- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #5.981
birde arka arkaya ikiz puseti diye goglden aratirsan cok kullanisli bende dun arastirirken gordum yan yana olan genis oluyorda arka arka olan mantikli geldi banaBende tek basima cikaramam genelde biri olmak zorunda.. ama ayri almayi dusunuyorum arabalari evimizin yokuslu bi sokakta olmasi ve arti olarak ikiz bebek arabalarinin kapilardan gecmemesi asansore sigmamasi ve 15kg gibi bir agirlikta olmasi sicak baktirmiyor bana..
Ama iki ayri araba alirken birlestirme aparatida almayi dusunuyorum uygun mekanlarda aparati takar tek olarak kullanirim diye.. onuda dusun derim canim
SöyledikleriniZi mutlaka dikkate alıcam. İnşlh sütüm bol olur bakalım hayırlısı artık..43 günlük ikiz annesi olarak kesinlikle süt sağma makinesi almanızı tavsiye ederim. İlk Zaman'lar yorucu olacak ama sütünüzü sürekli sağarak depo yapın. Ben sağdıklarımı o gün veridm bebeklerime haksızlık olmayan biri emerken diğeri mama yemesin diye. Ama şu an sütüm azaldı. Depom da yok.
Muhakkak premature takım da alın.yeni doğanlar cok buyuk geliyor.Yenidoganlar ilk etapta cok buyuk geliyomus ya ona takiliyoru bende.. cogunluk olarak yenidogan alirim ama bikac takim premature alirim yine ilk zamanlar icin hastaneden cikarken felan giydiririm
Peki mama ne kullanıyorsun cnm? Allah bağışlasın bebişlerini ins.43 günlük ikiz annesi olarak kesinlikle süt sağma makinesi almanızı tavsiye ederim. İlk Zaman'lar yorucu olacak ama sütünüzü sürekli sağarak depo yapın. Ben sağdıklarımı o gün veridm bebeklerime haksızlık olmayan biri emerken diğeri mama yemesin diye. Ama şu an sütüm azaldı. Depom da yok.
Merhaba, ben de aynı sorunu yaşıyorum.Doktorum beni fizik tedavi doktoruna yönlendirdi.Orda da muayeneden sonra;ödem kaynaklı bilekte sinir sıkışması olduğunu söylediler ve atel verdiler.2 hafta gece-gündüz taktım ve doğuma kadar geceleri takacağım.Uyuşukluk azaldı,ağrılarım ise tamamen geçti.İsterseniz siz de bi görünün fizik tedavi doktoruna...@vera nur canım o el şişmesi bende var ve uyuşmayla beraber Dr tuzu azalt dedı odem olmasın dıe ama maalesef benım ağrılarla devam etcekmiş uyusmaların sonu oyle ablam da oyle oldu ins senın basına gelmez dikkat et kendıne bol su iç ve tuz cok az
Evet doğuda görev yapıyorum ancak gebeliğimde sıkıntı olmamasına rağmen ikiz diye önlem amaçlı 25.haftada heyet aldım batıya geçtim bugunde 30.haftam bitti doğum iznimi başlattım aşırı bir ağırlaşmam yok ama yinede dikkat ediyorum çok gezmıyorum ani hareketlerden kaçınıyorum doktor 30 dan sonra dikkat edicez dedi önlem amaçlı toplam 14 kilo aldımmerhaba, çalışıyor musun? 30. haftada durumun ne yani hareket ederken işlerini yaparken çok zorlanıyor musun? Birde şuana kadar kaç kilo aldın acaba? Umarım 37. haftaya kadar bekler bebeklerin. Benim doktorumda 37. hafta tercihimiz demişti. Hayırlısıyla bebeklerini kucağına almanı dilerim :)
Kac parca almak gerekir prematureyi bende iki hastane cikisi premature var canmMuhakkak premature takım da alın.yeni doğanlar cok buyuk geliyor.
Ben iki takım almıştım tulum .2 takım da alt ust almıştım,ama tulum cok kullanışlı kesinlikleKac parca almak gerekir prematureyi bende iki hastane cikisi premature var canm
Sagol cnm bu hafta randevum var benımde bakalım ne diceklerMerhaba, ben de aynı sorunu yaşıyorum.Doktorum beni fizik tedavi doktoruna yönlendirdi.Orda da muayeneden sonra;ödem kaynaklı bilekte sinir sıkışması olduğunu söylediler ve atel verdiler.2 hafta gece-gündüz taktım ve doğuma kadar geceleri takacağım.Uyuşukluk azaldı,ağrılarım ise tamamen geçti.İsterseniz siz de bi görünün fizik tedavi doktoruna...
Tesekkur ederim canm bisey daha sorabilirmiyim Bebekler ortalama NE kadar surede yenidogan giysilerine tam girebiliyorlar uzun sure premature kullanilcaksa ona gore aliyimBen iki takım almıştım tulum .2 takım da alt ust almıştım,ama tulum cok kullanışlı kesinlikle
Bende oyle duydugum icin premature alayim diyr dusunuodum oyle yapicam insaAllah. Ne kadar sonra yenidoganlari giyebiliyolar pekiMuhakkak premature takım da alın.yeni doğanlar cok buyuk geliyor.
Otokoltuguda lazim bunlarin haricinde ama aldigimiz zaman hepsini birlikte alalim diye dusunuyorumbence kullanisli diye dusunuyorum anneler zaten ilk 6 ay ve 1+2 yas onenli o zamanlarda kavga etmeyi bilmezler galiba yandan gorur arkada oturan bebis
Bende merak ediyorum cunku hala catlak kremi almadim insaAllah pisman olmam .. sen aldinmi canimKızlar merhaba çatlaklar kaçıncı ay cıkıyormuş bilginiz varmı
Kızlar merhaba çatlaklar kaçıncı ay cıkıyormuş bilginiz varmı
Bende merak ediyorum cunku hala catlak kremi almadim insaAllah pisman olmam .. sen aldinmi canim
Catlak kremi kullaniyormuydun peki canimGeçen hafta çatlaklarım oluştu
Ben bebe yağ sürüyorum canım ablamın tavsiyesiyle onda 2 doğumda da cıkmadı ama bence bünyeye alakalıBende merak ediyorum cunku hala catlak kremi almadim insaAllah pisman olmam .. sen aldinmi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?