- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.921
Çok güzelmiş canım çokkk güzel günler de kullanın inşaallah.bebislerin mutlucuk mutlucuk yatsinlar icindeEki Görüntüle 1799081 Kızlar bebiş arabamız artık evimizde
Biz de de aynı sadece anakucağı almadık eğer alsaydık indirim sayesinde iki maxicosi 500e geliyordu portbebe var diye tercih etmedikyalnız 3750 fiyat iyi geldi bana, biz babymall de tamamını hesaplatmıştık(2 oturak, 2 port bebe kumaşı, 2 anakucapğı tenteler dahil) 7000tl demişlerdi. Sizinkine neler dahil ?
Sağol Canm benmhayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle kullanın
Amin Canm benm hepimizin bebişlerinle birlikte inşallah :)Çok güzelmiş canım çokkk güzel günler de kullanın inşaallah.bebislerin mutlucuk mutlucuk yatsinlar icinde
Ayrıntılıya kadar kendini çokça kaptırma derim Canm benimde dahil burada bir kaç arkadaşın değişti cinsiyetlerAllah'ım analı babalı büyütsün inşallah canım ben daha cinsiyetlerini öğrenemedim salı günü randevum çok heyecanlıyım Zaman geçmiyor
Çok şeker :) güle güle kullansın bebişler. Darısı başımıza :)Eki Görüntüle 1799081 Kızlar bebiş arabamız artık evimizde
Önemli değil canm her an aklımda zaten. Amin inşallah tesellimiz manevi dünyamız.Seni uzduysem özür dilerim canim.cennette bi meleğin var seni bekleyen sana Şefaatci olacak.Rabbim yaşatmasın bir daha böyle acı.bebeklerinle musmutlu hayatın olsun inşaallah p
Vallah benim hazırlıklar daha bıtmedi ama bu hafta bitirsem iyi olacak 25.haftadan sonra bakmaya başladım henüz süt sağma beşik ana kucağı almadım biraz zaman geçsin istedim bebişleré kıyafet emzik biberon battaniye gibi şeyler aldım süt sağma da philips avent bide lansinoh iyi dıyolar bakalım artık belki de gerek kalmaz..Kızlar ne güzel ileri haftalardasiniz Rabbim sizlerede bizlerede 37 38 haftaları göstersin sağlıkla sıhhatli alalım bebelerimizi kucağımiza.hazırlıklarınıZà né zaman başladınız ve bitirdiniz acaba.birde süt sagma makinesi ne aldınız?
Sağol Canm aminÇok şeker :) güle güle kullansın bebişler. Darısı başımıza :)
ayy hadi yarin insallah gonlunden geceni nasip etsin rabbim saglikli ve gonlumuzdeki olur insallah guzel haberlerle gelirsin insallah canimAmin Canım inşallah hepimizkini maalesef cinsiyetini henüz öğrenemedik Allah kısmet ederse salı günü randevum var belki ozaman öğrenirim Allahım inşallah hepimizin gönlündekini versin
aayyy cok guzel canim rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin insallah canim bende ikisini kiz nasip etsin rabbim diyorum iki oglum var ikide kiz cok iyi.olur rabbim nasip etsin herkesin gonlundekiniBenimde çift yumurta bi kız bi erkek çok şükür sorunsuz bu zamana dek geldik zamanında doğsunlar diye dua ediyoruz seninde hayırlı olsun cnm
Ayrıntılıya kadar kendini çokça kaptırma derim Canm benimde dahil burada bir kaç arkadaşın değişti cinsiyetler
ben henüz kullanmıyorum birşey olacağını sanmam, balık yiyemiyor musun. somon tüketsen haftada 2 çok faydalıKızlar balık yağı hapı kullanıyormusunuz ben bu gün yutamadım midem bulanıyo bişey olurmuki acillllllllllllll cevap lütfennnnn
Balıkta yiyemiyorum ama sadece bugün yutamadım cevabın için sağol canım biraz rahatladımben henüz kullanmıyorum birşey olacağını sanmam, balık yiyemiyor musun. somon tüketsen haftada 2 çok faydalı
eczaneden eşime yemekle birlikte alırsa daha rahat olur demişler, koku falan hissetmez demişler. Bende unutmazsam yemekle alıyorum.Kızlar balık yağı hapı kullanıyormusunuz ben bu gün yutamadım midem bulanıyo bişey olurmuki acillllllllllllll cevap lütfennnnn
Ben balik yiyemiyorum doktorum ocean plus balik yagi yazdi tadi kotu degil ve kokmuyor tavsiye ederimBalıkta yiyemiyorum ama sadece bugün yutamadım cevabın için sağol canım biraz rahatladım
Balık yağına kaçıncı haftada başladınız. Ben de balık yiyemiyorumBen balik yiyemiyorum doktorum ocean plus balik yagi yazdi tadi kotu degil ve kokmuyor tavsiye ederim
ben tüp bebek tedavisine başladığımda kullanmaya başladım bi ara mide bulantısından kullanamadım sonra 12.aydan itibaren yine devam ediyorumBalık yağına kaçıncı haftada başladınız. Ben de balık yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?