dedim. Peki madem ozaman daha çok.buyur kesin söylemiş olurum dedi. Bende aynı şeyleri 20-30/haftalar için düşünüyorum güzelim inşallah yavrucaklarimiz kucağınıza aliriz
Ben burda erken öğrenip sonra değişti diyenleri çok okudum için acele etmek istemedim bakalım hayırlısı inşallah canim benim çarşamba güzel haberler veririmInsallah canim ya insallah saglikla gelsinler de önemli olan o. Bizimde olcumler icin 12+4 de randevu var canim 2 hafta var insallah ben hep pozitif olmaktan yanayim kötü birsey cikmicak o tuzden cinsiyetleri ogrenicem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?