- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.901
ayy süperrrrrrr nekaaa aldın kuzucuk güle güle kullanınn , ben galiba ikinci el alıcam cok pahalılarEki Görüntüle 1799081 Kızlar bebiş arabamız artık evimizde
biide markasını fıyatını yazarmısınEki Görüntüle 1799081 Kızlar bebiş arabamız artık evimizde
Canım Jokerde indirim varken ikinci Bebek ürünleri dahil 3750 ye aldık bugaboo Donkey markası ben çok araştırdım hatta bu ürünü ikinci el alacaktım ikinci ellerde 3000 olunca indirimi de denk getirince sıfır aldık :) işim bitince satcam bendeayy süperrrrrrr nekaaa aldın kuzucuk güle güle kullanınn , ben galiba ikinci el alıcam cok pahalılar
yetişemicem sana :)) ama ne guzel sen 27 haftada bakmıssın gelmıssın bu haftaalra ben erken mı bakıyorum acaba :/Canım Jokerde indirim varken ikinci Bebek ürünleri dahil 3750 ye aldık bugaboo Donkey markası ben çok araştırdım hatta bu ürünü ikinci el alacaktım ikinci ellerde 3000 olunca indirimi de denk getirince sıfır aldık :) işim bitince satcam bende
Şimdi bence alma bişey ama araştır ihtiyaçlarına koşullarına göre de karar verirsin ben 24. Haftada başladım eşyalarını aldım ilk 30'a kadar Rabbim nasip ederse herşeyi halletmeyi planlıyorum sonra full dinlenmeyetişemicem sana :)) ama ne guzel sen 27 haftada bakmıssın gelmıssın bu haftaalra ben erken mı bakıyorum acaba :/
Canım çok tatlı içinde büyüsünler inşallah senin cinsiyetler neydiEki Görüntüle 1799081 Kızlar bebiş arabamız artık evimizde
çok erken oldugunu biliyorum ve korkuyorum da Allahım kucagımıza almayı nasip etsin insallahŞimdi bence alma bişey ama araştır ihtiyaçlarına koşullarına göre de karar verirsin ben 24. Haftada başladım eşyalarını aldım ilk 30'a kadar Rabbim nasip ederse herşeyi halletmeyi planlıyorum sonra full dinlenme
Sağol tatlım hepinizin inşallah iki yavruşumda kızCanım çok tatlı içinde büyüsünler inşallah senin cinsiyetler neydi
cnm damara denk gelmiştir büyük ihtimal kötü birşey olduğunu sanmamBirde dün göbek ignem nasıl oldu anlamadım. Normalde morarir amma dün simsiyah olmuş ve acio iğne yerim yanlış bisemi yaptım acababenimde kaşık agrim. Var iki gundur
O korkular hep var ve olacak da :) doğunca inşallah yerini başka korkular alacak bu Sefer sanırım annelik modu buçok erken oldugunu biliyorum ve korkuyorum da Allahım kucagımıza almayı nasip etsin insallah
hayırlı olsu cnm bebişler güle güle kullansın baya yatırımlık olmuş sizin ki :) ne kadara geldiEki Görüntüle 1799081 Kızlar bebiş arabamız artık evimizde
Sağol kuşum:) 3750 ye yaklaştı Canmhayırlı olsu cnm bebişler güle güle kullansın baya yatırımlık olmuş sizin ki :) ne kadara geldi
Insallah canim benim daha cook var kontroleBen burda erken öğrenip sonra değişti diyenleri çok okudum için acele etmek istemedim bakalım hayırlısı inşallah canim benim çarşamba güzel haberler veririm
Rabbim gule gule kullanmak nasip olsun bebsiler icinde buyusun insallahEki Görüntüle 1799081 Kızlar bebiş arabamız artık evimizde
Amin canım hepimizinki inşallah :)Insallah canim benim daha cook var kontrole
Rabbim gule gule kullanmak nasip olsun bebsiler icinde buyusun insallah
yalnız 3750 fiyat iyi geldi bana, biz babymall de tamamını hesaplatmıştık(2 oturak, 2 port bebe kumaşı, 2 anakucapğı tenteler dahil) 7000tl demişlerdi. Sizinkine neler dahil ?Canım Jokerde indirim varken ikinci Bebek ürünleri dahil 3750 ye aldık bugaboo Donkey markası ben çok araştırdım hatta bu ürünü ikinci el alacaktım ikinci ellerde 3000 olunca indirimi de denk getirince sıfır aldık :) işim bitince satcam bende
hayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle kullanınEki Görüntüle 1799081 Kızlar bebiş arabamız artık evimizde
Amin inşallah. Canım ben şu an hazırlık yapmıyorum çünkü ikinci hamileliğim, ilk bebeğimi erken doğum sebebiyle 20 gün kuvözde yaşadı kaybettim. Herşey almıştım ama yavrucum hiçbirini kullanamadan melek oldu. Ona aldıklarımı kullanacam herşeyi hazır yani.Kızlar ne güzel ileri haftalardasiniz Rabbim sizlerede bizlerede 37 38 haftaları göstersin sağlıkla sıhhatli alalım bebelerimizi kucağımiza.hazırlıklarınıZà né zaman başladınız ve bitirdiniz acaba.birde süt sagma makinesi ne aldınız?
Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah canım ben daha cinsiyetlerini öğrenemedim salı günü randevum çok heyecanlıyım Zaman geçmiyorSağol tatlım hepinizin inşallah iki yavruşumda kız
Bende süt sağma ce biberonda dediğin markaları okudum ama gidip bakmadım. Kıyafet konusunu da dert etmiyorum açıkçası istanbulda tek bir günde halledilir şeyler. Sdce tülbent mendil havlu konusunda biraz takintiliyim onuda istanbulda içime sinmezse bursà daha iyi sanırım ordan getirtcem.ve bende senin gibi araba ve beşik konusunda takılıp kalıyorum hakkaten pusetı oto koltuğu araba besikler hepsi birleşince acayip rakamlar yapıyor ben daha dışarı çıkıp bakamadım söyle 24.haftadan sonra her hafta sonu birini hallederim Allah nasib ederse.ben bebeklere oda da yapmayacağım çamaşır odam aslında çocuk odası ama kendi evime geçmemé bir yıl var gereksiz masraf olur gibi geliyor kendi evimde ikisine ayrı oda yapmayı düşünüyorum çünkü.evlenirken bukdr zorlanmamistim yahu benbende hemen hemen aynı konularda takıntılıyım. süt sagma makinasında avent ve lansinoh marka öneriliyor, kullananlar memnun. biberon için yine avent hoşuma gitti setlerden alınabilir, malzemesi ne cam ne lastik hem güvenli hem sağlıklı deniyor. başlangıçta meme almayan çocuklar için yine aventin yenidoğan emzikleri kullanılmış bebeğin emme refleksi gelişsin diye. kıyafette mothercare almayı düşünüyorum, başlangıç için hastane çıkışı ve yetek zıbın penye battaniye falan. idil bebenin organik hastane çıkışınıda beğendim, ondanda alabilirim ama ik 3 aya kadar açıkçası renkli süslü birşey istemiyorum. beyaz krem alıp yüksek derecede yıkayacağım daha hijenik olur. bebek arabası konusunda kararsız değilim ancak resmen kendime uygun bir araba yok. bir çok markayı inceledim, aradğım şey yenidoğandan itibaren kullanılabilecek, bebeklerin ikiside sürerken bana dönük olacak ikili olacak ve tabiki kapılardan geçecek. bir tek bungoo donkey uygun gibi ama onunda anakucağı portbebesi oturakları falan 7000 e geliyor çok pahalı. daha bebeklerin sevip sevmeyeceği bile belli değil. Zaten 1 yaşından sonra ynyanalarda kavga edip çoğu yatmıyormuş ozaman ayrı ayrı basytonlulara dönülebilir ancak başlangıç için ikisi aynı arabada olsun istiyorum ben, hatta mümkünse kendim tek başıma sürebileceğim hafiflikte fakat şuan bu istekler çok ütopik :) araba için otokoltuğu da gerekli bize doğumdan itibaren onuda eğer alacağım bebek arabasına anakucağı monte ediliyorsa onu 1 yıla kadar otokoltuğu olarakta kullanarak halletmek istiyorum. ama bebek arabasına anakucağı almayacaksam araç içinde doğumda itibaren kullanılan bir oto koltuğu almak gerekiyor ki ondan da çok daha pahalıya geliyor. gerçi kacarı yok bir şekilde alınacak 12 yasına kadar çocuklarda zorunlu araç koltukları. beşik konusuna ise kara veremedim ilk 1 yıl yatak odamda kendi beşiklerinde yatırmak istiyorum ancak sallanmayan kademeli ikea tipi beşikler büyük, ikisi yatak odama sığmaz. ingiliz tipi sepet sallanan beşiklere sıcak bakıyordum yanımda yatırmak için ama onlardada çocuk hareketlenmeye başlayınca 10 ayı bulmadan tehlike oluşturur kullanamazsın dediler. zaten odalarına ikea tipi beşik almayı düşünüyorum büyüdükçede yatarlar ama dediğim gibi baştan beri veya bir yaşından önce odalarına taşıyıp yanlarında kanepede yatmaya falan sıcak bakmıyorum, eşimle düzenim bozulsun istemiyorum. işin içinden hiç çıkamazsam yine bir şekilde 60*120 cm lerden falan iki tane sallanmayan tahta kademeli beşik alıp yanyana yatak odama koyacam, şifonyer komidin ne varsa odadan çıkarıp sığdıracam. park yatakları hiç estetik bulmuyorum birde zaten onlar daha da büyük oluyor. Haa bir de mama sandalleri var sallanan beşik gibi ev tipi anakucağı olarakta geçiyor. 5 ay kadar da sallanan beşik gibi kullanılabiliyormuş, kraft dondy yi beğendim. bunda forumda ikiz annelerinden biri kullanıyormuş, özellikle gazlı bebeklere çok iyi geliyormuş otomatik sallanma ayarı var. bu aslında beşiği olmasında bunda yatsın mantığında bir ürün değilde yan ürün olabilr mesela gün içinde bebek yanınızda salonda olsun isitiyorsanız veya biraz büyüdü yemek yapmak için yanınızda mutfaga götürebilirsiniz falan. ama bu üründe 700 tl civarında ee ikitane olunda 1400 tl, bir de 5 ay beşik görevi görür ondan sonra kocaman bir mama sandalyesi oluyor, işe yarar mı atıl mı kalır bilinmez. Valla şaştım kaldım ben ihtiyaç çok. ama bunları beraber araştırıp konuşursak çok iyi olur, hatta belki buna özel 2016 ikiz anneleri için ihtiyaçlar başlığı açılabilir, takibi veya paylaşımı kolay olur.
Seni uzduysem özür dilerim canim.cennette bi meleğin var seni bekleyen sana Şefaatci olacak.Rabbim yaşatmasın bir daha böyle acı.bebeklerinle musmutlu hayatın olsun inşaallah pAmin inşallah. Canım ben şu an hazırlık yapmıyorum çünkü ikinci hamileliğim, ilk bebeğimi erken doğum sebebiyle 20 gün kuvözde yaşadı kaybettim. Herşey almıştım ama yavrucum hiçbirini kullanamadan melek oldu. Ona aldıklarımı kullanacam herşeyi hazır yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?