2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

günaydın canlar;

çarşambaya az kaldı , bebişlerim iyidir sağlıklıdır ınsallah. dunden berı bel ve karın agrım var bu sabahta yıne kustum :/
Benim taaa 31 mart bende merakla ve korkuyla bekliyorum randevuyu... insaAllah hayirli haberler aliriz canim..

Sirt bel karin kasik agrisi bendede var ama bunlar normal diye dusunuyorum bebeklerle birlikte rahim buyuyo.. rahimdeki baglar gerildikce agri yapiyor .. mide bulantim pek kalmadi sadece acken oluyo onun disinda bazende ilaclari icerken.. senin mide bulantilarin belki yeni baslyo olabilir senin oncesinde yoktu bulantilarin diye biliorm dogrumu canim..

Gunaydinn hayirli haftalar canim☺ nasil bebislerin hareketlimi ☺ artik baya buyumusler seninkiler☺
Maşallah kıpır kıpırlar bazen dokunuyorum bazen izliyorum dışarıdan hareketlerini cumartesi günü biri 950 gr diğeri 900 grdı büyüdüler tabi teyzesi

Günaydın herkes iyidir ins. Kontrolü olanlardan güzel haberler bekliyoruz :) bugün 12+1 iz. Cuma günü kontrol var.
2 haftada bir gitme diye nerdeyse her gün söylüyor arkadaşlarım. Doktor sorun olsa çağırmam demişti. Stresi bırakmışken üstüme geliyorlar :)
Göbek aldı başını gidiyor :)

Maşallah kıpır kıpırlar bazen dokunuyorum bazen izliyorum dışarıdan hareketlerini cumartesi günü biri 950 gr diğeri 900 grdı büyüdüler tabi teyzesi

Oy masaAllah darisi bizimkilerin basina☺☺ hissetmek muhtesemdir ben kasik agrilarimi bile kazi calismasi mi yapiosunuz kuzucuklar diye onlara bagliorm☺☺☺ hissetmek ki n3 baskadir☺☺

Oy masaAllah darisi bizimkilerin basina☺☺ hissetmek muhtesemdir ben kasik agrilarimi bile kazi calismasi mi yapiosunuz kuzucuklar diye onlara bagliorm☺☺☺ hissetmek ki n3 baskadir☺☺
Harika bi duygu Canm inşallah yakın Zaman'da sizde hissedeceksiniz oturup yer değiştirmelerini tekme yumruklarını izliceksiniz dışarıdan

Birlestirme aparatı hangi markalarda var acaba canim?

Kızlar bugün kasık ve bel ağrısından uyuyamadım hiç kendi kendime kurdum durdum inşallah kötü bişey yoktur ve bebişlerim sağlıklıdır yarın randevum var dualarınızı bekliyorum

Gunaydin canim bence bizim icin 2 haftada bir kontrol ideal.. ikiz gebelik.. doktorum bana ilk haftalarda seni 2 haftada bir takip edicem dedi 20. Haftaya kadar 10. Haftadan sonra 3 haftaya cikardi dr.un durumuna gore ayarliyo bence iyi bile keske 2 haftada bir gitsem 3 hafta uzun geliyo banada☺☺ buarada benimde gobisim artik belirdi gaz degil sanirim ackende sabah kalktigimda bi gobek var sanirim artik gobisler cikiyo ☺☺

Kızlar bugün kasık ve bel ağrısından uyuyamadım hiç kendi kendime kurdum durdum inşallah kötü bişey yoktur ve bebişlerim sağlıklıdır yarın randevum var dualarınızı bekliyorum
Bu haftalarda rahim buyudugu icin olurmus bendede oluyo hep belim karnim kasigim bazen sirtim.. normal bence ben bebislerim iyi buyuyolar ondan diye dusunuyorum

Birlestirme aparatı hangi markalarda var acaba canim?
Canim hemen hemen bi cok markada var mesela chicco lite way de var.. ben casual quantum trona travel sisteme bakiyorum nettende arastirdim baya birlestirme aparati var... simdilik ona karar verdik ben daha baska bi araba gormezsem tabi☺☺

Bu haftalarda rahim buyudugu icin olurmus bendede oluyo hep belim karnim kasigim bazen sirtim.. normal bence ben bebislerim iyi buyuyolar ondan diye dusunuyorum
İnşallah Canım herzaman dua ediyorum Allah'ım bebeklerim iyi olsun ağrılar umrumda bile değil yarın onları oynarken öğretimde başka bişey istemem

Göreyimde başka birşey istemem
Gorucez insaAllah canim hep duamiz istegimiz o yonde.. bende oyle dusunuyorum agrilar olursa olsun onlar iyi olsunda.. hatta o agrilardan sikayet eder gibi nazlanmak bile guzelmis .. geceleri ah uff diye diye saga sola dönüyorum yano mutlu ediyo insani☺☺

1 ay çok uzun ben dayanamam ki zaten :)
3 hafta öndesin bizden göbüş olur da benimki çok erken ya :)

Slm kizlar birlestirme aparatiyla birlestirilen bebek arabalari tek kisinin kullanmasi icin pek iyi degil diye begenmeyen ikiz annelerinin tavsiyesini aldim o yuzden bence once magazada falan bir gidip bakin nasil oluyor size kullanisli geliyormu vs
Bende haftasonu kasik agrisi cektim pazar gunu artik sabahtan aksama kadar hic gecmeyince dr a sordum endom fitil al gecmezse pazartesi gel dedi nobetci eczane aradim ama onda da kalmamisti bu sabah aldim artik insan boyle risklerle dolu bir gebelik yasayinca hrrseyi kuruntu yapiyor maalesef
Bu arada bebekleri sanirim farketmeye basladim ama anlayamiyorum henuz hangisi oynuyor ikiside mi oynuyor yoksa hissettigim seyler sadece birinden mi geliyor zamanla oda olur umarim

Tabii haklısın mağazada görmeden almamak lazim ama zaten ben ikisiyle ayni anda disari cikamam araba ikiz arabasida olsa bizim burasi musait degil yokuslu.. haftasonlarida esim olur zaten.. anneme gidince annem var bi sekilde idare ederim tasindigimiz duz ayak bi markete felan gitmek icin kullanabilirim sonra diye dusyndum..

Kasik agrilarin uzun suruyosa doktorna haber vermen iyi olmus..git gor bebislerini icin rahat etsin canim.. hissetmende guzel buyuyo demk bebbislerin☺

merhaba kızlar 12 haftamız bitti çok şukur ama bulantı kusma full devam.
öğürürken altımdan zorlanmaya dayalı olarak su geliyor. sizde de böyle olan yada olmuş olan varmı. endişelendim yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…