- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.941
Bugün bende oyleyim canim kaç zamandır yoktu bel kaşık ağrısı çok fenaKızlar kasıklarım ağrıyo normalmi ama böyle kasılıyo gibi çok korkuyorum
Sanki böyle adet ağrıları gibimi senindeBugün bende oyleyim canim kaç zamandır yoktu bel kaşık ağrısı çok fena
Sanki böyle adet ağrıları gibimi seninde
aynen canım aynı adet olucagım zamankı gıbı :/Sanki böyle adet ağrıları gibimi seninde
Hayırlısıyla şu salı günü gelseydi bebişlerimi sağ salim görseydim senin randevun ne zaman canımaynen canım aynı adet olucagım zamankı gıbı :/
çarşamba canım bir sonraki günHayırlısıyla şu salı günü gelseydi bebişlerimi sağ salim görseydim senin randevun ne zaman canım
İkizlerde beklenen hafta 37 dir. 34 den sonrası doğum olabilir. İnşallah sıkıntısız bir hamilelik geçirisiniz. Ben 35+5 de suyumun gelmesi ile bebeklerimi dünyaya getirdim.Günaydın kızlar Dr 37 de doğum yapcaz gibi ayarla kendini dedi sizde hafta belli olan varmı acaba daha uzun duran varmı
43 günlük ikiz annesi olarak kesinlikle süt sağma makinesi almanızı tavsiye ederim. İlk Zaman'lar yorucu olacak ama sütünüzü sürekli sağarak depo yapın. Ben sağdıklarımı o gün veridm bebeklerime haksızlık olmayan biri emerken diğeri mama yemesin diye. Ama şu an sütüm azaldı. Depom da yok.Vallah benim hazırlıklar daha bıtmedi ama bu hafta bitirsem iyi olacak 25.haftadan sonra bakmaya başladım henüz süt sağma beşik ana kucağı almadım biraz zaman geçsin istedim bebişleré kıyafet emzik biberon battaniye gibi şeyler aldım süt sağma da philips avent bide lansinoh iyi dıyolar bakalım artık belki de gerek kalmaz..
Bebek arabası konusunda bende çok araştırma yapmıştım. Yurtdışında çok güzel modeller var ancak satışı internette yok. Ordan getirmek pahalıya geliyordu. Ben chicco lite way aldım. Ayrı ayrı. Baston tipi. İnanılmaz hafif kullanımı rahat. Anakucağında ek bir aparatı var( sadece kırmızı renkte) oto koltuğu oluyor. Bebeklerim gündüz salonda anakucağında uyuyorlar. Geniş ve rahat bir yapısı var. Bakmanızı tavsiye ederim.Bende süt sağma ce biberonda dediğin markaları okudum ama gidip bakmadım. Kıyafet konusunu da dert etmiyorum açıkçası istanbulda tek bir günde halledilir şeyler. Sdce tülbent mendil havlu konusunda biraz takintiliyim onuda istanbulda içime sinmezse bursà daha iyi sanırım ordan getirtcem.ve bende senin gibi araba ve beşik konusunda takılıp kalıyorum hakkaten pusetı oto koltuğu araba besikler hepsi birleşince acayip rakamlar yapıyor ben daha dışarı çıkıp bakamadım söyle 24.haftadan sonra her hafta sonu birini hallederim Allah nasib ederse.ben bebeklere oda da yapmayacağım çamaşır odam aslında çocuk odası ama kendi evime geçmemé bir yıl var gereksiz masraf olur gibi geliyor kendi evimde ikisine ayrı oda yapmayı düşünüyorum çünkü.evlenirken bukdr zorlanmamistim yahu ben
Hayırlısı inşallah canım herşey yolunda gitsin sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin Allah'ım inşallahçarşamba canım bir sonraki gün
Amin Canm detaylı ultrasona kadar biri kesin erkek diğeri %90 kız dendi hemde iki dr tarafından sonra iki Prenses olduklarını öğrendik :)hadi once ne dedi doktorun ve kac haftada yanildi canim bizde sende ogrenmis olalim boyle durumlari rabbim sag saglim.kucagina nasip etsin insallah bende iki kiz cok istiyorum rabbim gonlumuzdekini nasp etsin insallah
Slm canım yoktun uzun süredir.bebislerle hayat nasıl gidiyor.hersey yolundadır inş. Bebek arabası tek tek alırsam yalnız çıkaramam yakınlarımda da kimse yokBebek arabası konusunda bende çok araştırma yapmıştım. Yurtdışında çok güzel modeller var ancak satışı internette yok. Ordan getirmek pahalıya geliyordu. Ben chicco lite way aldım. Ayrı ayrı. Baston tipi. İnanılmaz hafif kullanımı rahat. Anakucağında ek bir aparatı var( sadece kırmızı renkte) oto koltuğu oluyor. Bebeklerim gündüz salonda anakucağında uyuyorlar. Geniş ve rahat bir yapısı var. Bakmanızı tavsiye ederim.
Cânim ben de aynı durumdayım tek basima kullanacagim icin chicco nun yan yana olan ikiz arabasi nette hoşuma gitti ama gidip görmedim henüz.Slm canım yoktun uzun süredir.bebislerle hayat nasıl gidiyor.hersey yolundadır inş. Bebek arabası tek tek alırsam yalnız çıkaramam yakınlarımda da kimse yokbakalım gidip bakıp görmek lazım tavsiyen için tşk. Arada yaz bizi unutma
Mrhb benimde ikizlerim olcak inşlh bende 30.haftadayyım heyecanla bekliyoruz benim doktorum 37 de bebişleri alıcaz dedi hayırlısıyla sağlıkla doğsunlarda
Al benden de okdr canım. Daha erken diye als vrse çıkmakta istemiyorum ama sonra hersey üst üste gelcek oda var.benim en takıldığım bebek arabası puset beşik ve süt sagma makinesi.
Kızlar balık yağı hapı kullanıyormusunuz ben bu gün yutamadım midem bulanıyo bişey olurmuki acillllllllllllll cevap lütfennnnn
43 günlük ikiz annesi olarak kesinlikle süt sağma makinesi almanızı tavsiye ederim. İlk Zaman'lar yorucu olacak ama sütünüzü sürekli sağarak depo yapın. Ben sağdıklarımı o gün veridm bebeklerime haksızlık olmayan biri emerken diğeri mama yemesin diye. Ama şu an sütüm azaldı. Depom da yok.
Slm canım yoktun uzun süredir.bebislerle hayat nasıl gidiyor.hersey yolundadır inş. Bebek arabası tek tek alırsam yalnız çıkaramam yakınlarımda da kimse yokbakalım gidip bakıp görmek lazım tavsiyen için tşk. Arada yaz bizi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?