2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Günaydın kızlar Dr 37 de doğum yapcaz gibi ayarla kendini dedi sizde hafta belli olan varmı acaba daha uzun duran varmı
İkizlerde beklenen hafta 37 dir. 34 den sonrası doğum olabilir. İnşallah sıkıntısız bir hamilelik geçirisiniz. Ben 35+5 de suyumun gelmesi ile bebeklerimi dünyaya getirdim.

43 günlük ikiz annesi olarak kesinlikle süt sağma makinesi almanızı tavsiye ederim. İlk Zaman'lar yorucu olacak ama sütünüzü sürekli sağarak depo yapın. Ben sağdıklarımı o gün veridm bebeklerime haksızlık olmayan biri emerken diğeri mama yemesin diye. Ama şu an sütüm azaldı. Depom da yok.

Bebek arabası konusunda bende çok araştırma yapmıştım. Yurtdışında çok güzel modeller var ancak satışı internette yok. Ordan getirmek pahalıya geliyordu. Ben chicco lite way aldım. Ayrı ayrı. Baston tipi. İnanılmaz hafif kullanımı rahat. Anakucağında ek bir aparatı var( sadece kırmızı renkte) oto koltuğu oluyor. Bebeklerim gündüz salonda anakucağında uyuyorlar. Geniş ve rahat bir yapısı var. Bakmanızı tavsiye ederim.

Kizlar mrb kiloyla araniz nasil ben gecen 3 gun hastanede yatim rahim agzi enfeksiyinu kanamam vardi oncesinde 61 kiloydum 3 gun icinde 63 e ciktim serum sanirim şişirdi beni acaba şişligim inermi korkuyorum fazla kilo almaktan 16 haftamdaim 57le baslamistim 6 kilo aldim

hadi once ne dedi doktorun ve kac haftada yanildi canim bizde sende ogrenmis olalim boyle durumlari rabbim sag saglim.kucagina nasip etsin insallah bende iki kiz cok istiyorum rabbim gonlumuzdekini nasp etsin insallah
Amin Canm detaylı ultrasona kadar biri kesin erkek diğeri %90 kız dendi hemde iki dr tarafından sonra iki Prenses olduklarını öğrendik :)

Slm canım yoktun uzun süredir.bebislerle hayat nasıl gidiyor.hersey yolundadır inş. Bebek arabası tek tek alırsam yalnız çıkaramam yakınlarımda da kimse yok bakalım gidip bakıp görmek lazım tavsiyen için tşk. Arada yaz bizi unutma

Cânim ben de aynı durumdayım tek basima kullanacagim icin chicco nun yan yana olan ikiz arabasi nette hoşuma gitti ama gidip görmedim henüz.

günaydın canlar;

çarşambaya az kaldı , bebişlerim iyidir sağlıklıdır ınsallah. dunden berı bel ve karın agrım var bu sabahta yıne kustum :/

Mrhb benimde ikizlerim olcak inşlh bende 30.haftadayyım heyecanla bekliyoruz benim doktorum 37 de bebişleri alıcaz dedi hayırlısıyla sağlıkla doğsunlarda

merhaba, çalışıyor musun? 30. haftada durumun ne yani hareket ederken işlerini yaparken çok zorlanıyor musun? Birde şuana kadar kaç kilo aldın acaba? Umarım 37. haftaya kadar bekler bebeklerin. Benim doktorumda 37. hafta tercihimiz demişti. Hayırlısıyla bebeklerini kucağına almanı dilerim :)

Al benden de okdr canım. Daha erken diye als vrse çıkmakta istemiyorum ama sonra hersey üst üste gelcek oda var.benim en takıldığım bebek arabası puset beşik ve süt sagma makinesi.

canım selam, bende henüz hiçbirşey almadım hatta pek baktığım bile söylenemez. Arkadaşlarım var yeni doğum yapan. neler lazım olduğunu onlara soracağım. İşte nelerden kaçar adet vs. falan gibi. Sadece süt sağma makinasına karar verdim gibi. Philips Avent markanın iyi olduğunu birçok kişiden duydum. Ben sonrasında çalışacağım içinde bu benim için önemli bir konu. Şimdilik avent gibi görünüyor. e bebekte indirimdeydi hatta bı sıra 229 tl fiyat gördüm.

Kızlar balık yağı hapı kullanıyormusunuz ben bu gün yutamadım midem bulanıyo bişey olurmuki acillllllllllllll cevap lütfennnnn

Ben kullanmıyorum canım. Hatta doktoruma sordum alayımmı diye balık yiyorsan gerek yok dedi. Yani çok elzem değil. Üzülme

Merhaba, süt sağma makinasını hangi marka almıştın? Tavsiyen var mı?

Bende tek basima cikaramam genelde biri olmak zorunda.. ama ayri almayi dusunuyorum arabalari evimizin yokuslu bi sokakta olmasi ve arti olarak ikiz bebek arabalarinin kapilardan gecmemesi asansore sigmamasi ve 15kg gibi bir agirlikta olmasi sicak baktirmiyor bana..

Ama iki ayri araba alirken birlestirme aparatida almayi dusunuyorum uygun mekanlarda aparati takar tek olarak kullanirim diye.. onuda dusun derim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…