2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

birde arka arkaya ikiz puseti diye goglden aratirsan cok kullanisli bende dun arastirirken gordum yan yana olan genis oluyorda arka arka olan mantikli geldi bana

Arka arkayayla ilgili kullanan arkadaslar arkadaki ondekini rahat birakmiyor diyorlar bide arkadaki biyeri goremiyo felan ne bileyim ..bilemedimki

SöyledikleriniZi mutlaka dikkate alıcam. İnşlh sütüm bol olur bakalım hayırlısı artık..

bence kullanisli diye dusunuyorum anneler zaten ilk 6 ay ve 1+2 yas onenli o zamanlarda kavga etmeyi bilmezler galiba yandan gorur arkada oturan bebis

Eklentiler

• images.webp
    18 KB · Görüntüleme: 70
Peki mama ne kullanıyorsun cnm? Allah bağışlasın bebişlerini ins.

Merhaba, ben de aynı sorunu yaşıyorum.Doktorum beni fizik tedavi doktoruna yönlendirdi.Orda da muayeneden sonra;ödem kaynaklı bilekte sinir sıkışması olduğunu söylediler ve atel verdiler.2 hafta gece-gündüz taktım ve doğuma kadar geceleri takacağım.Uyuşukluk azaldı,ağrılarım ise tamamen geçti.İsterseniz siz de bi görünün fizik tedavi doktoruna...

Evet doğuda görev yapıyorum ancak gebeliğimde sıkıntı olmamasına rağmen ikiz diye önlem amaçlı 25.haftada heyet aldım batıya geçtim bugunde 30.haftam bitti doğum iznimi başlattım aşırı bir ağırlaşmam yok ama yinede dikkat ediyorum çok gezmıyorum ani hareketlerden kaçınıyorum doktor 30 dan sonra dikkat edicez dedi önlem amaçlı toplam 14 kilo aldım

Sagol cnm bu hafta randevum var benımde bakalım ne dicekler

Ben iki takım almıştım tulum .2 takım da alt ust almıştım,ama tulum cok kullanışlı kesinlikle
Tesekkur ederim canm bisey daha sorabilirmiyim Bebekler ortalama NE kadar surede yenidogan giysilerine tam girebiliyorlar uzun sure premature kullanilcaksa ona gore aliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…