- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.961
Benim taaa 31 mart bende merakla ve korkuyla bekliyorum randevuyu... insaAllah hayirli haberler aliriz canim..günaydın canlar;
çarşambaya az kaldı , bebişlerim iyidir sağlıklıdır ınsallah. dunden berı bel ve karın agrım var bu sabahta yıne kustum :/
Gunaydinn hayirli haftalar canim☺ nasil bebislerin hareketlimi ☺ artik baya buyumusler seninkiler☺Günaydın canlarrrr güzel haberlerle dolu hayırlı sağlıklı bir hafta olsun inşallah
Maşallah kıpır kıpırlar bazen dokunuyorum bazen izliyorum dışarıdan hareketleriniGunaydinn hayirli haftalar canim☺ nasil bebislerin hareketlimi ☺ artik baya buyumusler seninkiler☺
Maşallah kıpır kıpırlar bazen dokunuyorum bazen izliyorum dışarıdan hareketlerinicumartesi günü biri 950 gr diğeri 900 grdı büyüdüler tabi teyzesi
Harika bi duygu Canm inşallah yakın Zaman'da sizde hissedeceksiniz oturup yer değiştirmelerini tekme yumruklarını izliceksiniz dışarıdanOy masaAllah darisi bizimkilerin basina☺☺ hissetmek muhtesemdir ben kasik agrilarimi bile kazi calismasi mi yapiosunuz kuzucuklar diye onlara bagliorm☺☺☺ hissetmek ki n3 baskadir☺☺
Birlestirme aparatı hangi markalarda var acaba canim?Bende tek basima cikaramam genelde biri olmak zorunda.. ama ayri almayi dusunuyorum arabalari evimizin yokuslu bi sokakta olmasi ve arti olarak ikiz bebek arabalarinin kapilardan gecmemesi asansore sigmamasi ve 15kg gibi bir agirlikta olmasi sicak baktirmiyor bana..
Ama iki ayri araba alirken birlestirme aparatida almayi dusunuyorum uygun mekanlarda aparati takar tek olarak kullanirim diye.. onuda dusun derim canim
InsaAllah canimm o harika gunleri sabirsizlikla bekliyorum ☺☺☺Harika bi duygu Canm inşallah yakın Zaman'da sizde hissedeceksiniz oturup yer değiştirmelerini tekme yumruklarını izliceksiniz dışarıdan
Günaydın güzel anne adayları Amin inşallah güzel Mutlu haberler alacağımız hayırlı bir hafta olsunGünaydın canlarrrr güzel haberlerle dolu hayırlı sağlıklı bir hafta olsun inşallah
Gunaydin canim bence bizim icin 2 haftada bir kontrol ideal.. ikiz gebelik.. doktorum bana ilk haftalarda seni 2 haftada bir takip edicem dedi 20. Haftaya kadar 10. Haftadan sonra 3 haftaya cikardi dr.un durumuna gore ayarliyo bence iyi bile keske 2 haftada bir gitsem 3 hafta uzun geliyo banada☺☺ buarada benimde gobisim artik belirdi gaz degil sanirim ackende sabah kalktigimda bi gobek var sanirim artik gobisler cikiyo ☺☺Günaydın herkes iyidir ins. Kontrolü olanlardan güzel haberler bekliyoruz :) bugün 12+1 iz. Cuma günü kontrol var.
2 haftada bir gitme diye nerdeyse her gün söylüyor arkadaşlarım. Doktor sorun olsa çağırmam demişti. Stresi bırakmışken üstüme geliyorlar :)
Göbek aldı başını gidiyor :)
Bu haftalarda rahim buyudugu icin olurmus bendede oluyo hep belim karnim kasigim bazen sirtim.. normal bence ben bebislerim iyi buyuyolar ondan diye dusunuyorumKızlar bugün kasık ve bel ağrısından uyuyamadım hiç kendi kendime kurdum durdum inşallah kötü bişey yoktur ve bebişlerim sağlıklıdır yarın randevum var dualarınızı bekliyorum
Canim hemen hemen bi cok markada var mesela chicco lite way de var.. ben casual quantum trona travel sisteme bakiyorum nettende arastirdim baya birlestirme aparati var... simdilik ona karar verdik ben daha baska bi araba gormezsem tabi☺☺Birlestirme aparatı hangi markalarda var acaba canim?
İnşallah Canım herzaman dua ediyorum Allah'ım bebeklerim iyi olsun ağrılar umrumda bile değil yarın onları oynarken öğretimde başka bişey istememBu haftalarda rahim buyudugu icin olurmus bendede oluyo hep belim karnim kasigim bazen sirtim.. normal bence ben bebislerim iyi buyuyolar ondan diye dusunuyorum
Göreyimde başka birşey istememİnşallah Canım herzaman dua ediyorum Allah'ım bebeklerim iyi olsun ağrılar umrumda bile değil yarın onları oynarken öğretimde başka bişey istemem
Gorucez insaAllah canim hep duamiz istegimiz o yonde.. bende oyle dusunuyorum agrilar olursa olsun onlar iyi olsunda.. hatta o agrilardan sikayet eder gibi nazlanmak bile guzelmis .. geceleri ah uff diye diye saga sola dönüyorum yano mutlu ediyo insani☺☺Göreyimde başka birşey istemem
1 ay çok uzun ben dayanamam ki zaten :)Gunaydin canim bence bizim icin 2 haftada bir kontrol ideal.. ikiz gebelik.. doktorum bana ilk haftalarda seni 2 haftada bir takip edicem dedi 20. Haftaya kadar 10. Haftadan sonra 3 haftaya cikardi dr.un durumuna gore ayarliyo bence iyi bile keske 2 haftada bir gitsem 3 hafta uzun geliyo banada☺☺ buarada benimde gobisim artik belirdi gaz degil sanirim ackende sabah kalktigimda bi gobek var sanirim artik gobisler cikiyo ☺☺
Slm kizlar birlestirme aparatiyla birlestirilen bebek arabalari tek kisinin kullanmasi icin pek iyi degil diye begenmeyen ikiz annelerinin tavsiyesini aldim o yuzden bence once magazada falan bir gidip bakin nasil oluyor size kullanisli geliyormu vs
Bende haftasonu kasik agrisi cektim pazar gunu artik sabahtan aksama kadar hic gecmeyince dr a sordum endom fitil al gecmezse pazartesi gel dedi nobetci eczane aradim ama onda da kalmamisti bu sabah aldim artik insan boyle risklerle dolu bir gebelik yasayinca hrrseyi kuruntu yapiyor maalesef
Bu arada bebekleri sanirim farketmeye basladim ama anlayamiyorum henuz hangisi oynuyor ikiside mi oynuyor yoksa hissettigim seyler sadece birinden mi geliyorzamanla oda olur umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?