2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

yalnız 3750 fiyat iyi geldi bana, biz babymall de tamamını hesaplatmıştık(2 oturak, 2 port bebe kumaşı, 2 anakucapğı tenteler dahil) 7000tl demişlerdi. Sizinkine neler dahil ?
Biz de de aynı sadece anakucağı almadık eğer alsaydık indirim sayesinde iki maxicosi 500e geliyordu portbebe var diye tercih etmedik

Seni uzduysem özür dilerim canim.cennette bi meleğin var seni bekleyen sana Şefaatci olacak.Rabbim yaşatmasın bir daha böyle acı.bebeklerinle musmutlu hayatın olsun inşaallah p
Önemli değil canm her an aklımda zaten. Amin inşallah tesellimiz manevi dünyamız.

Vallah benim hazırlıklar daha bıtmedi ama bu hafta bitirsem iyi olacak 25.haftadan sonra bakmaya başladım henüz süt sağma beşik ana kucağı almadım biraz zaman geçsin istedim bebişleré kıyafet emzik biberon battaniye gibi şeyler aldım süt sağma da philips avent bide lansinoh iyi dıyolar bakalım artık belki de gerek kalmaz..

Amin Canım inşallah hepimizkini maalesef cinsiyetini henüz öğrenemedik Allah kısmet ederse salı günü randevum var belki ozaman öğrenirim Allahım inşallah hepimizin gönlündekini versin
ayy hadi yarin insallah gonlunden geceni nasip etsin rabbim saglikli ve gonlumuzdeki olur insallah guzel haberlerle gelirsin insallah canim

Benimde çift yumurta bi kız bi erkek çok şükür sorunsuz bu zamana dek geldik zamanında doğsunlar diye dua ediyoruz seninde hayırlı olsun cnm
aayyy cok guzel canim rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin insallah canim bende ikisini kiz nasip etsin rabbim diyorum iki oglum var ikide kiz cok iyi.olur rabbim nasip etsin herkesin gonlundekini

hadi once ne dedi doktorun ve kac haftada yanildi canim bizde sende ogrenmis olalim boyle durumlari rabbim sag saglim.kucagina nasip etsin insallah bende iki kiz cok istiyorum rabbim gonlumuzdekini nasp etsin insallah
Ayrıntılıya kadar kendini çokça kaptırma derim Canm benimde dahil burada bir kaç arkadaşın değişti cinsiyetler

Kızlar balık yağı hapı kullanıyormusunuz ben bu gün yutamadım midem bulanıyo bişey olurmuki acillllllllllllll cevap lütfennnnn

Kızlar balık yağı hapı kullanıyormusunuz ben bu gün yutamadım midem bulanıyo bişey olurmuki acillllllllllllll cevap lütfennnnn
eczaneden eşime yemekle birlikte alırsa daha rahat olur demişler, koku falan hissetmez demişler. Bende unutmazsam yemekle alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…