2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

ayy süperrrrrrr nekaaa aldın kuzucuk güle güle kullanınn , ben galiba ikinci el alıcam cok pahalılar
Canım Jokerde indirim varken ikinci Bebek ürünleri dahil 3750 ye aldık bugaboo Donkey markası ben çok araştırdım hatta bu ürünü ikinci el alacaktım ikinci ellerde 3000 olunca indirimi de denk getirince sıfır aldık :) işim bitince satcam bende

yetişemicem sana :)) ama ne guzel sen 27 haftada bakmıssın gelmıssın bu haftaalra ben erken mı bakıyorum acaba :/

yetişemicem sana :)) ama ne guzel sen 27 haftada bakmıssın gelmıssın bu haftaalra ben erken mı bakıyorum acaba :/
Şimdi bence alma bişey ama araştır ihtiyaçlarına koşullarına göre de karar verirsin ben 24. Haftada başladım eşyalarını aldım ilk 30'a kadar Rabbim nasip ederse herşeyi halletmeyi planlıyorum sonra full dinlenme

çok erken oldugunu biliyorum ve korkuyorum da Allahım kucagımıza almayı nasip etsin insallah

yalnız 3750 fiyat iyi geldi bana, biz babymall de tamamını hesaplatmıştık(2 oturak, 2 port bebe kumaşı, 2 anakucapğı tenteler dahil) 7000tl demişlerdi. Sizinkine neler dahil ?

Amin inşallah. Canım ben şu an hazırlık yapmıyorum çünkü ikinci hamileliğim, ilk bebeğimi erken doğum sebebiyle 20 gün kuvözde yaşadı kaybettim. Herşey almıştım ama yavrucum hiçbirini kullanamadan melek oldu. Ona aldıklarımı kullanacam herşeyi hazır yani.

Bende süt sağma ce biberonda dediğin markaları okudum ama gidip bakmadım. Kıyafet konusunu da dert etmiyorum açıkçası istanbulda tek bir günde halledilir şeyler. Sdce tülbent mendil havlu konusunda biraz takintiliyim onuda istanbulda içime sinmezse bursà daha iyi sanırım ordan getirtcem.ve bende senin gibi araba ve beşik konusunda takılıp kalıyorum hakkaten pusetı oto koltuğu araba besikler hepsi birleşince acayip rakamlar yapıyor ben daha dışarı çıkıp bakamadım söyle 24.haftadan sonra her hafta sonu birini hallederim Allah nasib ederse.ben bebeklere oda da yapmayacağım çamaşır odam aslında çocuk odası ama kendi evime geçmemé bir yıl var gereksiz masraf olur gibi geliyor kendi evimde ikisine ayrı oda yapmayı düşünüyorum çünkü.evlenirken bukdr zorlanmamistim yahu ben

Seni uzduysem özür dilerim canim.cennette bi meleğin var seni bekleyen sana Şefaatci olacak.Rabbim yaşatmasın bir daha böyle acı.bebeklerinle musmutlu hayatın olsun inşaallah p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…