2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Benim cildim çatlamaya çok müsait ergenlikte bile bir sürü çatlağım vardı doktor badem yağı kullan sesi onu kullandım ama çatlıyorsun sonuç olarak
Kremler tam cozum degil o zaman bunyeye bagli.. ben annemin hic catlagini hatirlamiorum ama olursada napiim saglik olsun ya

Slm kızlar nasilsiniz.ben bugün ilk defa bebislerime bişeyler aldım çok mutlu oldummmbu küçücük kıyafetler bizi bukdr mutlu ediyorsa o minnaklar doğduğunda nasıl mutlu olacağız kim bilir
Ben de aliyorum..annem de bir sürü sey hazirliyomus çok heyecanlı evet..hele odalari için aklimda bir taslak olustu artik esimle gezmeye başlayacağız..uzun süre dolasamiyorum topuklarim belim ağrıyor..hele 1_2 ay sonra gezemem..

merhaba kızlar 12 haftamız bitti çok şukur ama bulantı kusma full devam.
öğürürken altımdan zorlanmaya dayalı olarak su geliyor. sizde de böyle olan yada olmuş olan varmı. endişelendim yine.
Canım su derken idrarmı acaba bende olmadı ama bazıları idrar kaçırıyormuş ama oda ilerleyen aylarda bir doktoruna danış istersen için rahat etsin

Bende oyle duydugum icin premature alayim diyr dusunuodum oyle yapicam insaAllah. Ne kadar sonra yenidoganlari giyebiliyolar peki
cumartesu gunu arkadasa gittik ikizleri 36 haftada dunyaya geldi 2.400 digeri 2.600 iki kizi oldu su an 3.500 ve 2 aylik oldular yeni dogan giymeye baslamislar bilgimize annisler

Slm kızlar nasilsiniz.ben bugün ilk defa bebislerime bişeyler aldım çok mutlu oldummmbu küçücük kıyafetler bizi bukdr mutlu ediyorsa o minnaklar doğduğunda nasıl mutlu olacağız kim bilir

Ayyy ne guzel... bugune kadsr tuttum kendimi ama bende 31 mart sonrasi bikac parca almayi dusunuyorum☺☺

Bugün avm ye gittik eşimle. Tek tek kullandık arabaları. Eymen çıldırdı resmen. Araba birleşik olsa ve tek başıma çıksaydım rezil olurdum herhalde. Birde aynı anda ağladıklarını düşünsene Allah korusun.

Birlestirme aparatı hangi markalarda var acaba canim?
Canım o aparat herhangi bir araba markasına ait değil. Arabanın yan Demir'leri yuvarlak olan tüm arabalarda kullanılıyor. Yurtdışında 5 dolar tanesi 3 tane almak gerekiyor. Türkiye'de İzmir'de bir firma satıyor sadece 150 tl idi.

Bende casual quantum trona ya bakiyorum buaralar .. internet sitesinde gormustum birlestirme aparatini ama dedigin gibi tek cikmak cok zor..

Kesinlikle katılıyorum. Mağazalarda alınan 0-3 ay kıyafetler 52 cm civarı. Ancak ikizler genelde 46-47 cm doğuyor. Kıyafet alırken boylara dikkat edin. Birkaç parça küçük bo elinizde olsun.

Bende bu yuzden bikac takim premature alayim diyorum cok saol canim bilgi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…